A 8 legjobban INGYENES VPN Linuxhoz


Szereted a Linux sebességét és adatvédelmét? Ezek a VPN-k ugyanolyan nagysebességű teljesítményt és biztonságot nyújtanak minden internetes tevékenységhez, anélkül, hogy vagyonba kerülne.

Kipróbáltam 45 ingyenes VPN-t Linuxra, és azt találtam, hogy a legtöbb nem működött olyan jól, mint állítják. Bosszantó fogások voltak, lassúak és túlterhelt szerverek voltak. Néhányan még a biztonságomat is veszélyeztette.

azonban, Nyolc VPN-t találtam, amelyek biztonságosak és elég gyorsak ahhoz, hogy a Linuxmal együtt használhassák. Mivel ingyenesek, van néhány korlátozásuk, de ezek a rendelkezésre álló legjobb ingyenes VPN-k. Ha korlátozások nélküli VPN-t szeretne, javasoljuk, hogy vegye igénybe olcsó prémium szolgáltatót, mint például NordVPN.

A legjobb ingyenes VPN-ek Linuxhoz - Gyors útmutató

 1. NordVPN: Élvezze a nagyszerű Linux kompatibilitást és villámgyors sebesség. A legjobb az egészben, ha kipróbálhatod 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. Windscribe: Hozza ki a legtöbbet a kiváló szerversebességekről egy ingyenes 10 GB-os havi adatszolgáltatás.
 3. ProtonVPN: Nincs adatkorlátozás, nincs hirdetés és nincs naplózási garancia egy ingyenes, 7 napos prémium frissítés lehetőségével.
 4. Rejts el: Három helyen működő kiszolgálók tisztességesen ingyenes adatkorlát: 2 GB havonta.
 5. TunnelBear: Kiváló titkosítás, de költségmentes adatkorlát 500 MB havonta.
 • Plusz még három ingyenes VPN Linuxhoz
 • Hogyan rangsoroltuk és teszteltük ezeket a VPN-ket
 • Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel?? 

A legjobb ingyenes VPN-k Linuxhoz (frissítve 2020)

Bármelyik Linux disztort is használ, szüksége van egy VPN-re, amely kínálhat egyszerű telepítés, erős biztonság és, ami a legfontosabb, gyors. Gondosan teszteltem 43 lehetőséget, hogy a lehető legjobbat hozhassa Önnek a piacon, így bárhonnan biztonságosan használhatja az internetet.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • 256 bites AES titkosítás, kill kapcsoló és dupla VPN védelem
 • Több mint 5200 nagysebességű szerver 59 országban
 • Lépésről lépésre útmutatók a Linux disztrókhoz
 • Dedikált P2P szerverek
 • 30 napig ingyenesen élvezheti a pénz-visszafizetési garanciát
 • Együttműködik: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV-vel
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Chrome, Firefox és a legtöbb útválasztó

Bár a NordVPN egy prémium szolgáltatás, Beépítettem a legnépszerűbb Linux válogatásaimba, mert praktikus 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A sok ingyenes opciótól eltérően az NordVPN tele van az iparágvezető funkciókkal, amelyek sokkal szebbé teszik az interneten való böngészést, a fájlok letöltését és a kedvenc tartalmak streamingjét..

Nincs különbség a NordVPN Linux és Windows / macOS verziói között, így élvezheti a hozzáférést ehhez 5200 nagysebességű szerver 59 országban. Az ilyen sok szerver legfontosabb előnyei között szerepel a földrajzilag korlátozott webhelyek nagyobb feloldása és a gyorsabb teljesítmény.

Használhatja a Linux-specifikus előnyöket is, többek között a NordLynx. Ez a Linux-barát protokoll egyesíti a Wireguard VPN-t és a NordVPN hálózati címfordítását. Röviden: a rendszerek kombinációja lehetővé teszi kiváló sebesség, anélkül, hogy személyazonosságát veszélybe sodornánk. 

Ha a streaming a legfontosabb gond, örömmel hallom ezt a teszteim rendszeresen feloldják a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatásait. Ennek köszönhetően a NordVPN beépített SmartPlay DNS funkciója elérhető. Ez az intelligens DNS-proxyszolgáltatás nyújt Önnek gyors és egyszerű hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz a világ minden tájáról. 

A torrenteket szintén fedezik a NordVPN dedikált P2P szerverei. Ezenkívül a naplózás nélküli politikával és az automatikus kikapcsolóval teljesen névtelen maradhat, függetlenül attól, hogy a világban hol tartózkodik.

Ezt a biztonságot a NordVPN katonai osztálya erősíti 256 bites AES titkosítás és egy egyedi Double VPN szolgáltatás, amely kétszer titkosítja az adatokat. A NordVPN-hez hasonlóan a hirdetések és a rosszindulatú programok miatt sem kell aggódnia CyberSec szolgáltatás a felbukkanó ablakokat folyamatosan tartja.

A telepítés egyszerű A NordVPN natív Linux VPN kliense. Alapértelmezés szerint OpenVPN protokollokat használ, de megadhatja a saját parancssori sorozatait az Ön számára megfelelő konfigurációhoz. Akárhogy is, a praktikus Linux telepítési útmutatók és 24 órás ügyfélszolgálat, Ön több, mint fedett.

Szeretne többet megtudni a NordVPN geoblokkoló képességeiről? Nézze meg teljes áttekintésünket. Vagy próbálja ki ma a szolgáltatást ezzel 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Kezdje el a NordVPN használatát! 

2. Szélírás 

A 8 legjobban INGYENES VPN Linuxhoz

 • 10 GB-os havi adatkorlát
 • Korlátlan eszközkapcsolatok
 • Hozzáférés 10 szerverhelyhez
 • Nincs munkanapló vagy IP-időbélyeg
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, webböngészők és útválasztók

A Windscribe a formájában jön létre ingyenes parancssor amely lehetővé teszi a következő Linux disztrók privát böngészését:

 • Ubuntu
 • Fedora
 • Debian
 • CentOS

Bár a Windscribe for Linux nem működik olyan zökkenőmentesen, mint a Windows és Mac alkalmazások, mégis kínál egy dedikált telepítési útmutató az Ubuntu számára a honlapján. Az is támaszok IKEv2 és OpenVPN, tehát nem szabad felmerülnie bármilyen használhatósági problémával.

A Windscribe a piacon az egyik legnagyobb ingyenes adatkezelési lehetőséget kínál 10 GB / hó. De mivel a HD streaming akár 3 GB-ot is igénybe vehet egy órán keresztül, előfordulhat, hogy adatai eltűnnek néhány kedvenc műsor után.

A Windscribe ingyenes verziójának legnagyobb problémája az streaming korlátozások. A teszteim során nem tudtam felfüggeszteni a Netflix vagy a BBC iPlayer blokkolását, bár mindkettőhöz hozzáférhetek a prémium csomagban.

A torzítás azonban jobb. Az ingyenes terv megadja hozzáférés a 10 szerverhez, és teljes mértékben támogatja a P2P megosztását. Ha azonban nagy fájlokat oszt meg, ez a 10 GB-os adatkorlát akadályozhatja meg magát.

Biztonsági szempontból a Windscribe fedezte magát. Az AES 256 bites titkosítása megakadályozza az adatait a szimatolástól. Plusz egy szigorú bejelentkezési szabályok és a beépített rosszindulatú programok blokkolója megvédi a trackerektől és a hackerektől.

A Windscribe számos árat tervez, hogy megfeleljen a költségvetésének, de ma regisztrálhat, és ingyenesen élvezheti a 10 GB-ot. A teljes áttekintés elolvasásával ellenőrizze, hogy teljesített a tesztekben.

Get Windscribe ingyen! 

3. ProtonVPN

Windows protonvpn

 • Nincs adatkorlátozás, de lassabb a sebesség
 • Szerverhelyek csak három országban
 • Lehetővé teszi egy kapcsolat egyszerre
 • Erős biztonsági funkciók, beleértve a naplózásgátló irányelvet
 • 7 napos ingyenes frissítés a prémium csomaghoz
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu és Amazon Prime Video, de a streaming nem lehetséges az ingyenes csomagban
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android és néhány útválasztóval

A proton egyike azoknak a ritka VPN-knek, ahol a Linux kompatibilitása nem érzi utógondolatot.

Használnia kell OpenVPN csomag a megfelelő konfigurációs fájlokkal a kapcsolat beállításához. De a ProtonVPN webhelyén van praktikus útmutatók végigvezetni, különösen az Ubuntu disztrók esetében.

Akárhogy is, a ProtonVPN foglalkozott a DNS-szivárgásokkal, amelyek általánosak voltak a Linux csomagján, hogy a felhasználók jobb, mindennapi élményt biztosítsanak. Ne lepődj meg azonban, ha sebessége csökken a szabad terv korlátozza a csatlakozási sebességeket.

Hozzáférhet szervereket három országban így harcolhat a geoblokkolás ellen, de vegye figyelembe, hogy egyik szerver sem támogatja a torrentet. A P2P megosztása azonban elérhető a ProtonVPN prémium csomagjai között.

A szabad terv közvetítése is nehéz. Bár a ProtonVPN kínál korlátlan adatfelhasználás, dedikált Netflix szerverei csak a Proton Plus ügyfelek számára érhetők el. Kiváló lehetőség azonban más földrajzilag korlátozott vagy cenzúrázott anyagok, például cikkek, zene és videók elérésére.

Azt tanácsolnám, hogy élvezze a 7 napos ingyenes frissítés kipróbálni a ProtonVPN prémium funkcióit. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy ingyenes fiókot, és követi az utasításokat. Amikor először csatlakozik egy ProtonVPN szerverhez, hét napos hozzáférést kap egy prémium csomaghoz, így élvezheti a biztonságos adatfolyamot, a P2P támogatást és a kiváló sebességeket..

Akár frissít, akár nem, továbbra is élvezi AES-256 titkosítás és DNS-szivárgás megelőzése, így az adatok és a böngészési szokások biztonságban vannak. A hozzáféréshez regisztrálnia kell egy fizetett tervet A ProtonVPN egyedi Secure Core védelme. Ez automatikusan átirányítja a forgalmat egy korlátlan országon keresztül, hogy még nagyobb adatvédelmet biztosítson Önnek.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg a ProtonVPN alapos áttekintését; vagy iratkozzon fel ingyenes csomagjára.

Ingyenes ProtonVPN-t kaphat!

4. hide.me

windows hide.me

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • IKEv2 és Ubuntu támogatás
 • Korlátlan sávszélesség
 • IP szivárgás elleni védelem
 • Nincs hirdetés vagy előugró ablak
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Showtime, Crackle, HBO GO, Kodi és a Sky Go
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, FireFox, Windows Phones és néhány útválasztó

Ha olyan ingyenes VPN-t keres, amely nem veszélyezteti az Ön biztonságát, akkor a hide.me a legjobb. Az Ön adatai biztonságban vannak 256 bites AES-titkosítás, IP-szivárgás-védelem, automatikus lekapcsoló-kapcsoló és nem naplózási házirend. 

Míg sok ingyenes VPN hirdetéssel finanszírozza a freemium terveit, a hide.me nem ilyen. a könnyen használható kialakítás nagyszerű a Linux felhasználók számára bármilyen eszközön.

Eddig olyan jó, ugye? A rossz hír a hide.me ingyenes terve néhány komoly korlátozással.

Csak hozzáféréssel rendelkezik a szerverek öt helyszínen világszerte. Ez rendkívül bonyolulttá teszi a kínzást. Ráadásul Önre korlátozódik 2 GB adatátvitel havonta. Ez elegendő négy óra zenei streaminghez, de nem alkalmas mindennapi használatra.

A prémium terv sokkal több lehetőséget nyit meg. Megvan hozzáférés 1400+ szerverhez 57 helyszínen világszerte az adathasználat korlátozása nélkül. Noha az ingyenes csomag csak egy kapcsolatot tesz lehetővé, a hide.me prémium csomagja egyszerre akár tíz eszközt is lehetővé tesz.

A hide.me egy a praktikus telepítési útmutató Linuxhoz (Ubuntu) felhasználók. Sajnos az Ubuntu integrált VPN-kliense csak a már elavult PPTP-t (point-to-point alagút-protokollt) támogatja, amelynek komoly biztonsági problémái vannak..

Annak érdekében, hogy a böngészés biztonságos és biztonságos legyen, a hide.me javasolja az OpenVPN vagy az IPsec IKEv2 használatát. Mint ilyen, egy kicsit kézi konfigurálás szükség lehet.

Tudjon meg többet a hide.me geoblokkolási lehetőségeiről itt teljes áttekintésünk, vagy töltse le az ingyenes szolgáltatást még ma. Ha érdekli a prémium terv, próbálja ki most kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Get hide.me ingyen!

5. TunnelBear

ablakok alagút

 • Havi adatkorlát 500 MB
 • Szerverek 22 országban
 • AES-256 bites titkosítás
 • Kompatibilis a Linuxgal, de korlátozott a támogatási lehetősége
 • Együttműködik: HBO Go; a teszteim során nem tudtam feloldani a Netflix USA, Hulu vagy a BBC iPlayer blokkolását
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox és Opera

Ne hagyja, hogy az aranyos medve becsapjon téged. Az TunnelBear csomagba ütközik. De ingyenes számlájának vannak néhány hátránya. A legnagyobb probléma az apró 500 MB havi adatkorlát. Alig elegendő a kedvenc műsorának fél órás epizódjához.

A teszteim során nem tudtam csatlakozni a Netflix USA-hoz, a Hulu-hoz vagy a BBC iPlayerhez, de más felhasználók alkalmanként feloldhatják ezeket a webhelyeket. Sajnos az TunnelBear speciális, a GhostBear földrajzi korlátozását kínáló szolgáltatás csak a Windows, a Mac és az Android felhasználók számára érhető el..

Az TunnelBear nincs optimalizálva Linuxra. Alap protokolljai: támogatott az Ubuntu szokásos asztalán és a Fedora munkaállomásán. A Gentoo, a Slackware és a Mint Linux felhasználói azonban itt csalódást fognak okozni.

Az TunnelBear azonban a következőket kínálja: lépésről lépésre telepítési útmutató a Linux csomagjaihoz, beleértve az összes szükséges parancsot. A telepítés előtt azonban szükség lesz egy aktív fiókra.

De térjünk vissza a jó dolgokhoz.

A TunnelBear néhány nagyszerű biztonsági funkcióval rendelkezik, ideértve a következőket AES 256 bites titkosítás, rosszindulatú programokat blokkoló éber mód és a naplózás nélküli házirend. Néhány ingyenes VPN-től eltérően itt az adatok biztonságban vannak. A hozzáférést szintén élvezheti nagy sebességű szerverek 20+ országban szerte a világon, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat.

Sebessége is megfelelő. Az TunnelBear díjnyertes teljesítményének lehetővé kell tennie streaming videók nagy felbontású, pufferolás nélkül. Ez az 500 MB adatkapcsolat azonban igazi botlás.

További információ az TunnelBear letöltési sebességéről itt: átfogó áttekintésünk, vagy regisztráljon ma egy ingyenes tervre.

Szerezd meg az TunnelBear alkalmazást ingyen!

6. Saját alagút

privatetunnel eszközök

 • 7 napos ingyenes próbaverzió
 • Szerverek 12 országban
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Nincs adatkorlát
 • Lépésről lépésre a Linux telepítési útmutatója
 • Együttműködik: Néhány földrajzi korlátozással rendelkező szolgáltatás, de a Netflix, a Hulu vagy a BBC iPlayer nem
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android

A Private Tunnel az egyik kedvenc ingyenes VPN a Linux számára. a 7 napos ingyenes próbaverzió lehetővé teszi az összes jellemzőjének elérését penny kiadása nélkül. De ha hosszú távú ingyenes VPN-t keres, akkor másutt kell keresnie, vagy mérlegelnie kell egy prémium tervet, mivel a Private Tunnel nem kínál folyamatos ingyenes szolgáltatást.

A Linux telepítése szép és egyszerű. A PrivateTunnel hasznos lépésről-lépésre a szolgáltatás telepítéséhez a terminálon keresztül. Plusz, a PrivateTunnel rendelkezik 24 órás ügyfélszolgálat készen áll a telepítési problémákra.

A telepítés után megvan hozzáférés biztonságos szerverekhez 12 helyen. A teszteim erős letöltési sebességeket mutattak, minimális puffereléssel a videótartalomra. Korlátlan mennyiségű adat szintén nagy plusz. Nem tudtam azonban feloldani az olyan streaming webhelyek blokkolását, mint a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer.

A biztonság itt nem kérdés. 128 bites AES-GCM titkosítás és hozzáadott DDoS támadásvédelem tartsa rejtve a böngészést a nézet elől. azonban, A PrivateTunnel néhány naplót tart a teljesítmény és a karbantartás felügyeletéhez. Ez zavaró lehet, mivel az adatok hamisítás vagy rossz megsértés esetén rossz kezekbe kerülhetnek.

Tudjon meg többet a Private Tunnel erős titkosításáról teljes áttekintésünk, vagy kezdje el a 7 napos ingyenes próbaverzióját most.

Ingyenes privát alagút!

7. VPNBook

VPNBook

 • Hat szerver öt országban
 • Korlátlan adatszolgáltatás, de rendszeres hirdetések
 • Nagyszerű az USA Netflix feloldásához
 • Dedikált Linux beállítási konfigurációk
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu és Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS és Android

A VPNBook egy ingyenes OpenVPN kliens, amely hihetetlenül jól működik a Linux rendszerrel. Még egy a lépésről lépésre az OpenVPN profil Ubuntu telepítéséhez. Val vel kiváló ügyfélszolgálat, beleértve a Facebook és a Twitter kapcsolatokat, mindig van valaki, aki segítséget nyújt a telepítéssel kapcsolatos kérdésekben.

A VPNBook ingyenes szolgáltatása nem fizet egy fillért sem, de meg kell bánnia rendszeres alkalmazáson belüli hirdetések és pop-upok. A lenyűgöző teljesítményéért ez alacsony árnak tűnik.

A teszteimben képes voltam korlátozott tartalomhoz férhet hozzá a Netflix USA, Hulu és az Amazon Prime Video oldalra. A letöltési sebesség azonban problémát jelentett. A VPNBook ingyenes szolgáltatása csak hat szervert kínál öt országban, tehát ne számítson egy prémium szolgáltató sebességére.

A legfontosabb gondom a biztonság. A VPNBook használja 128 bites AES titkosítás a biztonságosabb 256 bites helyett. Az is tartja a kapcsolatnaplókat, beleértve az IP-címeket és az időbélyegzőket is, egy hétig, így nem mondhatom, hogy az Ön személyes adatainak védelme garantált.

Ennek ellenére a VPNBook egy remek ingyenes szolgáltatás. Nézze meg a teljes véleményt hogy miért voltunk olyan lenyűgözve. Vagy töltse le az OpenVPN csomagot, és kezdje el korlátozás nélkül böngészni.

Ingyenes VPNBook letöltése!

8. Gyorsítsa fel

gyorsítsa fel az eszközt

 • Csatornakötés alternatívája a prémium VPN-eknek
 • Élvezze a 2 GB ingyenes adatmennyiséget havonta, regisztráció nélkül
 • Hozzáférés több mint 200 szerverhez
 • Nincs naplózás a jobb adatvédelem érdekében
 • Együttműködik: Csak az Egyesült Államokban a YouTube és a BBC iPlayer
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS és Android

A Speedify kicsit más. Ez egy csatornakötési szolgáltatás amely a gyors, biztonságos kapcsolatba egyesíti a wi-fi, az Ethernet és a rögzített okostelefonokat. De mégis teljesít sok a ugyanazok a feladatok, mint a hagyományos VPN-nél.

Ingyenes tervei kínálnak AES128-GCM titkosítás és naplózás nélküli házirend, így az adatai biztonságban vannak. A teszteim során jó letöltési sebességet tapasztaltam meg, különösen az Egyesült Államokban. És egy ingyenes szolgáltatásért a Speedify jó szerverválasztást kínál 200+ szerver 50 helyszínen világszerte.

A legjobb hír az, hogy van nagyon kompatibilis a Linux-szal. Támogatást nyújt: Debian-alapú Linux disztrók az ARM-en és az Intel-en, köztük Ubuntu és Raspbian a Raspberry Pi számára.

A rossz hír a Speedify's 2 GB-os havi adatsapka néhány órányi streamingre korlátozza. Mi több, én voltam nem fér hozzá az USA Netflixhez, de tovább tudtam közvetíteni a korlátozott YouTube tartalmat és a BBC iPlayer-t.

A Speedify számos, a költségvetéshez illeszkedő árszabást tervez, de megvan Az ingyenes verzió a prémium csomagok összes funkcióját kínálja, csak egy adatsapkával. További információ a Speedify csatornakötési technológiájáról, nézd meg a mélyreható áttekintésünket.

Get Speedify ingyen!

Hogyan rangsoroltuk és teszteltük ezeket a VPN-ket

Mindegyik VPN-t két eszközön teszteltem: egy Mint-et futtató laptopot és egy Ubuntu-t futtató asztali számítógépet.

Össze hasonlítottam azok biztonsági jellemzőit, sebességét, valamint az adatfolyam- és torrent-képességüket.

Biztonság

Csak azokat a VPN-ket ajánlom, amelyek legalább 128 bites titkosítást használnak. A 256-bites ideális, de a 128-bites elég ahhoz, hogy megvédje Önt böngészés, streaming és torrent. Elolvastam az egyes VPN-ek adatvédelmi irányelveit hogy ellenőrizze a használt titkosítást, és hogy ne tartson naplót.

Azután, Futtam a DNS / IPv6 szivárgástesztét minden VPN-en, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elfedte-e az én IP-jem és helyesen irányította-e a DNS-kéréseimet. én is megvizsgálta az általuk kínált egyéb biztonsági funkciókat, mint például az automatikus lekapcsolók. Előnyben részesítettem azokat a jól lekerekített szolgáltatásokat, amelyek szivárgás elleni védelmet és rosszindulatú programok blokkolóit kínálják.

Sebesség

Az egyes VPN-eknél sebességteszteket futtattam több különböző kiszolgálón csúcsidőn és csúcsidőn kívül. Csak olyan VPN-ket ajánltam, amelyek elég gyorsak a torrenthez és a nagyfelbontású adatfolyamhoz.

streaming

Megvizsgáltam az egyes szolgáltatásokat, hogy megnézem, mely streaming webhelyeket tudja feloldni. Megvizsgáltam a kompatibilitást a Netflix USA-val, a Hulu-val, a BBC iPlayer-rel és a HBO GO-val. Azt is megvizsgáltam, hogy fel tudják-e blokkolni a nemzetközi YouTube-videókat és a Kodi-kiegészítőket. Minden felülvizsgálathoz mellékeltem a kompatibilis streaming szolgáltatások listáját.

torrentezés-

A biztonsági tesztek eredményeit felhasználtam annak meghatározására, hogy az egyes VPN-ek elég biztonságosak-e a torrentinghoz. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy megerősítsem a P2P támogatást az ingyenes verziókban, mielőtt felhasználnék őket néhány fénykép és otthoni videó megosztására a családommal a P2P-n keresztül.

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

Az általam ajánlott szolgáltatások biztonságosak, de sok ingyenes VPN komoly biztonsági kockázatot jelent. Ezek a szolgáltatók alacsonyabb szintű titkosítást használnak, mint a prémium társaik, tehát az adatait könnyebb ellopni. Emellett kihagyják az olyan alapvető biztonsági funkciókat, mint például a kikapcsolók, a szivárgás elleni védelem és a WebRTC blokkolása.

A tesztelés során a leggyakoribb probléma az volt a legtöbb ingyenes VPN korlátozza az adatokat, a sebességet és a sávszélességet. Az ingyenes szolgáltatás bosszantóvá teszi a felhasználást, így Ön prémium szintre frissítheti. Gondoskodtam róla, hogy minden Az általam ajánlott VPN-k elég gyorsak ahhoz, hogy pufferelés nélkül használják őket. 

Továbbá, a legtöbb ingyenes VPN csak a Windows és a MacOS kompatibilis. Nem konfigurálják a Linux disztrókat. A telepítő súgó könnyebben elérhető az Ubuntu számára, de sokkal nehezebb az ingyenes VPN-ek más disztrókra, például a Mint, a Fedora és az OpenSUSE számára..

Prémium VPN választása esetén jobb támogatást talál a Linux és az összes többi platform számára.

GYIK

Nehéz VPN-t telepíteni Linuxra?

Számos egyszerű módszer létezik a VPN telepítésére a Linux eszközre. 

Az OpenVPN használata a legegyszerűbb, de a legtöbb szolgáltató saját tárhelyet kínál webhelyein található Linux telepítési útmutatók segítségével. Ezután telepítenie kell a lerakatot a terminálon keresztül.

Gondoskodtam arról, hogy az általam ajánlott VPN-ek mindegyikének tartalmaz egy alapos, könnyen érthető Linux telepítési útmutatót.

A VPN lelassítja a kapcsolatot?

A VPN közvetítőként működik az eszköz és a webhely között, amelyre megpróbál hozzáférni. A forgalom VPN-kiszolgálón keresztüli irányítása átlagosan az okozza, 5% -kal csökkent a kapcsolat sebessége. 

Ha a kapcsolat körülbelül 90 Mbit / s sebességgel működik, a VPN csökkentheti azt 85,5 Mbps-ra, ami nem jelent észrevehető veszteséget.

Ha az internetszolgáltató túlterhelt vagy fojtja a vezetéket, akkor valószínűleg növekszik a sebesség, mivel a forgalom megkerüli a helyi hálózatot, és ahelyett a gyorsabb VPN-hálózatot használja.

Mi az OpenVPN Linuxhoz??

Az általam javasolt VPN-ek közül néhányat az OpenVPN telepítésére vonatkozó útmutatásokkal ajánlunk.

Az OpenVPN egy nyílt forrású VPN alkalmazás Linuxhoz. Ha kompatibilis, akkor a szolgáltató egyéni OpenVPN csomagot kínál, amelyet a VPN telepítéséhez használhat. Az OpenVPN Linuxon történő használatáról itt olvashat bővebben.

összefoglalás

Ne tévesszen meg a kísérteties árcédulát. Az ingyenes Linux VPN-k más módon fizethetnek adatszivárgások, lassú sebesség és veszélyes rosszindulatú programok révén.

Ingyenes VPN használatával veszélybe sodorhatja Linux-eszközét hackerek, csalók és a középtávú támadások. Mivel sok VPN elsőbbséget élvez más operációs szoftverekkel, sokkal nehezebb lehet megoldást találni, ha a dolgok rosszra fordulnak. Annak érdekében, hogy az eszköz a lehető leghatékonyabban működjön, válasszon egy VPN-t dedikált Linux profilokkal és villámgyors sebességgel.

Ha csak egy ideig van szüksége VPN-re, például utazáskor, ne feledje, hogy a prémium VPN továbbra is lehetséges. Számos választás, köztük a NordVPN és a Private Tunnel, pénz-visszatérítési garanciákat vagy ingyenes próbaverziókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy minden védelmet és funkciót költség nélkül élvezhessenek..

Ha egy prémium szolgáltatásra hajlik, olvassa el a praktikus útmutatót a a legjobb VPN-ek a Linux számára. És a legfrissebb ajánlatokkal és megtakarításokkal kapcsolatban látogasson el weboldalunkra kupon oldal.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me