Avast VPN ne deluje z Netflixom? Tukaj je, kaj storiti


Avast je že dolgo zelo cenjeno ime v varnosti podatkov brezplačna in enostavna protivirusna programska oprema. Ko je služba napovedala svoj novi SecureLine VPN, smo bili navdušeni nad tem, kaj lahko stori.

Vendar se zdi SecureLine več kot kompetenten pri zagotavljanju svojih uporabnikov odlična zasebnost in varnost, nekoliko je padlo, ko gre za obvladovanje Netflixovih geoblokiranje in tehnologija proti VPN.

Glede na najnovejše raziskave, Avast trenutno ne deluje z Netflixom. Vsi ustrezni strežniki so bili odkrita in blokirana s programsko opremo za anti-VPN Netflix.

Nekateri strežniki Avasta so v preteklosti lahko odblokirali Netflix, trenutno pa obstajajo druge bolj zanesljive VPN lahko si odvisen.

Zakaj ne morem Avast Unblock Netflix?

Medtem ko je Avast morda zaščiten zaradi varnosti, je njegovo omrežje VPN izjemno omejen. Trenutno VPN ima le 55 strežnikov skupaj.

Da bi vam omogočili dostop do Netflixa v drugi regiji, VPN ne sme samo zaobidejo omejitve Netflixa, mora tudi izognite se odkrivanju.

Programska oprema Netflix samodejno črne sezname IP naslovi povezan s strežniki VPN. Lahko pove, ali promet prihaja z naslova IP strežnika VPN, če je zazna šifriranje. Označi tudi IP naslove, za katere se zdi, da so uporablja več uporabnikov.

Največji in najzmogljivejši VPN-ji imajo a ogromno omrežje na tisoče strežnikov da se nenehno posodabljajo in širijo. Ko ali če njihove strežnike odkrije Netflix, imajo možnost, da to storijo preklopi uporabnike na strežnik, ki ni bil zaznan.

Pri Avastu, ki ima tako majhno omrežje, je vprašanje, da bodo uporabniki kmalu zmanjkalo je delujočih strežnikov za prehod na obstoječi strežnik blokiran.

Avast SecureLine VPN je lahko odlična možnost, če vas skrbi spletna zasebnost in želite zaščititi svoje podatke. Vendar preprosto nima infrastrukture ali virov za zanesljiv pretok in za dostop do Netflixa ni mogoče zanesti.

NordVPN odklene Netflix

To pa še ne pomeni, da morate med potovanjem zamuditi svoje najljubše filme! Ali da morate počakati, da bo na voljo nova sezona tega šova v vaši regiji.

To samo pomeni, da vi uporabljati plačljivo storitev VPN če želiš zanesljivo, hitro in enostavno odblokirajte Netflix. Priporočamo NordVPN.

NordVPN je a zmogljiva storitev VPN z množičnim spletom strežnikov po vsem svetu. Strežniki NordVPN trenutno znašajo 5.200+ in ta številka nenehno raste.

S toliko strežniki, ki jih ima na voljo, je NordVPN več kot je sposoben uporabljati Netflixove geblokirne in anti-VPN sisteme.

Strežniki s sedežem v 61 različnih držav pomeni, da lahko dostop do različnih različic Netflixa od koder koli si na svetu. Vsak strežnik je tudi samodejno prikrit, kar pomeni, da ga ima dodatna zaščita pred odkritjem prek Netflixovih zaviralcev VPN.

Če odkrijete katerega koli od strežnikov NordVPN, lahko preprosto preklopite na drugega, ki še vedno deluje. Storitev ima pravzaprav svoje SmartPlay tehnologija da opravi delo namesto tebe. SmartPlay je privzeta nastavitev za vse račune in bo samodejno izberite najboljši strežnik za pretakanje karkoli želiš gledati.

Tudi zaradi varovanja se vam ne bo treba bati. Obsežno strežniško omrežje NordVPN vam bo dalo nekaj na voljo najhitrejše hitrosti povezave in vam zagotovili nemoteno, gladko pretakanje.

Druge prednosti NordVPN

  • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako lahko poskusite brez tveganja.
  • Zmedeni strežniki lahko izboljšati hitrost povezave z varovanjem pred droženjem.
  • 256-bitno šifriranje AES in prefinjeno CyberSec anti-malware in blokator oglasov.
  • Samodejno stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem da vas ves čas ščitijo.
  • Preprost prenos in intuitivni vmesniki.
  • Storitve podpira večina naprav in operacijskih sistemov.

Zaključek in nadaljnje branje

Seveda to ni vse, kar lahko NordVPN. NordVPN poleg deblokiranja želene pretočne vsebine ponuja varen in varen način za brskanje po spletu, ne da bi vas skrbelo za kramp ali sledenje. Preverite, kaj imajo naša mnenja o tem hitrem, zanesljivem in sposobnem VPN-ju.

Iščete druge VPN, ki bi vam pomagali pri prenosu najnovejših oddaj? Tu je seznam najboljših VPN-jev za Netflix.

Lahko pa ugotovite, kateri VPN-ji stojijo poleg NordVPN-ja v našem koncu najboljšega omrežja VPN.

Oglejte si Netflix z NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me