Ajit Pai a declarat omul industriei VPN al lunii


Rivalii nu fac adesea favoruri unul pentru celălalt. Dar în acest „joc” de remorcher de război (sau pisică și șoarecele), vor fi legate câteva alunecări. Și în aprilie 2017, am văzut exact asta.

Președintele SUA FCC, Ajit Pai, a făcut o acțiune pentru demolarea legilor de neutralitate netă care există în 2015, care aveau scopul de a împiedica companiile americane de telecomunicații să acorde prioritate traficului prin încetinirea sau blocarea conținutului concurenților. Astfel de legi pe care Ajit Pai le-a marcat „… o greșeală”.

Între timp, guvernul australian a adoptat un nou set de legi supranumit „Schema de retenție a metadatelor guvernului federal” - condus de procurorul general senatorul George Brandis. Ca răspuns la această lege arbitrară, multe organizații de drepturi de confidențialitate online s-au asigurat că această decizie a fost respinsă prin declararea „National get a VPN day” pe 13 aprilie.

Pentru a adăuga atacul asupra drepturilor de bază online, populația turcă nu a fost tratată în mod diferit. Un efort mai accentuat de a reduce libertatea internetului a fost prognozat de președintele turc Tayyip Erdoğan care a blocat site-uri precum Wikipedia, pe motiv că acestea erau o amenințare pentru securitatea națiunii. Această cenzură a fost chiar raportată pentru a include site-uri de socializare precum Facebook și Twitter. Dar datele vpnMentor arată cu adevărat că fiecare nor are o căptușeală argintie. S-a întâmplat o bătaie de cap Creșterea cu 470% a vânzărilor VPN în Australia, 170% în SUA, și blând Creșterea cu 89% a Turciei.

Deci, Ajit Pai a menționat o greșeală undeva?

Se pare că impulsul pentru un internet necenzurat, neanunțat și neutru nu ar putea fi mai puternic. Acțiunile Ajit, Tayyip și George (The 3 Amigos?) Le-au făcut o echipă de vânzări improbabilă, dar impresionantă pentru comunitatea VPN. Odată ce companiile VPN au luat ultimul râs și cu utilizatorii de internet mai trezi care își iau în serios confidențialitatea, putem spune destul de mult că un VPN este un spor în partea acestei forțe gargantuan care încearcă să monopolizeze un internet gratuit și deschis..

Ajit Pai a declarat omul industriei VPN al lunii

Deci, cum apara un VPN neutralitatea netului?

În mod ironic, practic puteți lua neutralitatea netă în mâinile dvs. cu un VPN. Cetățenii americani ar putea beneficia de geo-schimbarea locației IP pentru a ocoli rețelele congestionate care sunt cauzate de ISP-ul lor care favorizează un flux de trafic peste altul. Cu alte cuvinte: evitați liniile de circulație lente și treceți pe cele rapide. Și turcii ar putea beneficia de geo-mutarea locației lor IP într-o țară care nu cenzurează traficul de internet, păstrând totuși criptarea. Și austriecii au pur și simplu nevoie de o VPN de încredere care să nu păstreze jurnalele, să cripteze traficul și să mențină locațiile serverului în mai multe țări.

În timp ce această soluție nu face ca aceste legi să fie mai puțin draconice, ea străpunge o rază de soare prin poftă și întunericul acestor evenimente. Așa că, după ce au luat protagonism luna trecută, cei 3 prieteni - Geroge, Akit și Tayyip - au făcut un mare strop. Totuși, cine a fost cu adevărat un atu imens pentru furnizorii de VPN (deși accidental)? Care a adus cei mai noi clienți la serviciile VPN?

Dacă populația americană depășește cu mult Turcia și Australia, această creștere de 170% a vânzărilor VPN din SUA devine o cifră considerabilă. Din acest motiv, „Omul industriei VPN al lunii” trebuie să meargă la președintele FCC: Ajit Pai.

Este posibil să fie business ca de obicei pentru sabotorii de internet, dar pentru serviciile VPN, afacerea este în plină expansiune. Mulțumesc Ajit.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me