Cele mai bune VPN-uri pentru Watch Dogs 2


Încă de la lansarea primului Watch Dogs în 2014, mulți fani ai jocului au fost de acord că a luat-o mult prea în serios. Protagonistul principal numit Aiden Pearce arăta ca un bărbat supărat într-un sacou supradimensionat. În plus, setarea sa de poveste din Chicago a fost o metropolă acoperită de nuanțe cenușii. În ciuda faptului că este un joc minunat în general, mulți pasionați de jocuri au considerat că nu are suficient caracter. Noul Watch Dogs 2 încearcă să remedieze această problemă.

Introduceți Câini de ceas nou 2

Watch Dogs 2 este un suflu de aer curat cu un nou protagonist numit Marcus Holloway. În timp ce Marcus este încă un hacker, nu caută doar să se răzbune pe moartea unei familii. Mai degrabă, el vrea pur și simplu să fie scutit de sistemul imoral de securitate care colectează date de la toți civilii și apoi le clasează pe baza probabilității lor de a comite infracțiuni. Este o poveste foarte interesantă de care te vei bucura cu siguranță odată ce vei pune mâna pe joc.

Watch Dogs 2 excelează într-adevăr pentru a aduce una dintre cele mai bune părți despre hacking, care este pur și simplu creativ. Jucătorii au acum toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și formula propriile căi în lumea liberă și nu se simt obligați să urmeze niște pași prestabiliți. Este o experiență de joc mult mai imersivă și te simți mai controlat de hacks și de rezultate în comparație cu prima versiune. Acest lucru explică de ce mulți oameni sunt foarte încântați să pună mâna pe acest joc.

Cealaltă zonă uriașă îmbunătățită este introducerea unui nou oraș. Golful San Francisco a fost reprodus imaculat și este pur și simplu superb de privit. Este o lume uriașă uriașă, în care te poți angaja în alergări riscante ale mașinilor pe străzile principale șerpuite din San Francisco, să te infiltrezi în birourile de vârf din Silicon Valley și să parcurgi cartierele vibrante din Oakland. În general, jocul este de așteptat să primească feedback foarte pozitiv din partea fanilor săi avizi.

De ce ai nevoie de un VPN bun pentru Watch Dogs 2

Jocurile online au devenit foarte populare în zilele noastre, deoarece multe persoane caută o experiență multiplayer mai bogată. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că identitatea și informațiile dvs. personale sunt protejate de fiecare dată când începeți jocul online. Aici intervine un VPN bun pentru jocuri și poate oferi și următoarele avantaje.

  • Deblocați Watch Dogs 2 și jucați-l din orice locație.
  • Păstrați toate datele dvs. personale în siguranță online.
  • Protejează mașina de atacurile DDoS
  • Viteze de conectare mai bune care reduc decalajul general
  • Ascundeți adresa dvs. IP pentru ca nimeni să nu vă poată urmări.

Următoarele VPN sunt cele mai bune pentru Watch Dogs 2:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me