8 najboljih VPN-a za zastrašujuće prijetnje na mreži + popusti za Halloween!


Maškare? Dok surfate webom, teško je reći jedno od drugog - i to je zastrašujuća misao.

Dok postavljate svoj Jack O'Lanterns da odbaci zle duhove ovog Noći vještica, ne zaboravite na opasne prijetnje koje vrebaju u sjeni interneta. Digitalni demoni čekaju svoju priliku da posjeduju vaš uređaj i proganjaju vas zauvijek.

Ali baš kao što kostimi za Halloween sakrivaju vaš identitet od čudovišta i zombija, VPN će vam ogrnuti uređaj i zaštiti svoju vezu od svih stvari koje gomilaju u noći.

Vi ćete biti virtualno nevidljivi zli hakeri koji želite igrati neugodne trikove, a vaš VPN će vam pomoći pristupio geoblokiranom sadržaju poput američkog Netflixa, tako da nikad ne propustite poslasticu.

A ako vam zlonamjerni softver pruža noćne more, mirno ćete se uvjeriti da VPN sprečava vještice da bacaju čarolije na vaš uređaj i osigurava da vaši osobni podaci imaju siguran prolaz ovaj Halloween.

Najbolje od svega što je trenutno nude mnogi pružatelji usluga MASIVNE HALLOWEEN VPN POPUSTE - pročitajte za povratak svih najboljih ponuda!

Ne želimo vas preplašiti, ali ove internetske opasnosti nisu imaginarna čudovišta koja žive ispod vašeg kreveta - ona su vrlo stvarna. Berači podataka, internetski kriminalci, internetski špijuni i zlonamjerni softver svakodnevno ugrožavaju vašu internetsku sigurnost.

Stvorili smo ovaj vodič kako bismo vam nasmijali ovaj Halloween, ali i zato što vjerujemo u vaše pravo na internetsku slobodu, sigurnost i anonimnost. Pročitajte naše najbolje VPN preporuke za sigurnost na mreži.

Najbolji VPN-ovi za zastrašujuće online prijetnje - Brzi popis

 1. CyberGhost
  Jedan duh kojeg se ne trebate bojati ovog listopada je CyberGhost, koji je pokrenut POSEBNA HALOWEEN UGOVORsada! Uz 256-bitnu enkripciju i NoSpy poslužitelje, vaši će se podaci čuvati u tajnosti.
 2. NordVPN
  Izbjegavajte dosadne trikove ili tretiranja izvan svog preglednika i spriječite posjedovanje botneta pomoću mogućnosti blokiranja oglasa i zlonamjernog softvera NordVPN.
 3. ExpressVPN
  Uživajte u zastrašujuće brzini i pokrivenosti na svim glavnim operativnim platformama pomoću ExpressVPN-ovih aplikacija za oblikovanje oblika.
 4. Ivacy
  Nikad nećete lutati po zastrašujućim internetskim ulicama zahvaljujući Ivacynovoj 24 -7 korisničkoj podršci. I razgovarajte o poslastici - pretplatnici za Noć vještica dobivaju 87% OFFjednogodišnja pretplata!
 5. TunnelBear
  TunnelBearov GhostBear protokol skriva vaše podatke iz dubinske inspekcije paketa (DPI), savršene za pristup ukusnim, ali strogo ograničenim web lokacijama i uslugama.
 6. CactusVPN
  Provucite se mimo goblena koji čuvaju blago i pristupajte preko 300 web-lokacija s ograničenom geološkom lokacijom pomoću pametnog DNS-a tvrtke CactusVPN. Kucnite na vrata davatelja usluga na vrijeme da Halloween ustane 54% OFFsvoju pretplatu!
 7. PureVPN
  Pomoću PureVPN-ovog podijeljenog tuneliranja možete se sakriti od internetskih opasnosti, ali koristeći svoju uobičajenu ISP vezu posjetite prijateljske web stranice. Listopadska posebna sredstva UŠTEDA 73%u vašoj torbi za Noć vještica!
 8. Ghost Path
  Porazite geolokacijske demone i sakrijte svoju IP adresu od internetskih sablona, ​​uz zaštitu privatnosti Ghost Path-a.

rasprodaja cyberhost Halloween

Započnite ubijati internetske vampire odmah!

Zašto vam treba VPN za Noć vještica i cijele godine

Bezbroj opasnosti izvire iz vida na internetu čekajući savršen trenutak bacati se na ne sumnjive korisnike i nezaštićene uređaje. Evo kratkog pregleda glavnih prijetnji vašoj privatnosti i sigurnosti i kako ih VPN uklanja.

7 najstrašnijih online prijetnji

1. Špijunske oči. Poput bića koje vas noću promatra iz svog ormara ISP-ovi vas špijuniraju i tiho zabilježite svoju aktivnost pregledavanja.

Vaš davatelj internetskih usluga može prodati vaše podatke o pretraživanju marketinškim tvrtkama ili ih dostaviti vlastima u kaznenim istragama ili kao dio toga vladini programi nadzora.

2. Podaci vampiri. Davatelji internetskih usluga, pretraživači i korporacije poput Facebook i YouTube prikupljaju vaše osobne podatke i prodati trećim osobama.

3. Hakeri. Kiber-kriminalci koji privlače dušu skrivaju se u dubinama interneta, tražeći ranjive veze na kojima će plijeniti. Jednom kada ga pronađu, imat će ukrasti vam identitet ili zaraziti svoj uređaj s oštećenjem zlonamjernog softvera.

4. Zlonamjerni softver. Špijunski softver, virusi i drugi zlonamjerni programi šire se internetom poput zombi prokletstva. Oni upasti i oštetiti vaš uređaj bez vašeg pristanka - i obično bez vašeg znanja. Glave gore: vole vrebati u besplatnim VPN-ovima. 

Ove zombi kuge često se šire putem kontakta s opasnim web stranicama. Iako će vam trebati i kvalitetan antivirusni program za potpunu zaštitu, dobar VPN otkriva zlonamjerne web stranice i upozorava vas na predstojeću opasnost.

5. otmičari. Grozni paukovi programi puze po webu tražeći nedostatke u vašoj sigurnosti. Oni se služe tim nedostacima hakirati i instalirati kod koji poziva botnet da posjeduje vaš uređaj.

Bonetnet je skupina uređaja zaraženih ovim zloćudnim kodom i kontrolira ih glavno računalo ili vlasnik botneta. Neki otmičari koriste botnete za prikupljanje procesijske snage koja im je potrebna za rudanje kripto-valute. Drugi ih koriste za to šaljite neželjenu poštu, kradu podatke i izvodite DDoS napade.

6. Geoblokiranje. Neke web stranice i mrežne usluge postavljaju čarobno polje sile kako bi kontrolirale ono što vidite na mreži. Geoblocks ograničiti pristup korisnika ovisno o njihovim lokacijama. To je zli trik koji vam uskraćuje puno poslastica na internetu.

Najpoznatije, usluge struje poput Netflix koristi geoblocking tehnologija za ograničavanje TV emisija i filmova koje možete gledati u svojoj regiji.

7. Cenzura. Ovo je jedno pitanje s kojim se nikada ne bismo šalili. Mnoge vlade suzbijaju slobodu govora ograničavanjem sadržaja kojem građani mogu pristupiti na liniji.

Na primjer, Veliki vatrozid Kine blokira mnoge strane web stranice i usporava međunarodni promet. Oštro se protivimo svim cenzurama i pomaganje da ga prevladate VPN-om predstavlja temeljnu komponentu naše misije.

Kako se VPN čuva svaki put kad idete na mrežu

Iako je Noć vještica najzanimljivija noć u godini, ove digitalne prijetnje ne nestaju jednom kad prođe noć. Zbog toga bi VPN trebao biti vaš stalni pratilac na internetu tijekom cijele godine.

VPN maskira vašu IP adresu spajanjem uređaja na udaljeni poslužitelj i šifrira vaše podatke tako jezivi web pauci ne mogu pratiti vašu aktivnost.

Osim što mijenjaju vašu prividnu lokaciju, najbolji VPN-ovi koriste visokotehnološke metode prigušivanja kako bi vam dali mogućnost anonimno zaobići cenzuru i geoblokiranje sadržaja iz cijelog svijeta.

Kad osigurate vezu s VPN-om, ona postaje praktički nemoguće da vampiri podataka kradu vaše osobne podatke poput adrese, lozinke i brojeva bankovnih računa ili kreditnih kartica.

Na sve ove načine i još mnogo toga, vrhunski VPN osigurat će vas siguran i neograničen pristup na internet tijekom sablasne sezone i svakog drugog dana u godini.

8 najboljih VPN-ova za Noć vještica s posebnim ponudama!

1. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Nudeći vojnu enkripciju i aplikacije za svaku platformu, ovaj će ljubazni duh smiriti sve vaše strahove u ovoj noći All Hallowings. I evo poslastica: CyberGhost nudi nevjerojatni popust za Noć vještica ODMAH - možete dobiti ovu sjajnu uslugu za samo 2,75 USD mjesečno!!

S preko 6 000+ poslužitelja u 90+ zemalja CyberGhost to olakšava deblokirajte cenzurirani i geoblokirani sadržaj gotovo bilo gdje u svijetu.

CyberGhost-a NoSpy poslužitelji i politika bez zapisnika znači da se podaci o vašem pretraživanju nikada neće bilježiti. Zapravo, davatelj održava posebno izgrađen podatkovni centar u Rumunjskoj upravo za izbjegavajte vladin nadzor i čuvati podatke svojih korisnika izvan dosega zemalja 14 očiju.

Možete vidjeti i sami zašto CyberGhost tako visoko preporučuju korisnici s a 7-dnevna besplatna probna aplikacija za mobilne uređaje, 24-satna besplatna probna inačica sustava Windows, i 45-dnevna garancija povrata novca za sve platforme.

Što će vam se svidjeti o CyberGhostu:

 • Zaštita za do 7 uređaja istovremeno s jednim računom
 • Neograničena propusnost i velike brzine
 • 24/7 podrška uživo

2. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN-a neograničena propusnost i munjevitom brzinom neka bude top izbor za internetsku sigurnost.

AES-256 i 2048-bitna enkripcija čuvat će vaše privatne podatke od bića koja vrebaju u noći, a stroga politika bez zapisa zadržava vašu aktivnost pregledavanja anoniman.

Možete ubiti dosadne skočne prozore i oduzeti posjedovanje botneta svojim CyberSec-om zlonamjerni softver i blokiranje oglasa Suite. I s preko 5.000 poslužitelja u 62 zemlje nikad vam neće nedostajati virtualnih lokacija za odabir.

NordVPN možete uzeti za test bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

Što će vam se svidjeti o NordVPN-u:

 • Veliki spektar aplikacija za zaštitu svih uređaja
 • Automatska sklopka za isključivanje i DNS zaštita od curenja
 • Dodatna sigurnost s dvostrukom enkripcijom podataka

Pogledajte NordVPN ponude

3. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN-a brzo i jednostavno podešavanje postupak ga čini savršenim podudarnim za VPN početnike i veterane. Sve je to u cjelini prvak u brzinskom ispitivanju, i sa neograničena propusnost i šifriranje vojnog stupnja, nema boljeg izbora za zaštitu vaše internetske privatnosti.

Ako vaša VPN veza ikad bude neuspjela, ExpressVPN je automatski prekidač isključit će vaš uređaj tako da nitko od vaših podataka ne procuri. stroga politika bez zapisa sprječava da vam povijest pregledavanja padne u ruke zle vještice ili krvavice.

Za dodatnu kontrolu možete koristiti značajka podijeljenog tunela za odabir web lokacija kojima pristupate putem svoje VPN i kojima pristupate sa stvarnom IP adresom.

ExpressVPN nudi 24/7 korisničku podršku putem live chat i a 30-dnevna garancija povrata novca na svim njegovim uslugama. Također možete pokušajte besplatno 7 dana na Android i iOS uređajima. Provjerite što pravi korisnici moraju reći o ExpressVPN-u.

Što će vam se svidjeti u ExpressVPN-u:

 • Brzine vodeće u industriji
 • Zaštita za najviše 3 uređaja istovremeno
 • Automatski prekidač

Pogledajte ExpressVPN ponude

4. Ivacy

Ivacy Halloween

Sa poslužiteljima u 100 zemalja, Ivacy VPN omogućuje vam siguran, anonimni pristup svemu, od videozapisa slatkog mačića do zastrašujućih preuzimanja filmova za Halloween u cijelom svijetu. Prekidač za ubijanje osigurava da vaš podaci nikada neće postati vidljivi intersejderima, čak i ako vaša veza s serverom ispadne.

Velike brzine, podrška za bujice na namjenskim poslužiteljima i neograničena propusnost znače da možete napunite svoju vrećicu za Noć vještica uživo i prenosi. Ivacyjeva korisnička podrška izuzetna je i uvijek dostupna, tako da je ljubazno lice u mraku uvijek jedan klik.

Svi pretplatnici dobivaju 7-dnevna garancija povrata novca, a za planove od jedne godine ili duže, razdoblje povrata produžava se na 30 dana. Sada je savršeno vrijeme da isprobate jedan od tih planova, zahvaljujući popustu na Noć vještica 87% popusta na vašu pretplatu!

5. TunnelBear

uređaji za tunele

Skidajte zlo sa svog traga i održavajte privatnost svoje aktivnosti pregledavanja uz GhostBear, TunnelBear DPI-izbjegava svojstvo.

Neke vlade koriste DPI da identificiraju podatke koji su prešli VPN i blokiraju ih da stignu na svoje odredište. GhostBear koristi Obfsproxy da biste promijenili svoj potpis VPN prometa kako bi izgledao kao redoviti, nešifrirani promet kada je pod kontrolom.

Sam TunnelBear omiljeni je VPN koji nudi moćnu zaštitu od svih vrsta sablasnih prijetnji. Djeluje super brzi poslužitelji u više od 20 zemalja, i the Uvijek uključen Značajka znači da vaši podaci nikada ne ostaju nezaštićeni.

Ako je vaša VPN veza prekinuta, TunnelBear je ubojiti prekidač blokirat će svaki promet dok se ponovno ne poveže i njegov politika bez zapisnika znači da će vaša aktivnost pregledavanja nestati u noći kad se odjavite.

Najbolje od svega, TunnelBear nudi: BESPLATNI plan koje možete stalno koristiti. Ograničeno je na 500MB propusnosti svakog mjeseca, što neće dopustiti mnogo strujanja ili bujica, ali ipak ćete dobiti odličnu zaštitu od internetskih prijetnji.

Što ćete voljeti o TunnelBearu:

 • 500MB potpuno besplatne propusnosti svaki mjesec na njegovom planu Little Bear
 • Jednostavna i automatska veza s najbližim poslužiteljem
 • Postavite i zaboravite pomoću funkcije Uvijek uključeno

Pogledajte ponude TunnelBear-a

6. KaktusVPN

Kaktus Halloween

Tamne opasnosti u pustinji? Nemojte se bojati CactusVPN-a sa vaše strane! SmartDNS stavlja vam na raspolaganje sve vrste web poslastica, a pravila bez zapisnika i namjenski poslužitelji za P2P jamčiti anonimnu bujicu.

CactusVPN podržava šest protokola za tuneliranje, uključujući OpenVPN, IKEv2 i SSTP. Aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Android i iOS, znači da svoju VPN zaštitu možete ponijeti sa sobom gdje god da idete na Noć vještica.

VPN usluga dolazi s 24-satnim besplatnim probnim vremenom (7 dana za SmartDNS) i 30-dnevnim jamstvom povrata novca, a plaćanje davatelja posjeta za Halloween donijet će vam UŠTEDA DO 54%!

7. PureVPN

8 najboljih VPN-a za zastrašujuće prijetnje na mreži + popusti za Halloween!

PureVPN obuhvaća globus sa poslužiteljima u preko 140 zemalja i obrađuje vas vreća puna naprednih značajki.

Ponekad na Halloween želite dio vremena maskirati svoj identitet, ali ga otkriti pouzdanim suputnicima poput vaše obitelji. S mnogim pružateljima usluga, prebacivanje između anonimnog i uobičajenog pregledavanja zahtijeva prekidanje VPN-a, ali PureVPN to čini jednostavno s podijeljenim tuneliranjem.

PureVPN nudi posebnu zaštitu od zastrašujućih demona na mreži pomoću poslužitelja spremnih za Ozon automatski blokiraju opasne web stranice i skočne prozore što može naštetiti vašim uređajima i omogućuje vam surfanje bez straha.

Kao što dolikuje listopad, PureVPN je najbolji natjecatelj dodajući dodatni dan u svoju politiku povrata, nudeći 31-dnevno jamstvo povrata novca. Ovaj Halloween je savršeno vrijeme za pretplatu, a pružatelj usluga nudi ogromnu ponudu 73% POPUSTA HALLOWEEN za svoj godišnji plan.

8. Duh staza

8 najboljih VPN-a za zastrašujuće prijetnje na mreži + popusti za Halloween!

Ghost Path nudi vam neke od najbolja internetska zaštita moguće sa svojim Plex Multi-Hop VPN. Točno svom imenu, ovaj VPN nudi vam gotovo potpunu nevidljivost na mreži.

Ako se povežete putem Plex gateway-a, prebacit će vaše podatke oko mreže Ghost Path-a i kroz barem jedan dodatni poslužitelj prije nego što se ponovo vrati na javni internet. Ovo ga čini nemoguće da bilo tko prati vašu aktivnost.

S 142 poslužitelja u 49 zemalja, Mreža Ghost Path nije velika kao mreža CyberGhosta i NordVPN-a, ali je gotovo toliko jaka. A njegovi su paketi na jeftinijoj strani, što ga čini a izbor proračuna.

Uz Ghost Path, uživat ćete brze brzine, neograničena propusnost, i sposobnost da spojite do 5 uređaja u isto vrijeme.

Uživajte u poslastici a 30-dnevna garancija povrata novca da vide zašto toliko mnogo korisnika voli Ghost Path.

Što će vam se svidjeti o Ghost Pathu:

 • Aplikacije za gotovo sve uređaje
 • Povoljni paketi

Pogledajte ponude Ghost Path

Sažetak

Nabavite poslasticu - a ne trik - kad zaštiti svoje podatke s VPN-om ovaj Halloween. Vaša će veza biti neprobojan svim silama zla, bilo da su to vampiri, vještice, kibernetički kriminalci ili kombinacija sva tri!

VPN će vam također omogućiti pristup ogromnom broju web stranica i medija, uključujući vaše omiljene streaming usluge, od strane zaobilazeći geoblokiranje i cenzuru.

Jednom kada stavite svoju VPN masku, možete bezbrižno lutati digitalnim ulicama kako biste dobili svoje poslastice za Halloween!

Da biste bili sigurni da koristite svaki raspoloživi alat za odbijanje duhova i duhova na Internetu, pogledajte i naše preporuke za najbolja VPN proširenja za Chrome.

Započnite svoju besplatnu probu CyberGhost sada

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me