Cum să accesați YouTube în China în 2020 – Acest lucru funcționează într-adevăr


Călătorești în China? Planificați să vizionați YouTube în timp ce sunteți acolo? Vestea proastă este că YouTube este blocat în China. Dar nu vă faceți griji - avem o solutie usoara pentru tine!

YouTube a fost printre primele site-uri web de socializare blocat în China datorită politicilor stricte de cenzură ale guvernului. La zi, China a cenzurat peste 10.000 de site-uri web, inclusiv Facebook, Twitter și chiar Google. Pentru a vedea care dintre site-urile dvs. favorite sunt blocate în China, puteți utiliza instrumentul nostru pentru a testa firewallul.

Indiferent dacă ești cetățean sau călător, Cenzura online și supravegherea vă amenință libertatea și securitatea. Dacă plănuiți o călătorie în China, va trebui să găsiți o modalitate de a ocoli sistemul de cenzură dacă doriți să fiți la curent cu YouTubers dvs. preferați.

Dar nu vă faceți griji - suntem aici pentru a vă ajuta! În acest ghid, îl veți găsi cele mai bune sfaturi pentru accesarea YouTube în China.

Soluție rapidă

Cel mai simplu mod de a accesa YouTube în China este instalați un VPN înainte de a ajunge.

  1. Descărcați și instalați un VPN pe toate dispozitivele dvs. - NordVPNeste alegerea noastră # 1!
  2. Conectați-vă la un server din SUA sau într-o altă țară în care YouTube nu este cenzurat.
  3. Bucurați-vă de acces fără restricții la toate canalele preferate de YouTube!

Obțineți NordVPN acum

De ce ai nevoie de un VPN pentru a accesa YouTube în China

Dacă călătorești în China, te vei regăsi fără acces la majoritatea site-urilor tale de socializare preferate, cum ar fi YouTube, Facebook și WhatsApp. De fapt, China a blocat toate site-urile web sub umbrela corporativă Google, inclusiv Google Maps și Gmail.

Cu toate acestea, Marele Zid nu este atât de impenetabil pe cât îi sugerează numele. Cu VPN-ul potrivit, veți putea ocoliți cenzura și debloca YouTube. Majoritatea VPN-urilor au fost blocate în China, deci este important să alegeți unul care să funcționeze. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, am întocmit un ghid pentru cele mai bune 6 VPN-uri pentru China.

VPN-urile își maschează locația IP Asa ca poti ocoliți cenzura și geoblocarea. În restul lumii, va părea că ai accesa internetul din locația serverului tău de la distanță. De asemenea, va fi criptați-vă datele, protejându-vă de atacurile rău intenționate și de supravegherea guvernului.

Dacă intenționați să accesați site-uri web interzise, online anonimatul este vital. Supravegherea guvernului este incredibil de comună în China și nu doriți ca guvernul să vadă ce faceți online.

Guvernul chinez blochează accesul la majoritatea site-urilor VPN, așa că este important ca dvs. instalați VPN-ul înainte de a ajunge. După ce ați ajuns în China, pur și simplu conectați-vă la un server dintr-o altă țară și veți fi la curent cu YouTubers-ul dvs. preferat în cel mai scurt timp

Ce altceva poate face un VPN pentru tine?

VPN-urile sunt a instrument de securitate puternic care îți protejează dreptul la libertate online - dar nu este tot ceea ce pot face pentru tine.

Mențineți supravegherea guvernului la distanță

În China, libera exprimare este inexistentă. Guvernul continuă interzice cuvintele și frazele constată ofensiv, iar insultarea președintelui este o infracțiune pedepsibilă. Organele de supraveghere guvernamentale vorbesc cetățenii poliției anonimatul este crucial pentru a vă menține libertatea fizică în China.

De fapt, un cetățean din Sanya, Ni Huaping, era încarcerat pentru 10 zile pentru postarea unui comentariu neclintit despre președinte într-o conversație de grup WeChat. Comentariul ofensator? Ei bine, el l-a numit pe președinte un ticălos. La 30 de zile după ce a fost postat, oficialii publici l-au reținut.

Un alt beneficiu al utilizării unui VPN este că dumneavoastră ramai anonim dacă guvernul vă interceptează datele și conversațiile private - deși veți dori totuși să evitați să faceți comentarii publice cu numele dvs. real.

Un VPN vă va proteja de hackeri

China este infamă pentru imensa sa populație de cibernetici. Acești atacatori sunt pradă conexiuni vulnerabile, necriptate pentru a fura date private, cum ar fi datele bancare online și detaliile cardului de credit. Dacă, la fel ca mulți călători, utilizați Wi-Fi public pentru a accesa internetul, sunteți deosebit de vulnerabil la atac.

O VPN bună folosește criptare de grad militar pentru a face ca informațiile dvs. personale să nu poată fi citite hackerilor și spionilor.

Deblocați servicii de streaming geoblocate

Dacă sunteți la fel de dependent de difuzarea ca mine, veți fi lipsiți de cele mai recente episoade ale emisiunilor preferate în timp ce sunteți plecat de acasă. Cu un VPN, nu este nevoie să fie nevoie!

Pur și simplu conectându-vă la un server înapoi acasă, un VPN vă va permite să accesați serviciul dvs. de streaming preferat din orice parte a lumii. Puteți utiliza, de asemenea, acest truc pentru a urmări în direct episoadele în timp ce difuzează fluxul live în rețeaua de televiziune locală sau pentru a urmări vizualizarea la cerere.

Deblocați toate platformele dvs. de socializare preferate

Un VPN va ocoli Marele Firewall pentru a vă oferi acces la alte platforme interzise, ​​cum ar fi Facebook, WhatsApp și Instagram. Cu un VPN, este ușor să rămâi conectat cu prietenii și familia - și, mai important, să îi bombardezi cu instantanee fericite și imagini de vacanță.!

Pentru mai multe informații, consultați ghidurile noastre complete de accesare a Facebook și WhatsApp în China.

Accesați Gmail și Dropbox

China este un hub pentru afaceri, dar să ții pasul cu munca poate fi greu atunci când nu poți accesa instrumente precum Gmail și Dropbox. Dar, ai ghicit - poți utilizați un VPN pentru a accesa toată suita de productivitate Google.

rezumat

Cea mai bună modalitate de a vă asigura că veți avea acces la YouTube în călătoriile dvs. în China este pentru a instala un VPN pe toate dispozitivele înainte de a pleca.

Un VPN va mascați-vă IP-ul ca tu să poți ocoli Marele Firewall din China și restabiliți libertatea online.

NordVPN este cel mai bun VPN pentru China, deoarece poate ocoli cu ușurință Marele Firewall - și nu numai asta, dar poate debloca aproape orice. Veți avea acces la servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix și Hulu, în timp ce criptarea de nivel militar vă păstrează conexiunea privată, anonimă și sigură. Serviciul prietenos pentru clienți este disponibil 24 de ore din 24, iar de asemenea există o garanție de returnare de 30 de zile, deci o testezi fără riscuri.

Obțineți NordVPN acum!

Alte articole care v-ar putea interesa

Indiferent dacă plănuiți o călătorie în China sau sunteți intrigat doar de peisajul lor politic și de politicile de cenzură online, selecția noastră de ghiduri informative vă va spune tot ce trebuie să știți.

Înainte de a pleca în călătorie, consultați cele 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre China și Ghidul nostru de călătorie către Beijing.

Puteți afla mai multe despre problemele de cenzură și securitate online din China, în articolul nostru despre blocul VPN din China și Rusia și să vă protejați cu ghidul nostru pentru cele 6 cele mai bune VPN-uri pentru China.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me