Comparație IPVanish vs NordVPN – Care este cel mai bun pentru tine în 2020?


IPVanish și NordVPN sunt două cunoscute servicii VPN care și-au câștigat locul în cel mai bun clasament VPN general. Fiecare dintre ei susține că este rapid, flexibil și sigur - dar care dintre ele va ieși învingător într-o comparație din față în cap?

Dacă ești aici, probabil că te întrebi doar asta. Suntem bucuroși să vă răspundem la această întrebare - rămânem în timp ce punem IPVanish și NordVPN unul împotriva celuilalt într-o luptă între mai multe categorii importante.

Pentru a găsi tot ce trebuie să știți despre aceste VPN-uri populare, aruncați o privire la detaliile noastre Revizuire IPVanish și Recenzie NordVPN.

Cuprins

 1. Streaming
 2. torrenting
 3. Cost
 4. Ușurință în utilizare
 5. Compatibilitate
 6. Viteză
 7. Servere și rețea
 8. Confidențialitate și securitate
 9. Verdict final

IPVanish vs NordVPN - Categoriile

Pentru această comparație, am ales opt aspecte VPN make-or-break.

Vom începe cu de streaming și torrenting categorii, pentru a afla ce VPN este mai bun la ocolirea restricțiilor regionale și la descărcarea torentelor.

În continuare, ne vom uita cost, ușurință în utilizare, și compatibilitate. Aici vom compara punctele de preț ale IPVanish și NordVPN, ușurința în utilizare și suportul general al platformei.

De asemenea, am efectuat teste amănunțite de viteză pentru a găsi VPN-ul mai rapid între cei doi. Veți găsi rezultatele finale în viteză categorie.

În cele din urmă, vom arunca o privire rețele de server, intimitate, și Securitate. Cu ambele VPN-uri care se mândresc cu mii de servere și criptare anti-gloanțe, aceste categorii vor fi cu siguranță contestate.

Apel aproape, sau victorie convingătoare? Urmează să aflăm - să vedem ce VPN iese deasupra!

1. Streaming

În perioada de astăzi a restricțiilor geografice, accesul fiabil la conținutul preferat este o necesitate pentru mulți utilizatori VPN.

NordVPN este una dintre cele mai bune alegeri pentru streaming, dacă nu chiar cea mai bună. Câștigă un scor perfect în testele noastre detaliate Netflix, reușind să ocoliți blocurile pentru NE Netflix, Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, și chiar Brazilia.

Alte fluxuri populare pe care le puteți urmări liber cu NordVPN includ BBC, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video și lista continuă. IPVanish poate concura cu această listă lungă?

din nefericire nu. In timp ce catalogul Netflix din SUA ar trebui să funcționeze pe câteva servere IPVanish, potențialul global de deblocare este destul de scăzut cu acest VPN. În timpul testelor noastre, nu am putut accesa prea multe fluxuri - BBC a fost în afara limitelor, la fel și Hulu, Amazon Prime Video și HBO GO.

Streamingul cu o VPN este un peisaj în continuă schimbare și nu spunem nici VPN nu funcționează - dar pe baza rezultatelor, IPVanish nu este în măsură să acorde acces constant la cele mai bune site-uri de acolo. Pe de altă parte, NordVPN are o performanță stelară în această categorie. Care este motivul pentru aceasta?

Mai simplu spus, NordVPN depune eforturi suplimentare pentru streaming-ul fără probleme. Între 5.100+ servere si Funcție automată DNS SmartPlay, acest furnizor are tehnologia și versatilitatea de care aveți nevoie pentru a urmări aproape orice de oriunde.

Comparativ cu asta, IPVanish nu oferă într-adevăr servere sau funcții orientate spre streaming și are o rețea mai mică cu care să se joace. 1.300+ servere nu este un număr rău, dar cu cele mai multe dintre ele deja blocate de fluxurile populare, puteți vedea de ce IPVanish se luptă în această categorie.

Câștigător pentru Streaming: NordVPN

IPVanish nu ar trebui să fie prima ta alegere pentru streaming - adică US Netflix este încă la îndemâna acestui VPN. Pentru acces fără efort la conținutul preferat, NordVPN este alegerea mai bună (și mai ieftină).

Încercați să transmiteți fluxul cu NordVPN!

2. Torrenting

Deși atât IPVanish cât și NordVPN acceptă traficul P2P, există o diferență majoră în modul în care cei doi abordează acest lucru.

IPVanish nu are un profil de torrenting dedicat, permițând în schimb conexiunile P2P pe toate serverele. Acest lucru face lucrurile ușor mai ușoare, deoarece sesiunile de torrenting sigure necesită să conectați pur și simplu VPN-ul așa cum v-ar face în mod normal.

NordVPN merge pe ruta opusă, cu o filă P2P separată unde puteți alege servere optimizate pentru torrente. Cea mai bună parte - obțineți peste 4.400 dintre ei, ceea ce este mult mai mult decât întreaga listă a serverului IPVanish.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Pentru funcții suplimentare, ambele VPN-uri furnizează proxy-uri SOCKS5 care poate fi configurat cu clientul dvs. torrenting. Aceste proxy sunt de obicei mai rapide, deoarece nu sunt încetinite prin criptare - dar există un strat suplimentar de securitate datorită autentificării avansate. Redirecționarea porturilor nu este acceptată de nici VPN.

Un dezavantaj pentru IPVanish este politica DMCA (Digital Millennium Copyright Act). Ca VPN din SUA, trebuie să ia în serios încălcarea dreptului de autor și să acționeze pe avizele DMCA.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Liniile dintre torentele legale și cele ilegale sunt adesea încețoșate și ușor de abuzat de troll-urile de drepturi de autor, care, din păcate, circulă în SUA. Ca atare, utilizarea IPVanish pentru torrenting poate duce la dureri de cap și chiar suspendări ale contului dacă nu sunteți atenți.

NordVPN cu sediul în Panama are un avantaj major în această privință, întrucât nu trebuie să respecte cerințele DMCA.

Câștigător pentru Torrenting: NordVPN

Ambele VPN-uri fac rapid și ușor torentul pentru începători și experți. Acestea fiind spuse, NordVPN are avantajul profilului său torrenting dedicat și jurisdicției prietenoase cu P2P. IPVanish funcționează foarte bine, dar problemele legale pot (în teorie) să închidă utilizatorii BitTorrent chiar dacă nu greșesc.

Încercați să Torrenting cu NordVPN!

3. Cost

Valoarea pentru bani este un aspect important atunci când alegi următorul VPN. Atât IPVanish, cât și NordVPN au multe de oferit, dar care dintre ele are un preț mai bun?

Ca de obicei în ceea ce privește tarifarea VPN, nu veți găsi nicio ofertă dacă căutați un abonament lunar. Ambii concurenți sunt la fel de scumpi aici, dar IPVanish este puțin mai ușor pe portofel datorită reducerii adăugate (de obicei în jur de 15%).

Lucrurile se schimbă cu planuri mai lungi. Planul de un an al NordVPN este cu 41% mai ieftin decât ceea ce plătiți lunar, și un abonament de doi ani va rade 58% din prețul final. IPVanish are o tranzacție similară în planul său anual (actualmente 46% reducere), dar acesta este cel mai bun pe care îl veți obține.

Între timp, puteți beneficia de oferta excelentă de trei ani a NordVPN cu o reducere de 70% - folosiți doar codul nostru promoțional special! Cu o sumă atât de mare, primiți practic una dintre cele mai importante VPN-uri pe piață pentru schimbarea buzunarului.

Totuși, nu toată lumea își dorește un VPN pentru perioade foarte lungi de timp. Dacă doriți un loc intermediar între o lună și un an, IPVanish are un plan de trei luni la 25% reducere - nu cea mai bună ofertă pe care o puteți obține, dar puțin mai flexibilă decât alternativa anuală.

Câștigător pentru cost: NordVPN

Cu reduceri regulate regulate la planurile sale mai lungi, NordVPN este serviciul de cumpărat dacă intenționați să utilizați un VPN pentru o perioadă. În general, IPVanish este mai scump și oferă o valoare mai mică pentru streaming, dar abonamentul de trei luni poate fi un decisor pentru unii.

Încercați NordVPN!

4. Ușor de utilizat

Ca două dintre cele mai bune VPN-uri premium, IPVanish și NordVPN sunt concentrate să ofere utilizatorilor un timp ușor, fără probleme. Dar care face o treabă mai bună aici?

Ambele VPN-uri au un design elegant, dar funcțional. Alegerea serverelor este ușoară datorită meniu de conectare rapidă - IPVanish vă oferă și dumneavoastră mai multe liste derulante dacă doriți o anumită țară sau oraș.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

NordVPN oferă o utilitate similară, dar primiți un lista de servere compacte în partea stângă a aplicației, de asemenea.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Din listă, puteți selecta rapid cel mai rapid server (determinat de aplicație) sau alegeți unul manual. De asemenea, puteți evita serverele aglomerate datorită informațiilor suplimentare de încărcare a serverului.

Lista de server IPVanish se află într-o filă separată, dar vine cu câteva filtre foarte utile. Acestea vă permit sortează serverele după țară, timpul de răspuns, încărcarea serverului, și favorite.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Ambele VPN-uri vă duc în meniul de setări cu un singur clic. Lista NordVPN este ceva mai lungă, deoarece există mai multe funcții pentru a activa sau dezactiva.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

IPVanish are două meniuri separate pentru setări generale și conexiuni. Cu toate acestea, numărul total de opțiuni nu este la fel de mare, făcând acest VPN ceva mai de bază în acest departament.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

în cele din urmă, ambele VPN-uri furnizează fișiere de configurare OpenVPN pe site-urile lor web, dacă mai degrabă executați o configurație personalizată cu o interfață terță parte.

Câștigător pentru ușurința de utilizare: NordVPN

Nu veți fi dezamăgiți nici de VPN atunci când vine vorba de ușurința în utilizare. Ambele sunt simple, stabile și destul de vizibile, dar NordVPN oferă o interfață mai ordonată, cu o mulțime de setări excelente.

Încercați NordVPN!

5. Compatibilitate

IPVanish și NordVPN pot fi instalate pe o gamă largă de platforme. Cu aplicații excelente pentru toate platformele majore și o mulțime de opțiuni pentru configurarea manuală, va trebui să aruncăm o privire mai atentă pentru a găsi câștigătorul aici.

ferestre

Dacă aplicația Windows a VPN vă oferă probleme, probabil că nu merită. Din fericire, niciun furnizor din această comparație nu aruncă mingea aici.

Asistența Windows începe de la Windows 7 atât pentru IPVanish, cât și pentru NordVPN. in orice caz, NordVPN are un ușor avantaj pentru versiunile mai vechi, permițând o configurație manuală pe XP și Vista. IPVanish nu.

Mac

Compatibilitatea Mac este egală între IPVanish și NordVPN. Pentru a le folosi aplicațiile, trebuie să ai cel puțin versiunea Yosemite (10.10).

Android

Ambele VPN-uri oferă o aplicație dedicată pentru o varietate de versiuni Android. IPVanish este puțin mai bun, mergând până la versiunea 4.0.3, deci poate fi alegerea mai bună dacă aveți un dispozitiv Android mai vechi.

iOS

Dispozitivul dvs. iOS are nevoie de cel puțin versiunea 9.0 pentru a rula aplicațiile VPN. O altă remiză!

Linux

Ambele VPN-uri pot funcționa pe Linux, dar sunt centrate în distribuții diferite. Alegeți IPVanish dacă executați Ubuntu; NordVPN este potrivit pentru utilizatorii Debian. În general, suportul Linux este destul de limitat între aceste două servicii.

Routere

Ambele VPN-uri au tutoriale excelente pentru routerele DD-WRT și Tomato, dar NordVPN oferă asistență pentru câteva firme suplimentare. Aceste ghiduri pot fi foarte utile dacă vă interesează configurarea unui router VPN pe cont propriu.

Router-urile pre-configurate cu VPN sunt, de asemenea, disponibile pe site-urile terță parte.

Alte platforme

IPVanish funcționează pe următoarele platforme suplimentare:

 • Chromebook
 • Windows Phone

NordVPN acceptă următoarele platforme suplimentare:

 • Extensii de browser (Chrome, Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer)
 • mure
 • Kodi
 • Console media și de jocuri (prin router)
 • Televizoare inteligente (prin router)

Câștigător pentru compatibilitate: NordVPN

Atâta timp cât software-ul dvs. nu este prea învechit, veți avea zero probleme cu niciun serviciu. NordVPN acceptă mai multe platforme și are, de asemenea, extensii de browser, ceea ce face o alegere mai versatilă din această categorie.

Încercați NordVPN!

6. Viteza

Criptarea vă menține în siguranță online, dar te îndepărtează și de viteza ta. Acesta este motivul pentru care este important să aveți un VPN rapid rapid.

Vitezele VPN pot varia foarte mult în funcție de serverul ales. Ce este mai mult, lucrurile pot deveni insuportabil de lente dacă adăugați distanță la ecuație.

IPVanish și NordVPN sunt rapide sau lente? Și care performează mai bine? Am testat serverele în 10 locații din întreaga lume pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări importante.

Testele noastre au fost efectuate din Europa de Est. Pentru referință, iată viteza noastră de descărcare și încărcare fără VPN:

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Mai jos, puteți vedea cum au marcat IPVanish și NordVPN.

Server Viteza de descărcare (Mbps) Viteza de încărcare (Mbps)
IPVanish NordVPN IPVanish NordVPN
Auto (cel mai apropiat) 69.54 70.05 32.63 32.61
România 64.38 55.90 30.81 34.15
Germania 69.33 63.95 30.90 34.53
Regatul Unit 68.25 53.72 35.67 24.44
Portugalia 50.54 33.93 24.13 30.00
Israel 53.14 34,52 31.09 11.62
Statele Unite (New York) 43.44 54.35 22.91 27.61
Statele Unite (Los Angeles) 21.39 51.12 15.21 7,77
Japonia 0.53 28.09 1.16 2.02
Australia 10.67 24.56 0,35 1,97

Rezultatele finale sunt cu siguranță impresionante. Ambele VPN-uri au fost serios în Europa - IPVanish are viteze de descărcare ușor mai bune, în timp ce NordVPN preia conducerea în încărcare. În total, diferențele sunt neglijabile.

De asemenea, IPVanish obține un câștig convingător pe serverul Israel, dar lucrurile iau o întorsătură în rău după aceea. NordVPN are rezultate mai bune pe ambele servere americane și domină în testele din Japonia și Australia.

Cea mai importantă livrare - NordVPN are un performanță mult mai bună decât IPVanish pe serverele îndepărtate. Am reușit să obținem viteze excelente cu acest VPN, chiar dacă locația noastră de test a fost la mii de kilometri distanță.

Totuși, IPVanish nu este prea dezamăgitor, cu excepția serverului din Japonia. Am încercat comutarea serverelor și testarea în diferite momente, dar conexiunea a rămas teribil de lentă în acea locație. Ghinion sau servere proaste? În orice caz, IPVanish nu a fost la fel de consecvent ca NordVPN.

Câștigător pentru Speed: NordVPN

NordVPN iese în evidență cu viteze uimitoare pe serverele apropiate și îndepărtate. Serverele europene ale IPVanish au scăpat de testele noastre, dar această VPN a devenit din ce în ce mai puțin eficientă cu distanța.

Încercați NordVPN!

7. Servere și rețea

Mii de servere și acoperire globală sunt o veste excelentă dacă ai nevoie de VPN-ul tău pentru a fi flexibil. În această comparație trebuie să se facă un caz important pentru VPN, dar unul dintre ei este câștigătorul clar aici.

NordVPN oferă aproape de 4.600 de servere standard, dintre care 4.400 acceptă P2P. În plus, primești 460+ servere oftalmate, 30 servere VPN duble, 3 servere Onion-over-VPN, și 70+ cu IP-uri dedicate, aducând numărul total într-o încântare 5.100+ servere din 60 de țări.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Nu mulți furnizori au resurse pentru a bate acest pachet. Rosterul american al NordVPN este deosebit de impresionant - cu Mai mult de 1.750 de servere disponibile în această regiune, nu este de mirare că această VPN este una dintre cele mai bune opțiuni pentru accesarea conținutului american.

În mod normal, am fi lăudat IPVanish pentru rețeaua sa de dimensiuni decente.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Dar în comparație cu NordVPN, puteți vedea cum 1.300 de servere în 50 de țări dintr-o dată nu mi se pare o mare afacere. Mai mult, IPVanish nu are categoriile de specialitate pe care le puteți găsi în lista de server NordVPN.

Totuși, trebuie să oferim recuzită pentru acoperirea generală. IPVanish este la egalitate cu NordVPN, cel puțin aici.

Câștigător pentru servere și rețea: NordVPN

NordVPN are una dintre cele mai amănunțite rețele de servere de pe piață și așa arată. IPVanish este decent pe cont propriu, dar face un pas înapoi în această comparație.

Încercați NordVPN!

8. Confidențialitate și securitate

La suprafață, ambele VPN-uri iau în serios securitatea și confidențialitatea. Criptarea este la punct, iar înregistrarea zero a datelor este promisă în politicile de confidențialitate.

Încă o dată, va trebui să aprofundăm pentru a afla ce VPN câștigă.

Politica de logare

NordVPN are un avantaj clar atunci când vine vorba de jurisdicție. Este înregistrat în Panama - un refugiu fără legi legale de păstrare a datelor. Acest lucru permite NordVPN să garanteze o politică fără jurnale.

Există mai multe: Panama nu face parte din 5/9/14-Alianțe de supraveghere a ochilor, care protejează utilizatorii împotriva spionării potențiale a guvernului. Din păcate, acesta nu este cazul IPVanish din SUA.

Acum, nu ar trebui să fie o problemă uriașă, nu? La urma urmei, IPVanish funcționează, de asemenea, în conformitate cu o politică strictă de înregistrare zero - dar înregistrarea sa nu este curată.

În 2016, IPVanish a transmis date de utilizator sensibile Departamentului de Securitate Interioară. Informațiile s-au dovedit a fi foarte utile într-o anchetă privind abuzul asupra copiilor și pornografia care se desfășura la acea vreme. Dreptatea a fost servită, dar până la urmă, IPVanish a mințit în legătură cu cererea lor cu jurnalele zero. Inutil să spun, oamenii nu au fost fericiți.

Vestea bună este StackPath (noul proprietar IPVanish din 2017) a introdus câteva schimbări foarte necesare serviciului și astăzi acest VPN ar trebui să ofere confidențialitate cu adevărat impecabilă. Această garanție nu a fost încă testată.

Criptare și protocoale

Ambele VPN-uri implementează criptarea AES-256, ceea ce este o veste excelentă pentru cei care se ocupă de securitate. Criptarea pe 256 de biți este considerată extrem de puternică și practic de rupere.

NordVPN face un pas suplimentar prin adăugare Perfect secret înainte la amestec. Pe scurt, acest lucru înseamnă că sesiunile dvs. VPN sunt și mai sigure cu chei de criptare dinamice în loc de cele statice.

Protocolul OpenVPN este foarte utilizat de ambele servicii. Ca standard al industriei, puteți găsi suport nativ pentru acesta în aplicațiile Windows, Mac și Android. IKEv2 / IPSec este de asemenea disponibil.

Pe lângă OpenVPN și IKEv2 / IPSec, IPVanish funcționează cu PPTP și L2TP / IPSec.

Caracteristici de securitate

NordVPN are un întreg arsenal de caracteristici de securitate. Suita proprietate CyberSec asigură blocarea anunțurilor și protecția anti-malware. Primești și tu două întrerupătoare de ucidere diferite și setări DNS personalizate, cu opțiunea de a utiliza DNS-ul preferat sau cele furnizate de NordVPN. Servere duble VPN sunt incluse de asemenea.

IPVanish nu este prea în urmă, dar nu oferă același nivel de profunzime. Întrerupătorul de omor este acolo, dar primiți unul singur pentru întreaga dvs. conexiune - NordVPN are o a doua pentru aplicații specifice. Protecție împotriva scurgerilor DNS este, de asemenea, de bază în comparație cu oferta NordVPN, deoarece nu puteți introduce setările DNS proprii.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Pe deasupra, IPVanish vă permite să comutați cu ușurință numerele de port OpenVPN, și există un caracteristică de obstrucție. În plus, este nevoie de un furt suplimentar în țările cu cenzură puternică pe internet - Acestea fiind spuse, rețineți că IPVanish este în prezent blocat în China.

Dacă doriți un VPN care funcționează și în China, NordVPN este alegerea perfectă. La fel ca IPVanish, oferă, de asemenea, un plus de ofuscare - dar aici, primiți sute de servere speciale.

Comparație IPVanish vs NordVPN - Care este cel mai bun pentru tine în 2020?

Această setare avansată trebuie utilizată doar atunci când aveți nevoie de ea, deoarece serverele standard nu vor fi disponibile în modul Obfuscated.

Câștigător pentru securitate și confidențialitate: NordVPN

IPVanish are o criptare robustă și o mulțime de caracteristici de securitate, dar jurisdicția americană poate fi o problemă pentru conștiența de confidențialitate. NordVPN iese în față în toate aspectele acestei categorii, obținând o victorie convingătoare.

Încercați NordVPN!

9. Verdict final

O măturare curată pentru NordVPN - IPVanish susține o luptă decentă, dar rămâne în urmă în fiecare dintre cele opt comparații ale noastre. Indiferent ce căutați, NordVPN va face probabil o muncă mai bună decât concurentul său.

NordVPN are un avantaj semnificativ pentru streaming, cu o rețea de server masivă și cu viteze în mod constant ridicate. De asemenea, lasă zero îndoieli cu privire la confidențialitate și securitate - ceva IPVanish nu reușește.

Pentru orice furnizor este dificil să acționeze împotriva NordVPN. IPVanish nu este neapărat un serviciu prost - este rapid, șlefuit și are multe de oferit. În total, o alternativă excelentă de luat în considerare dacă nu sunteți prea interesat în streaming.

Dar linia de jos este clară. NordVPN dovedește un serviciu mai mare și mai bun în această comparație, oferindu-vă mult mai multă valoare pentru banii dvs..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me