Cum să difuzați cu ușurință TenPlay Australia oriunde în 2020


„Pentru a accesa TenPlay, trebuie să domiciliați în Australia.”

Văzând că mesaj de eroare pop up poate strica noaptea oricărui fan TV australian care vrea doar să urmărească supraviețuitorul australian. Din păcate, este inevitabil dacă încercați să accesați conținutul canalului 10 din afara țării - chiar dacă călătoresc în străinătate.

Serviciul de streaming online al canalului 10 din Australia, TenPlay, oferă o serie de emisiuni populare precum Vecinii și Teritoriul de poliție, împreună cu acoperirea în direct a Formulei 1 și a altor sporturi. Cu un VPN, puteți ocoli georestricțiile și nu pierde niciodată un episod!

Un VPN de încredere vă va permite să vă răsfățați locația online, astfel încât să pară că transmiteți din Australia. La fel, vei putea urmăriți TOATE rețeaua 10 de oriunde cu ușurință - zece, 10 piersici, 10 șefi, 10 știri întâi și 10 sporturi incluse.

Vă vom arăta cât de simplu este de făcut și, de asemenea, vă vom ajuta să alegeți un VPN pe care să vă puteți baza pentru acces complet și transmitere lină.

Cum urmăriți: Ghid rapid

 1. Instalați un VPN de cea mai bună notă pe dispozitiv. Am testat CyberGhost VPN cu rezultate uimitoare și puteți citi mai multe opțiuni extraordinare.
 2. Conectați-vă la un server australian.
 3. Accesați www.tenplay.com.au
 4. Faceți clic pe „Show” pentru a găsi un spectacol specific, sau „Live” pentru a începe transmisia în direct. Asta e!

Începeți să vizionați ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Channel 10 Australia

Conținutul canalului 10 din Australia poate fi transmis GRATUIT în Australia pe site-ul TenPlay. Cu toate acestea, lucrurile devin mult mai dificile, dacă nu ești oriunde altundeva. Restricțiile de acordare a licențelor nu permit Canalului 10 să difuzeze dincolo de Australia.

Rețelele folosesc geoblocuri pe site-urile lor web pentru a evita să facă față penalităților pentru afișarea de conținut în afara regiunilor desemnate. Aceste blocuri vă împiedică să accesați TenPlay în străinătate, chiar dacă sunteți un spectator obișnuit care doar călătorește în afara Australiei pentru o perioadă scurtă de timp.

Din fericire, prin folosind un VPN, puteți rapid și ușor ocoliți aceste geo-restricții deci veți transmite în timp util camera de zi - atâta timp cât alegeți VPN bine.

Pentru a viziona TenPlay pe computer sau pe alte dispozitive, veți dori o VPN cu funcții care să asigure cea mai bună experiență de streaming. În primul rând, căutați un VPN care are servere din Australia astfel încât să puteți obține o adresă IP australiană.

De asemenea, căutați lățime de bandă nelimitată și viteze mari de conectare, deoarece acestea sunt cele mai bune apărare ale tale împotriva întârzierii și tamponării enervante. Și doar în cazul în care Canalul 10 decide să defileze utilizarea VPN, este bine să vă asigurați că activitatea dvs. de streaming nu poate fi urmărită.

cele mai bune VPN-uri vă păstrează identitatea ascunsă și datele dvs. în siguranță cu criptare end-to-end, împreună cu caracteristici avansate, cum ar fi Double VPN, protecție împotriva scurgerilor și un comutator automat de omor. Nici măcar ISP-ul dvs. nu va ști ce ați făcut online.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea canalului 10 în Australia

Nu veți avea probleme în a accesa fiecare flux de canal 10 cu aceste VPN-uri topnotch.

1. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Dacă sunteți în căutarea unui VPN ușor de utilizat, un singur clic, CyberGhost ar putea fi cel mai bun pariu. Pre-configurat Deblochează profilul Streaming pune automat toate setările corecte în loc, astfel încât să puteți doar să vă așteptați și să urmăriți canalul preferat 10 care arată fără probleme.

Și dacă nu doriți să pierdeți nici o secundă din cel mai recent episod al Vecinilor, indiferent de ce aveți ziua dvs. în magazin, puteți continua să urmăriți pe smartphone sau tabletă, datorită suportului acordat de CyberGhost pentru până la 7 conexiuni simultane la dispozitiv.

Experimentează CyberGhost pentru tine cu un foarte generos Garanție de returnare de 45 de zile, sau apucați Proces gratuit de 7 zile pentru iOS și Android. Veți vedea rapid de ce atât de mulți utilizatori adoră acest VPN simplu, dar puternic.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți cu CyberGhost ACUM!

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN este cunoscut pentru viteze de conectare cele mai rapide pe piața VPN, ceea ce o face perfectă pentru vizionarea de sporturi, emisiuni și filme pe TenPlay sau orice altă platformă de streaming.

Activitatea dvs. online va fi păstrată secretă 100% datorită securității și a rețelei puternice politică strictă de confidențialitate fără jurnale. Un comutator automat de omor, Criptare de 256 biți, iar mai multe straturi de prevenire a scurgerilor vă vor proteja cu toții din momentul în care porniți VPN-ul.

Un lucru rar caracteristică divizare-tunelare vă oferă opțiunea de a naviga pe alte site-uri web folosind adresa dvs. IP locală în timp ce difuzați emisiunile pe TenPlay din orice locație din întreaga lume. Este super la îndemână dacă aveți nevoie să consultați un cont bancar local în timp ce vizionați.

Pentru a afla mai multe, verificați ce părere au alți utilizatori despre funcțiile ExpressVPN. Utilizatorii noi pot profita de a Garanție de returnare de 30 de zile și Proces gratuit de 7 zile pentru dispozitive mobile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți cu ExpressVPN ACUM!

3. Surfshark

Cum să difuzați cu ușurință TenPlay Australia oriunde în 2020

Surfshark nu a mai existat atât timp cât celelalte VPN-uri din această listă, dar și-a făcut rapid un nume, mai ales când vine vorba de streaming. Surfshark are capacități de neegalat pentru deblocarea conținutului de streaming pe platformele majore. Se pare că o afirmație pe care o poate atinge se bazează pe testarea noastră riguroasă.

Alături de o dedicație pentru streamingul de conținut, Surfshark oferă funcții de securitate lider în industrie, cum ar fi criptarea de grad militar și o politică strictă fără jurnal. Au peste 800 de servere în peste 50 de țări, inclusiv în Australia. De fapt, Surfshark primește în mod special laude de la utilizatorii australieni în special. Perfect pentru streaming Tenplay.

Țineți cont de toate acestea, împreună cu viteze incredibil de rapide și consecvente, și este ușor de observat de ce Surfshark continuă să urce în clasamentul nostru VPN. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, o puteți încerca fără riscuri și vezi pentru tine.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți cu Surfshark ACUM!

rezumat

Nu trebuie să pierdeți niciun minut din emisiunile preferate de pe Canalul 10 Australia doar pentru că călătorești sau locuiești în afara țării. Cu un VPN fiabil, transmiterea fiecărei emisiuni de oriunde în lume este o bucată de tort - sau vegemite, dacă doriți.

Pentru a afla mai multe despre ce este nevoie pentru un VPN pentru a furniza o transmisie excelentă, consultați rezoluția experților noștri din rezultatele testelor noastre de performanță de streaming VPN.

Și în timp ce vă aflați, economisiți bani pe VPN-urile noastre de streaming preferate, aruncând o privire la pagina noastră de oferte și reduceri VPN.!

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me