BullGuard – Protejarea calculatoarelor, rețelelor casnice, smartphone-urilor, tabletelor și cel mai important, tu!


Odată cu faptul că ciberneticii devin din ce în ce mai sofisticați în accesarea tuturor dispozitivelor noastre conectate și a datelor personale, abordarea antivirus tradițională este pur și simplu incapabilă să țină pasul cu recunoașterea și oprirea apariției constante a noilor amenințări. Ne-am așezat împreună cu CEO-ul BullGuard, Paul Lipman, pentru a vorbi despre motorul lor de generație următoare și despre modul în care învață în permanență să identificăm aceste fișiere dăunătoare pentru a menține dispozitivele, identitățile și familiile noastre în siguranță.

Vă rugăm să ne spuneți un pic despre fondul dvs. de securitate cibernetică și poziția actuală la BullGuard.

Cred că securitatea cibernetică continuă fascinantă și provocatoare! Sunt în industrie de mai bine de un deceniu la companii ale căror domenii de concentrare variază de la securitatea finală a consumatorilor la securitatea cloud a întreprinderii. M-am alăturat BullGuard acum câțiva ani cu obiectivul expres de a o introduce pe noua piață nouă și emergentă a cibersecurității pentru casa consumatorilor.

Care sunt unele dintre principalele amenințări online de astăzi și cum pot compromite potențial un computer sau o rețea?

Probabil cea mai semnificativă amenințare online pentru computerele consumatorilor și tot mai multe alte dispozitive conectate este ransomware-ul, atunci când un cybercriminal intră într-un dispozitiv, criptează sau blochează un utilizator din propriile date și cere o răscumpărare pentru a-i returna. Deși majoritatea oamenilor nu vor ceda la amenințarea cu răscumpărare, deoarece își vor restabili datele dintr-o copie de rezervă sau din cloud, este totuși extrem de lucrativ și aproape imposibil de urmărit. Abordarea tradițională antivirus este pur și simplu incapabilă să țină pasul, deoarece combinația unui atac de o zi zero cu o sarcină utilă ransomware este foarte dificil de prevenit și voi vorbi puțin mai târziu despre cum facem asta la BullGuard.

Cred că cealaltă amenințare semnificativă și emergentă online sunt atacurile împotriva Internetului Lucrurilor, cum ar fi smartphone-urile, monitoarele pentru bebeluși conectate, termostate, sisteme de muzică, etc. Cele mai multe dintre aceste produse au protecții de securitate puțin sau inexistente, ceea ce le face să fie larg deschise în puncte. pentru acces rău intenționat la rețeaua de domiciliu. În laboratoarele noastre am văzut chiar și hackeri care intră în sistemele de alarmă de origine și îi dezarmează de la distanță. Din păcate, vom vedea mai multe despre acestea.

BullGuard - Protejarea calculatoarelor, rețelelor casnice, smartphone-urilor, tabletelor și cel mai important, tu!

Ce produse oferă BullGuard pentru a menține computerele și informațiile utilizatorilor în siguranță?

Produsele noastre pentru PC, smartphone și tabletă variază de la cele mai ușoare aplicații antivirus până la o suită de securitate a internetului complet, care include protecția identității, controale parentale, tehnologii pentru îmbunătățirea și optimizarea performanței PC-ului și scanarea rețelelor întregi pentru potențial. vulnerabilități și amenințări.

De asemenea, oferim Dojo by BullGuard (https://dojo.bullguard.com/) care asigură rețelele de domiciliu și toate dispozitivele conectate, indiferent de dispozitivele respective. Deci, chiar și o blocare inteligentă conectată, un termostat inteligent etc. este protejată împotriva atacurilor.

BullGuard - Protejarea calculatoarelor, rețelelor casnice, smartphone-urilor, tabletelor și cel mai important, tu!

Observ că multe dintre apartamentele dvs. includ atât software anti-malware, cât și un firewall. Care sunt diferențele dintre cei doi și de ce un utilizator ar avea nevoie de ambele?

Firewall-urile și software-ul anti-malware au diferite scopuri. Cea mai bună analogie este să ai o poartă încuiată în partea din față a proprietății tale și apoi o încuietoare pe ușa din față a casei tale. Vrei să-i oprești pe cei răi de la poartă, dar dacă trec prin ele, cu siguranță vrei să-i oprești la ușă. Un firewall este poarta frontală blocată, arbitrul unui trafic bun / trafic rău care intră și iese din computer și va bloca conexiunile primite de la adresele IP dăunătoare. Cu toate acestea, există moduri în care fișierele și procesele dăunătoare pot ocoli un firewall, cum ar fi un e-mail cu un atașament rău intenționat, un stick USB infectat sau un program descărcat care pare legitim, dar este infectat. Componenta anti-malware este ușa din față blocată care va detecta aceste fișiere și le va opri morți în piesele lor. Deci, ai nevoie de ambele straturi de protecție.

Cum păstrează securitatea informațiilor personale ale clientului BullGuard's Identification Protection?

Vă protejăm împotriva furtului de identitate în mai multe moduri. Cea mai evidentă este verificarea agențiilor de rating de credit pentru a vă asigura că nu se deschid conturi neautorizate pe numele dvs. De asemenea, ne uităm la conexiunile de ieșire pentru a ne asigura că, atunci când sunteți conectat la banca dvs., sunteți conectat la site-ul legitim al băncii dvs. și nu la un phishing sau un site rău intenționat care vă poate fura acreditările și identitatea. Pentru ochiul netratat, site-urile facsimile și autentice arată complet identice, dar BullGuard este capabil să le identifice și să le blocheze.

În plus, există forumuri pe web-ul întunecat în care cybercriminalii comercializează identități furate. Scanăm continuu aceste forumuri pentru numărul dvs. de securitate socială, numerele cardului de credit, numerele contului bancar și alte date private pentru a stabili dacă identitatea dvs. a fost compromisă.

Cum îmbunătățește Game Booster experiența de joc?

Am descoperit că oamenii își opreau programele antivirus în timpul jocului pentru a maximiza performanțele computerului. Cu toate acestea, le-a lăsat PC-ul lor neprotejat și, dacă sunteți ceva similar copiilor mei, jucați jocuri pentru perioade nejustificate de timp. Game Booster păstrează programul antivirus, dar limitează cantitatea de putere de procesare pe care o utilizează și alte aplicații rulante, astfel încât jocul capătă puterea maximă a computerului. Ceea ce am găsit la testare este că, chiar și cu protecția anti-virus, un sistem cu Game Booster maximizează jocul mai bine decât un sistem fără el. Deci, putem oferi clienților noștri experiența îmbunătățită a jocurilor, adăugând în același timp protecția software-ului BullGuard.

BullGuard - Protejarea calculatoarelor, rețelelor casnice, smartphone-urilor, tabletelor și cel mai important, tu!

Care sunt unele caracteristici ale modulului dvs. de control parental? Ce „lacune” au copiii obișnuiți pe internet pentru a ocoli alte programe de control parental și cum le-ai închis?

Marea întrebare! Modulul nostru de control parental are un set sofisticat de controale care le permite părinților să stabilească și să aplice reguli, dar într-adevăr se rezumă la 3 lucruri:

  1. Controlul timpului și al utilizării unui computer. Părinții pot să nu știe că copilul lor este pe computer până la 3 dimineața. Acum pot controla cât timp un copil poate folosi computerul și pentru a restricționa utilizarea internetului și aplicații specifice la anumite ore ale zilei. Așadar, un părinte poate spune: „OK, puteți folosi computerul, dar nu există internet după 10 PM” sau „Puteți juca următoarele jocuri într-o anumită fereastră de timp”.
  2. Filtrare de conținut. Părinții pot restricționa accesul prin categorii, cum ar fi conținut pentru adulți, jocuri de noroc, discursuri de ură sau conținut legat de droguri. În plus, aplicații precum jocurile violente pot fi listate negre, astfel încât acestea nu pot fi instalate sau rulate de pe computer.
  3. Închideri de lacune. Un copil experimentat în calculator poate dezactiva sau chiar dezinstala controalele parentale. Prevenirea dezactivării este simplă, necesitând o parolă necesară pentru modificarea setărilor de control parental. Pentru a împiedica dezinstalarea software-ului, recomandăm părinților să-și creeze copiii cu un cont non-administrativ, astfel încât copilul să poată face tot ceea ce trebuie să facă, dar nu poate să dezinstaleze software-ul. În trecut, un copil cu adevărat priceput putea descărca un VPN pentru a accesa conținut inadecvat. Cu software-ul nostru, părinții pot lista neagră instalarea și rularea VPN-urilor, setând restricțiile într-un mod care este impermeabil.

Care sunt amenințările din ziua zero și cum protejează BullGuard împotriva lor?

O amenințare de zero zile este o amenințare care nu a mai fost văzută până acum, ceea ce o face extrem de periculoasă, deoarece nu există o semnătură de fișier cunoscută care să recunoască și să remedieze.

Prin urmare, motorul nostru comportamental (numit motor de nouă generație în industrie) privește și caracteristicile comportamentale. Un fișier încearcă să scrie în registru, care încearcă un comportament de criptare, preia o cantitate neordinată de memorie sau procesor? A încercat să acceseze anumite părți protejate ale sistemului de fișiere? Dacă da, îl punem imediat în carantină și îl împiedicăm să execute. Și nu doar pe mașina dvs., ci și pe cele ale milioanelor noastre de clienți din întreaga lume.

De asemenea, adunăm cantități vaste de date din punctele de miere pe care le-am creat și împărtășim mostre cu diferiți furnizori din industrie, astfel încât infrastructura noastră extinsă de mașini învață continuu să discrimineze între caracteristicile fișierelor bune față de caracteristicile fișierelor dăunătoare. Așa stăm cu un pas înaintea amenințărilor din ziua zero.

Dacă toate aceste procese rulează în fundal vor afecta viteza sau performanța unui computer?

Deloc. Motorul principal de comportament care rulează local pe PC este extrem de ușor în ceea ce privește resursele pe care le folosește. Sistemul despre care am vorbit despre acesta se uită la milioane, miliarde de puncte de date pe mii de servere și servere virtuale și infrastructura de învățare a mașinilor care învață continuu și îmbunătățește și actualizează modelele - tot ceea ce ridică greoi funcționează pe cloud.

Ce produse oferiți pentru telefoane mobile și tablete?

Produsele noastre pentru telefoane mobile și tablete includ anti-malware, anti-phishing, optimizarea performanței, precum și locația dispozitivului, descoperirea și blocarea. Avem noi produse cu capacități suplimentare care vor veni în viitorul foarte apropiat. Vrem să vă protejăm, oricum sunteți conectat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me