Cum să accesați Bing din China în 2020 – Hack rapid și sigur

Motorul de căutare Bing este unul dintre ultimele reduceri de pe internetul occidental care în general este încă accesibil în China. Bing nu s-a apropiat niciodată de popularitatea Google în SUA, dar are o mică poziție în China. Microsoft a ales să respectă legile cenzurii din China pentru a-și menține prezența pe piața chineză.

Cu toate acestea, în ianuarie 2019, Bing a cunoscut o criză în China asta a lăsat panică mulți utilizatori. Există temeri că Bing s-a alăturat listei de site-uri interzise, ​​în ciuda faptului că a revenit în serviciu a doua zi.

În loc să vă faceți griji pentru a pierde ultima legătură cu media occidentală din China, există o soluție simplă pentru utilizatori căutând să se asigure că pot accesa întotdeauna Bing. A VPN vă va ajuta să ocoliți cenzura strictă asigurând, de asemenea, conexiunea mai sigură.

Nu toate VPN-urile pot ocoli Marele Firewall din China, dar NordVPNstands până la sarcină.

Ghid rapid: Cum să accesați Google din China

  1. Alegeți un VPN care funcționează în China. Vă recomandăm NordVPN
  2. Descărcați și instalați VPN ÎNAINTE de a călători în China
  3. Conectați-vă la un server străin înainte de a începe să răsfoiți
  4. Deschideți Bing și căutați liber

De ce ai nevoie de un VPN pentru a accesa Bing în China

Spre deosebire de Google, China nu blochează neapărat Bing de la utilizatorii din țară. Aceasta nu împiedică blocarea ocazională a site-ului. Microsoft nu va confirma ce a provocat întreruperea, dar, în ciuda reîntoarcerii serviciului o zi mai târziu, mulți utilizatori au fost în mod clar îngrijorați.

O VPN bună vă poate asigura accesul dvs. la un internet gratuit și fără restricții, chiar dacă China alege să-l blocheze din nou pe Bing. Ei fac acest lucru permițându-vă conectați-vă la un server dintr-o țară străină. Această acțiune va mascați-vă adresa IP, ascunderea locației dvs. reale de la ISP (Furnizor de servicii Internet).

Când vă orientați traficul printr-un VPN, va fi și el criptați-vă datele pe măsură ce se deplasează printr-un canal securizat între dispozitivul dvs. și serverul VPN. În acest fel, sunteți și voi ferit de hackeri și supraveghere guvernamentală. 

Deci, de ce nu poți folosi orice VPN pentru a debloca site-urile web din China? Pe măsură ce guvernul chinez a crescut lista neagră pe internet, a început vizând VPN-urile pe lângă site-urile occidentale precum Facebook, YouTube și Whatsapp. Există câteva metode pe care China le utilizează pentru a împiedica utilizatorii să acceseze VPN-uri. Ei urmăresc și blochează adresele IP cunoscute sau le folosesc inspecție profundă a pachetelor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Marele Firewall din China, puteți consulta ghidul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru China care funcționează de fapt.

NordVPN este una dintre cele mai bune opțiuni la îmbunătățește-ți securitatea și ocolește Marele Firewall. Pentru a parcurge blocurile din China, serviciul folosește servere ofuscate, care sunt special configurate pentru a obține un internet restricționat. Chiar și așa, trebuie să descărcați NordVPN înainte de a ajunge in China.

Acum, vă vom oferi un ghid pas cu pas pentru utilizarea NordVPN în China.

Cum se folosește un VPN în China

1. Descărcați și instalați NordVPN pe dispozitiv. După ce vă aflați în China, deschideți aplicația și uitați-vă la serverele dvs. de specialitate.

Cum să accesați Bing din China în 2020 - Hack rapid și sigur

2. Accesați Setări în colțul din stânga sus. Va exista o listă în partea stângă a ecranului care include Advanced. Aceasta va deschide opțiunea de a activa Servere oftalmate. Faceți clic pe butonul pentru a le activa. De asemenea, va deveni albastru atunci când este activat.

Cum să accesați Bing din China în 2020 - Hack rapid și sigur

3. Înapoi la pagina Servers. Acum, veți vedea serverele de tip „Disfuncționat” enumerate în serverele de specialitate. Este foarte probabil să obțineți un serviciu optim dacă alegeți un server care este mai aproape de China. Singapore sau Hong Kong sunt opțiuni bune, dar orice server străin va debloca site-urile pe lista neagră.

Cum să accesați Bing din China în 2020 - Hack rapid și sigur

Dacă doriți să reveniți la serverele obișnuite ulterior, puteți dezactiva cu ușurință serverele nefuncționale revenind la setările dvs. avansate.

rezumat

Bing poate fi unul dintre puținele site-uri web occidentale care mai sunt permise de guvernul chinez, dar așa cum am văzut în ianuarie, acest lucru se poate schimba oricând. La mențineți-vă accesul deschis și pentru a vă proteja în continuare conexiunea, este o idee bună să utilizați un VPN ori de câte ori navigați pe internet în China.

Nu orice VPN funcționează în China, dar NordVPN folosește servere oftate pentru a ocoli blocurile VPN pe care guvernul le-a pus la punct. Cu toate acestea, niciun serviciu nu este 100% neperformant. Dacă aveți probleme cu utilizarea internetului cu NordVPN în China, serviciul lor pentru clienți vă va ajuta să vă conectați.

Cu un VPN care vă asigură conexiunea, puteți avea acces gratuit și ușor la internet, chiar și în China.

Lectură ulterioară

Iată o listă completă de site-uri web blocate de Marele Firewall din China. De asemenea, puteți utiliza instrumentul nostru pentru a verifica dacă un site este accesibil în China.

Pentru mai multe oferte speciale despre NordVPN, consultați codurile noastre promoționale exclusive.

Pentru a afla mai multe despre VPN-uri și de ce ar trebui să utilizați întotdeauna una, am scris un ghid extins pentru VPN-uri pentru noii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me