Accellion – A dokumentumok védelme és megosztása bárhol is legyenek


Napjainkban egyre több cégre vonatkoznak szigorú megfelelési és szabályozási követelmények a rendszerükben tárolt adatok nagy része tekintetében. Általánosságban az adatvédelem egyre nagyobb aggodalomra ad okot a legtöbb vállalkozás számára. Cliff White, az Accellion műszaki vezetője elmagyarázza, hogy a vállalat kiteworks platformja miként védi ezeket a dokumentumokat, miközben lehetővé teszi a szükséges megosztást és együttműködést. Míg az Accellion szoros kapcsolatban áll a Microsoft-szal és annak technológiáival, a kiteworks sok más népszerű rendszerrel integrálódik.

Contents

Kérem, mondja el nekem egy kicsit magadról és háttéréről.

Jelenleg itt vagyok a CTO, az Accellion. Az elmúlt majdnem hat évben az Accellion kiemelt vállalati termékének, a kiteworksnek a fejlesztését terveztem. Dióhéjban a kiteworks olyan együttműködési platform, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy biztonságosan megosszák az érzékeny tartalmakat a külvilággal, miközben fenntartják a teljes irányítást és láthatóságot. Pályafutásom nagy részét az Accellion előtti szoftverek fejlesztésén keresztül töltöttem, beleértve az üzleti alkalmazásokat, és a hálózati infrastruktúra telepítését az azok támogatása érdekében.

Melyek a három legfontosabb tipp a biztonságos üzleti együttműködéshez (a termék vásárlásán kívül)?

 1. Kezelje adatait. Az egyik első dolog, amelyre bármilyen szervezetnek szüksége van, a szervezeten belüli és azon kívüli adatok cseréjének ellenőrzése. Ez azt jelenti, hogy képes kezelni azt, aki hozzáfér valamilyen információhoz, és képes-e megengedni vagy tiltani az információcserét a vállalkozás által kidolgozott politikák alapján.
 2. Fenntartja a láthatóságot. A láthatóság kulcsfontosságú a kormányzás és az auditálhatóság szempontjából. A szabályozott iparágakban, például az egészségügyben, a pénzügyi szolgáltatásokban és a kormányzatban való megfelelés fenntartása szempontjából elengedhetetlen az a képesség, hogy bemutassuk, hogy milyen információkkal osztják meg a szervezetet. Ez azt jelenti, hogy az információcsere minden egyes példányának teljes ellenőrzési nyomvonala van, amely igazolja, hogy csak az engedélyezett felhasználók férhetnek hozzá.
 3. Biztosítsa a használhatóságot. A végfelhasználók számára egyszerű, intuitív módon kell információt cserélni bármilyen eszközről, amelyet használnak. Ha egy megoldás kiterjedt képzést igényel a végfelhasználók számára a termelékenység érdekében, vagy csak a rendszereken működik, akkor a kísértés a bizonytalan árnyék informatikai megoldásokhoz fordulni korlátozza egy egyébként jobb (biztonságosabb), szankcionált megoldás széles körű alkalmazását..

Kérjük, adjon áttekintést a kiteworks termékéről, megismerve annak minden fő képességét.

 • Biztonságos fájlátvitel
 • Biztonságos külső együttműködés
 • Irányítás és megfelelés
 • Vállalati integráció

A legtöbb vállalati szervezetnek biztosítania kell a végfelhasználó számára a biztonságos információcserét a belső és külső felhasználókkal. A kiteworks lehetővé teszi az érzékeny tartalom biztonságos és hatékony megosztását, függetlenül attól, hogy hol tárolja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, és nem számít, melyik eszközt használja a tartalom eléréséhez.

A kiteworks lényege egy biztonságos együttműködési platform, amelyet egy teljesen önálló magánfelhő formájában szállítanak. Az integráció számos helyszíni és felhőalapú tartalomraktárral, mint például a Microsoft SharePoint, OneDrive, OpenText, Box, Dropbox és mások, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmaikat könnyedén és biztonságosan elérhessék, megosszák és együttműködjenek, anélkül hogy szükség lenne tartalomáttelepítésre vagy másolásra, valamint a nincs zavar a meglévő üzleti folyamatokban és a munkafolyamatokban.

Ezért a laptopom vagy a telefonom egyetlen felületével bármilyen tárolóban tárolt fájlt elérhetek, és ezt a fájlt könnyen és biztonságosan megoszthatom veled:

 • Nem kell áthelyeznem a fájlt egy új platformon.
 • Nem kell több tárolót keresnem, hogy megtaláljam.
 • Nem kell aggódnom a fájlméret korlátozása miatt, mert csak a fájlra mutató linket küldöm, nem magát a fájlt.
 • Beállíthatom az engedélyeket ahhoz, hogy a címzett mit tegyen a fájllal (például letöltheti vagy csak nézd meg, csak egy meghatározott ideig engedélyezze a hozzáférést stb.).

Végül, az informatikai osztályom teljesen látja, hogy ki fér hozzá a fájlhoz, mikor fér hozzá és mit csinálnak vele - ami kritikus a megfelelés szempontjából.

A kiteworks különösen szorosan integrálódik a Microsoft termékekbe - helyes?

Igen, rendkívül büszkék vagyunk a mély Microsoft partnerkapcsolatunkra. Számos fronton szorosan együtt dolgoztunk velük. Az első az Office365 hitelesített integrációja volt, mind iOS-on, mind az interneten keresztül. Egyedülállóak vagyunk abban, hogy a kiteworks teljesen telepíthető egy privát felhőben. Ez azt jelenti, hogy egy szervezet 100% -ban a kiteworks működését saját infrastruktúrájában tudja üzemeltetni, és továbbra is élvezheti az Office365 termékcsalád összes előnyeit.

Arra is együttműködtünk a Microsoft-nal, hogy a sárkányművek elsőbbségi ajánlatává váljanak az Azure piacon. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek az Azure-on egy gombnyomással kiépíthetik a kiteworks telepítésüket. Ez azért izgalmas, hogy lehetővé teszi mind a Microsoft, mind az Accellion számára, hogy rugalmas hibrid terméket kínáljon, amely a termelékenységi problémák széles skáláját oldja meg, miközben teljes ellenőrzést és láthatóságot biztosít a vállalati adatokkal kapcsolatban..

A Microsoft által harmadik befektetésünk natív alkalmazásbővítményeink. A beépülő modulokkal a kiteworks felhasználók megoszthatják és együttműködhetnek a dokumentumokon közvetlenül az Office, az Excel, a Power Point és a Word alkalmazásból. Ez egy rendkívül nagy teljesítményű ajánlat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a biztonságos együttműködést közvetlenül a már használt Microsoft-termékekkel.

Melyek azok a többi termék, amelyekbe a kiteworks integrálódott?

A kiteworks segítségével a végfelhasználók hozzáférhetnek a saját tároló- és együttműködési fiókjukban tárolt tartalmakhoz, ideértve a következőket: Windows CIFS megosztások, SAMBA megosztások, Dropbox, Box, Google Drive, SharePoint, SharePoint Online, OneDrive és még sok más.

Integrálunk számos biztonsági megoldással is, például a DLP vagy a 2-tényezős hitelesítéssel, teljes ellenőrzést adva a vállalkozás számára a hozzáférési házirendek meghatározása szempontjából, és teljes átláthatóságot biztosítva a tartalom számára, amely a rendszerben mozog és onnan ki..

accellion integrációk

Hogyan szólít fel a mobil felhasználók számára??

Az Accellion iOS és Android alkalmazásokat kínál, amelyek biztonságos hozzáférést biztosítanak minden olyan adathoz, amelyhez a felhasználók hozzáférhetnek a kiteworks webes böngészési élményében. Mobil alkalmazásunk lehetővé teszi az eszközön tárolt információk kezelését olyan funkciók révén, mint a helyi titkosítás és a távoli törlés az igények alapján.

Hogyan határozza meg a megcélzott piacot (azaz méret, függőleges, speciális igények)?

Jól illeszkedünk azokhoz a szervezetekhez, amelyekben fontos a tartalom megosztása a hagyományos határokon túl, és amikor az információk érzékeny jellegűek, nagyobb fokú biztonságot igényelnek, és az iparági előírások betartásától függhetnek. Ha az ügyfelek több rendszeren és vállalati alkalmazásban tárolnak tartalmat, akkor nagy előnye a szoros integráció képessége. Ennek eredményeként nagyon erősek vagyunk az egészségügyi, pénzügyi szolgáltatások, a jogi és a kormányzati piacokon.

Úgy tűnik, Ön stratégiát folytat mind a közvetlen vállalati értékesítés, mind a partner VAR-ok és a viszonteladók révén történő értékesítés mellett. Ez helyes? Az egyes értékesítési csatornák hány százalékát érik el a bevételek?

A közvetett értékesítés az üzleti tevékenységünk kb. 40% -át teszi ki. Néhány ügyfél már létezik kapcsolatok megbízható VAR-okkal vagy preferált disztribútorokkal, és sok ilyen csatornán jól működünk. Bizonyos regionális piacokon azt a stratégiai döntést hoztuk, hogy minden bevételt partnerkapcsolatok révén hajtunk végre, mivel a helyi jelenlét fontos az ügyfél számára.

Hány aktív ügyfele van ma? Hol vannak főleg??

Több mint 2500 aktív ügyfélszervezettel rendelkezik, amelyek több mint 15 millió végfelhasználót érnek el. Üzletünk határozottan globális, jelentős létesítményekkel Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és az ázsiai-csendes-óceáni térségben található.

Accellion - A dokumentumok védelme és megosztása bárhol is legyenek

Hogyan írná le a tipikus vevőt, amely ma van (azaz méret, függőleges, speciális igények)?

Széles körű „tipikus” vásárlónk van, de koncentrálódik a kórházak, bankok, ügyvédi irodák, gyártók és kormányzati szervek.

A közös elemek a következők:

 1. A munkafolyamat részeként meg kell osztani a tartalmat a külső együttműködőkkel.
 2. Érzékeny tartalom, pl. ügyféladatok, bizalmas üzleti információk vagy szellemi tulajdon.
 3. Felhasználók, akik különféle eszközökkel együttműködnek a távoli helyekről szóló tartalmakkal kapcsolatban.
 4. A tevékenység láthatóságának és ellenőrzésének követelménye az adatkezelési politikák betartásának bizonyítása érdekében.

Kik a legnagyobb vásárlóid??

Néhány nagyobb ügyfelünk között a Verizon, a CSX, a L’Oreal és a New York Health & kórházak.

Kinek látod fő versenytársait??

A játékosok között a Microsoft, a Google, a Box és a Dropbox. Ahelyett, hogy közvetlenül versenyeznénk ezekkel a szállítókkal, valójában integrálódunk megoldásukba és hozzáadunk értéket azokhoz.

Például egy ügyfél használhatja a Microsoft Office 365 és a OneDrive szoftvert, míg szervezetük egy másik osztálya a Boxot használja, míg egy másik csoport a SharePoint alkalmazást használja. Megoldásaink lehetővé teszik a végfelhasználók számára, hogy egyetlen felületen hozzáférjenek az ezen adattárak bármelyikében tárolt tartalmakhoz, és biztonságosan és megfelelő módon megoszthassák azokat a külső partnerekkel. Ezen szolgáltatók egyike sem osztja meg a biztonság és az integráció figyelmének szintjét. Tehát ismét úgy látjuk, hogy a kiteworks kibővíti vagy hozzáadott értéket teremt megoldásaikhoz.

Hogyan látja az eszközöket másként és / vagy jobban, mint az övék??

Ha egy szervezet aggódik a biztonság miatt & megfelelés, nagyon erős helyzetben vagyunk. Az a tény, hogy telepíthetünk akár telephelyen, akár egy privát felhőben, sokkal nagyobb ellenőrzést biztosít az ügyfelek számára, valamint a meglévő biztonsági infrastruktúrájukkal való integráció lehetőségét. Ezenkívül a kiteworks rendkívül részletezett adminisztrációs felületet biztosít, amely rendkívül nagy mértékben ellenőrzi a rendszergazdákat azzal, hogy ki fér hozzá a tartalomhoz, és mit tegyenek ezzel a tartalommal..

Milyen leckéket vagy betekintést nyert a WannaCry ransomware támadásból?

Az egyik legfontosabb betekintés az, hogy a hackerek mindig új lehetőségeket keresnek a bejutáshoz, és bár mindannyiunknak keményen kell dolgoznunk a potenciális sebezhetőség millióinak kiküszöbölése érdekében, csak egy utat kell találniuk. Tehát, míg a szervezeteknek folyamatosan törekedniük kell a ransomware támadások és más rosszindulatú szoftverek elleni legjobb védelem érdekében olykor az expozíció korlátozása megsértés esetén és az, hogy hogyan reagál.

Ennek része lehet a kiteworks, mivel tartalmunkat nem hálózati meghajtóként térképezzük fel, így még a fertőzött rendszerek sem férnek hozzá a fájlok titkosításához. Ezenkívül, ha a felhasználó gépének egyszerű törlése a legjobb módja a kijavításnak, akkor az összes megosztott tartalom azonnal elérhető, ugyanúgy, mint a támadás előtt..

A felhő technológiák egyre növekvő használata megkönnyíti vagy megnehezíti az Accellion és a kiteworks életét?

Könnyebb. A legtöbb vállalat továbbra is küzd a felhő használatával kapcsolatban. Ez magában foglalja a felhőalapú szolgáltatások igénybevételének meghatározását és annak meghatározását, hogy mikor kell felhőalapú virtuális erőforrásokat használni egyes funkciókhoz, és a SaaS-szolgáltatásokhoz a felhőben mások számára tárolt funkciókat.

Sok vállalat felismeri, hogy korlátozhatják a fizikai adatközpont kibővítését azáltal, hogy kiterjesztik lábnyomukat egy virtuális felhő adatközpontban. Ez korlátozza a fizikai eszközökbe történő befektetéseiket, miközben továbbra is ellenőrzést ad számukra digitális eszközök és információk felett. Ez a stratégia az, ahol az Accellion sok előnnyel jár. Például a kiteworks telepíthető mind a helyszíni fizikai adatközpontokban, mind a felhőinfrastruktúrában. A telepítés fokozatosan is megtörténhet a telephelyről a felhőbe történő ellenőrzött migráció megkönnyítésére vagy egyszerűen a hibrid jelenlét fenntartásának elősegítésére. Mindkét esetben a kiteworks segíthet egy szervezetnek irányítani sorsát, amikor felhőstratégiát ölel fel.

Milyen mértékben kezd az Iot (a tárgyak internete) hatással van rád és ügyfeleire?

Minden tárgyak internete eszköz rengeteg adatot generál, és ezeket az adatokat meg kell osztani, elemezni és gyakran együtt kell működtetni (miért állítják elő őket?). A vállalkozásoknak szükségük van arra, hogy ezeket az adatokat hatékonyan és biztonságosan megosszák, és ezt lehetővé teszjük.

Az adatok és a bemenetek API-n keresztüli nyilvánosságra hozatalának általános megközelítése mellett elkezdjük látni az ügyfeleket, akik nagyon egyszerű integrációkat keresnek. Ennek nagyszerű példája az, hogy a kiteworks képes volt az SFTP protokollt a kiteworks eszközeinek valós időben történő közvetlen feltérképezésére fordítani. Ez azt jelenti, hogy a közös SFTP-ügyfelek bármelyike, amelybe az ügyfelek integrációkat építettek, már képes a kiteworks működésére a dobozból, nulla módosításokkal.

Milyen jövőbeli tervei vannak az Accellionról??

Bővítjük és továbbfejlesztjük a biztonságos együttműködési funkciókat és képességeket, amelyeket magunknak tekintünk, és további integrációkkal bővítjük további rendszereket. Továbbra is kínálunk további módszereket a CISO-nak (információbiztonsági főtisztviselőnek), hogy megismerhesse és ellenőrizze a szervezet információinak cseréjét, és mikor..

Hány alkalmazottja van ma? Hol vannak??

Körülbelül 200 alkalmazottal rendelkezik irodákkal, Palo Alto, Kalifornia; Providence, RI; Stuttgart, Németország; Szingapúr és Ukrajna.

akcellion alkalmazottak

Naponta hány órát dolgozik? Mit szeretsz csinálni, ha nem dolgozik??

Határozottan ébrenléti óráim nagy részét munkával töltöm. A munkámon kívül sok időt töltök a feleségemmel és három gyermekkel. Nagyon szeretek olvasni a tudományos fantasztikát, felfedezni az új technológiákat, és azzal a kockázattal, hogy úgy érzem, mint gerek, programozni.

Van még valami, amit meg szeretne osztani az olvasóinkkal?

Nagyon izgalmas idő az Accellion számára, és nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek. Szeretném hallani az olvasóktól, ha vannak gondolataik arról, hogy a biztonság és az együttműködés irányába merülnek.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me