A 10 legnépszerűbb (valóban ingyenes) VPN-szolgáltatás, amelyek továbbra is működnek 2020 januárjában


Bár könnyű megtalálni egy ingyenes VPN-t, megbízhatóat találhat olyan rejtett költségek nélkül, amelyek valóban lehetővé teszik hozzáférés a Netflixhez torrentek és biztonságban? Ez sokkal nagyobb kihívást jelent. 45 VPN szolgáltatást teszteltem és rangsoroltam amely azt állította, hogy szabad, hogy elhozzon a 10 legjobb ingyenes VPN végső listája.

Szinte minden ingyenes VPN elkap egy fogással. A legtöbb esetben a szállítók korlátozzák az Ön adatait, sávszélességét, a kapcsolat sebességét, a rendelkezésre álló szerverhelyeket, és akár blokkolják is a streaming szolgáltatásokat. Valójában néhány ingyenes VPN veszélyeztetheti a magánéletét. És ezért tanulmányoztam oly sokat; az a lista, amelyet éppen olvasni szeretne csak biztonságos ingyenes VPN-k, val vel nincs rejtett költség, kockázatok vagy fejfájás.

Kész? merüljünk be!

Rövid idő? Itt található a legjobb ingyenes VPN-k összefoglalása

 1. ExpressVPN: Élvezze a legdrágább VPN-t egy hónapig kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciával. Világszínvonalú biztonság és gyors sebesség adatkorlátozások nélkül.
 2. Hotspot pajzs: Használjon gyors és megbízható kapcsolatot az Egyesült Államokban működő szerveren a 500 MB ingyenes adat minden nap. Ez elegendő az e-mailek ellenőrzéséhez vagy a Facebook frissítéséhez, de ez az nem jó streaming.
 3. Windscribe: Használja ki a Windscribe erős biztonságát és felhasználóbarát felületét a 10 GB ingyenes adat havonta. 10 ingyenes szerver közül választhat, de a következőket teheti meg egyikük sem tudja feloldani a Netflix blokkolását.
 4. ProtonVPN: Biztonságos VPN a korlátlan adat és csúcsminőségű biztonsági szolgáltatások, de csak három szerverhely.
 5. Rejts el:- Biztonságos és megbízható választás 2 GB havonta a szabad tervén. Ez elegendő egy TV-műsor egy részének közvetítéséhez, de nem filmet.
 • Még további 5 valóban ingyenes VPN
 • További információ a VPN kutatási módszertanomról

A legjobb ingyenes VPN-k (frissítve 2020)

Kipróbáltam 45 ingyenes VPN-t, és csak 10-et találtam, amelyek gyors sebességet, nagyszerű adatfolyamot és biztonságot nyújtanak, amelyben megbízhat. Noha az ingyenes VPN-eknek mindig vannak korlátozásai a prémium szolgáltatásokhoz képest, a listán szereplő ingyenes VPN-k bebizonyították, hogy képesek biztonságban tartani Önt és segítenek névtelenül böngészni anélkül, hogy lelassítanák..

1. ExpressVPN

Szerezd meg a legdrágább VPN-t 30 napig - korlátlan kiszolgálók, streaming és torrent letöltések ExpressVPN eszközök

 • Szerezzen 30 nap korlátlan adatot az ExpressVPN segítségével a pénz-visszatérítési garancia felhasználásával
 • 3000+ szerver 160 helyszínen
 • 256 bites titkosítás, kill kapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem
 • Az 5/9/14-Eyes Alliance-en kívül működik a teljes névtelenség érdekében
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV és még több száz
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Firefox, Chrome, útválasztók

Az ExpressVPN általában nem ingyenes. Valójában egy prémium VPN tele a legfejlettebb funkciókkal. Tehát miért soroljuk fel itt a legjobban értékelt ingyenes VPN-kkel? ExpressVPN-kel 30 napos pénz-visszatérítési garancia, a legdrágább VPN szolgáltatást egész hónapig kockázatmentesen használhatja.

Magam teszteltem a garanciát - nincs fogás. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha csak szüksége van rá egy VPN rövid ideig utazás közben, vagy streaming.

Az ExpressVPN biztonságát nehéz legyőzni. Szigorú bejelentkezési szabályait a TrustedServer technológia támogatja, amely rendszeresen törli az egyes kiszolgálókat adatait nem lehet tárolni vagy eladni. A legtöbb ingyenes VPN-vel ellentétben, amely korlátozza az adatfolyamát, az ExpressVPN lehetővé teszi kedvenc műsorának bárhonnan történő közvetítését.

Ez a VPN képes Hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz több száz streaming platformon keresztül. Az ExpressVPN aktívan megtalálja a folyamatosan fejlődő geoblokkok és még Kínában is működik.

További hasznos funkciók: torrenting támogatás és split-alagút. Természetesen az ExpressVPN nem örökre ingyenes, de 30 nap alatt sok minden elérhető..

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést az ExpressVPN kutatásának és tesztelésének megtekintéséhez.

Kezdje INGYEN az ExpressVPN használatával!

2. Hotspot pajzs

Ingyenes VPN napi 500 MB-os adattal - torrent-barát, de nem a legjobb választás a streaminghez Hotspot Shield eszközök

 • 500 MB ingyenes adat minden 24 órás időszakonként, ami havi 15 GB-ot jelent
 • Az egyszerű, felhasználóbarát felület megkönnyíti az indítást
 • A katonai titkosítás védi az internetes tevékenységeket
 • A stabil kapcsolatok biztosítják a késés nélküli böngészést
 • Együttműködik: YouTube és Spotify
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Hotspot Shield kínál megbízható kapcsolatok és katonai titkosítás. A teszteim nem tártak fel DNS-szivárgást, ami azt jelenti, hogy hatékonyan elfedi az IP-címet az online adatvédelem védelme érdekében. A Hotspot Shield kompatibilis az összes főbb operációs rendszerrel, rendelkezik a nem naplózási politika anonimitásának védelme érdekében, és dedikált technikai támogatást kínál.

P2P támogatást is kínál ingyenes és prémium felhasználók számára. Felhasználóbarát, dedikált alkalmazásai egyetlen kattintással csatlakozhat, így probléma nélkül indulhat el. Az ingyenes verzió korlátozásokkal jár. Ezt hirdetések támogatják és ad neked csak 500 MB adat naponta. Noha ez túlságosan kevés a nagy fájlok letöltéséhez, akkor nem jelent problémát az e-mail ellenőrzése vagy a közösségi média böngészése. sajnálatos módon, az ingyenes verziót nem használhatja streamingre.

Bár a Hotspot Shield több mint 3200 szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, az ingyenes verzió csak az USA virtuális helyéhez nyújt hozzáférést. Egy prémium fizetési fal blokkolja Önt, ha megpróbál elérni a streaming tartalmat, ha a VPN engedélyezve van.

Még csak egy virtuális hely mellett is a Hotspot Shield segíthet elkerülheti a kormány cenzúráját és megkerüli az iskolai vagy munkahelyi tartalomszűrőket így bárhonnan hozzáférhet kedvenc webhelyeihez és közösségi média alkalmazásaihoz.

Ha tetszik a Hotspot Shield Free, és ki akarja próbálni a prémium verziót, kipróbálhatja egy 7 napos ingyenes próbaverzióval.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megnézze a Hotspot Shield kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a Hotspot Shield használatával!

3. Szélírás

Biztonságos, ingyenes VPN havonta 10 GB ingyenes adattal, korlátozott kiszolgálóhelyekkel A 10 legnépszerűbb (valóban ingyenes) VPN-szolgáltatás, amelyek továbbra is működnek 2020 januárjában

 • 10 GB ingyenes adat minden hónapban
 • Hozzáférés a tiltott tartalomhoz 10 országban
 • Robusztus titkosítás, rosszindulatú programok elleni védelem és hirdetések blokkolása
 • Torrent támogatás
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, HBO-val
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Firefox, Chrome, Linux

Windscribe a nagylelkű adatszolgáltatás teszi az egyik legnépszerűbb ingyenes VPN-én. Elegendő a nagy felbontású streaming alig több mint három órán keresztül. További 5 GB-ot kaphat, ha tweetelt a társasággal. Ezenkívül havonta további 1 GB-os ingyenes adatot is nyerhet, ha barátokat utal fel.

A Windscribe büszkélkedhet korszerű biztonság, robusztus AES titkosítással és több VPN protokoll támogatásával. A fizetős és az ingyenes felhasználók egyaránt hozzáférhetnek a Windscribe összes szolgáltatásához, ideértve annak hirdetések és rosszindulatú programok blokkolója. Nagyon ritka, ha ingyenes VPN-t talál ezzel a funkcióval, tehát ez egy nagy bónusz.

A Windscribe szintén jön a tűzfal, amely blokkolja a VPN biztonságos alagútján kívüli forgalmat a váratlan szivárgások megelőzése érdekében. További hasznos funkciók a port továbbítás és az osztott alagút. A társaság részletes adatvédelmi politikával rendelkezik, amely egyértelműen elmagyarázza, hogy milyen adatokat tárol naplózás nélküli házirend a magánélet védelme érdekében.

A Windscribe a asztali alkalmazás és böngésző-bővítmény. A program felhasználóbarát felülettel rendelkezik, többféle ügyfél-támogatási lehetőséggel is élő chat, és telepítési útmutatók. Az egyetlen kattintással a csatlakozás rendkívül egyszerűvé teszi az indítást. Az adatok korlátozása mellett egy ingyenes Windscribe fiók kiszolgálókra korlátozza csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Hollandiában, Norvégiában, Romániában és Svájcban. A kiszolgálók korlátozott választéka azt jelenti, hogy a Windscriptet nem használhatja fel a régiókon kívüli tartalmak feloldásához.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megnézze a Windscribe kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a Windscribe használatával!

4. ProtonVPN

Biztonságos, ingyenes szolgáltatás korlátlan adatokkal, de csak három helyen protonvpn eszközök

 • Korlátlan mennyiségű ingyenes adat
 • Nincs bejelentkezési politika és a svájci adatvédelmi törvények a névtelenség védelme érdekében
 • Robusztus titkosítás és automatikus lekapcsoló
 • Együttműködik: YouTube, Spotify, Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

A ProtonVPN erős prémium szolgáltatásának korlátozott ingyenes verzióját kínálja. Az egyik legnagyobb előnye a legtöbb ingyenes VPN-hez képest korlátlan adatokkal jár. Ez is hirdetésmentes, ami nagy plusz. Az ingyenes tervvel hozzáférést kaphat szerverek csak Japánban, Hollandiában és az Egyesült Államokban.

Mivel a ProtonVPN összes ingyenes felhasználója mindössze három hely egyikéhez kapcsolódik, szerverei gyakran túl vannak terhelve, és a kapcsolat sebessége lassú lehet. Frissítenie kell egy fizetett tervet a ProtonVPN segítségével történő streaminghez vagy torrenthez, de továbbra is használhatja az ingyenes virtuális helyeket megkerülheti a cenzúrát, és hozzáférhet a blokkolt szociális média platformokhoz és üzenetküldő alkalmazásokhoz.

ProtonVPN szolgáltatások egy könnyen használható, intuitív felület és többplatformos kompatibilitás. Az Gyors csatlakozás funkció összeköti Önt a leggyorsabb közeli szerverrel. A VPN erős biztonságot is kínál, ideértve a erőteljes AES titkosítás és egy automatikus lekapcsolót. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem és a megosztott alagútépítés támogatása.

Az egyik dolog, ami tetszett a ProtonVPN-en, az volt, hogy egyértelmű a magánélet politikája. Ennek a VPN-nek a tiszta nulla naplózási politika, amelyet szigorúan betartanak. A társaság székhelye Svájcban van, az 5/9/14-Eyes szövetség joghatóságán kívül, vagyis a nagy a magánélet.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megnézze a ProtonVPN kutatását és tesztelését.

Induljon INGYEN a ProtonVPN segítségével!

5. hide.me

Egyszerű, ingyenes szolgáltatás, jó biztonsággal - 2 GB havi adatkorlát Hideme eszközök

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • Ingyenes szerverek 5 országban
 • Erős titkosítás és több elérhető protokoll
 • Jó csatlakozási sebesség a gyors betöltéshez és böngészéshez
 • Együttműködik a következőkkel: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome Firefox, Amazon Fire TV, útválasztók

A hide.me a visszavont, megbízható, ingyenes szolgáltatás. Fogsz kapni 2 GB ingyenes adat minden hónapban, valamint a hide.me felhasználóbarát, dedikált alkalmazásai és a kemény biztonság minden előnye. Ez a VPN erős AES titkosítás, automatikus leállítás kapcsoló és szigorú bejelentkezési házirend győződjön meg arról, hogy a böngészés magán és biztonságos marad.

A hide.me segítségével csatlakozhat nem biztonságos nyilvános WiFi hálózatokhoz anélkül, hogy kémkedés közben aggódna. Rejts el több VPN protokollt támogat így optimalizálhatja a kapcsolatot, és kiválaszthatja az eszközéhez legmegfelelőbben. Egyéb funkciók közé tartozik az IP szivárgás elleni védelem és a megosztott alagút támogatása. Emellett a nap 24 órájában hozzáférhet a technikai támogatáshoz és az ügyfélszolgálathoz hirdetés nélküli böngészés.

Az ingyenes szerverek csak Szingapúrban, Kanadában, Hollandiában, az USA keleti részén és az USA nyugati részén találhatók. Nem férhet hozzá más országokból származó geoblokkolt tartalomhoz, például a BBC iPlayerhez. Ezt a VPN felhasználhatja körülkerülni a tartalomszűrőket a munkahelyén vagy az iskolában, sőt megkerülni a kemény kormányzati cenzúrát.

sajnálatos módon, A hide.me nem fog hozzáférést biztosítani a Netflixhez. azonban, támogatja a torzítást mind az ingyenes, mind a fizetős felhasználók számára. Nem fog túl sok fájlt megosztani a 2 GB-os havi adatcsomaggal, de ez a lehetőség még mindig jó. Egy ingyenes fiók is korlátozza Önt egy eszköz csatlakoztatása egyszerre. Tehát, ha laptopján böngész, telefonját vagy táblagépét nem fogják aktívan védeni.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megtekintse a hide.me kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a hide.me használatával!

6. TunnelBear

Felhasználóbarát ingyenes VPN, jó biztonsággal, de csak 500 MB ingyenes adatot havontaalagútberendezések

 • 500 MB ingyenes adat minden hónapban
 • Szerverek 22+ országban
 • A naplózás garantált
 • Együttműködik: YouTube, Spotify
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox és Opera

Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor az TunnelBear ingyenes verziója nagyszerű módja az indulásnak. Van egy felhasználóbarát felület amit animált grizzly medvékkel szállítanak. A legtöbb ingyenes VPN-től eltérően, amelyek maroknyi kiszolgálóra korlátozódnak, A TunnelBear lehetővé teszi a szabad felhasználók számára, hogy csatlakozzanak sok országhoz és élvezze a megfelelő csatlakozási sebességet.

Az TunnelBear független könyvvizsgálója, AES 256 bites titkosítást használ, és nem garantálja az adatok naplózását. Ez azt jelenti, hogy adatait soha nem tárolják, és személyazonossága mindig magánkézben marad. Ez a VPN képes feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott webhely blokkolását és megkerüli a bosszantó tartalomszűrőket szóváltás nélkül, de az nem működik a Netflix vagy más streaming szolgáltatásokkal.

Ingyenes TunnelBear számla ad Önnek mindössze 500 MB adat havonta, de további 1 GB-os tweettel tweettethetsz. Ez elég ahhoz, hogy körülbelül 30 percig folyjon, de te nem fogja letölteni a nagy fájlokat vagy bármilyen filmet nézhet.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes véleményt. hogy megtekintse az TunnelBear kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a TunnelBear programmal!

7. Opera VPN

Ingyenes böngészőn belüli VPN korlátlan adatokkal - korlátozott helyekkel és nem védi a teljes forgalmat

opera eszköz képe

 • Korlátlan adat és sávszélesség
 • Beépített hirdetésgátló és malware védelem
 • Nincs szükség regisztrációra
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Az Opera ingyenes böngészőjében beépített VPN található, amely eltakarja az IP-címet az internet böngészése közben. Meg kell tennie engedélyezze a VPN-t a böngészőbeállításokban. Mivel ez csak egy böngésző kiterjesztés, az Opera VPN nem védi a többi böngészőből vagy alkalmazásból származó forgalmat. Tehát annak ellenére, hogy a böngészési tevékenysége biztonságos, az e-mailek és a banki alkalmazások nem védettek.

Az ingyenes VPN szolgáltatás mellett a böngésző beépített funkcióval is rendelkezik reklám blokkoló és malware védelem. A böngésző használatakor a VPN funkció elrejti személyazonosságát névtelen böngészés - ez különösen hasznos a nyilvános WiFi hálózatokon keresztül. Választhat csak három virtuális hely: Amerika, Európa és Ázsia.

Mivel nem választhat konkrét kiszolgálókat ezeken a régiókon belül, az OperaVPN nem jó választás a streaminghez. Nem tudtam feloldani a Netflix USA, a BBC iPlayer blokkolását, vagy bármilyen más streaming szolgáltatás, amelyet kipróbáltam. A böngésző minden nagyobb platformon elérhető.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes ismertetőt az Opera VPN kutatásának és tesztelésének megtekintéséhez.

Kezdje INGYEN az Opera VPN használatával!

8. Gyorsítsa fel

Ingyenes szolgáltatás 2 GB ingyenes adatmennyiséggel havonta - a csatornakötési technológia növeli a sebességet, de felhasználja az adatokat gyorsítsa fel az eszközt

 • 2 GB ingyenes adat minden hónapban
 • 200+ szerver 50+ helyszínen világszerte
 • Gyors és megbízható összeköttetés a Csatornakötés technológiával
 • A ChaCha titkosító rejtjel kombinálja a biztonságot és a sebességet
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Amint a neve is sugallja, a Speedify VPN protokollokat fejlesztette ki, amelyek javítják a kapcsolat sebességét. Csatornakötési technológiája a forgalmat egyszerre két különálló internetkapcsolaton keresztül irányítja. Ez kissé növeli a kapcsolat sebességét, de ez is kétszer annyi wi-fi és celluláris adatot használ. A Speedify teljesítette az összes DNS-szivárgás-észlelési tesztemet. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan elfedi az IP-címet a magánélet védelme és segít cenzúrázott és földrajzilag korlátozott tartalomhoz férhet hozzá online.

Online tevékenysége biztonságos és anonim marad a Speedify egyedi ChaCha titkosítási rejtjele és a szigorú bejelentkezési szabályok vonatkozásában. A Speedify amszterdami szervere a BitTorrent és a P2P tevékenységre van optimalizálva. 2 GB ingyenes adat havonta bőséges, ha biztonságos VPN-védelmet akar, miközben gyorsan ellenőrzi e-mailjét vagy frissíti az FB-hírcsatornát, de az nem elegendő a streaminghez vagy a torrenthez.

A legtöbb ingyenes VPN-hez hasonlóan a Speedify arra ösztönzi, hogy frissítsen prémium fiókra. Az eladó azonban elkötelezett az ingyenes verzió megtartása mellett reklámmentes. Ez nagy biztonságot jelent, mivel azt jelenti, hogy a Speedify-nak nem kell megosztania az Ön adatait harmadik fél hirdetőivel vagy a Google hirdetéseivel..

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megnézze a Speedify kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a Speedify használatával!

9. Betternet VPN

Ingyenes VPN napi 500 MB-os adattal - hirdetések és néhány adatgyűjtés, valamint streaming nélkül az ingyenes felhasználók számára Betternet eszközök

 • Napi 500 MB ingyenes adat
 • Nincs szükség regisztrációra - csak töltse le és indítsa el
 • Robusztus titkosítás és malware védelem
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Bár 500 MB lehet elég 30 perc alatt az alacsony minőségű streaminghez, A Betternet nem engedélyezi az adatfolyam használatát ingyenes fiókjával. Csak az amerikai szerver helyére lehet csatlakozni, így a világon másutt nem férhet hozzá geoblokkolt webhelyekhez. A Betternet ennek ellenére is jó munkát végez, és lefedi az alapokat, amikor a biztonságról szól.

Kínál robusztus titkosítás, jó sebesség és tökéletes titoktartás - de nem ölni kapcsolót. Ha a VPN szerverrel való kapcsolat meghiúsul, akkor a forgalom nem lesz védett. Ez az ingyenes VPN jó választás arra, hogy megvédje magát a kémszemekkel szemben, ha nem biztonságos nyilvános WiFi hálózathoz csatlakozik, de máshol keresse meg a teljes névtelenséget.

Betternet további felhasználói információkat gyűjt mint ideális a magánélet védelméhez, amelyek közül néhány megosztható harmadik fél szolgáltatóival. Arra számíthat, hogy látni fogja rengeteg hirdetés ingyenes fiókjával.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a teljes áttekintést, hogy megnézze a Betternet VPN kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a Betternettel!

10. VPNBook

Biztonságos, torrent-barát ingyenes szolgáltatás korlátlan adatforgalommal - némi konfiguráció szükséges, és nincs Netflix

A 10 legnépszerűbb (valóban ingyenes) VPN-szolgáltatás, amelyek továbbra is működnek 2020 januárjában

 • Korlátlan mennyiségű adat
 • Virtuális helyszínek 6 országban
 • A biztonságos OpenVPN technológiából épült
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

A VPNBook korlátlan ingyenes adatot kínál, biztonságos AES titkosítás és választható OpenVPN és PPTP kapcsolatok. Bármely helyről elérhető online, anélkül, hogy kémkedő szemmel kellene aggódnia, de a VPNBook szerverei csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban, Németországban és Lengyelországban vannak..

A honlapján, A VPNBook állítása szerint feloldja a Netflix és a Hulu blokkolását, de én egyikük sem tudta elérni amikor teszteltem. A társaság kívülről működik magánélet-barát Románia és nem gyűjt tevékenységi naplókat, de megszerzi megtart néhány csatlakozási naplót akár egy hétig. A listán szereplő többi VPN-től eltérően, a VPNBook nem kínál dedikált alkalmazásokat az Ön készülékeire. Ehelyett nyújt kézi konfigurációs fájlok az OpenVPN-hez.

Ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik, különösen a VPNBook lépésről lépésre történő telepítési útmutatóival. VPNBook támogatja a torzítást néhány szerveren, és használható hogy megkerüljük a cenzúrát. Ez a VPN hirdetések támogatják, így számíthat arra, hogy lát néhányat a szolgáltatás használata közben.

Szeretne többet megtudni? Az olvasott valós felhasználóknak el kell mondaniuk, hogy láthassák a VPNBook kutatását és tesztelését.

Kezdje INGYEN a VPNBook használatával!

Ingyenes VPN kutatási módszertan

Kipróbáltam a vezető ingyenes VPN-ket, hogy kiderüljön-e olyan, amely korlátozás nélkül biztonságos szolgáltatást kínál. sajnálatos módon, egyetlen valóban ingyenes VPN nem nyújtja a teljes csomagot biztonság, sebesség, megbízhatóság és korlátlan használat. Ehhez alacsony költségű prémium VPN-re van szüksége. Amit én találtam, az az volt 10 ingyenes VPN, amelyek biztonságosak, ha nem veszi figyelembe néhány kompromisszumot. Mindegyik ajánlást a biztonság, a sebesség, a használati korlátozások és a megbízhatóság együttes eredményei alapján rangsorolom. Megvizsgáltam a streaming és torrent támogatást, a naplózási irányelveket, a szerver elérhetőségét, a kompatibilitást és a bónusz funkciókat, például a rosszindulatú programok blokkolását is..

Biztonság

Sok ingyenes VPN állítja, hogy teljes biztonságot és adatvédelmet kínál Önnek online. Sajnos ez ritkán fordul elő. Teszteltem az egyes szolgáltatások biztonsági funkcióit szivárgások és potenciális sebezhetőségek szempontjából. Megvizsgáltam a naplózási politikájukat is, hogy pontosan megtudjam, milyen információkat tárolnak - ha vannak ilyenek - és hogyan használják ezeket az információkat. Tartsd észben, hogy csak a szigorú bejelentkezési házirenddel rendelkező VPN garantálhatja, hogy adatait semmilyen módon nem tárolják vagy értékesítik.

Sebesség

A sebességeket teszteltem a speedtest.net segítségével, összehasonlítva a kapcsolat sebességét mind az egyes VPN-ekhez való csatlakozás előtt és után. Arra számíthat, hogy a legtöbb VPN bizonyos mértékben lelassítja a kapcsolatot. A korlátozott hálózatok vagy a szándékos korlátozások miatt azonban az ingyenes VPN olyan lassú lehet, hogy a böngészést vagy az adatfolyamot nagyon megnehezíti. Csak a legjobb VPN adhat olyan sebességet, amely összehasonlítható a normál kapcsolattal.

Használati korlátozások

Az ingyenes VPN ritkán ad korlátlan felhasználást. A VPN-eket gyakran akadályozzák a túlzsúfolt szerverek által okozott lassú sebességek. Az egyes ajánlásaimat az ingyenes adatok és az egyéb szolgáltatások közötti kompromisszum alapján rangsoroltam. Például, ha egy ingyenes VPN korlátlan adatot kínál, de túl lassú a használatához, akkor nem sorolható be olyan magasra.

Megbízhatóság

A VPN-ből kapott eredmények a használt kiszolgálótól függően változhatnak. Minél nagyobb a VPN-hálózat, annál több szervert választhat, és annál megbízhatóbb a szolgáltatás. Ahol lehetséges, teszteltem az egyes VPN-hálózatok szervereinek sorozatát, hogy a lehető legpontosabb képet kapjak arról, hogy mire számíthat az egyes szolgáltatások.

GYIK

Hogyan lehet pénzt keresni az ingyenes VPN-ekkel??

Mint minden ingyenes szolgáltatás esetén, valamilyen módon fizetnie kell érte. Bizonyos esetekben ez azt jelenti idegesítő célzott hirdetések , amelyek felbukkannak a képernyőn, de néhány ingyenes VPN-vel meg kell birkóznia a következményeivel rossz titkosítás vagy akár az adatvédelem megsértése. A legtöbb ingyenes VPN-nek korlátozott adatterve van (tehát nem torrent) vagy lassú a kapcsolat (tehát nincs Netflix), hogy ösztönözze a felhasználót a fizetett szolgáltatásra való frissítésre..

Az ingyenes VPN biztonságos?

Noha a listán szereplő VPN-eket tesztelték és bebizonyították, hogy azok teljesen biztonságosak a letöltéshez és a használathoz, sok más ingyenes VPN súlyos kockázatot jelenthet az Ön biztonsága szempontjából. Néhányan hírhedtek spam és rosszindulatú programok; és egyes esetekben a felhasználók erről is beszámoltak Az ingyenes VPN-szolgáltatások ellopták személyes adataikat, és harmadik személyeknek eladták.

A VPN-ek jogszerűek?

A VPN használata a világ legtöbb részében teljesen legális, de maroknyi országban - beleértve a Kína és Oroszország - korlátozza a VPN-k használatát. Nézze meg útmutatónkat, ahol többet megtudhat a VPN-ek jogi státusáról az egyes országokban. Ne feledje, hogy még ha a VPN-ek törvényesek is az Ön országában, akkor is szembesülhet a következményekkel, ha a VPN-t illegális tevékenységekhez használják, mint például a szerzői joggal védett tartalmak torzítása..

Összefoglaló:

Miközben talál néhány jó ingyenes VPN-t, még a legbiztonságosabb ingyenes szolgáltatások sem tudnak versenyezni az alacsony költségű prémium VPN-ekkel.Prémium szolgáltatás nyújtja a legjobb biztonságot, valamint streaming és torrent támogatást. És a legtöbb ingyenes VPN-vel ellentétben a prémium VPN korlátlan adat- és sávszélességet kínál Önnek. Több szerverhez férhet hozzá, és élvezheti a gyorsabb kapcsolatokat.

A legtöbb prémium VPN ingyenes próbaverziót és pénz-visszatérítési garanciákat kínál így biztos lehet benne, hogy a választott szolgáltatás az Ön számára megfelelő. Ajánlom az ExpressVPN-t. Ez gyors, biztonságos és feloldhatja a több száz streaming szolgáltatás, köztük a Netflix US szolgáltatást. A legjobb az, ha kockázatmentesen teszteli a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Nézze meg a VPN-ajánlatainkat (hetente frissítve), ahol a legszélesebb körű VPN-ket találja nevetségesen olcsó árakért!

Itt található a ma prémium VPN-szolgáltatások választéka:

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.6 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.5 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.3 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

Akár ez is tetszhet:

 • Ingyenes VPN vs fizetett VPN - melyik az Ön számára
 • 7 Ingyenes VPN-k rejtett veszélyei
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me