Cele mai bune 5 alternative Hola GRATUIT: Rapid și sigur în 2020!


Să fim sinceri: „gratuit” și „VPN” nu sunt aproape niciodată o combinație bună.

Sigur, există unele excepții, dar Hola - care și-a pus utilizatorii în pericol în mod repetat - cu siguranță nu este una dintre ele. Iată deci 5 alternative mai bune - și mai sigure -.

Ghid rapid: VPN-uri gratuite de utilizat în loc de Hola

Sfat expert: NordVPN - deși nu este cu adevărat gratuit, garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN vă permite să încercați gratuit una dintre cele mai importante VPN-uri timp de până la o lună.

 1. Windscribe - acest VPN gratuit oferă viteze decente și 10 GB lunar de transfer de date.
 2. TunnelBear - posibil cel mai ușor de utilizat VPN de acolo și unul dintre cele mai populare VPN-uri gratuite de pe piață.
 3. ascunde-mă - aceasta este una dintre cele mai bune VPN-uri gratuite, cu o viteză decentă de conectare și 28 de servere în 22 de țări diferite.
 4. Trust.Zone - acest VPN oferă o versiune gratuită de 3 zile.
 5. Betternet - acest VPN 100% gratuit este finanțat prin reclame.

De ce nu Hola? Pentru că nu este în siguranță

Hola pur și simplu nu poate fi de încredere. Sigur, este gratuit, fără restricții și nu folosește reclame, iar acest lucru poate suna tentant ... dar atenție.

Problema cu Hola este că folosește un sistem peer-to-peer, adică tu împărtășiți lățimea de bandă cu alți utilizatori. Cu toate că este sigur că va încetini conexiunea, aceasta este cea mai mică dintre problemele dvs..

De vreme ce vă împărtășiți și dvs. adresa IP, nu aveți niciun control asupra a ce se folosește - lăsându-vă deschis să aveți activitatea online înfricoșătoare (sau ilegală) a altei persoane urmărite la adresa dvs. IP. uf!

Pe deasupra, Hola și-a pus utilizatorii în pericol. În iulie 2018, MyEtherWallet (MEW), un serviciu popular folosit pentru accesarea portofelelor crypto, a susținut că utilizatorii care au accesat serviciul cu Hola riscau un atac rău intenționat. Timp de cinci ore, Hola a fost piratat și, prin urmare, oricine a folosit Hola pentru a accesa MEW în acea perioadă a fost larg deschis pentru furtul de criptovalut.

Din păcate, nu a fost nici singura dată când Hola a fost hacked!

Aceste defecte grave de siguranță ne-au determinat să punem acest VPN în partea de sus a listei noastre de VPN-uri pentru a le evita. Pentru a afla mai multe despre motivul pentru care ar trebui să vă îndepărtați de Hola, consultați recenzia noastră completă Hola.

Este un VPN gratuit pentru tine?

Un VPN gratuit poate părea o idee bună. Nu doriți cu adevărat să vă plasați bani în plus doar pentru a naviga pe internet și nu vă deranjează dacă VPN-ul dvs. afișează reclame. Poate nu simți că ai nevoie într-adevăr de o mulțime de funcții premium fanteziste.

Orice ai alege să faci, asigură-te ia o decizie informată. Rețineți că toate companiile trebuie să câștige bani. În timp ce unii ar putea face acest lucru afișarea de reclame, alții ar putea folosi metode mai ascuțite, cum ar fi compromiterea vieții private și vânzarea datelor. De asemenea, în timp ce utilizați un VPN gratuit, puteți constata că conexiunea dvs. este enervant de lentă, lățimea de bandă este prea limitată pentru a face ceea ce doriți sau nu aveți acces la servere în locația de care aveți nevoie..

Multe servicii VPN plătite oferă încercări gratuite sau garanții de returnare a banilor, Așadar, dacă ai nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp sau ești curios să încerci unul, aceasta ar putea fi soluția perfectă pentru tine. Sfatul nostru expert este să folosiți NordVPN.

Sfat pentru experți: utilizați NordVPN gratuit 

NordVPN este una dintre cele mai bune VPN-uri de acolo, deoarece este încărcată cu unele dintre cele mai avansate funcții. Aceasta este una dintre VPN-urile pe care vă puteți asigura că nu va fi hacked niciodată.

Cu Nord veți putea să vă bucurați de streaming nelimitat și de o securitate excepțională fără a vă angaja la un plan scump.

Deoarece saltul de la un VPN gratuit la unul plătit nu este întotdeauna unul ușor, ei vă oferă o garanție de returnare de 30 de zile, fără întrebări (Le-am luat la cuvânt - și a funcționat!).

De ce NordVPN este clasat drept VPN # 1?

 • Acesta poate debloca Netflix în mod constant, astfel încât să nu pierdeți niciodată un episod
 • Are mai mult de 5249 de servere în 62 de țări - Niciun VPN gratuit nu se apropie nicăieri de aceste numere
 • Vă garantează viteze de conectare rapidă
 • Are protocoale avansate de securitate, criptare de grad militar și un comutator de ucidere
 • Nu se bazează într-o țară care face parte Alianța cu cinci ochi țară, deci confidențialitatea dvs. este garantată.

Și, desigur, spre deosebire de vpns-uri gratuite - are 0 anunțuri, nu păstrează jurnalele și nu sacrifică datele sau confidențialitatea către terți.

Încercați NordVPN Fără riscuri

5 VPN-uri gratuite de utilizat în loc de Hola:

Nici o VPN gratuită nu este perfectă, dar dacă nu sunteți destul de gata să investiți într-un serviciu plătit, acestea sunt opțiuni decente pe care ar trebui să le utilizați. Experții noștri au făcut lucrările pentru tine și au pus la dispoziție o listă cu cele mai bune:

1. Parbriz

Cele mai bune 5 alternative Hola GRATUIT: Rapid și sigur în 2020!

Pro versiunea gratuită:

 • Vitezele decente
 • Un generos 10 GB de transfer de date pe lună

Contra versiune gratuită:

 • Transferul de date este limitat
 • Nu veți avea acces la toate serverele lor

Dacă trebuie să fie gratuit, ar trebui să fie Windscribe. Are viteze destul de bune și este destul de fiabil în general: este o VPN adevărată, nu o conexiune la o rețea proxy precum Hola.

Pentru a-l menține liber, transferul de date este limitat. Cu toate acestea, utilizatorii obțin un generos 10 GB în fiecare lună, care permite o cantitate decentă de navigare și vizionare de videoclipuri geore restricționate.

Pe lângă transferul de date, Windscribe nu permite accesul utilizatorilor neplătitori la toate serverele lor, iar acest lucru poate fi un dezavantaj major - cu toate acestea, locațiile serverului gratuit oferă încă viteze decente.

Versiunea pro la prețuri rezonabile vă va oferi un transfer nelimitat de date și acces la peste 100 de servere din 50 de țări diferite.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă sunteți gata să îl încercați, consultați aceste recenzii ale utilizatorilor.

GET GRATUIT VPN

2. TunnelBear

Cele mai bune 5 alternative Hola GRATUIT: Rapid și sigur în 2020!

Pro versiunea gratuită:

 • Ușor de utilizat
 • Nu există reclame pop-up
 • Fără logare

Contra versiune gratuită:

 • Limită lunară de 500 MB
 • Acces limitat la server
 • Nu funcționează bine cu Netflix

TunnelBear este probabil este disponibilă cea mai ușoară VPN gratuită pentru utilizator, cu aplicații simple pentru MacOS, Windows și toate dispozitivele mobile. De asemenea, are o gamă largă de servere din întreaga lume pentru a asigura dirijarea fără probleme a datelor de trafic peste tot din Norvegia spre Hong Kong, dar nodurile sale din India și Australia sunt limitate în versiunea VPN gratuită.

din fericire, versiunea gratuită nu are anunțuri pop-up enervante, precum găsiți în Hola.

TunnelBear promite nicio înregistrare a traficului și criptare de înaltă calitate. Marele dezavantaj al versiunii gratuite este că ești limitat la 500 MB pe lună (plus că nu merge bine cu Netflix). Acest lucru o face inutilă dacă încercați să ocoliți geoblocările și să transmiteți fluxul video. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai populare VPN-uri gratuite de pe piață.

Versiunea premium vă oferă un transfer nelimitat de date și acces la servere din peste 20 de țări.

GET GRATUIT VPN

3. ascunde.me

Cele mai bune 5 alternative Hola GRATUIT: Rapid și sigur în 2020!

Pro versiunea gratuită:

 • Fără reclame
 • Fără logare
 • Suport complet pentru clienți

Contra versiune gratuită:

 • Limita lunară de transfer de date de 2 GB
 • Fără acces la OpenVPN
 • Un singur dispozitiv pe cont

Hide.me este alta unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite disponibile, cu 28 de servere distribuite în 22 de țări. Securitatea este garantată cu criptarea OpenVPN, iar viteza de conectare este decentă.

Este un Limită de transfer de date de 2 GB pe lună pentru serviciul gratuit. Cu siguranță va fi suficient atunci când trebuie doar să deblocați unele site-uri web sau să obțineți confidențialitate atunci când utilizați un hotspot public. Si tu poti află ce cred adevărații utilizatori aici.

Versiunea premium vă va oferi lățime de bandă nelimitată, suport premium, și cinci dispozitive pe o singură conexiune - toate cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

GET GRATUIT VPN

4. Încredere.Zone

Trust.Zone

Pro versiunea gratuită:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • 111 locații server
 • Nu sunt necesare informații personale pentru a vă înscrie

Contra versiune gratuită:

 • Îl poți folosi doar trei zile
 • 1GB limita de transfer de date
 • Un singur dispozitiv pe cont

Trust.Zone, un furnizor VPN din Seychelles care nu stochează jurnalele de niciun fel, are un bun client gratuit. Vă oferă acces la servere din peste 100 de locații, și cu comutatorul AES de 256 biți și comutatorul de ucidere, este extrem de sigur. Utilizatorii cu siguranță par să le placă.

Trust.Zone nu necesită nume sau informații personale pentru a vă înscrie la versiunea gratuită - doar o adresă de e-mail. Marele dezavantaj al acestui VPN gratuit este acela îl puteți folosi doar trei zile.

Dacă decideți că doriți să îl utilizați în continuare, versiunea plătită permite până la trei conexiuni simultane, acces la servere în 120 de locații și comutare server nelimitată.

GET GRATUIT VPN

5. Betternet

Cele mai bune 5 alternative Hola GRATUIT: Rapid și sigur în 2020!

Pro versiunea gratuită:

 • Ușor de folosit
 • Nu este necesară înregistrarea

Contra versiune gratuită:

 • Suportat de reclame

Betternet este o VPN 100% gratuită, care câștigă bani oferind gratuit aplicații sponsorizate și reclame video. Nu păstrează practic niciun jurnal (cu excepția jurnalelor de conexiune), nu au limite de date, iar serviciul lor este prietenos, ceea ce le face alegere populară printre utilizatori.

Spre deosebire de Hola, nu împărtășiți lățimea de bandă sau adresa IP cu alți utilizatori.

GET GRATUIT VPN

Comparația dintre cap și cap

buna Windscribe TunnelBear ascunde-mă Trust.Zone Betternet
Caracteristici de bază
Locații server (număr de țări) 300 19 20 27 30 10
Numărul de servere Fără servere, P2P 20 100 123 50
Numărul de adrese IP 117 milioane 1000 200
Păstrează jurnalele? Nu Nu Parţial Nu Nu da
Include comutatorul Kill? Nu Nu da da da Nu
Dispozitive pe licență 1 Nelimitat 5 5 3 1
Tip de rețea Peer-to-Peer sau Server Server Server Server Server Server
Sediu Israel Canada Canada Malaezia Seychelles Canada
Free / Paid Peer-to-Peer: Gratuit, iOS / Android / Server: Plătit Liber & Plătit Liber & Plătit Liber & Plătit Plătit Liber & Plătit
Platforme acceptate
ferestre da da da da da da
Mac Numai ca extensie a browserului da da da da da
Android da da da da da da
iOS da da da da da da
browserele Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera Nu Nu Chrome, FireFox
Routere Nu da Nu Nu Nu Nu
Console de jocuri Nu Nu Nu Nu Nu Nu
Televizoare inteligente Nu Nu Nu Nu Nu Nu
Alte: Ubuntu, Synology NAS Ubuntu, Blackberry Ubuntu, Mint 17.1, DD-WRT, Windows Mobile

Interesat să încercați o VPN premium? Click aici pentru o listă completă a celor mai bune dintre cele mai bune - și recenziile noastre sincere despre fiecare.

Consultați tabelul de mai jos pentru cele mai recomandate VPN-uri plătite pe piață chiar acum:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

S-ar putea sa-ti placa si:

 • Top 6 Servicii VPN GRATUIT-Acestea sunt sigure de utilizat
 • Descărcare gratuită VPN - Top 5 VPN-uri pentru 2020
 • VPN gratuit vs VPN plătit - ceea ce este potrivit pentru dvs.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me