Covata – Cibersecuritate de grad militar


Obținerea securității la cel mai înalt nivel este o necesitate pentru multe organizații dintr-o lume cibernetică din ce în ce mai complicată.  Folosind experiență acumulată din soluții de securitate de grad militar în Departamentul Apărării din Australia, Covata a creat soluții unice pentru a face față amenințărilor numeroase în joc..  Mike Fleck, VP Security Covata, vorbește despre preocupările de securitate cibernetică ale întreprinderilor mici și despre cele mai importante provocări de securitate și respectare a datelor în prezent.

Povestește-ne despre Covata și cum te-ai implicat în securitatea datelor?

Covata a început să dezvolte o soluție pentru Departamentul Apărării australian pentru a permite comunicarea sigură pe câmpul de luptă. Tehnologia rezultată a fost o abordare foarte puternică și sigură pentru criptarea de la capăt la capăt a datelor, cu chei de criptare bazate pe identitate. Pe scurt, informațiile sunt întotdeauna criptate și pot fi decriptate numai de către utilizatorii autorizați, nu cineva care se întâmplă să intercepteze datele sau care intră în sistemul în care sunt stocate informațiile. Am adaptat această tehnologie pentru a construi o soluție de sincronizare și partajare a fișierelor de întreprindere foarte sigure, dar utilizabile (credeți că serviciile de bază precum Dropbox, dar cu caracteristici superioare și securitate de grad militar). Mai recent am observat necesitatea de a aplica aceste concepte de securitate a datelor la orice date, oriunde se află.

Există multe tipuri diferite de produse de securitate a datelor pe piață. Ce este unic la Covata?

Da, întradevăr. Spațiul de securitate are mii de produse de securitate pe sute de nișe. Diferențierea este esențială pentru furnizori și persoanele care cumpără aceste soluții. La un nivel înalt, Covata este unic prin faptul că tehnologia noastră integrează mai multe soluții de securitate a datelor într-o singură platformă fără a compromite calitatea. Motorul nostru de descoperire a datelor și clasificare automată este mai matur decât majoritatea concurenților de sine stătătoare. Criptarea și gestionarea cheilor noastre sunt mai scalabile și „moderne” decât furnizorii tradiționali de criptare a datelor în repaus. Capacitățile noastre de guvernare a accesului sunt superioare, deoarece sunt integrate nativ cu criptarea, controlând chiar accesul prin conturi privilegiate de administrator IT.

La nivel filosofic, Covata este unic pentru că suntem concentrați pe laser furnizarea de soluții pragmatice care rezolvă punctele de durere existente de securitate și gestionare a datelor. În timp ce industria de securitate lansează în mod constant noi modalități neprovizate de soluționare a problemelor viitoare, atunci când ofițerii de securitate a informațiilor încă se confruntă cu probleme de actualitate, mai de bază..

Care sunt produsele și serviciile primare ale Covata?

Covata oferă în prezent soluții de întreprindere pentru descoperirea datelor, clasificarea automată a datelor, criptarea fișierelor, guvernarea accesului și monitorizarea activității. Produsele noastre ajută întreprinderile și guvernele să găsească și să asigure fișierele lor sensibile indiferent de locul în care locuiesc. În timp ce aceste funcții pot fi furnizate sub formă de platformă, avem soluții distincte, adaptate pentru anumite cazuri de utilizare. De exemplu, SafeShare este subsetul platformei noastre care oferă servicii de securitate și utilizare a fișierelor (EFSS) de înaltă securitate, dar utilizabile. CipherPoint Eclipse este subsetul platformei noastre care securizează informații în SharePoint, servere de fișiere și Office 365.

Covata - Cibersecuritate de grad militar

Ce valoare oferiți clienților / clienților?

Ca toate, sau cel puțin majoritatea companiilor de securitate, Covata ajută clienții să reducă riscul unei încălcări a datelor sau a încălcării vieții private. Spre deosebire de majoritatea companiilor de securitate, Covata ajută, de asemenea, la creșterea eficienței și productivității afacerii. Clasificarea datelor, de exemplu, permite tot felul de rezultate pozitive de afaceri, cum ar fi repetabilitatea și îmbunătățirea calității proceselor de afaceri. Partajarea securizată a fișierelor permite întreprinderilor să obțină câștiguri de productivitate a lucrătorilor prin colaborare, dar pentru utilizarea cazurilor de multe ori sunt considerate prea sensibile pentru a permite partajarea ușoară a informațiilor intern și extern.

Puteți discuta despre tipurile de clienți cu care lucrați?

Soluțiile noastre sunt utilizate de agențiile guvernamentale, întreprinderile mari și întreprinderile mici din întreaga lume. Problemele pe care produsele noastre le rezolvă sunt resimțite de majoritatea organizațiilor din mai multe industrii. Acestea fiind spuse, majoritatea clienților noștri sunt întreprinderi mari în servicii financiare, asistență medicală și asigurări.

Care sunt problemele pe care le tratează Covata care afectează întreprinderile mai mici și chiar persoanele fizice?

Întreprinderile mici au multe dintre aceleași probleme de securitate ca și întreprinderile mai mari și agențiile guvernamentale, dar adesea nu au buget și personal pentru a achiziționa și administra sisteme complexe de întreprinderi. Așadar, multe soluții de securitate fie nu sunt instalate, fie nu sunt operate corect din cauza complexității.

La Covata, nu ne așteptăm ca clienții noștri să devină experți în învățare automată, criptografie, etc. Soluțiile noastre sunt ușor de utilizat și de implementat și permiteți clienților noștri să se concentreze asupra activității lor de bază, mai degrabă decât să se concentreze pe administrarea soluțiilor noastre. Acest lucru este incredibil de valoros pentru întreprinderile mici care au nevoie de soluții de înaltă calitate, pe care le pot achiziționa și opera eficient.

Să facem un pas înapoi pentru o clipă. Care sunt cele mai importante provocări ale securității și conformității datelor?

Marea întrebare! Cele mai importante provocări ale securității și conformității datelor sunt următoarele firmele nu știu ce informații sensibile au sau unde există toate acestea. Angajații și partenerii creează atât de multe fișiere și e-mailuri sensibile în fiecare zi, iar acestea sunt stocate pe mai mulți cloud, servere și dispozitive.

Respectarea noului Regulament general privind protecția datelor (GDPR) al UE a făcut ca mulți directori să-și dea seama ei nu își pot gestiona eventual responsabilitățile în conformitate cu GDPR decât dacă înțeleg unde există date cu caracter personal - întotdeauna și în toate locurile. Multe tehnologii de securitate a datelor existente, cum ar fi prevenirea pierderilor de date din rețea, nu sunt adaptate la noile modalități în care utilizatorii lucrează (adică folosind software-ul ca serviciu și alte servicii cloud).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me