Az Avast VPN nem működik a Netflixnél? Itt van a teendő


Az Avast már régóta elismert név az adatbiztonságban ingyenes és könnyen használható antivírus szoftver. Tehát, amikor a szolgáltatás bejelentette az új SecureLine VPN-t, izgatottan láttuk, mit tehetne.

Noha a SecureLine úgy tűnik, hogy több mint kompetens a felhasználók számára történő nyújtásban kiváló magánélet és biztonság, egy kicsit lebomlott, amikor a Netflix körül kellett megkerülnünk geoblokkolás és anti-VPN technológia.

Legújabb kutatásaink szerint, Az Avast jelenleg nem működik a Netflix-rel. Az összes releváns szerver van észlelve és blokkolva a Netflix anti-VPN szoftverével.

Az Avast néhány szervere a múltban képes volt feloldani a Netflix blokkolását, de jelenleg vannak egyéb megbízhatóbb VPN-k függhet.

Miért nem tudom feloldani a Netflix blokkolását??

Noha az Avast forró lehet a biztonságban, a VPN-hálózata mégis rendkívül korlátozott. Jelenleg a VPN csak 55 szerverrel rendelkezik összesen.

Annak érdekében, hogy hozzáférést nyújtson a Netflixhez egy másik régióban, a VPN-nek nem csak meg kell tennie megkerülni a Netflix földrajzi korlátozásait, azt is meg kell tennie kerülje az észlelést.

A Netflix szoftvere automatikusan feketelistára helyezi az IP-címeket társítva a VPN-kiszolgálókkal. Meg tudja mondani, ha a forgalom a VPN-kiszolgáló IP-címéből származik-e, ha van észleli a titkosítást. Ezenkívül megjelöli azokat a IP-címeket is, amelyek látszólag vannak több felhasználó használja.

A legnagyobb és legerősebb VPN-ek a hatalmas, több ezer szerverből álló hálózat hogy folyamatosan frissítik és bővítik. Amikor vagy ha a kiszolgálóikat a Netflix észleli, lehetősége van váltson a felhasználókra olyan kiszolgálóra, amelyet még nem fedeztek fel.

Az a probléma, hogy az Avast rendelkezik ilyen kicsi hálózattal, az, hogy a felhasználók hamarosan megjelennek elfogynak a működő szerverek váltani, ha a meglévő szerverük blokkolódik.

Az Avast SecureLine VPN fantasztikus lehetőség lehet, ha aggódik az online adatvédelem és az adatok védelme érdekében. Ez azonban egyszerűen nincs meg az infrastruktúrája vagy az erőforrások megbízható streaming és nem hivatkozhatunk a Netflix elérésére.

A NordVPN feloldja a Netflix szolgáltatást

Ez nem azt jelenti, hogy utazás közben el kell hagynia kedvenc filmjét! Vagy arra kell várnia, hogy a show új évadja elérhető legyen a régiójában.

Ez csak azt jelenti, hogy te fizetett VPN szolgáltatást kell használnia ha akarod megbízhatóan, gyorsan és egyszerűen feloldhatja a Netflix feloldását. Ajánljuk a NordVPN-t.

A NordVPN a hatékony VPN szolgáltatás egy hatalmas szerver-webvel a világ minden tájáról. A NordVPN szerverei jelenleg 5 200-at tesznek ki+ és ez a szám folyamatosan növekszik.

Annyi szerver áll rendelkezésére, hogy a NordVPN az több, mint képes felvenni a Netflix geoblokkoló és anti-VPN rendszereit.

A) székhelyű szerverek 61 különböző ország azt jelenti, hogy tudsz elérheti a Netflix különféle verzióit bárhol is vagy a világon. Mindegyik kiszolgálót automatikusan eltakarják, azaz megvan extra védelem az észlelés ellen a Netflix VPN blokkolóival.

Ha valamelyik NordVPN szervert észlelik, egyszerűen megteheti váltson egy másikra, amely továbbra is működik. A szolgáltatásnak valójában saját SmartPlay technológia hogy elvégezze a munkát érted. A SmartPlay az összes fiók alapértelmezett beállítása automatikusan kiválasztja a streaminghez legjobban megfelelő szervert bármit is nézel.

A pufferolással sem kell aggódnia. A NordVPN kiterjedt szerverhálózata a következők egyikét nyújtja Önnek a lehető leggyorsabb csatlakozási sebesség és biztosítja az Ön számára megszakítás nélküli, sima streaming.

A NordVPN további előnyei

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen.
  • Az elrablott szerverek képesek javítsa a kapcsolat sebességét védve a fojtástól.
  • 256 bites AES titkosítás és kifinomult CyberSec rosszindulatú programok és hirdetésgátlók.
  • Automatikus lekapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem hogy mindig árnyékolt maradj.
  • Könnyen letölthető és intuitív interfészek.
  • Szolgáltatás támogatja az eszközök és az operációs rendszerek többsége.

Következtetés és további olvasat

Természetesen ez nem minden, amit a NordVPN meg tud tenni. A kívánt streaming tartalom feloldása mellett a NordVPN biztonságos és biztonságos módot kínál az interneten való böngészésre anélkül, hogy aggódnia kellene a hackelés vagy a követés miatt. Nézze meg véleményeink véleményét erről a gyors, megbízható és képes VPN-ről.

Más VPN-eket keres a legfrissebb műsorok közvetítéséhez? Itt találja a Netflix legjobb VPN-jeit.

Alternatív megoldásként megtudhatja, mely VPN-ek állnak az NordVPN mellett a mi összesített legjobb VPN-k sorában.

Nézze meg a Netflixet a NordVPN segítségével

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me