Biztonságosan rögzítse csatlakoztatott autóját a GuardKnox segítségével


Mi egyedülálló a GuardKnoxban?

A GuardKnox-ot izraeli légierő veteránok csapata alapította. Csapatunk kiberbiztonsági megoldásokat nyújtott az izraeli légierő számára, beleértve az F35, F15 és az Iron Dome-ot.

Az autóipar ugyanazokkal a nehézségekkel néz szembe, amelyekkel az izraeli védelmi erők csapata az elmúlt négy évben foglalkozik. Csapatunk éves tapasztalattal és know-how-val rendelkezik a járművek vagy a mozgó platformok védelmének szempontjából, miközben lehetővé teszi más forrásokhoz való csatlakoztatását.

A GuardKnox számára 3 szabadalmat kapott az autóipari kiberbiztonság területén, amelyeket az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatala és más szabadalmi hivatalok is elismernek. Egyedülálló megoldásunk egyesíti a hardvert és a szoftvert, hogy új bevételi forrásokat generáljon járműveiről, nem csak a védelmet, és nulla integrációt igényel a harmadik féltől származó szolgáltatókkal. Az egyik legfontosabb különbség köztünk és versenytársaink között az, hogy mi vagyunk az egyetlen, aki foglalkozhat az utópiaccal, mint a ma már üzemeltetett kapcsolt járművek esetében. Ezenkívül a GuardKnox az egyetlen olyan társaság, amely megfelel az NSA által szabályozott kiberbiztonsági előírásoknak, a világ legszigorúbb szabványainak..

Egyedülálló megoldásunk egyesíti a hardvert és a szoftvert. Az egyik legnagyobb különbség a versenytársak és a mi köztünk az, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik foglalkozni tudnak az utópiaccal, mint például a már működő összekapcsolt járművekben. A GuardKnox egyedülálló módon nem csak a védelem, hanem új bevételi források létrehozásának a képességét is biztosítja a járművéből. Mi vagyunk az egyetlen társaság, amely betartja az NSA által szabályozott kiberbiztonsági szabványokat, amelyek a világ legszigorúbb szabványai..

Végül megoldásunk nulla integrációt igényel a harmadik fél szolgáltatóival.

Milyen kockázatokat jelentenek az autonóm autók??

Törjük le az autonóm autókkal kapcsolatos paradigmát. Összességében a csatlakoztathatóság szempontjából nincs különbség a csatlakoztatott és az autonóm jármű között. Az autonóm járművek az összekapcsolhatóságtól függnek, mivel nem zárt környezetben vagy buborékban működnek. Csatlakoznak a járműinfrastruktúrához, az úthálózathoz, a kritikus infrastruktúrához, a gépjárműgyártókhoz, és bizonyos esetekben valamilyen működési központhoz kapcsolódnak..

Minél autonómabb a jármű, annál több a kapcsolat, ami több támadási felülethez vezet. Ennek eredményeként minél több védelmet kell biztosítani, annál inkább szembesülünk önálló járművekkel az úton.

A mozgó platformok védelme alapvetően különbözik a közös IP-cím használatától. nem fogunk laptopot vezetni. A laptopok és a járművek közötti legnagyobb különbség abban van, hogy a kommunikáció miként működik bennük. Az ötlet egyszerűsítése érdekében gondolkodjunk azon, hogy mi történik, amikor megüt a fék az autóban. Csak egy eredményre számíthat. De mi lenne, ha meg tudná változtatni a leállítási művelet valószínűségét. Olyan autót vásárolna, amely csak az idő 99% -át állítja le?

Az összes informatikai megoldás statisztikai jellegű. A laptopoknak végtelen mennyiségű üzenet lehet bejutni és bemenni belőle. Másrészt, a járműnek zárt és véges üzenetcsoportja van. Annak ellenére, hogy az autót összekapcsolják más autókkal, ez messze nem társadalmi hálózat. Nem szabad játszania a misszió szempontjából kritikus műveletekkel. Egyszerűen fogalmazva: korlátozott számú intézkedést kell tenni az úton zajló eseményekre adott válaszként. Az autó a legkisebb terület a világon, ahol összes kedvesünk összegyűlt. Ezért 100% -ban biztonságosnak kell lennie, anélkül, hogy hibákat engedne meg.

Ki felel az autonóm járművek működésének biztosításáért??

Ügyfeleink autógyártók és alkatrész-beszállítók, mert ők felelősek a biztonságos termékek biztosításáért.

Kínálunk megoldásokat azon flottavállalatok számára is, amelyek már csatlakoztatott nehézgépeket szállítanak, és szigorítják biztonságukat járműveik vagy gépek védelme érdekében.

Végül aktív piaci alkalmazásokkal rendelkezünk a biztosítási ágazatban a ransomware ellen. Például, a biztosítótársaságok súlyos következményekkel nézhetnek szembe, ha egy tehergépkocsi-flottát feltörnek. Mivel ezek a teherautók akár millió dollárnyi rakományt is tudnak szállítani, ez most a hackerek motivációját pénzügyi célúvá teszi. várakozást igénylő váltságdíjat, ez egy hatalmas kérdés a flotta és a biztosítótársaságok számára. Termékünk és technológiánk rugalmassága lehetővé teszi, hogy együtt dolgozzunk a biztosítótársaságokkal az ügyfelek védelme érdekében az ilyen forgatókönyvekkel szemben.

Milyen hamar számíthatunk arra, hogy az autonóm autók válnak az uralkodó szállítási módvá? Milyen változások szükségesek a politika, az infrastruktúra, a biztonság stb. Szempontjából?.?

Ez nem a jövő, amiről beszélünk, a kapcsolódó autók jelenlegi aggodalomra adnak okot. Az autók és teherautók távolról is feltörhetők, és minél összekapcsoltabbak és autonómbbak lesznek ezek a járművek, annál könnyebb lesz őket feltörni. Mikor várhatjuk, hogy az autonóm járművek elinduljanak? A válasz az autonómia szintjétől és a felmerülő rendeletektől függ.

Mennyi ideig tart az áttérés a nem autonóm autókról a hibrid autókra, amikor egyes autók autonóm, mások nem? Mikor lesznek intelligens kulcsok az infrastruktúrához csatlakoztatva? Mindezek a kérdések továbbra is fejlődnek. A különféle OEM-ek célja az új technológia nagy részének bevezetése a következő 3-5 évben, de a technológia nem a kérdés, az elfogadás az. Milyen hamarosan láthatjuk, hogy az autonóm autók vezetői, pedálok vagy akár kormány nélkül is felveszik az iskolából a gyerekeket? A fogyasztóknak meg kell változtatniuk gondolkodásmódjukat az autonóm járművek széles körű megvalósítása érdekében, és nehéz megjósolni, hogy ez a folyamat mennyi ideig tart.

A jogalkotás szintén hatalmas része ennek. Mi a kormány szerepe az autonóm járművek védelmében? Szorosan együttműködünk az Egyesült Államok kormányával olyan politikák előmozdítása érdekében, amelyek nemcsak autonóm járművek létezését teszik lehetővé, hanem azokat támogató infrastruktúrát is.  

20 évbe telt, amíg a biztonsági öv kötelezővé vált, azonban a kiberbiztonságot sokkal összetettebb a szabványosítás. Mivel a Guardknox egy holisztikus megoldás, a szabványokat a jármű biztonságának részeként tanúsíthatjuk. Nem csak az adatokat, hanem az életünket is megóvjuk. Annak megvizsgálása, hogy milyen szabványokat alkalmazunk járműveinkben, erőteljesen beépül ebbe a folyamatba.

Hogyan látja az autonóm autók jövőjét??

Nemrégiben harmadik szabadalmat kaptunk a SOL szolgáltatásorientált architektúrára. Az ötlet az, hogy a jármű belsejében legyen egy platform a biztonságos fedélzeti adatfeldolgozáshoz és az alkalmazások biztonságos tárolásához, amely lehetővé teszi a jármű testreszabását a fogyasztók tényleges igényei és preferenciái szerint..

15 évvel ezelőtt az összes mobiltelefonunk ugyanúgy nézett ki, de manapság számos különféle segédprogramhoz használhatja a telefonját, tehát minden egyes eszköz másképp néz ki és viselkedik. Ugyanez történhet az autóinkkal. Tegyük fel, hogy olyan helyen él, ahol a tél különösen hideg. Ebben az esetben speciális hardvert telepíthet, amely lehetővé teszi a gondozást havas utakon történő vezetéshez. Letölthet egy alkalmazást, hogy megkönnyítse a terep navigációját. Ez egyelőre egyáltalán nem lehetséges, de a túlórákkal képesek leszünk arra, hogy megalapozzuk a biztonság fokozódását.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me