Brezplačni prenos VPN – top 5 VPN-jev za leto 2020


Številna spletna mesta tam trdijo, da imajo brezplačne prenose VPN, če pa boste porabili nekaj časa, ko boste presejali njih, boste kmalu ugotovili, da VPN-ji, ki jih ponujajo bodisi:

 • Brez prijave ne morete prenesti neposredno
 • Dejansko niso brezplačni, ali
 • So zelo nizke kakovosti in ne bodo nudili storitve, ki jo iščete

V nasprotju, večino naslednjih VPN-jev je mogoče prenesti, ne da bi morali registrirati osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov in številka kreditne kartice. To ne samo da naredi začetek z vašim VPN, ampak tudi ohrani vašo zasebnost - kar je verjetno eden od razlogov, da želite VPN na prvem mestu.

Ker je večina VPN-jev, o katerih razpravljamo, brezplačna, bodo imeli v primerjavi s premium storitvami nekaj pomanjkljivosti moraš plačati. To običajno pomeni, da bodisi omejijo vaše podatke v upanju, da se boste odločili za nadgradnjo na plačljivi načrt, ali pa vam bodo prikazali oglase. (Račune morajo nekako plačati, kajne?)

To je reklo, ti VPN-ji še vedno ponujajo veliko. Torej, če potrebujete VPN za dostop do vsebine z omejenimi geografskimi območji, vas ščiti pred hekerji ali zagotavlja anonimnost med brskanjem po spletu, verjetno boste našli pravega za vas.

1. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Vemo, kaj mislite. Express ni brezplačen VPN. (Pravzaprav je nekako na dragi strani.) Torej, kaj počne na tem seznamu?

No, ostali VPN-ji, navedeni tukaj, so precej solidni, in odvisno od razloga, zakaj potrebujete VPN, bodo morda zelo dobro opravili delo. Ampak ne bi se ukvarjali s svojo skrbnostjo, če vas ne bi razumeli v VPN, za katerega vemo, da pokriva vse podlage in ne bomo razočarali.

Od dokazana, neprepustna varnost, za odblokiranje geo-omejenih vsebin, kot so ameriški Netflix in spletna mesta, cenzurirana na Kitajskem, do zagotavljanja hitrosti strele, ki jih potrebujete za hudourniške in brezmesne pretakanje, Express ima vse lastnosti, ki jih boste kdaj potrebovali v VPN-ju.

Poleg tega ima Express 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da, če potrebujete samo VPN, recimo, potovanje na Kitajsko ali do mesta, kjer se boste zanašali na javni WiFi, dejansko ga lahko dobite brezplačno.

 • Na tisoče strežnikov v 90+ državah za neprimerljivo hitrost in dostop do vsebin po vsem svetu
 • Optimizirani strežniki, idealni za pretakanje filmov in nalaganje hudournikov
 • Vojaško šifriranje za zaščito pred nadzorom in krampanjem
 • Dokazana politika brez zapisov, tako da nihče ne more spremljati vaše spletne aktivnosti
 • Združljivo z desetinami platform in naprav, vključno z Windows, Mac, Linux, Android, iOS in Chromebook

Prenesite VPN

Kliknite tukaj, če želite prebrati mnenje enega od naših strokovnjakov in videti, kaj lahko pravi uporabniki povedo o ExpressVPN.

Express je zelo enostavno prenesti in namestiti. Če pa potrebujete kakršna koli navodila, sledite tem korakom.  

2Windscribe

Naprave za pihanje

Brezplačna različica Windscribe-a ima nekatere omejitve v primerjavi z njihovim plačanim načrtom omejitev porabe podatkov na 10 GB mesečno in samo dostop do 10 strežnikov, kar lahko potencialno upočasni vaše internetne hitrosti. To je reklo, še vedno vsebuje nekaj odličnih lastnosti.  

 • Obide veliki požarni zid Kitajske in blok VPN ZDA Netflix
 • Aplikacije za vse glavne platforme in vodila za namestitev usmerjevalnika, tako da lahko šifrirate vse naprave v vašem domu
 • Dnevniki se ne hranijo, tako da boste med vsemi spletnimi dejavnostmi dobili brezkompromisno zasebnost
 • Preklopite, da vaš IP naslov ne bo izpostavljen, tudi če izgubite povezavo VPN
 • Bonusna orodja, ki blokirajo oglase, odstranjujejo sledilce s spletnih mest v družabnih medijih in onemogočajo odtis prsta v brskalniku

Prenesite VPN

Oglejte si naš strokovni pregled in ocene uporabnikov tukaj.

3. Skrij.me

Brezplačni prenos VPN - top 5 VPN-jev za leto 2020

Brezplačna različica Hide.me omogoča do 2 GB podatkov na mesec. Čeprav ne boste mogli uporabljati super varnega protokola OpenVPN, je na voljo veliko drugih protokolov, vključno s PPTP, L2TP, IPsec, SoftEther, SSTP in SOCKS. Druga ugodnost je, da za razliko od nekaterih drugih brezplačnih VPN-jev, Hide.me vas ne bo bombardiral z oglasi. Na spodnji strani, ne bo vam omogočil dostopa do ameriškega Netflixa.

 • Nobene dnevnike o dejavnosti uporabnikov ne bodo spremljali, kaj počnete v spletu
 • Uporablja se lahko v sistemih Windows, Mac, Android in iOS
 • Omogoča P2P na večini strežnikov, tako da lahko prenašate hudournike
 • Kill stikalo, ki samodejno prekine vaš internet, če izgubite povezavo VPN - s čimer zagotovite, da vaš IP naslov nikoli ne pušča

Prenesite VPN

Če želite izvedeti več o Hide.me, kliknite tukaj, če si želite ogledati naš strokovni pregled in prebrati mnenja uporabnikov.

4. Opera

Brezplačni prenos VPN - top 5 VPN-jev za leto 2020

Za razliko od tradicionalnih VPN-jev, Opera je pravzaprav spletni brskalnik z vgrajenim VPN. To pomeni, da namesto da šifrirate in izvajate vse svoje internetne dejavnosti prek njihovih strežnikov, je edina zaščitena dejavnost tista, ki poteka skozi njihov brskalnik.

Druge opazne pomanjkljivosti, če jo primerjate z nekaterimi drugimi VPN, so, da vam ne bo priskrbel ameriškega Netflixa, da ga ni mogoče uporabljati na Kitajskem in ne dovoljuje hudourništva. Čeprav ne spremljajo vaše internetne dejavnosti, beležijo tehnične podrobnosti o vaši napravi. Še vedno, če želite samo varno in anonimno brskati po spletu, je to odlično orodje - še posebej če upoštevamo, da je brezplačna.

 • Blokira oglase in odstrani sledilce oglasov s spletnih mest, ki jih obiščete
 • Združljivo z operacijskim sistemom Windows, Mac in Linux
 • Zavaruje svoje spletne podatke z 256-bitnim šifriranjem AES vojaškega razreda

Prenesite VPN

Preberite več o Operi - vključno z našim strokovnim pregledom in ocenami uporabnikov - tukaj.

5. Ščit za žarišče

naprave zaščitne točke

Hotspot Shield je že dolgo priljubljena izbira med uporabniki, ki iščejo zanesljiv brezplačen VPN. In glede na to, da so bili preizkušeni in je dokazano, da ponujajo nekatere najhitrejše hitrosti na trgu, ni čudno, da imajo toliko oboževalcev.

Svojo brezplačno različico podpirajo s prikazovanjem oglasov, vendar večina uporabnikov na videz ne zameri. Če pa vas motijo ​​oglasi, lahko vedno nadgradite na premijski načrt.

 • Neprimerljive hitrosti interneta
 • Uporabnikom omogoča do 500 MB podatkov na dan
 • Združljiv z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows, Mac, Android in iOS
 • Podpira P2P, tako da lahko hrepenite po srčni vsebini

Prenesite VPN

Kliknite tukaj, da preberete strokovne preglede in ugotovite, kaj uporabniki mislijo o Hotspot Shield.

Več možnosti

Zdaj, ko ste prebrali vse prednosti in slabosti najboljših brezplačnih VPN-jev, zaradi katerih se ne prijavite, ste se morda odločili, da je preveč slabosti (o čemer lahko več preberete tukaj). Morda niste želeli ogrožati hitrosti, gledati oglasov ali omejiti količine podatkov, ki jih uporabljate.

Ni treba skrbeti. Imate več možnosti. To je zato Sestavili smo tudi seznam najboljše skupne brezplačne VPN - ki vključuje storitve, za katere se morate registrirati.

Kaj pa, če ti še vedno ne izpolnjujejo vseh vaših VPN potreb in ste se odločili, da ste pripravljeni vložiti nekaj dolarjev na mesec in nadgraditi na plačljivi načrt?

Tudi tam smo zajeti.

Oglejte si naše izbrane vrhunske VPN-je. Tako boste zagotovili varnost, hitrost in brezkompromisno storitev za stranke, ki jih je veliko brezplačnih VPN-jev.

In če iščete popust, obstaja tona odlične ponudbe na voljo. Tako lahko še vedno najdete nekaj najboljših VPN-jev, ne da bi pri tem zlomili banko.

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Zanimate, če želite izvedeti več o delovanju VPN-jev? Oglejte si ta priročnik.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me