A biztonságos szörfözés egyszerűen megtörtént a Surfeasy segítségével


Kérjük, állítsa össze a SurfEasy mögött álló történetet.

2011-ben elindítottuk a SurfEasy-t, első termékünkkel, a Privát böngészővel, amely egyedülálló USB-alapú webböngésző és VPN-megoldás volt egyben. Azért hoztunk létre, hogy az egyszerű, könnyen használható biztonsági megoldások széles körű igényére reagálva; ez volt az első online adatvédelmi eszközök a tömegpiac számára. A Privát böngésző sikere adta a hajtást és azt jelenti, hogy még tovább kellett lépnünk a magánélet arénájába
Innentől elindítottuk a VPN-t - mind a mobilra, mind az asztalra. A SurfEasy VPN gyorsan lett a legkelendőbb termékünk, és figyelmünket erre összpontosítottuk. Felhasználói bázisunk gyorsan milliókra nőtt szerte a világon.

Ma a saját termékeink mellett a SurfEasy Private Network számos titkosítási partner számára adat titkosítási megoldásokat hajt végre, és natív módon integrálva van olyan termékekbe, mint az Opera Desktop Browser. Tartósan a magánélet védelmével foglalkozó technológia élén állunk, és büszkék vagyunk arra, hogy az online biztonságot mindenki számára elérhetővé tesszük.

Milyen intézkedéseket hoznak a SurfEasy-n annak érdekében, hogy megakadályozzák a kívülálló személyeket és az alkalmazottakat abban, hogy megnézzék a felhasználói adatokat?

A SurfEasy az évek során nőtt, és most a VPN megoldásokat tervezi néhány legnagyobb internetes társaság számára. Jelenleg webböngészőket, internetes biztonsági vállalatokat és OEM-eket üzemeltetünk. Ezek a vállalatok a jó hírnevünk miatt a SurfEasy-t választják, ezért számunkra fontos, hogy megőrizzük. Számos gondossági folyamaton megyünk keresztül partnereinkkel, hogy igazoljuk az adatvédelmi irányelveink betartását. Partnereinknek és felhasználóinknak ígéretünk az, hogy nem regisztrálunk semmit, ami nem szükséges az alapszolgáltatás nyújtásához. Adatvédelmi politikánk felvázolja a részleteket, de alapvetően nem naplózunk olyan adatokat, amelyeket felhasználhatnánk felhasználói identitásuk összekapcsolására online tevékenységeikkel. Ez azt jelenti, hogy nincs olyan kéz a kézben, amelyet kívülállók megvizsgálnának, és a munkavállalók számára sem áll rendelkezésre információ.

Mi a legkedveltebb szerver helye és miért?

Az Egyesült Államok a legnépszerűbb szerverhelyünk - valószínűleg azért, mert ez a legnagyobb ügyfélkörünk is. Néhány ügyfelünk az Egyesült Államok régiójához kapcsolódik, mert az internet-hozzáférés szempontjából ez az egyik legkorlátozottabb ország. Mások alapértelmezés szerint odaérnek az Optimalizált kapcsolaton keresztül, mert gyakran nyújtják a leggyorsabb szolgáltatást.

Mit gondol az okostelefonok operációs rendszerein - például iOS 10, google VPN és mások - bevezetett új biztonsági szolgáltatásokról??

A biztonság és a magánélet sokrétű megközelítést igényel, és a VPN önmagában természetesen nem a teljes megoldás. Az eszköz biztonságának e megközelítés hatalmas részét kell képeznie, tehát nagyszerű látni, hogy ezt az okostelefon-gyártók és az operációs rendszer szolgáltatói vállalják. Mint mi, mindkettõnknek kötelessége folytatni a biztonság fokozását a saját rendszerükön belül.

Mit tehetnek a vállalkozások (például kávézók és könyvtárak) a nyilvános WiFi-kapcsolatok biztosítása érdekében? Ha ez kötelező gyakorlat??

Ez nehéz a legtöbb kicsi (vagy nagy) vállalkozás számára, akik nyilvános WiFi hozzáférést biztosítanak. A legbiztonságosabb megoldások gyakran a legkevésbé kényelmesek a végfelhasználó számára - és még akkor is, ha a WiFi hálózat biztonságban van abban az értelemben, hogy a hálózat többi tagja nem látja az Ön használatát, a végfelhasználónak továbbra is azt kell megkérdezni, vajon maga a WiFi szolgáltató megbízható-e . Hányszor voltál repülőtéren és látott több ingyenes WiFi hotspotot, és hagyták kitalálni, melyik a legális?
Éppen ezért építettük fel a SurfEasy-t. Sokkal jobb egy megbízható VPN-t használni, amely biztonságát viszi a kezedbe, mint az ismeretlen WiFi hotspotok és internetszolgáltatók százaira játszani..

Adja hozzá véleményét a SurfEasy oldalra.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me