Cum deblochează Spotify și ascultă muzică oriunde [Hack ușor]

Plecați din țara dvs. într-o regiune neacoperită de Spotify? Vino la bord cum îți arătăm cum să faci deblocați ușor și accesați Spotify folosind un VPN.

Iubitorii de muzică nu pot obține suficient de mult cu Spotify, cu gama largă de muzică disponibilă și interfața ușor de utilizat. Cu toate acestea, există o limitare a locației în aplicație. Dacă nu vă aflați într-o regiune acoperită de serviciile sale, nu veți putea să o accesați. Deci, ce faci dacă mergi într-o țară fără Spotify și te bazezi foarte mult pe aplicație pentru toată muzica ta?

Opțiunile de a vă înscrie pentru un cont Premium sau de a descărca toată muzica înainte de călătoria dvs. sunt suficient de corecte, însă utilizarea unei VPN este o opțiune perfectă pentru călători și vine cu alte avantaje..

Este o idee grozavă să obțineți un Abonament VPN alături de gadgeturile de călătorie când vizitați o locație fără acoperire Spotify. Cu furnizori precum ExpressVPN, CyberGhost sau NordVPN, puteți transmiteți biblioteca dvs. de muzică preferată la viteze super-rapide din orice parte a lumii.

De asemenea, veți beneficia de încercări gratuite atunci când vă abonați la furnizori precum NordVPN, CyberGhost sau ExpressVPN. În acest fel, puteți testa fiecare VPN pentru dvs. și vă asigurați că este adevărata afacere.

Cum să obțineți Spotify Deblocat: Ghid rapid

 1. Alegeți un VPN de mare viteză cu o rețea globală de servere. NordVPNeste alegerea noastră # 1!
 2. Descărcați și instalați aplicația dvs. VPN.
 3. Deschideți Spotify și conectați-vă sau înregistrați-vă.
 4. Asta e! Ești gata să pleci.

Începeți să ascultați ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Spotify

A Rețea virtuală virtuală (VPN) conectează dispozitivul la un server de la distanță printr-un tunel securizat. Aceasta maschează adresa dvs. IP și face să pară că ați naviga dintr-o altă locație. Dacă vă conectați la un server dintr-una din țările cu acoperire Spotify, veți putea ocoliți geo-restricțiile și accesați Spotify.

Pentru timp de încărcare rapidă, trebuie să utilizați un VPN cu lățime de bandă nelimitată și servere de mare viteză.

Căutați un VPN cu caracteristici de securitate de înaltă calitate care păstrează informațiile dvs. personale în timp ce navigați și ascultați.

 • Criptare de 256 biți vă va anonimiza activitatea online și protejați-vă datele de la hackeri și hoți.
 • politică strictă fără jurnaluri înseamnă VPN-ul dvs. nu păstrează nicio înregistrare a istoricului de navigare care ar putea fi ulterior scurs către terți.
 • Un comutator de omor automat previne ca datele neprotejate să părăsească rețeaua dvs. în cazurile rare, conexiunea VPN eșuează.

Dacă doriți să vă luați Spotify cu dvs. fără a se angaja la un serviciu plătit, te-am acoperit. Oferta noastră VPN recomandată încercări gratuite și garanții de returnare a banilor!

Cele mai bune VPN-uri pentru Spotify

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN vă oferă viteză, stabilitate, și o varietate de caracteristici personalizabile. Acest VPN este perfect pentru a transmite muzica preferată pe Spotify în timp ce ești plecat. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a accesa alte site-uri web geoblocate, cum ar fi Netflix.

În recenziile acestei aplicații, abonaților le place că pot alegeți și personalizați diverse opțiuni de navigare cum ar fi confidențialitate ultra-sigură, streaming de muzică și video și site-uri de torrent.

Furnizorul vă oferă Mai mult de 10000 de servere răspândite în 62 de țări cu conexiuni puternice pentru o experiență excelentă Spotify.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, cu software-ul pentru desktop disponibil pentru MacOS și Windows. NordVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile la toate serviciile sale.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN are o mulțime de recenzii excelente ale utilizatorilor mulțumiți. Aplicația folosește un protocol de criptare etanș combinat cu viteză maximă pentru o experiență de utilizare premium.

Acest furnizor este o alegere excelentă pentru Spotify, deoarece vă oferă un vastă selecție de servere. Cu peste 2.000 de servere pe 94 de țări, veți avea multe locații pe care să le alegeți.

O altă caracteristică excelentă a ExpressVPN este opțiunea Smart Location care alege automat cea mai rapidă locație VPN pentru dvs..

Aplicația are, de asemenea, un comutator de omor automat care întrerupe accesul la internet atunci când conexiunea dvs. nu este stabilă. Vă puteți bucura de acces simultan la trei dispozitive folosind un singur abonament, iar aplicația este disponibilă pe toate sistemele de operare populare.

În general, acesta este cel mai rapid VPN din această listă; dacă te uiți să vă transmiteți muzica fără întârzieri sau pauze în legătură, ar trebui să consultați acest furnizor.

ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile sale VPN, plus a Proces gratuit de 7 zile pentru aplicații mobile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

VPN CyberGhost

CyberGhost este alegerea potrivită pentru utilizatorii care doresc să se bucure funcții esențiale ale unui VPN. Nu veți găsi toate funcțiile diferite oferite de un furnizor, cum ar fi NordVPN, dar puteți avea încredere că acest furnizor nu va eșua atunci când vine vorba de protocoale de viteză și criptare. Funcționează 6.000+ servere din 90+ țări ceea ce înseamnă că poți cu ușurință accesați Spotify din orice parte a lumii.

Utilizatorii adoră acest furnizor, deoarece este rentabil, oferind acces simultan la șapte dispozitive diferite folosind un singur plan pentru versiunea sa premium.

Puteți încerca serviciul fără riscuri timp de 45 de zile, și profită de a încercare gratuită de 1 zi pentru utilizatorii iOS, Android și Windows.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. IPVanish

Cum deblochează Spotify și ascultă muzică oriunde [Hack ușor]

În căutarea unui VPN de încredere și de încredere? IPVanish este unul dintre cele mai populare VPN-uri pentru Spotify.

Majoritatea utilizatorilor preferă acest furnizor, deoarece permite zece conexiuni simultane, făcând mai ieftin împărțirea costurilor cu prietenii.

IPVanish oferă o conexiune sigură cu standarde puternice de criptare. Vă puteți bucura de transmiterea muzicii preferate pe Spotify fără a experimenta decalaj în conexiune.

Cu IPVanish, puteți alege dintre peste 1.000 de servere din 60 de țări. IPVanish are, de asemenea, un comutator ucide opțiune care oprește tot traficul pe internet odată ce există o scădere a conexiunii.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, cu software-ul pentru desktop disponibil pentru MacOS și Windows. IPVanish oferă un 7 zile de returnare a banilor precum și a Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii iOS.

IPVanish poate debloca:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • da.

IPVanish funcționează pe aceste dispozitive: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Vizualizați ofertele IPVanish

5. PrivateVPN

Cum deblochează Spotify și ascultă muzică oriunde [Hack ușor]

PrivateVPN oferă abonaților săi o rețea privată securizată asta este foarte accesibil. Funcționează pe șase dispozitive diferite simultan cu un singur abonament.

Cu 100 de servere răspândite în 59 de țări, PrivateVPN nu se poate lăuda cu o mulțime de servere în comparație cu restul de pe lista noastră. Cu toate acestea, nivelurile sale de confidențialitate sunt foarte recomandate.

În ciuda scării sale mici, PrivateVPN a primit multe recomandări strălucitoare de la abonați care sunt mulțumiți de conexiunea privată lină, dar ieftină, pe care o oferă.

Aplicația este disponibilă pe toate platformele populare de sisteme de operare. Puteți încerca PrivateVPN cu un Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 30 de zile.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

rezumat

Cu VPN-ul potrivit, puteți ușor și în siguranță ocoli geo-restricțiile. Abonați-vă la oricare dintre furnizorii VPN de mai sus și bucurați-vă să ascultați muzica preferată pe Spotify din orice parte a lumii.

Încă nu sunteți sigur care VPN este cel mai potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm NordVPN și puteți încerca gratuit!

Obțineți NordVPN ACUM!

Lectură ulterioară

Puteți economisi bani pe serviciul dvs. utilizând oferte și cupoane VPN exclusive.

Ce este un VPN și de ce ai nevoie de unul? Aflați mai multe cu ghidul nostru complet VPN și alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs..

Cu serviciile noastre preferate de streaming gratuit, nu va mai trebui să plătiți niciodată pentru divertisment!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me