Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

Am testat politica de rambursare a NordVPN, astfel încât să nu trebuie. Chiar dacă ne-am înscris pentru cel mai ieftin plan al NordVPN, am primit o rambursare completă.

Suntem mulțumiți de asta NordVPN își onorează politica de rambursare și rambursare de 30 de zile. Dacă vă înscrieți la NordVPN și nu sunteți mulțumit, veți putea să vă revendicați banii. Înscrieți-vă acum cu codul nostru exclusiv de reducere pentru a economisi 70% din abonament.

Dacă căutați o altă VPN, vă recomandăm ExpressVPN sau una dintre celelalte alternative de top ale noastre. ExpressVPN oferă o securitate puternică, un streaming nelimitat și o torentare sigură - și puteți încerca gratuit 30 de zile!

Ghid rapid - Cum anulați NordVPN și solicitați rambursare

 1. Deschide nordvpn.com și conectează-te la contul tău NordVPN.
 2. Anulați plățile automate.
 3. Contactați asistența pentru clienți, anulați contul și solicitați rambursarea.

Ghid pas cu pas pentru anularea contului

Spre deosebire de multe VPN-uri, NordVPN nu are un simplu buton „Anulați abonamentul meu”. Cu toate acestea, utilizatorii nu ar trebui să lase acest lucru să-i oprească încercând serviciul. NordVPN oferă o perioadă de anulare garantată a returnării banilor de 30 de zile și un proces simplu de anulare în două părți.

Pasul 1

Deschideți nordvpn.com și conectați-vă la contul dvs. utilizând detaliile de autentificare pe care le-ați folosit pentru a vă înscrie la serviciu.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Pasul 2

Parcurgeți pagina de jos a conturilor și faceți clic pe „Anulați plățile automate”.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Pasul 3

Confirmați că doriți să faceți acest pas. Vi se va oferi o serie de opțiuni de ce doriți să anulați plățile automate. Faceți clic pe cea mai potrivită pentru dvs. și apoi confirmați anularea.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Pasul 4

Acum, contul dvs. nu se va reînnoi automat, dar nu este încă anulat. Deci, dacă părăsiți procesul aici nu veți primi rambursarea. În continuare, trebuie să contactați serviciile pentru clienți. Faceți clic pe pictograma albastră din partea de jos a ecranului.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Pasul 5

Alegeți să contactați serviciile clienți prin e-mail sau chat live. Am finalizat procesul prin chat live, dar este foarte similar și la fel de ușor prin e-mail. Faceți clic pe pictograma chat-ului.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Pasul 6

Așteptați să fiți conectat la un reprezentant al serviciilor pentru clienți și explicați ce doriți să faceți. Vi se va cere de ce doriți să anulați și veți fi întrebați dacă pot face ceva pentru a remedia problema. După cum puteți vedea din chat-ul nostru, nu s-a vândut greu, au acceptat din fericire motivul anulării și am fost transferați rapid la departamentul de plăți.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

Pasul 7

Stai înapoi și așteaptă restituirea ta. Aceasta ar trebui să dureze 1-2 zile lucrătoare; rambursarea noastră a fost primită în două zile lucrătoare, fără probleme. După ce ai rambursat, anulează plata recurentă prin sursa de plată, acolo unde este aplicabil. Acest lucru asigură doar că nu mai sunt trimise în mod accidental alte plăți către NordVPN.

Anularea abonamentului dvs. NordVPN prin e-mail

Pentru a anula abonamentul și a fi rambursat prin e-mail, începeți urmând pașii 1–4. La pasul 5, faceți clic pe pictograma e-mail și completați formularul de contact. Oferiți un motiv pentru care doriți să anulați serviciul, deoarece acest lucru va grăbi procesul.

Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2020)

În general, puteți aștepta un răspuns din partea echipei de servicii pentru clienți în termen de 30 de minute. Din acest moment, procesul este același cu anularea prin opțiunea de chat.

Am anulat abonamentul meu NordVPN - Acum ce?

NordVPN nu a fost VPN-ul potrivit pentru tine, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fiți neprotejat. După ce ați terminat anularea abonamentului dvs. NordVPN, este timpul să găsiți următoarea VPN.

Dupa toate acestea, un VPN este cel mai bun mod de a vă proteja pe dvs. și pe dispozitivul dvs. împotriva amenințărilor cibernetice. Un VPN este, de asemenea, cel mai simplu mod de a debloca emisiuni cu restricții geo-restrânse, filme, evenimente sportive și alte servicii de streaming.

Accesați site-urile și aplicațiile preferate rapid și în siguranță din orice parte a lumii cu una dintre aceste alternative excelente la NordVPN.

Cele mai bune alternative la NordVPN

1. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Dacă în trecut ați fost frustrați de conexiunile VPN lente, s-ar putea să fie momentul să încercați cea mai rapidă VPN de pe piață. ExpressVPN livrează constant viteze fulger-rapide ideal pentru streaming HD și torrenting.

Cu 3.000 de servere mai multe distribuite în 94 de țări, ExpressVPN vă poate ajuta să deblocați site-urile web, aplicațiile și serviciile de streaming din întreaga lume. Ba chiar lucrează în China!

Aplicațiile VPN ale ExpressVPN sunt ușor de utilizat și sunt dotate cu funcții avansate utile, inclusiv tunel divizat. VPN folosește criptarea robustă, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 pentru a vă proteja confidențialitatea.

ExpressVPN vă permite să conectați simultan până la 5 dispozitive la VPN. De asemenea, este ușor să configurați VPN-ul pe routerul dvs. dacă doriți să conectați mai multe dispozitive.

Pentru a afla mai multe despre ExpressVPN, verificați ce au de spus utilizatorii reali. ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Încercați ExpressVPN acum!

2. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este un VPN rapid și de încredere 5.700 de servere în 90 de locații in jurul lumii. Rețeaua VPN are servere de streaming optimizate pentru diferite servicii de streaming, inclusiv Netflix.

Aplicațiile prietenoase CyberGhost vă păstrează datele în siguranță cu criptare dură, un comutator automat de omor, protecție împotriva scurgerii DNS / IP și o blocant malware.

Caracteristicile suplimentare includ a blocant de reclame încorporat, un blocant de urmărire online și un pachet opțional de server NoSpy. CyberGhost vă protejează, de asemenea, confidențialitatea cu un politică strictă de înregistrare zero.

Acest VPN vă permite să conectați până la 7 dispozitive simultan. Puteți testa CyberGhost fără riscuri cu un Proces gratuit 24 de ore și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost pentru a afla mai multe despre acest VPN.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Încercați CyberGhost acum!

3. Surfshark

Surfshark

Surfshark oferă o securitate dură și o varietate de caracteristici ușor de utilizat la un cost redus. Această VPN relativ nouă are o rețea din ce în ce mai mare 1041+ servere din 61 de țări la nivel mondial.

Evitarea cenzurii cu cele ale lui Surfshark Modul NoBorders este simplu, iar Whitelister funcția vă permite chiar să personalizați ce aplicații și site-uri web trec prin conexiunea VPN.

lui Surfshark Suita CleanWeb blochează anunțurile și vă protejează dispozitivul de trackere, malware și încercări de phishing. Funcțiile suplimentare de securitate includ criptarea robustă, protecția împotriva scurgerilor IP / DNS, modul Camuflaj, un comutator automat de omor și o politică de înregistrare zero.

Acest VPN este o opțiune excelentă dacă aveți o mulțime de dispozitive care au nevoie de protecție. Surfshark permite conexiuni simultane nelimitate. Îl poți încerca singur cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă Surfshark pentru a afla ce părere au utilizatorii reali despre acest VPN.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Încercați acum Surfshark!

Concluzie și lectură ulterioară

NordVPN are multe puncte forte, dar nu este cel mai bun VPN pentru toată lumea. Din fericire, anularea abonamentului dvs. NordVPN și obținerea unei rambursări este un proces rapid și ușor.

Este posibil să nu fi fost mulțumit de NordVPN, dar acum este timpul să găsiți un VPN care să funcționeze pentru dvs. Vă recomandăm ExpressVPN să vă păstreze în siguranță și să vă protejeze confidențialitatea online în timp ce faceți flux, torrent, navigați și multe altele.

Asigurați-vă că consultați pagina noastră de oferte și cupoane pentru a salva în următorul dvs. abonament VPN. Dacă doriți să maximizați anonimatul, aruncați o privire la recenzia noastră a celor mai bune VPN-uri fără jurnal.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de ghidul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix care funcționează efectiv în 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me