Avatár: Az utolsó légidomár a Netflix-en található! Hogyan nézhetem meg 2020-ban.

Ha szereti követni Aang és barátai kalandjait, örömmel hallja ezt Avatár: Az utolsó légidomár a Netflix Kanadában, Japánban és az Egyesült Királyságban található.

Azonban nem lesz képes behangolni, ha ezen országokon kívül élsz.

Hacsak nem előfizet VPN-re.

A VPN-k képesek feloldni a Netflix tartalom blokkolását, amelyre földrajzi korlátozások vonatkoznak. Meg kell azonban választania a megfelelő szolgáltatást. Csak a legerősebb VPN-k képesek megkerülni a Netflix blokkoló és anti-VPN szoftvereit.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg az Avatárt: Az utolsó légidomár a Netflix-en

 1. Válasszon VPN-t Kanadában, Japánban vagy az Egyesült Királyságban található szerverekkel. A villámgyors sebessége és a feloldó képességei alapján ajánljuk a NordVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást.
 3. Csatlakozás egy szerverhez Kanadában, Japánban vagy az Egyesült Királyságban.
 4. Jelentkezzen be, vagy iratkozzon fel a Netflixre, és készen áll arra, hogy belemerüljön az Avatár világába!

Indítsa el a Streaming Avatárt: Most az utolsó légitársaság!

Miért van szüksége VPN-re az Avatár megtekintéséhez: Az utolsó légidomár

Akárcsak az Avatár világa, a Netflix különböző régiókra oszlik. Amikor belép a Netflix webhelyre, a streaming szolgáltatás az Ön IP-címét használja annak megállapítására, hogy hol tartózkodik. Ezután a hely alapján összekapcsolja Önt a megfelelő régióval.

Az egyes Netflix régiók könyvtárai eltérő tartalmat kínálnak, a különböző nemzetközi streaming licencektől függően.

Ha nem fér hozzá a Netflixhez az Egyesült Királyságból, Kanadából vagy Japánból, akkor nem találja az Avatárt: Az utolsó légidomárt a regionális Netflix könyvtárban. Itt jön be a VPN.

A VPN-k úgy működnek, hogy átirányítják az internetes forgalmat a saját szerveren keresztül. Amikor VPN-n keresztül csatlakozik a Netflixhez, az streaming szolgáltatás a saját helyett a VPN szerver IP-címét látja.

Ha egy másik ország szerveréhez kapcsolódik, a Netflix azt gondolja, hogy az adott országból néz. A nagyobb szerverhálózat, beleértve a nagyobb mennyiségű országot, nagyobb hozzáférést biztosít a Netflix tartalomhoz az egész világon.

De nem minden VPN-szolgáltatás képes erre. Először is szüksége lesz egy VPN-re olyan szerverrel abban az országban, ahonnan streamálni szeretne. Az Avatár: az utolsó légidomár nézéséhez VPN-re lesz szüksége az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy Japánban található szerverrel.

A Netflix nagyon keményen dolgozik az országon kívüli nézők megakadályozása érdekében is. VPN-t és proxy-detektáló technológiát használ a VPN-ekhez társított IP-címek feketelistára tételéhez.

Szüksége lesz egy VPN-re, amely folyamatosan frissíti szerverhálózatát. Így mindig lesznek működő, nem feketelistán szereplő szerverek, amelyek közül választhat.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A streaming tartalom feloldásának feloldása mellett a VPN-k segítenek az interneten bármi más feloldásának feloldásában. Olyan országban él, ahol a kormány cenzúrázza az online anyagokat? A VPN segíthet megkerülni a kormányzati földrajzi korlátozásokat.

A legnépszerűbb VPN-k képesek mindegyikre a legszigorúbb kormányzati blokkok megkerülésére - még a Kína Nagy Tűzfalán is.

Az IP-cím maszkolása és a forgalom titkosítása más előnyökkel is jár. Az internet elérése VPN védelme nélkül szinte bárki számára lehetővé teszi az Ön tevékenységének nyomon követését.

A közösségi média gyakran követi Önt az interneten, és eladja adatait a reklámcégek számára. Az internetszolgáltató figyelemmel kíséri a viselkedését, hogy vigyázzon a sávszélességet éhes tevékenységekre, például a streamingre. Ezután fojthatja a sávszélességet, így elmaradott kapcsolatot biztosítva.

A VPN megakadályozza, hogy ezen harmadik felek bármelyike ​​figyelemmel kísérje online magatartását. Az összes forgalom titkosítva van, így senki sem férhet hozzá személyes adataihoz. Biztos lehet abban, hogy online tevékenysége teljesen magán, és nem követhető nyomon.

Természetesen ennek a titkosításnak az a további előnye, hogy az online biztonságot is garantálja. Ha a hirdető cégek és az internetszolgáltatók nem tudják ellenőrizni az Ön viselkedését, a hackerek megakadályozzák, hogy megakadályozzák az Ön forgalmát vagy beszivárogjon az eszközébe.

A legjobb VPN-k magukban foglalják még a rosszindulatú programokat és a hirdetéseket blokkoló funkciókat is, amelyek megakadályozzák a bosszantó hirdetéseket, és megóvják készülékét a fertőzéstől a böngészés közben.

3 legjobb VPN az Avatár nézéséhez: Az utolsó légidomár

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Nem csak a NordVPN tökéletes a Netflix streamingjéhez, ez egyben a mi legmagasabb besorolású VPN-jeink is.

A NordVPN lenyűgöző hálózatával rendelkezik 5500+ szerver 60 országban, köztük 600+ az Egyesült Királyságban, 420+ Kanada és 160+ Japánban. A streaming -re optimalizált kiszolgálók megfelelnek a SmartPlay DNS szoftvernek, és így egy VPN-élményt hoznak létre, amely teljes egészében a streaming-re irányul. Csak válassza a Kanadát, az Egyesült Királyságot vagy Japánt, és a SmartPlay automatikusan összekapcsolja Önt az ország legjobb streaming szerverével.

Katonai titkosítás, megszakító kapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem és a naplózás nélküli házirendek mind védik az Ön adatait. A CyberSec biztonsági technológiája védelmet nyújt a rosszindulatú programok és a hirdetések ellen is.

Megnézheted az Avatart: Az utolsó légidomárt 6 különböző eszköz, 1 licenc alatt. Próbáld ki magadnak a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciájával.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak Avatár: Az utolsó légidomár a NordVPN-mel!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az Avatár: az utolsó légidomár zökkenőmentes átvitele érdekében nagy sebességre lesz szüksége. Pontosan ez az, amit az ExpressVPN kínál; a teszteinkben, Az ExpressVPN volt a leggyorsabb VPN mindegyikük. Hatalmas hálózata 3000+ szerver 94 országban garantálja a sebességet és a megbízhatóságot 5 szerverhely Kanadában, 5 szerverhely az Egyesült Királyságban és 3 Japánban. Ez azt jelenti, hogy gyors, egyszerű, megszakítás nélküli streaming zavaró pufferelés nélkül.

Az ExpressVPN kiváló lehetőség a tapasztalt VPN felhasználók számára, mivel rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Az adatfolyam folyamán AES 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló, szivárgásvédelem, naplózás nélküli házirend és a TrustedServer szoftver fog védeni..

Ön is képes lesz rá csatlakoztasson akár 5 eszközt egyszerre és tesztelje annak sebességét egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia alapján. Itt láthatja, hogy miért szeretik a valódi felhasználók ezt a gyors VPN-t.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak Avatár: Az utolsó légidomár ExpressVPN-vel!

3. Surfshark

Surfshark eszközök

Ha csak akar olcsó és egyszerű módszer az Avatár: Az utolsó légidomár számára a Netflix-en, nézz Surfshark-ra.

Míg a Surfshark kisebb lehet, mint a többi VPN-hálózat 800+ szerver 50+ országban, rendelkezik olyan szerverekkel Kanadában, Japánban és az Egyesült Királyságban, amelyekre szükségük van az The Last Airbender közvetítéséhez. Felülvizsgálóink ​​beszámolnak arról, hogy megbízhatóan képes feloldani a Netflix blokkolását, és elég gyors ahhoz, hogy folyamatos adatfolyamot biztosítson.

A Surfshark nagyon biztonságos mindegyik kiszolgáló privát DNS-sel van felszerelve. A kapcsolatokat egy megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és a nem naplózási irányelv védi. A Surfshark számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például a CleanWeb - egy hirdetés, nyomkövető, rosszindulatú program és az adathalász blokkoló szoftver - és Camouflage Mode, amely elrejti a VPN használatát az ISP-től..

A legjobb az egészben, hogy a Surfshark lehetővé teszi korlátlan eszközkapcsolat és 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Még kevesebbet kaphat Surfshark kedvezményes kuponnal.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Patak Avatár: Az utolsó légidomár Surfsharkkal!

Összegzés és további olvasat

Válassza ki a megfelelő VPN-t, és lehetősége lesz arra, hogy bárhonnan a világ bármely részén megnézhesse a Netflixet. Ne feledje, hogy a megfelelő országokban keressen szervereket, villámgyors sebességet és nagy biztonságot. A NordVPN mindezen és még sok másnal rendelkezik.

Ha továbbra sem tudja eldönteni, hogy melyik szolgáltatás felel meg Önnek, itt gondolkodunk a Netflix általában a legjobb VPN-jeiről.

Amikor meggondolta magát, ne felejtse el pénzt megtakarítani a VPN-ajánlatainkkal és a kuponkódokkal.

Most, hogy tisztában van azzal, hogy a VPN-ek milyen hatékonyak lehetnek a tartalom feloldásakor, érdemes VPN-t használni a Hulu közvetítéséhez a világ bármely pontjáról..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me