Berkeley Varitronics – Propagarea și securitatea comunicațiilor radio și wireless


Întrucât dezvoltarea tehnologiei este divizată în părți mai mici și mai mici, cu sute de furnizori implicați în crearea de produse - Berkeley Varitronics se remarcă ca un singur ghișeu pentru tehnologii atent proiectate. Scott Schober, CEO al Berkeley Varitronics, discută de ce unele dintre cele mai mari companii din lume folosesc Varitronics-ul lui Berkeley ca sursă ideală pentru soluții de securitate și wireless unice și avansate..

Povestiți-ne despre Berkeley Varitronics și despre cum vă implicați în detectarea și securitatea wireless a amenințărilor.

Berkeley Varitronics a fost fondată de tatăl meu, care încă funcționează ca CTO, în 1972. Suntem specializați în soluții de design unice - în mare parte legate de detectarea fără fir. La mijlocul anilor 80 până la sfârșitul anilor 80, am dezvoltat instrumente de testare a propagării wireless care au fost folosite pentru a construi rețele celulare - un serviciu pe care îl oferim și astăzi. În urma experienței pe care am acumulat-o, înțelegem cum funcționează mobilul, cum comunică sistemele și rețelele și modul în care se propagă semnalele. Multe dintre problemele tehnologiei noastre au dus la instrumente de securitate care mențin conversațiile wireless în siguranță și în siguranță. Lucrăm atât pe partea comercială, ajutând transportatorii să își dezvolte rețelele, cât și pe partea de securitate, prevenind utilizarea dispozitivelor celulare în scopuri nefaste.
Personal, devenind o afacere de familie, am câștigat experiență reală, reală, inclusiv proiectarea circuitelor, programarea și robotica. În plus, toate disciplinele pe care le-am învățat academic sunt într-adevăr paralel cu ceea ce am făcut în afaceri.

Există multe tipuri diferite de produse wireless și de securitate a comunicațiilor pe piață. Ce este unic despre Berkeley Varitronics?

Cred că ceea ce ne face speciali este capacitatea noastră de a fi un singur ghișeu pentru o mare varietate de soluții. Oamenii vin la noi cu idei atunci când au nevoie de o soluție sinergică, la început. Această abilitate ne-a permis să lucrăm cu mulți clienți diversi, inclusiv Pepsi, The New York Times, NASA, instituții guvernamentale și altele asemenea. Ne propunem să oferim soluții end-to-end sub un singur acoperiș - care este unic pentru o companie mică de aproximativ 30 de ingineri. De la proiectarea hardware la designul software, de la comunicarea mașinii la nivel scăzut la programarea la nivel înalt, putem face totul și asta ne face munca interesantă, interesantă și provocatoare.

Putem să luăm un concept și să dezvoltăm designul circuitului, componentele wireless și software-ul de la început până la sfârșit. Acest tip de servicii are o piață semnificativă atunci când aveți în vedere toate IoT (Internet of Things) și dispozitivele inteligente pentru casă fiind construite care necesită circuite personalizate, comunicare și software.

Care sunt produsele și serviciile primare Berkeley Varitronics? Ce valoare oferiți clienților / clienților?

Oferim servicii pentru guvern și întreprindere. De exemplu, dacă guvernul trebuie să împiedice telefoanele mobile să intre într-o instalație precum un departament de apărare SCIF (facilitatea de informații compartimentate sensibile), avem un întreg segment de produse care scanează orice proprietate feroasă (telefon mobil) care trece printr-o punct de control sau dispozitive de frecvență radio unde putem conecta și prelua acele semnale. De asemenea, putem urmări Wi-Fi și Bluetooth.

Berkeley Varitronics - Propagarea și securitatea comunicațiilor radio și wireless

O altă nișă care este mai răspândită și mai sofisticată ca niciodată este cyber hoirs care folosesc skimmers pentru a fura informații despre cardurile de credit la bancomate și pompe de gaz. Produsele noastre ajută la detectarea și combaterea acestor furturi.

De asemenea, am dezvoltat o tehnologie, numită RoadHound, care utilizează detectarea frecvențelor radio, care vizează combaterea textelor în timpul conducerii. Produsul utilizează o antenă radar pentru găsirea direcției pentru a detecta șoferii care trimit mesaje și îi avertizează asupra activității lor periculoase. Constatăm că este foarte eficient în educarea și schimbarea obiceiurilor. Această soluție a fost aplicată și inginerilor locomotive care trimit mesaje de text sau folosesc telefonul în timp ce lucrează sau pentru comunitatea minieră.

Seria noastră „Hound” este folosită la mai multe niveluri, dar o oferim în primul rând ca sistem educațional și de modificare a comportamentului. Unele corporații mai mari folosesc și tehnologia pentru aplicarea aplicării, deoarece poate furniza imagini, video, statistici de geolocalizare și multe altele.

Puteți discuta despre tipurile de clienți cu care lucrați?

Munca noastră tradițională - analiza de propagare a tehnologiei wireless - este însoțită de toți operatorii de telefonie mobilă mari, inclusiv Verizon, AT&T, Sprint, US Cellular și T-mobile. Lucrăm îndeaproape cu transportatorii de-a lungul căii de migrare, efectuând diferite teste și audituri pentru a asigura funcționalitatea maximă. Tehnologiile și instrumentele utilizate sunt de înaltă precizie și sunt construite manual - ceea ce înseamnă o producție cu volum redus.

Pe de altă parte, TransitHound, RoadHound, dispozitivele mobile de detectare și altele asemenea sunt produse cu volum mult mai mare. Pentru unii dintre acești clienți, inclusiv cei mai mari operatori feroviari din SUA, acestea sunt de fapt soluții ascunse, ceea ce înseamnă că operatorii nu știu întotdeauna - deci nu putem împărtăși mai multe informații decât asta.

Este o problemă de securitate a comunicațiilor fără fir, ceea ce numai companiile trebuie să se preocupe sau ar trebui să fie, de asemenea, utilizatori privați?

Este nevoie ca toți să avem comunicații sigure. Este adevărat, ne schimbăm confidențialitatea pentru comoditate, cum ar fi utilizarea aplicațiilor sau site-urilor web gratuit - cum ar fi Google - dar utilizatorii se pot proteja folosind produse precum browserul TOR. La nivel de întreprindere, însă, devine mai grav, deoarece nu sunt doar datele dvs., ci datele companiei sau ale clienților. De exemplu, reglementările HIPAA (Legea privind portabilitatea asigurărilor de sănătate și responsabilitatea) necesită păstrarea securității datelor pacientului. Companiile au nevoie de politici în vigoare pentru a păstra securitatea tuturor acestor date.

Provocarea este de a reduce cât de multă informație privată împărtășiți cu oamenii. Dacă cineva dorește să compromită securitatea companiei dvs. poate avea succes, deoarece nimic nu este 100% sigur.

Cu toate acestea, a avea straturi de securitate în loc este esențial. De exemplu, nu blocăm ușa din față - folosim un blocaj mortal, cameră foto, lumini, senzor de mișcare, câine etc..

Care considerați că sunt provocările cele mai importante pentru securitatea comunicațiilor wireless în ziua de azi?

După câțiva ani, încă găsesc oameni, chiar și la emisiuni de securitate, să sară rapid pe WiFi gratuit, deschis și care efectuează tranzacții sensibile, cum ar fi transferuri bancare sau tranzacționare, fără să știu dacă conexiunea este sigură. Oricât de multe persoane aud despre asta, încă nu abordează în mod corespunzător această problemă. Utilizarea acestor conexiuni te expune la sute de atacuri diferite, cum ar fi atacurile „om-la-mijloc”, iar problema nu a devenit mai bună.

Am făcut câteva prezentări pe acest subiect. O singură dată, am luat o dronă și am pus un punct de acces pentru o audiență de aproximativ 700 de oameni - practic, stabilind scena pentru un atac de om în mijloc. Oamenii foloseau conexiunea - și aceștia sunt practicieni de securitate - fără să știe nimic despre ea. Chiar și persoane instruite cedează cu ușurință ușurința și comoditatea Wi-Fi-ului deschis și gratuit.

Dacă nu știți cine rulează conexiunea, atunci nu o folosiți. Alegeți propriul hotspot 4G LTE sau folosiți conexiunea telefonului pentru a face o țintă mult mai dificilă pentru hackeri. 4G LTE nu este ușor de hackat - iar parola dvs. este proprie, astfel încât este dificil de ghicit (adică lung și puternic).

O altă provocare este ubicuitatea și eficacitatea skimerelor Bluetooth. Lucrăm cu Serviciul Secret, precum și cu Direcția de Greutate și Măsuri a Institutului Național de Standarde și Tehnologie pentru această problemă, dar legile privind răspunderea cardurilor de credit ne încetinesc - benzinăriile au până în 2020 să își modernizeze echipamentul de securitate. Deocamdată - și doi ani este mult timp în securitate cibernetică - aveți un număr mare de benzinării și bancomate care sunt vulnerabile, fără prea multe lucruri pe care consumatorii le pot face pentru a se proteja.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me