Archer е в Netflix! Ето как можете да го гледате през 2020 г.


Archer е в Netflix, но ако искате да го гледате, може да ви липсва късмет, освен ако не живеете в една от малкото страни, където тече (например във Великобритания, Япония или Канада).

Щеше ли Стерлинг Арчър да му попречи да гледа любимото си шоу в Netflix? Е ... може би, но ти не си той, така че можеш използвайте VPN, за да гледате Archer в Netflix!

Използването на VPN ще накарайте Netflix да мисли, че гледате от страна, в която Archer е на разположение. Това означава, че ще можете да го направите гледайте Арчър отвсякъде.

Бързо ръководство - Как да гледате Archer в Netflix

1. Изберете VPN, който ви харесва най-добре. Силно препоръчваме NordVPN поради отличната скорост и надеждност на потока.

2. Изтеглете и инсталирайте избрания от вас VPN софтуер или приложение.

3. Свържете се със сървър в целевата държава (за Archer, това ще бъде Великобритания, Япония или Канада).

4. Влезте в Netflix, влезте или се регистрирайте и се насладете на гледането на Archer!

Започнете да стриймвате стрелеца днес!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Archer

да, Archer е достъпен в Netflix, но само в a ограничен брой страни поради лицензионните закони и други фактори. Всяка страна, в която е наличен Netflix, има своя собствена библиотека от заглавия на филми и шоу програми на разположение.

Така че може да можете да гледате предавания като Archer, ако сте във Великобритания или Канада, но ако сте например в САЩ или Австралия, няма да можете да го гледате. Това се нарича геоблок. Не се притеснявайте обаче - можете достъп до него във вашия съществуващ акаунт в Netflix, като използвате VPN.

VPN ви помага да заобиколите този geoblock, защото VPN подмамва Netflix да смята, че се намирате в държава където се предлагат предаванията, които искате.

Това прави от свързвайки ви чрез сървър в избраната от вас страна, като изглежда, че сте там.

Netflix се опитва да спре хората, използващи VPN, за да заобиколят своите гео ограничения, така че това е така важно е да изберете доставчик на VPN, който често актуализира софтуера си, за да избегне VPN блокове.

За щастие, всички Изброените по-долу VPN са чудесни за поддържане на актуалност като същевременно ви пази.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN мрежите не са много добри в заобикалянето на гео ограниченията. Те също са идеален за защита, докато разглеждате онлайн.

А VPN криптира всички данни, изпратени между вашето устройство и сървъра, а също така маскира реалния ви IP адрес, което означава, че никой няма да може да види какво правите онлайн.

За да получите всички тези предимства от вашия VPN, уверете се, че вашият доставчик предлага военна сигурност, като 256-битово криптиране, автоматично превключвател за убийство (който незабавно спира прехвърлянето на данни от и от вашата мрежа, ако връзката ви се провали) и строг политика без регистрация.

Тези функции ще да ви е супер безопасно онлайн.

3 най-добри VPN за гледане на стрелец

Ние закръглихме най-добрите VPN за гледане на Archer в Netflix:

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е нашето най-добрият избор, когато става въпрос за преодоляване на гео ограничения и стрийминг на видеоклипове.

NordVPN на SmartPlay е умна функция, която бързо ви свързва с най-добрия сървър, в зависимост от вашите нужди. Така че, когато се опитате да се свържете с Netflix, го автоматично изпраща вашия трафик през сървър, който ще го деблокира.

с 5 400+ сървъра по целия свят и a надеждна, супер бърза връзка по всяко време NordVPN също е голям хит за потребителите, както се вижда от добрите отзиви, които получава.

NordVPN не налага ограничения на скоростта или честотната лента и е охрана на военна степен, двойно криптиране, Функция CyberSec (която блокира зловреден софтуер и реклами), превключвател за автоматично убийство и стриктната политика без регистрация ще ви предпази онлайн.

Можете също така да се свържете с шест устройства едновременно. NordVPN предлага a 30-дневно връщане на парите гаранция.

NordVPN може да деблокира:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

  • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Stream Archer с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN получава прекрасни отзиви поради своята надеждност и бързина.

ExpressVPN може да се похвали с най-добрите скорости на връзката, повече от 3000 високоскоростни сървъри в 190+ глобални локации, и 24/7 помощ на живо, но този доставчик струва малко повече от други.

Функциите за защита на ExpressVPN са достатъчно силни, за да ви предпазят по всяко време 256-битово AES криптиране, DNS / IPv6 защита от теч, строг политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство.

ExpressVPN ви позволява да имате пет връзки едновременно, което означава, че можете да гледате Archer навсякъде от всяко устройство. Той предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите както и а 7-дневен безплатен пробен период за приложения за iOS и Android.

ExpressVPN може да деблокира:

  • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

  • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Stream Archer с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost предлага 3500 бързи и надеждни сървъри обхващащи много страни, а също така предлага раздел с поточно предаване с специализирани сървъри за Netflix, така че винаги ще намерите надеждна връзка, за да гледате Арчър.

CyberGhost е развил добра репутация като добър всеобхватен VPN с най-добрите функции за сигурност. Неговото военно криптиране, зловреден софтуер и функции за блокиране на реклами, и строг политика без регистрация ще ви пази.

С CyberGhost можете да се наслаждавате до седем връзки на устройството наведнъж.

Той осигурява a 30-дневна гаранция за връщане на парите на кратки планове и a 45-дневна гаранция при планове от шест месеца или повече. Можете също пробен CyberGhost за 24 часа безплатно така че можете да решите дали това е VPN за вас.

CyberGhost може да деблокира:

  • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

  • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Stream Archer с CyberGhost!

резюме

ако Archer все още не е наличен в Netflix във вашата страна, не е нужно да чакате. Всичко, което трябва да направите, е да използвате VPN, за да промените местоположението си и скоро ще предавате Archer към съдържанието на сърцето си.

Като бонус вие също ще бъдете защита на вашата онлайн сигурност и поверителност.

Избор на a надежден VPN че често актуализира софтуера си, и има добра скорост и силна сигурност, се препоръчва.

Препоръчваме NordVPN за Netflix, тъй като отговаря на всички тези условия и повече.

Допълнителна информация

Мислите да използвате NordVPN? Вижте нашите Страница с купони на NordVPN за да спестите малко пари от абонамента си!

Искате ли да използвате PayPal, за да платите за своя VPN? Прочетете за 5 най-добри VPN за PayPal - най-сигурни & 100% работеща.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me