8 najboljših VPN-jev za strašljive spletne grožnje + Halloween popusti!


Trik ali sladkarija? Med brskanjem po spletu je težko razbrati enega od drugega - in to je strašljiva misel.

Ko boste nastavili Jack O'Lanterns, da bi preprečili zle duhove v tej noč čarovnic, ne pozabite na nevarne grožnje, ki se skrivajo v sencah interneta. Digitalni demoni čakajo na svojo priložnost, da posedujejo vašo napravo in vas preganjajo večno.

Toda tako kot kostumi za noč čarovnic skrivajo vašo identiteto pred pošasti in zombiji, a VPN bo prekrival vašo napravo in zaščitite svojo povezavo od vseh stvari, ki se ponoči spopadajo.

Vi boste praktično nevidno za zlobne hekerje ki želite igrati grde trike, in vaš VPN vam bo pomagal dostop do geoblokirane vsebine kot je ameriški Netflix, tako da nikoli ne zamudite priboljška.

In če vam zlonamerna programska oprema daje nočne more, boste mirno vedeli, da vaš VPN preprečuje, da čarovnice v napravo oddajo uroke in zagotavlja, da imajo vaši osebni podatki varen prehod to noč čarovnic.

Najboljše od tega, da trenutno ponujajo številni ponudniki MASIVNI POPUSTI HALLOWEEN VPN - preberite si o odpovedi vseh najboljših ponudb!

Ne želimo vas prestrašiti, vendar te spletne nevarnosti niso namišljene pošasti, ki živijo pod vašo posteljo - so resnične. Nabiralniki podatkov, kibernetski kriminalci, internetni vohuni in zlonamerna programska oprema vsak dan ogroža vašo spletno varnost.

Ustvarili smo ta priročnik, ki vam bo nasmehnil to noč čarovnic, pa tudi zato, ker verjamemo v vašo pravico do spletne svobode, varnosti in anonimnosti. Preberite si naša najboljša priporočila VPN, da boste varni v spletu.

Najboljši VPN-ji za strašljive spletne grožnje - hitri seznam

 1. CyberGhost
  CyberGhost, ki se ponaša z a, tega duha se oktobra ne bi smeli bati POSEBNA POSPEŠA HALLOWEENtakoj zdaj! S 256-bitnim šifriranjem in NoSpy strežniki bodo vaši podatki v tajnosti.
 2. NordVPN
  Izogibajte se nadlegovalnih trikov ali bralcev iz svojega brskalnika in preprečite posedovanje botneta z možnostjo blokiranja oglasov in zlonamerne programske opreme NordVPN.
 3. ExpressVPN
  Uživajte v strašljivo hitrih hitrostih in pokritosti na vseh glavnih operacijskih platformah s programi za premikanje oblik ExpressVPN.
 4. Ivacy
  Nikoli ne boste romali po strašljivih internetnih ulicah samo zaradi Ivacyjeve odzivne podpore strankam 24 ur na dan. In govorite o priboljšku - naročniki na noč čarovnic dobijo 87% OFFenoletna naročnina!
 5. TunnelBear
  Protokol GhostBear TunnelBear skriva vaše podatke iz pregleda globokega paketa (DPI), kot nalašč za dostop do okusnih, a močno omejenih spletnih mest in storitev.
 6. KaktusVPN
  Potujte mimo gobinov, ki varujejo zaklad, in dostopajte do več kot 300 spletnih mest z omejenimi geografskimi območji s pametnim DNS-om CactusVPN. Potrkajte na vrata ponudnika v času, ko se bosta čarala Halloween 54% OFFsvojo naročnino!
 7. PureVPN
  S razdeljenim tuneliranjem PureVPN se lahko skrijete pred internetnimi nevarnostmi, a za obisk prijaznih spletnih mest uporabite svojo običajno internetno povezavo. Oktobrska posebna sredstva 73% PRIHRANEKv svoji torbi za noč čarovnic!
 8. Ghost Pot
  Porazite zemljepisne demone in skrijte svoj IP naslov pred spletnimi spooksi z zaščito zasebnosti Ghost Path.

prodaja cyberhost halloween

Začnite ubijati internetne vampirje zdaj!

Zakaj potrebuješ VPN za noč čarovnic in celo leto

Nešteto nevarnosti se širi le izpred oči in čaka na popoln trenutek naletite na nič sumljive uporabnike in nezaščitene naprave. Tu je kratek pregled glavnih groženj vaši zasebnosti in varnosti in kako jih VPN odpravlja.

7 najbolj strašnih spletnih groženj

1. Vohunske oči. Tako kot bitje, ki te ponoči opazuje iz svoje omare, mnogi ISP-ji vas vohunijo in tiho beležite svojo dejavnost brskanja.

Vaš ponudnik internetnih storitev lahko prodaja vaše podatke o brskanju podjetjem za trženje ali jih posreduje organom za kazenske preiskave ali kot del tega vladni programi nadzora.

2. Podatkovni vampirji. Ponudniki internetnih storitev, iskalniki in korporacije Facebook in YouTube zbirajo vaše osebne podatke in prodati tretjim osebam.

3. Hekerji. Kibernetski kriminalci, ki ugrabijo dušo, se skrivajo v globinah interneta in iščejo ranljive povezave, s katerimi lahko plenijo. Ko jo najdejo, jo bodo ukradel svojo identiteto ali okužite svojo napravo s poškodovanjem zlonamerne programske opreme.

4. Zlonamerna programska oprema. Vohunska programska oprema, virusi in druge zlonamerne programske opreme se širijo po internetu kot zombi prekletstvo. Oni napadejo in poškodujejo vašo napravo brez vašega soglasja - in običajno brez vaše vednosti. Od glave: radi se skrivajo v brezplačnih VPN-jih. 

Te zombi kuge se pogosto širijo s stiki z nevarnimi spletnimi mesti. Čeprav boste za popolno zaščito potrebovali tudi visokokakovosten protivirusni program, dober VPN zazna zlonamerna spletna mesta in vas opozori na bližnjo nevarnost.

5. ugrabitelji. Grozljivi pajkovski programi se plazijo po spletu in iščejo vrzeli v vaši varnosti. Te vrzeli uporabljajo vpišite in namestite kodo ki pokliče botnet, da poseduje vašo napravo.

Bonetnet je skupina naprav, ki so bile okužene s to zlonamerno kodo in jih nadzoruje glavni računalnik ali lastnik botneta. Nekateri ugrabitelji uporabljajo botnete za zbiranje procesne moči, ki jo potrebujejo za pridobivanje kripto valute. Drugi jih uporabljajo za to pošiljati neželeno pošto, krasti podatke in izvajati DDoS napade.

6. Geblokiranje. Nekatera spletna mesta in spletne storitve postavljajo čarobno polje za nadzor nad tem, kar vidite v spletu. Geobloki omejiti dostop uporabnikov glede na njihovo lokacijo. To je zlobni trik, ki vam zanika veliko internetnih priboljškov.

Najbolj znano je, da storitve pretakanja radi Netflix uporablja geoblocking tehnologija za omejitev TV oddaj in filmov, ki si jih lahko ogledate v svoji regiji.

7. Cenzura. To je vprašanje, s katerim se nikoli ne bi šalili. Mnoge vlade zavračajo svobodo govora s strani omejevanje vsebine, do katere lahko državljani dostopajo na spletu.

Na primer kitajski požarni zid blokira veliko tujih spletnih mest in upočasni mednarodni promet. Močno nasprotujemo vsemu cenzuri in pomagati vam, da ga premagate z VPN, je ključni sestavni del našega poslanstva.

Kako vas VPN varuje vsakič, ko greste na splet

Čeprav je noč čarovnic najbolj spookirana noč v letu, te digitalne grožnje ne minejo ko je enkrat noč. Zato bi moral biti VPN stalni spremljevalec v spletu vse leto.

VPN maskira vaš IP naslov s povezovanjem naprave z oddaljenim strežnikom in šifrira vaše podatke tako grozljivi spletni pajki ne morejo spremljati vaše dejavnosti.

Poleg tega, da spremenite svojo navidezno lokacijo, najboljši VPN-ji uporabljajo visokotehnološke metode prikritosti, da vam omogočijo možnost anonimno mimo cenzure in geoblokiranja vsebine z vsega sveta.

Ko zavarujete povezavo z VPN, to postane praktično ni mogoče, da bi vampirji podatkov ukradli vaše osebne podatke kot so vaš naslov, gesla in številke bančnih računov ali kreditnih kartic.

Na vse te načine in še veliko več vam bo zagotovil vrhunsko VPN varen in neomejen dostop do interneta skozi Sablasno sezono in vse druge dni v letu.

8 najboljših VPN-jev za noč čarovnic s posebnimi ponudbami!

1. CyberGhost

cyberghost več naprav

Ponujajoč vojaško šifriranje in aplikacije za vsako platformo, bo ta prijazen duh pomiril vse vaše strahove, ki se bodo zgodili na tej sveti. In tukaj je poslastica: CyberGhost ponuja neverjetno popust za noč čarovnic ZDAJ - to odlično storitev lahko dobite za samo 2,75 USD na mesec!!

Z več kot 6000 strežnikov CyberGhost v več kot 90 državah olajša odblokirajte cenzurirano in geoblokirano vsebino skoraj kjerkoli na svetu.

CyberGhost's NoSpy strežniki in politika brez zapisov pomeni, da vaši podatki brskanja nikoli ne bodo zapisani. V resnici ponudnik vzdržuje namenski podatkovni center v Romuniji posebej za izogibajte se vladnemu nadzoru in podatke uporabnikov hranite izven dosega 14 držav.

Sami lahko vidite, zakaj CyberGhost tako zelo priporočajo njegovi uporabniki z a 7-dnevna brezplačna preizkusna aplikacija za mobilne naprave, 24-urna brezplačna preizkusna različica sistema Windows, in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja za vse platforme.

Kaj vam je všeč pri CyberGhostu:

 • Zaščita do 7 naprav hkrati z enim računom
 • Neomejena pasovna širina in visoke hitrosti
 • 24/7 podpora za klepet v živo

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN neomejena pasovna širina in hitrosti strele naj bo to najboljša izbira za spletno varnost.

AES-256 in 2048-bitno šifriranje varuje vaše zasebne podatke pred bitji, ki se skrivajo v noči, medtem ko stroga politika brez zapisov ohranja vašo brskalno aktivnost anonimen.

S svojim CyberSec lahko uničite nadležne pojavne okne in preprečite posest botneta zlonamerna programska oprema in blokiranje oglasov apartma. In s čez 5.000 strežnikov v 62 državah vam virtualnih lokacij ne bo manjkalo.

NordVPN lahko vzamete za test, ki je brez tveganja, z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Kaj vam je všeč pri NordVPN:

 • Ogromna ponudba aplikacij za zaščito vseh naprav
 • Samodejno stikalo za ustavljanje in zaščita pred puščanjem DNS
 • Dodatna varnost z dvojnim šifriranjem podatkov

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN's hitra in enostavna namestitev postopek omogoča popolno ujemanje za začetnike VPN in veterane. To je naše splošno prvak v hitrostnem testu, in s neomejena pasovna širina in vojaško šifriranje, ni boljše izbire za varovanje spletne zasebnosti.

Če povezava VPN kdaj prekine, ExpressVPN samodejno stikalo za ubijanje bo prekinil povezavo z vašo napravo, tako da noben vaš podatkov ne pušča. A stroga politika brez zapisov preprečuje, da bi vaša zgodovina brskanja padla v roke hudobne čarovnice ali čarovnice.

Za dodaten nadzor lahko uporabite funkcija razdelitve tunelov da izberete, do katerih spletnih mest dostopate prek svojega VPN in do katerih dostopate z resničnim naslovom IP.

ExpressVPN ponuja 24/7 podporo strankam prek klepetanja v živo in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah. Lahko tudi poskusite brezplačno 7 dni v napravah Android in iOS. Preverite, kaj lahko pravi uporabniki pravijo o ExpressVPN.

Kaj vam je všeč pri ExpressVPN:

 • Vodilne hitrosti v industriji
 • Zaščita za do 3 naprave hkrati
 • Samodejno stikalo za ubijanje

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4. Ivacy

Ivacy Halloween

S strežniki v 100 državah vam Ivacy VPN omogoča varen, anonimen dostop do vsega, od posnetkov sladkega mucka do strašljivih prenosov filmov za noč čarovnic po vsem svetu. Ubijanje stikalo zagotavlja, da vaš podatki ne bodo nikoli vidni internetnim plazilcem, tudi če vaša povezava s strežnikom pade.

Hitrost, podpora za hudourništvo na namenskih strežnikih in neomejena pasovna širina pomenijo, da lahko napolnite vrečko za noč čarovnic s pretoki v živo in prenosi. Ivacyjeva podpora za stranke je izjemna in vedno na voljo, zato je prijazen obraz v temi vedno en klik.

Vsi naročniki dobijo 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja, za enoletne ali daljše načrte se obdobje vračila podaljša na 30 dni. Zdaj je pravi čas, da preizkusite enega od teh načrtov, zahvaljujoč popustu za noč čarovnic 87% SVOJEGA PRIJAVA!

5. TunnelBear

naprave za predore

Stresite se z zla in sledite zasebnosti svoje dejavnosti brskanja z GhostBear, TunnelBear DPI-izmikanje funkcija.

Nekatere vlade uporabljajo DPI, da prepoznajo podatke, ki so prečkali VPN, in jim preprečijo dostop do cilja. GhostBear uporablja Obfsproxy če želite spremeniti svoj podpis prometnega VPN-ja, da je videti kot redni, nešifriran promet, ko je v pregledu.

TunnelBear sam je najljubši VPN, ki nudi močno zaščito pred vsemi vrstami grozovitih groženj. Deluje super hitri strežniki v več kot 20 državah, in Vedno vklopljen Funkcija pomeni, da vaši podatki nikoli ne ostanejo zaščiteni.

Če je vaša povezava VPN prekinjena, je TunnelBear kill stikalo bo blokiral ves promet, dokler ni ponovno povezan, in njegov politika brez zapisov pomeni, da bo vaša brskalna aktivnost izginila v noč, ko se odjavite.

Najboljše od vsega je, da TunnelBear ponuja a BREZPLAČNI načrt ki jih lahko uporabljate stalno. Omejeno je na 500 MB pasovne širine vsak mesec, ki ne bo omogočil veliko pretakanja ali hudourništva, vendar boste še vedno deležni odlične zaščite pred spletnimi grožnjami.

Kaj vam je o TunnelBearu všeč:

 • 500MB popolnoma brezplačne pasovne širine vsak mesec na svojem načrtu Little Bear
 • Enostavna in samodejna povezava do najbližjega strežnika
 • Nastavite in pozabite s funkcijo Always On

Oglejte si ponudbe TunnelBear

6. KaktusVPN

Kaktusova noč čarovnic

Temne nevarnosti v puščavi? Ne bojte se s CactusVPN ob strani! SmartDNS ponuja vse vrste spletnih priboljškov v dosegu roke, medtem ko politika brez zapisov in namenski strežniki za P2P zagotovite anonimno hudourništvo.

CactusVPN podpira šest protokolov za tuneliranje, vključno z OpenVPN, IKEv2 in SSTP. Aplikacije za vse glavne platforme, vključno z Androidom in iOS-om, pomeni, da lahko svojo zaščito VPN prinesete s seboj kamor koli na noč čarovnic.

Storitev VPN ima 24-urno brezplačno preskusno različico (7 dni za SmartDNS) in 30-dnevno garancijo vračila denarja, plačilo ponudniku pa obisk čarovnic. PRIHRANEK DO 54%!

7. PureVPN

8 najboljših VPN-jev za strašljive spletne grožnje + Halloween popusti!

PureVPN sega globusov s strežniki v več kot 140 državah in vas obravnava vreča polna naprednih funkcij.

Včasih na noč čarovnic del časa želite prikriti svojo identiteto, vendar jo razkrijete zaupanja vrednim spremljevalcem, kot je vaša družina. S številnimi ponudniki, preklop med anonimnim in običajnim brskanjem zahteva izklop omrežja VPN, vendar PureVPN to naredi enostavno z razdelitvijo tunelov.

PureVPN nudi posebno zaščito pred strašljivimi spletnimi demoni s strežniki, pripravljenimi za Ozon, ki samodejno blokira nevarna spletna mesta in pojavna okna kar lahko škoduje vašim napravam in vam omogoča, da brez strahu surfate.

Kot se spodobi za oktober, PureVPN z večino konkurentov premaga dodatek dodatnega dne v svojo politiko vračila in ponudi 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Ta noč čarovnic je pravi čas za naročanje, ponudnik pa ponuja množično 73% POPUST HALLOWEEN za svoj letni načrt.

8. Ghost Pot

8 najboljših VPN-jev za strašljive spletne grožnje + Halloween popusti!

Ghost Pot vam ponuja nekaj najboljša spletna zaščita mogoče s svojimi Plex VP-Multi-Hop VPN. Resnično svojemu imenu, vam ta VPN ponuja skoraj popolno nevidnost v omrežju.

Povezava prek prehoda Plex bo vaše podatke preusmerila po omrežju Ghost Path in vsaj enem dodatnem strežniku, preden se bodo vrnili v javni internet. To omogoča nemogoče, da bi kdo sledil vaši dejavnosti.

Z 142 strežnikov v 49 državah, Omrežje Ghost Path ni tako veliko kot omrežje CyberGhost in NordVPN, vendar je skoraj tako močno. In njegovi paketi so na cenejši strani, zaradi česar je a proračunu prijazna izbira.

Z Ghost Path boste uživali utripajoče hitrosti, neomejena pasovna širina, in zmožnost povežite do 5 naprav ob istem času.

Uživajte priboljšek a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi videli, zakaj toliko uporabnikov ljubi Ghost Path.

Kaj vam je všeč Ghost Path:

 • Aplikacije za skoraj vse naprave
 • Proračunsko prijazni paketi

Oglejte si ponudbe Ghost Path

Povzetek

Ko si privoščite priboljšek - ne zvijač zaščitite svoje podatke z VPN to noč čarovnic. Vaša povezava bo nepropustna vsem silam zla, naj bodo to vampirji, čarovnice, kibernetski kriminalci ali kombinacija vseh treh!

VPN vam bo omogočil tudi dostop do velikega števila spletnih mest in medijev, vključno z vašimi najljubšimi storitvenimi storitvami mimo geoblokiranja in cenzure.

Ko si nadete VPN masko, lahko varno pohajkujete po digitalnih ulicah in si privoščite priboljške za noč čarovnic!

Če želite zagotoviti, da uporabljate vsako razpoložljivo orodje za odganjanje internetnih duhov in gholov, si oglejte tudi naša priporočila za najboljše razširitve VPN za Chrome.

Začnite brezplačno preskusno različico CyberGhost

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me