Avast VPN не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите


Avast отдавна е уважавано име в сигурността на данните безплатен и лесен за използване антивирусен софтуер. Така че, когато услугата обяви новата си VPN за SecureLine, бяхме развълнувани да видим какво може да направи.

Въпреки това SecureLine изглежда повече от компетентен да предостави на своите потребители отлична поверителност и сигурност, това беше малко срив, когато става въпрос за заобикаляне на Netflix geoblocking и анти-VPN технология.

Според последните ни изследвания, В момента Avast не работи с Netflix. Всички негови съответни сървъри са били открит и блокиран от анти-VPN софтуера на Netflix.

Някои от сървърите на Avast успяха да деблокират Netflix в миналото, но в момента има такива други по-надеждни VPN можете да зависите.

Защо не мога да Avast Unblock Netflix?

Въпреки че Avast може да е горещ по отношение на сигурността, неговата VPN мрежа е изключително ограничен. В момента VPN има само 55 сървъра общо.

За да ви предостави достъп до Netflix в различен регион, VPN не само трябва заобикаляйте гео ограниченията на Netflix, също трябва избягвайте откриването.

Софтуерът на Netflix автоматично черни списъци IP адреси свързани с VPN сървъри. Той може да каже дали трафикът идва от IP адрес на VPN сървър, ако е такъв открива криптиране. Той също така маркира IP адреси, които изглежда са използван от множество потребители.

Най-големите и най-мощните VPN имат a огромна мрежа от хиляди сървъри че те постоянно се актуализират и разширяват. Когато или ако сървърите им бъдат открити от Netflix, те имат възможност да превключване на потребителите към сървър, който не е открит.

Проблемът с това, че Avast има такава малка мрежа е, че потребителите скоро ще свършват работещи сървъри да преминат към, ако съществуващият им сървър се блокира.

Avast SecureLine VPN може да бъде фантастична опция, ако се притеснявате за своята поверителност онлайн и искате да защитите вашите данни. Обаче просто няма инфраструктура или ресурси за надежден стрийминг и не може да се разчита за достъп до Netflix.

NordVPN отблокира Netflix

Това обаче не означава, че трябва да пропускате любимите си филми, докато пътувате! Или че трябва да изчакате новия сезон на това шоу да бъде наличен във вашия регион.

Това просто означава, че вие трябва да използват платена VPN услуга ако искаш надеждно, бързо и лесно деблокирайте Netflix. Препоръчваме NordVPN.

NordVPN е a мощна VPN услуга с масивна мрежа от сървъри по целия свят. В момента сървърите на NordVPN са 5 200+ и този брой расте постоянно.

С толкова много сървъри на разположение, NordVPN е повече от способни да вземат геоблокиращи и анти-VPN системи на Netflix.

Сървъри базирани в 61 различни държави означава, че можеш достъп до различни версии на Netflix откъдето и да си по света. Всеки сървър също автоматично се затъмнява, което означава, че има допълнителна защита срещу откриване от VPN блокерите на Netflix.

Ако някой от сървърите на NordVPN бъде открит, можете просто преминете към друг, който все още работи. Услугата всъщност има своя собствена SmartPlay технология да свърши работата вместо вас. SmartPlay е настройката по подразбиране за всички акаунти и ще автоматично изберете най-добрия сървър за стрийминг каквото искате да гледате.

Не е нужно да се притеснявате и за буферирането. Обширната сървърна мрежа на NordVPN ще ви даде част от наличните най-бързи скорости на връзката и да ви осигурим непрекъснат, плавен поток.

Други предимства на NordVPN

  • 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да опитате безрисково.
  • Замразените сървъри могат подобрете скоростта на връзката чрез предпазване от дроселиране.
  • 256-битово AES криптиране и изтънчен CyberSec анти-злонамерен софтуер и рекламен блокер.
  • Автоматичен ключ за убийство и DNS защита от теч да ви държат екранирани по всяко време.
  • Лесно изтегляне и интуитивни интерфейси.
  • Поддръжка на услуги повечето устройства и операционни системи.

Заключение и допълнително четене

Разбира се, това не е всичко, което NordVPN може да направи. Освен че деблокира цялото съдържание за стрийминг, което искате, NordVPN ви предлага сигурен и сигурен начин за сърфиране в интернет, без да се притеснявате от хакерство или проследяване. Вижте какво трябва да кажат нашите отзиви за този бърз, надежден и способен VPN.

Търсите други VPN, които да ви помогнат да предавате последните предавания? Ето извличане на най-добрите VPN мрежи за Netflix.

Друга възможност е да разберете кои VPN-та стоят редом с NordVPN в нашия край на най-добрите VPN мрежи.

Гледайте Netflix с NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me