A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2020 januárjában

Nem tudom megoldani a zombi fellépést, mert a Walking Dead nem jelenik meg az Ön régiójában? Utazás, és hiányzik a The Crown drámája?

A Netflix néhányat tartalmaz legkeményebb geoblokkok nehéz a megbízható, ingyenes VPN-t találni, amely lehetővé teszi a Netflix globális tartalmának feloldását. De tudok segíteni.

Órákat töltöttem ingyenes VPN-k tesztelésével annak biztosítása érdekében, hogy nem pazarolja az idejét, amikor megpróbálja megnézni a Netflixet egy olyan VPN-sel, amely annyira lassú, mint amit örök pufferol..

Általában ajánlom használni olcsó prémium szolgáltatás, mint például NordVPN, gyors, állandó sebességgel az adatfolyamhoz.

Noha a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatás nem tudja megkerülni a Netflix geoblokkjait, a listámon szereplő ingyenes VPN-k.

Indítsa el a Netflix streamingjét az NordVPN segítségével!

Rövid idő? Itt vannak a legjobb ingyenes VPN-k a Netflix számára

 1. NordVPN: Korlátlan hozzáférés egy hatalmas globális hálózathoz, villámgyors sebesség, és világszínvonalú biztonság. ez legfontosabb ajánlásaim a streaminghez, és kipróbálhatod pénzvisszafizetési garanciával egy hónapig kockázatmentes.
 2. Opera VPN: Ez igazán ingyenes a böngészőben lévő VPN képes feloldja a Netflix UK blokkolását. Nincs szükség előfizetésre, és korlátlan sebességet, adatot és sávszélességet kap - ennyi korlátlan streaming az Ön számára. A Netflix USA-hoz azonban nem fér hozzá.
 3. PrivateVPN: Kiváló feloldó képességek, katonai biztonság és streaming -re optimalizált szerverek a sima, egyszerű TV-műsorok megtekintéséhez. Ezt a prémium VPN-t ingyenesen megszerezheti a 7 napos ingyenes próbaverzió.
 • Hogyan teszteltük és rangsoroltuk ezeket a VPN-ket
 • A legrangosabb prémium VPN-k, amelyeket a Netflix számára ajánlunk
 • GYIK

A legjobb ingyenes VPN-k a Netflix számára (frissítve 2020)

Valójában nincs sok olyan ingyenes VPN, amely együttműködik a Netflix-szel. A 15 közül teszteltem, Csak 3 lehetőséget találtam, amelyek működtek. Még ezeknek a szolgáltatásoknak is vannak saját korlátozásai.

1. NordVPN

A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2020 januárjában

Az NordVPN legfontosabb jellemzői

 • Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • 5500+ szerver 59 országban
 • A leggyorsabb streaming sebesség
 • A SmartPlay DNS megbízhatóan feloldja a Netflix szolgáltatást
 • Együttműködik: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Disney +, YouTube TV, Showtime, Sling TV-vel
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, Amazon Fire TV, útválasztók, Android TV

A NordVPN nem szigorúan ingyenes, de az a legjobb VPN streaminghez. Korlátlan, könnyen használható és szupergyors. És kipróbálhatja egy hónapig kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az első 30 nap során A NordVPN-hez való hozzáférés teljesen korlátlan. Ez azt jelenti, hogy nincs korlátozás a sebességre, az adatokra vagy a felhasználásra. tudsz pattintsd meg a Netflixet, amennyit csak akar.

Teljes hozzáféréssel rendelkezik az összes NordVPN globális szerverhez. A lenyűgöző hálózat, a SmartPlay DNS-vel kombinálva lehetővé teszi feloldja a Netflix blokkolását minden régióban.

A NordVPN nemcsak feloldhatja a Netflix blokkolását, hanem az is feloldja az összes többi streaming oldalt Teszteltem, beleértve az Amazon Prime Video-t, a BBC iPlayer-t és a HBO GO-t.

Villámgyors sebesség garantálja a zökkenőmentes streaming-et. Egy praktikus Gyorscsatlakozási szolgáltatás a kiválasztott hely leggyorsabb szerveréhez csatlakoztatja Önt.

Az elrablott szerverek elrejtik a VPN használatát az internetszolgáltatójától (ISP). Amellett, hogy megakadályozza az internetszolgáltatót az online viselkedés figyelemmel kísérésében, ez is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató csökkentse a sávszélességet amikor közvetít. Ez azt is jelenti, hogy a NordVPN-et olyan régiókban is használhatja, amelyek általában blokkolják vagy cenzúrálják a VPN használatát.

Csatlakozhat akár hat eszköz egyszerre egy NordVPN profil alatt, így az egész család egyszerre közvetítheti kedvenc globális tartalmát.

a CyberSec technológia blokkolja a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és a hirdetéseket. Az AES 256 bites titkosítása elrejti az összes személyes adatát egy katonai szintű védelmi fal mögött.

Megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem ügyeljen arra, hogy IP-címe és online tevékenysége rejtett maradjon, még a leszakadt kapcsolat közben is.

Van is szigorú bejelentkezési politika amely garantálja, hogy a szerverek soha nem tárolják az Ön adatait.

Szeretne többet megtudni? Fedezze fel NordVPN felülvizsgálat hogy megtekintsük kutatásaink és teszteléseink teljes eredményét.

Kezdje meg a streaming ma a NordVPN használatával!

2. Opera VPN

A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2020 januárjában

Az Opera VPN legfontosabb jellemzői

 • Korlátlan ingyenes adat és sávszélesség a Netflix streaminghez
 • Nincs sebességkorlátozás
 • Katonai titkosítás
 • Együttműködik: Netflix UK, Netflix Svédország, Netflix Singapore
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, Linux

Az Opera az egy teljesen ingyenes, böngészőn belüli VPN. Ez az egyetlen ingyenes szolgáltatás, amely teljesen korlátlan. Kapsz korlátlan adat és sávszélesség, tehát nincs korlátozva, hogy mennyi Netflix-t nézhetsz.

Nem kell regisztrálnia, regisztrálnia vagy megadnia a fizetési adatokat az Opera VPN eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy nem tudja rögzíteni személyes adatait.

Az Opera VPN-je szintén az egyetlen ingyenes szolgáltatások kompatibilis a Netflix-szel. De vigyázz! Nem olyan egyszerű, mint a Netflix feloldása prémium VPN-vel.

Ez a VPN csak az Ön számára hozzáférés a kiszolgálókhoz három általános helyen: Európa, az Amerika és Ázsia. Miközben válthat ezek között a helyek között, ahányszor csak akar, nem választhat pontosabb szervert vagy országot. 

A teszt során képes voltam csatlakoztassa a Netflix UK-hez, Svédországhoz és Szingapúrhoz a szerver helyének megváltoztatásával. Nem tudtam elérni a Netflix USA-t.

A sebesség többnyire gyors és megbízható. A kapcsolat lelassul, ha a legtávolabbi térséghez kapcsolódik a valódi tartózkodási helyétől.

Az Opera VPN biztonsági funkciói tiszteletben tartják az ingyenes szolgáltatást. Használja katonai titkosítás és nincs naplózási politikája, tehát ismeri a az adatok biztonságosak és személyesek.

Van is nyomkövető és hirdetésgátló kiterjesztés amelyet külön telepíthet, ami azt jelenti, hogy nincs bosszantó felbukkanó ablak, amely megszakítja a kedvenc Netflix műsorokat.

A VPN azonban csak az Opera böngészőben használható. Ez azt jelenti, hogy a VPN nem fogjuk megvédeni a böngészőn kívüli kapcsolatot. Nem terjed ki más alkalmazásokra, például a torrent ügyfelekre. Ha csak a Netflix adatfolyamot szeretné streamálni, akkor ez nem jelent problémát.

Az Opera jól működik, ha olyan országban él, vagy olyan országba utazik, ahol a Netflix nem érhető el, és nem gondolja, melyik régióba érkezik.

Szeretne többet megtudni? Fedezze fel Az Opera VPN áttekintése hogy megtekintsük kutatásaink és teszteléseink teljes eredményét.

Kezdje el ingyen az Opera VPN segítségével!

3. PrivateVPN

A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2020 januárjában

A PrivateVPN legfontosabb jellemzői

 • Prémium VPN egy hét korlátlan felhasználással, ingyenes próbaverzióval
 • 150+ szerverhely 60 országban
 • A Netflix számára streamingre optimalizált szerverek
 • Gyors streaming sebesség
 • AES 256 bites titkosítás
 • Együttműködik: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ABC, HBO GO, Showtime, YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Kodi, Chrome, Firefox, Safari, útválasztók

A PrivateVPN egy másik prémium VPN, amelyet ingyenesen használhat vele 7 napos ingyenes próbaverzió. Ez nagyszerű választást jelent egy Netflix filmmaratonhoz vagy egy kibővített boxset binging-üléshez!

Regisztrálnia kell az ingyenes próbaverzióra, de te nem kell megadnia a fizetési adatokat vagy teljesítsen egy első befizetést. Ebből adódóan, biztonságban van a váratlan megújulásoktól.

A PrivateVPN ingyenes próbaverziója teljesen korlátlan és korlátlan. Ugyanazokat a funkciókat kapja, mint egy prémium ügyfél. Ez magában foglalja a hozzáférést a 150+ szerver 60 országban.

Még van streaming -re optimalizált szerverek. Minden optimalizált szerver rendelkezik egy címkével, amely megadja, hogy melyik streaming szolgáltatásokat blokkolja. Ha meg akarja nézni a Netflix-et, egyszerűen válassza ki a „Netflix” feliratú szervert, hogy csatlakozzon a megfelelő IP-címhez.

A teszteim során a PrivateVPN képes volt rá feloldhatja a Netflix blokkolását gyorsan és megbízhatóan. Használhatja azt a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video, a Hulu és a többi fő streaming szolgáltatás eléréséhez is.

A PrivateVPN sebessége elég gyors a zökkenőmentes streaminghez nincs pufferolás, késés vagy lassú töltési idő.

A PrivateVPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon akár hat eszköz egyszerre, így hozzáférhet kedvenc Netflix műsoraihoz minden eszközéből.

Ez is az egyik legbiztonságosabb VPN Teszteltem. AES 256 bites titkosítást, kill kapcsolót és DNS / IPv6 szivárgásvédelmet használ. Ezek a speciális szolgáltatások tartsa rejtett módon online tevékenységeit és az azonosító adatokat nyomkövetőktől és cybersnoopoktól.

Szeretne többet megtudni? Fedezze fel PrivateVPN felülvizsgálat hogy megtekintsük kutatásaink és teszteléseink teljes eredményét.

Kezdje ingyenesen a PrivateVPN használatával!

Hogyan teszteltük és rangsoroltuk ezeket a VPN-ket

A Netflix számára ingyenes VPN-nek kell lennie biztonságos, gyors és - természetesen - képes megkerülni a Netflix geoblokkjait, tehát annyit nézhet a The Politician vagy a Big Mouth néven, amennyit csak akar.

Először a VPN szerverhálózatának méretét és elterjedését vizsgáltam. Csak a a nagy globális hálózatok általában képesek megkerülni a Netflix geoblokkjait, mivel a VPN-k képesek folyamatosan frissíteni és új kiszolgálókat hozzáadni. Az összes véleményemben megjegyeztem a szerver számát és helyét.

Emellett több szervert teszteltem az egyes VPN-ek számára, különböző helyeken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy adnak-e neked hozzáférés a lehető legtöbb Netflix könyvtárhoz.

Minden VPN-t teszteltem a sebesség szempontjából a speedtest.net segítségével. A VPN-hez való csatlakozás előtti és utáni sebességeim rögzítésével meg tudtam határozni, hogy az egyes ajánlásaim mekkora - vagy kevés - befolyásolják a kapcsolatot.

Minél gyorsabb a kapcsolat, annál kevésbé valószínű, hogy meg kell birkóznia a pufferolással vagy a késéssel, miközben a Netflix streaming.

Végül, de nem utolsósorban, minden ingyenes VPN-et teszteltem biztonság és magánélet.

A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemre vonatkozó állításokat teszteltem az ipleak.net segítségével. Megjegyeztem továbbá a titkosítási szinteket és az összes olyan bónuszfunkciót, mint a öld meg a kapcsolókat vagy malware védelem.

Sok ingyenes VPN állítja, hogy teljes névtelenséget nyújt Önnek, de mindig érdemes ellenőrizni a kis méretű nyomtatást, hogy biztonságos legyen. ránéztem az összes ingyenes VPN adatvédelmi és naplózási irányelveit pontosan megmondja, milyen típusú információkat és adatokat tárol - ha vannak.

A legrangosabb prémium VPN-k, amelyeket a Netflix számára ajánlunk

Az ingyenes VPN-k valóban küzdenek a Netflix feloldásához. Lehetõségei nagyon korlátozottak, ha valóban ingyenes VPN-t keres, amely a Netflix-rel együtt müködik és képes kezelni az adatfolyamot.

Sokkal jobb, ha olcsó prémium VPN-t használ garantálja a kompatibilitást, a sebességet és a biztonságot. 

Ha inkább meg akarja menteni magát a stresszt, és inkább egy megfizethető prémium VPN-t választana, íme itt a top 5 ajánlást a streaminghez. Mindegyik képes feloldni a Netflix feloldását, és garantálja a gyors és megbízható kapcsolatot a világszínvonalú biztonsággal.

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

GYIK

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

A kompatibilitás a legnagyobb probléma az ingyenes Netflix VPN-kkel. A Netflix nagyon erős VPN-észlelő szoftvert alkalmaz. Az ingyenes VPN-k nem mindig tudják megkerülni ezt a szoftvert. Csak a listámon szereplő ingyenes ajánlások működnek a Netflixnél.

Ingyenes VPN-k ritkán kínálnak azonos szintű titkosítást és biztonságot prémium szolgáltatásokként. Noha a listámon szereplő ingyenes VPN-ek biztonságosak, a többi ingyenes szolgáltatásról ismert, hogy naplózza és eladja adatait harmadik felek számára..

Működni fog a VPN-én más streaming webhelyekkel?

A Netflix a rendelkezésre álló legerősebb VPN és anti-proxy szoftvereket alkalmazza. Ha a választott VPN képes feloldni a Netflix feloldását, akkor valószínű, hogy felszabadít más nagyobb streaming webhelyek is. Az egyes VPN-ek feloldó képességeiről átfogó részleteket nyújtunk teljes áttekintésünkben.

Működik-e a VPN-én az összes streaming-eszközöm?

Az összes ajánlott ingyenes és prémium VPN-én a Netflix számára kompatibilis a platformok és eszközök széles választékával. Minden javaslathoz mellékeltem egy kompatibilitási útmutatót.

Befolyásolja a VPN az adatfolyam-sebességet?

A VPN-k egy további kiszolgálón keresztül irányítják az internetes forgalmat, ami lelassíthat. A javasolt prémium VPN-ek mindazonáltal olyan gyorsak, hogy nem észlelnek késést. Valószínűbb, hogy egy ingyenes VPN-sel észlel sebességcsökkenést a sebesség- és sávszélesség korlátozása vagy a kiszolgáló korlátozása miatt.

Alsó sor

A Netflix-szel működő ingyenes VPN keresésében van néhány lehetőség. azonban, nincs tökéletes megoldás.

Ha ingyenes VPN-t szeretne a Netflixhez, akkor ideiglenes használatot kell választania, vagy meg kell tolerálnia a megbízhatatlan kapcsolatokat.

A jó hír az nem kell megbirkóznia a megbízhatatlan feloldással, a lassú sebességgel és az alacsony színvonalú biztonsággal. Prémium szolgáltatások, mint például A NordVPN megbízhatóan feloldja a Netflix blokkolását és ezzel egyidejűleg biztonságban van - mindezt nagyon alacsony áron.

Ha csak rövid ideig kell hozzáférnie a Netflixhez, akkor megteheti használja ezeket a prémium VPN-ket ingyen próba vagy pénz-visszafizetési garanciával.

Gondolod, hogy inkább prémium VPN-t használ? Tudjon meg többet a a legjobban ajánlott prémium szolgáltatások a Netflix számára.

Még az összes pénzt is élvezheti a miénkkel legjobb VPN-ajánlatok és kuponkódok.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me