Biztosítsa a fontos fájlokat közvetlenül a forrásnál a BitDam segítségével


A BitDam-et 2016 elején alapítottam magam, az ügyvezető igazgató és partnerem, Maor Hizkiev, a CTO.

Hét éve dolgozunk együtt a támadó számítógépes területen a neves IDF 8200 egységnél. Ez idő alatt sokat megtanultunk a számítógépes területről és a rendelkezésre álló biztonsági megoldásokról. 3 évvel ezelőtt befejeztük a katonai szolgálatunkat és felálltunk a BitDammal.

2017-ben mintegy 3,5 millió dollárt gyűjtöttünk magánbefektetőktől. Szerencsések vagyunk, hogy olyan befektetők vannak, mint Marius Nacht, az Checkpoint egyik alapítója, és Moshe Lichtman a Microsoft-tól, akik óriási tudásuk és tapasztalataik nagy segítséget nyújtanak nekünk. Valójában mentorálást kapunk az iparág legmagasabb szintű embereitől. Ma 20 ember dolgozik a társaságban, az R többségével&D személyzet. Van ügyfeleink az EU-ban, az USA-ban és Izraelben.

Termékünket szolgáltatásként és előfeltevésként is nyújtjuk. A telepítés nagyon egyszerű, nem zavaró, és a fedélzetre állítás mindössze néhány perc alatt megtörténik.

Milyen kihívásokat old meg az ügyfelek számára a BitDam terméke??

A mai probléma az, hogy hatalmas különbség van a támadó oldal és a védekező oldal között, főleg azért, mert manapság a legtöbb biztonsági eszköz reaktív megközelítést alkalmaz. Napi új fenyegetésekkel szinte lehetetlennek tűnik próbálni megjósolni, hogy mi lesz a támadó következő lépése, vagy mi lesz az új mellékhatások és tünetek..

Ezenkívül a versenyen való részvétel és az új támadások üldözése nem lesz elegendő a hatékony védelemhez, mert mindig egy lépéssel a rossz fiúk mögött leszel.

A BitDam proaktív megközelítést alkalmazva, az első vizsgálat során bármilyen erőfeszítés nélkül képes észlelni a kifinomult támadásokat.

Ahelyett, hogy a támadásokra koncentrálnánk, a szokásos alkalmazásokra koncentrálunk, amelyeket mindenki naponta használunk, például a Microsoft Word, az Excel, az Adobe és hasonlóképpen.

Azok a napi alkalmazások gyakran rosszindulatú fájlokat és linkeket kapnak, amelyek kiszolgáltatottá teszik a szervezeteket az ilyen támadásokkal szemben.

Kidolgoztunk egy tanulási algoritmust, amely feltérképezi az ilyen alkalmazások legitim viselkedési mintáit, és ezért képes észlelni az eredeti kódtól való eltéréseket. Bármely kód, amelyet nem az alkalmazás szolgáltatója írt, valószínűleg egy támadó munkája. A BitDam felismeri az ilyen eltéréseket és figyelmeztet, vagy blokkolja a tartalom végrehajtását.

Mi egyedülálló a BitDam termékében?

Proaktív megközelítésünk teszi egyedivé minket. Bár a piacon sok megoldás létezik, ám ezek elsősorban a támadások oldalára koncentrálnak; Egyes megoldások megpróbálják megtanulni a támadási tüneteket, mások megkísérlik elemezni a rosszindulatú kódok helyét, vagy megtanulják azokat a kizsákmányolási módszereket, amelyeket a támadók általában használnak. A lényeg az, hogy ezek a megoldások azokra a tudásokra támaszkodnak, amelyek rendelkeznek a támadásokkal kapcsolatban, amely folyamatosan változik. Megoldásunk egyáltalán nem kapcsolódik a támadáshoz, tehát nem számít a fenyegetés vagy milyen ismerős vagyunk vele, a BitDam képes kezelni.

Melyek azok a fő kihívások, amelyekkel a szervezetek manapság szembesülnek, és hogyan segít az Ön terméke, megoldani őket?

Mint tudod, a számítógépes világ folyamatosan fejlődik. A biztonsági igazgatóknak hangolódniuk kell és új megoldásokat kell keresniük, amelyek kezelni tudják az új kifinomult fenyegetéseket.

A meglévő megoldásokat rendszeresen frissíteni kell annak biztosítása érdekében, hogy védettek legyenek. Ez kihívást jelent a biztonságos hálózati túlórák fenntartásához fektetett munka mennyiségét tekintve.

A BitDam ezt a terhet leviszi a válláról, mert kezelni tudjuk a felmerülő fenyegetéseket, és nem korlátozódunk csak arra, amit a támadóról vagy a sebezhetőségről már tudunk..

Mivel technológiánk az alkalmazásokkal és nem a támadásokkal kapcsolatos ismereteken alapszik, nem kényszerítjük a szervezeteket biztonsági frissítések vagy javítások telepítésére; elsősorban azért, mert nem vagyunk érzékenyek a támadások módszertanának szuperdinamikus változásaira.

Mivel a neked hasonló megoldások válnak a nagy szervezetek döntő választékává, milyen új technológiákra számíthatunk, amelyek tovább bővítik adatbiztonságunkat és magánéletünket?

Úgy gondolom, hogy a BitDam proaktív megközelítése csak a kezdet. A CISO már megérti, hogy gondolkodásmódunkban jelentős változást kell hozni. Arra számítottam, hogy az elkövetkező néhány évben más vállalatok végeznek hasonló munkát, mint a miénk, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy hatékonyan megóvják információikat anélkül, hogy annyira keményen kellene dolgozniuk..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me