Cele mai bune 5 VPN-uri GRATUITE pentru China care funcționează într-adevăr în 2020!


Tot ce vreți să faceți după un zbor lung este să ajungeți la hotelul dvs., să vă conectați la Wi-Fi gratuit și să verificați telefonul pentru eventualele mesaje sau e-mailuri WhatsApp ratate.

Dacă zburați în China, nimic nu va fi posibil.

„Marele Firewall” al guvernului chinez plasează blocuri de cenzură stricte pe unele dintre cele mai utilizate site-uri web și aplicații precum Facebook, Gmail, WhatsApp și YouTube (faceți clic aici pentru a vedea dacă site-urile dvs. favorite sunt blocate). Asta înseamnă folosirea unui VPN este absolut TREBUIT în timpul vizitei dvs. în China, chiar și pentru cele mai simple sarcini, precum căutarea direcțiilor Google Map către un restaurant din apropiere.

Desigur, pentru a vă menține cheltuielile de călătorie la minimum, înțelegem de ce doriți să optați pentru o VPN gratuită, dar este important să o alegeți cu înțelepciune - mai ales într-o țară precum China, care încearcă activ să blocheze toate VPN-urile în timp ce vorbim. Mai jos este o listă a unora dintre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru China care nu au fost încă blocate și reduceți la minimum riscurile de securitate în timpul utilizării.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru China

 1. Scutul Hotspot oferă utilizatorilor 500 MB de date în fiecare zi gratuit
 2. Windscribe oferă titularilor de cont gratuit 10 GB de date gratuit în fiecare lună
 3. bVPN oferă 30 de minute de navigare gratuită pe zi
 4. ascunde-mă oferă 2 GB de date și 3 servere pentru utilizatori gratuit
 5. TunnelBear oferă GhostBear pentru a vă ajuta să ocoliți firewall-ul Chinei

Este o VPN gratuită alegerea potrivită pentru călătoria dvs. în China?

Guvernul chinez ia în serios aplicarea legii pe internet, motiv pentru care aveți nevoie de un VPN care să vă asigure anonimatul și vă protejează datele împotriva ochilor înțepători. VPN-urile gratuite pot fi utile de la o singură dată, dar nu sunt la fel de fiabile pentru întreaga durată a unei călătorii.

Mulți furnizori VPN gratuite vă compromit securitatea online și puneți un amortizor pe experiența dvs. de navigare pe internet. De exemplu, un studiu recent a descoperit că unii VPN-urile gratuite gratuite au conținut malware legate de publicitate, și 72% din VPN-urile gratuite au fost încorporate trackers de date terți. Datele colectate au fost vândute ulterior agenților de publicitate, astfel încât aceștia să-și poată bombarda mai bine utilizatorii cu reclame vizate.

Ceea ce este cel mai deranjant în legătură cu aceste fapte este că în loc să vă protejați identitatea online, VPN-urile gratuite fac activ opusul, ceva ce poate fi extrem de riscant în China.

Mai mult, VPN-urile gratuite nu oferă cea mai bună experiență de navigare, deoarece vă limitează utilizarea datelor și încetinesc viteza dvs. de internet semnificativ. Vizionarea unui ecran alb alb în timp ce așteptați încărcarea Gmail nu este exact cum doriți să vă petreceți timpul în China.

Alegerea editorului: NordVPN

Dispozitive NordVPN

Alegerea editorului nostru pentru cel mai bun VPN de utilizat în China este NordVPN.

NordVPN nu este exact gratuit, dar oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că dacă călătoriți în China mai puțin de o lună, veți putea utiliza NordVPN fără costuri.

NordVPN este VPN-ul perfect pentru China. Poate ocoli cu ușurință Marele Firewall și deblochează practic orice site web important. Are o rețea mare de peste 5.200 de servere din 60 de țări diferite, inclusiv regiuni învecinate precum Hong Kong, care se traduce prin acces la internet de mare viteză pe durata întregii tale călătorii.

Cel mai important, îți ia în serios securitatea online oferind criptare AES 256-CBC de grad militar, protecție împotriva scurgerilor IPv6, protecție împotriva scurgerilor DNS, tunelare divizată și un comutator de omor încorporat.

 NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum!

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru China

Dacă sunteți în continuare interesat să utilizați un VPN gratuit în China, veți dori alege unul din lista noastră de mai jos. Aceste VPN-uri au fost testate de către experții noștri pentru a vă asigura ei pot ocoli de fapt Marele Firewall din China fără a vă compromite confidențialitatea și securitatea.

Și, nu uitați! Toate site-urile VPN sunt blocate în China, ceea ce înseamnă trebuie să descărcați și să instalați VPN-ul ales înainte de a ajunge în țară.

1. HotSpot Shield

dispozitive de protecție hotspot

Versiunea gratuită a HotSpot Shield vă oferă 500 MB de date pe zi, ceea ce nu este excelent pentru streaming, dar poate fi suficient să verificați e-mailul sau să parcurgeți site-urile de socializare. Versiunea gratuită permite doar conectarea la serverul lor american, care poate încetini viteza de navigare.

În plus, ei au grijă de problemele de confidențialitate și securitate. HotSpot Shield oferă Criptare pe 128 de biți și 256 biți, precum și a întrerupător de omor încorporat pentru a vă asigura că datele dvs. sunt sigure în cazul în care conexiunea dvs. se prăbușește.

Pentru mai multe informații despre HotSpot Shield, citiți recenzia noastră completă.

Obține VPN gratuit

2. Parbriz

Windscribe-dispozitive noi

Windscribe îți oferă un impresionant 10 GB date pe lună gratuit pe un număr nelimitat de dispozitive. Serviciul este ideal pentru transmiterea de emisiuni TV pe Netflix și navigarea pe rețelele de socializare și poate trata chiar și torentingul P2P.

De asemenea, vine cu un blocant de anunțuri excelent și o politică strictă fără logare pentru a vă ajuta să vă păstrați identitatea online protejată în timp ce călătoriți în China.

in orice caz, versiunea gratuită vă oferă acces doar la 10 locații server. Deoarece mulți utilizatori gratuite utilizează aceleași servere, este posibil să aveți conexiuni lente.

Vedeți ce cred alți utilizatori Windscribe în recenzia noastră completă.

Obține VPN gratuit

3. bVPN

Cele mai bune 5 VPN-uri GRATUITE pentru China care funcționează într-adevăr în 2020!

bVPN funcționează normal în China, datorită varietății de metode de ofuscă pe care le folosește, inclusiv Tunelul de fum - un tunel polimorf care sfidează inspecția profundă a pachetelor. Furnizorul VPN nu este complet gratuit, dar permite 30 de minute de utilizare gratuită pe zi.

Este eficient și simplu de utilizat, cu criptare de calitate și o alegere între protocoalele TCP și UDP. TCP este utilizat pentru niveluri mai mari de criptare, în timp ce UDP vă oferă un conexiune mai rapidă.

Citiți ce cred alții despre bVPN în pagina noastră de recenzii aprofundate.

Obține VPN gratuit

4. Ascunde.me

dispozitive hideme

Hide.me este o opțiune VPN gratuită care vă oferă 2 GB date pe lună și o politică de confidențialitate fiabilă pentru a vă păstra datele în siguranță. VPN cu sediul în Malaezia dnu stochează nicio jurnal de conexiune și acceptă protocoale care protejați-vă datele online.

Dezavantajul versiunii gratuite a lui Hide.me este acela puteți alege doar între 3 servere la care să vă conectați și ei nu pot ocoli întotdeauna Marele Firewall în toate regiunile Chinei.

Pentru a vedea ce au crezut alți utilizatori despre Hide.me, consultați pagina noastră completă de recenzii.

Obține VPN gratuit

5. TunnelBear

dispozitive de tunel

TunnelBear VPN folosește funcția GhostBear pentru a ocoli Marele Firewall din China. Această caracteristică unică adaugă un strat de securitate online prin extinderea tuturor comunicărilor pentru a vă proteja identitatea.

Serviciul gratuit permite doar utilizarea 500 MB de date pe lună, dar criptarea sa puternică și caracteristicile adăugate de securitate fac din TunnelBear o opțiune gratuită excelentă pentru utilizare casual în China.

Pentru a afla mai multe despre TunnelBear, consultați pagina noastră de recenzii aprofundate.

Obține VPN gratuit

rezumat

Cu legile stricte de cenzură pe internet din China, nu este surprinzător veți avea nevoie de un VPN pentru a vă bucura de cea mai simplă activitate online în timpul călătoriei dvs. - fie că parcurgeți Facebook, discutați cu familia și prietenii prin WhatsApp sau vă verificați contul Gmail. VPN-urile gratuite pot face treaba dacă aveți nevoie de acces minim la internet, dar cu siguranță vin cu o cantitate corectă de riscuri și limitări. Pe flipside, dacă doriți un serviciu VPN cu adevărat de încredere în timp ce călătoriți în China, Cel mai bun pariu este NordVPN.

S-ar putea sa-ti placa si:

 • Cele mai bune VPN-uri pentru China
 • ExpressVPN funcționează în China, dar numai dacă faci asta
 • Lista completă a site-urilor blocate din China
 • Cum să deblochezi site-urile din China când ești deja acolo
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me