8 najboljih alternativa piratskim zaljevima koji djeluju u 2020. godini


Najbolje alternative Pirate Bayu:

 1. KickassTorrents
 2. EZTV
 3. YTS
 4. Zooqle
 5. ExtraTorrent
 6. Torrentz2
 7. iDope
 8. Xtorrent 2

Sjajno, srce!

Nakon nekoliko mjeseci u nemirnim vodama, Gusarski zaljev napokon se vratio na mrežu - ali nažalost, ne za sve.

Omiljena svjetska bujica bila je prisiljena hodati po dasci (to je to zabranjen je) u nekim dijelovima svijeta, zbog polemike oko njegove veze s kršenjem autorskih prava.

Budite oprezni: strogi zakoni o autorskim pravima znače da bujica može biti ilegalna tamo gdje živite. Uvijek koristite preporučeni, sigurni VPN da biste se zaštitili prilikom bujice. Imajte na umu da vpnMentor ne odobrava nijednu nezakonitu aktivnost.

Pa što možeš učiniti? ako je Piratski zaljev blokiran u vašoj regiji ili vam je tek dosadilo pretraživanje digitalnih oceana da biste ga pronašli, s čestim nestancima i ponovnim pojavljivanjima pod novim URL-ovima?

Srećom, postoji jednostavno rješenje! Za svako bujice koje se zatvori, na njegovo se mjesto pojavljuju drugi. Sve što trebate je pouzdano alternativno mjesto za bujice koristiti za vrijeme kada Pirate Bay nije dostupan.

Zapravo, korisno je znati o drugim opcijama bujice čak i ako je Pirate Bay lako do vas, pogotovo ako tražite rijetke datoteke.

Naši stručnjaci za P2P kontinuirano prate usluge bujice kako bi pronašli najbolje web lokacije dostupne u bilo kojem trenutku. I brzo odricanje od odgovornosti, ako ste zabrinuti za svoju internetsku sigurnost, toplo preporučujemo da se prijavite za VPN uslugu.

Zašto je to tako važno?

Budući da mnoštvo ljudi pristupa i prenosi podatke na bujice, materijal koji odaberete za preuzimanje može biti zaražen; a da ne spominjemo da čak i korištenjem takve usluge možete biti podvrgnuti krađi podataka i zlonamjernoj intervenciji treće strane.

Imajući to u vidu, u nastavku ćete pronaći trenutni popis stručnih i sigurnih opcija za bujice naših stručnjaka.

Najbolje alternative Piratskom zaljevu koji trenutno djeluje

Sada kada znate kako zaštititi torrente sigurno i anonimno, evo vam runda najboljih web mjesta koja možete koristiti kada Pirate Bay nije dostupan ili nemate potrebne datoteke.

1. KickassTorrents

kickasstorrent

KickassTorrents je oduvijek bio pouzdan favorit među bujicama, a snažan je već više od desetljeća. Iako je blokiran u nekim zemljama, poput Australije, otkrili smo da jest jednostavan pristup s bilo kojeg mjesta putem VPN-a.

KickassTorrents’ pojednostavljeno sučelje olakšava pronalaženje onog što tražite s minimalnim ometanjem, ali ako imate više vremena, možete pregledati naslovnicu za vruće teme i preporuke.

Njegov je katalog izuzetno dobro zaokružen, tako da ćete moći pronaći gotovo sve što tražite. Ako ustanovite da nešto nedostaje, možete se prijaviti na mreži zajednica od 165 000+ članova podnijeti zahtjev.

Posjetite KickassTorrents.

2. EZTV

EZTV

EZTV je jedan od najaktivnije bujice za ljubitelje TV emisija. U paketu je sa značajkama koje poboljšavaju vaše iskustvo mučenja, od ugrađen alat za provjeru anonimnosti na glavnoj stranici kalendara koji se ocrtava datumi izdavanja epizode za stotine emisija.

Web mjesto je jednostavan za korištenje, ali ako naiđete na bilo kakve probleme, postoji opsežan odjeljak za često postavljana pitanja i pomoć, kao i odjeljak aktivni forum. Najbolje je koristite blokadu skočnih prozora kada ste na web-lokaciji EZTV-a, klikom na poveznice na izborniku generiraju se prazni pop-up prozori.

Posjetite EZTV.

3. YTS

YTS

YTS igra od kuće do an nevjerojatan izbor filmova, usredotočujući se na HD preuzimanja s male veličine datoteke. Ovo je savršeno ako pokušavate sačuvati podatke ili jednostavno želite brzo preuzeti film.

Izgled je moderan i lagan za kretanje, ali mjesto nema aktivnu bazu web stranica poput EZTV. Međutim, ako se registrirate na YTS, možete podnijeti zahtjeve za određene torrent datoteke, što je posebno korisno ako pokušavate pronaći neuobičajenog favorita.

Posjetite YTS.

4. Zooqle

Zoogle

Zooqle je svestrana platforma, s preko 172.000 TV epizoda i 38.000 filmova na svojoj bazi podataka. Tlocrt mu je malo drugačiji od konvencionalnijih mjesta za stare škole, ali još je nevjerojatno jednostavan za korištenje.

Jedinstvena značajka Zooqlea je okvir "moje pretplate" koji vas upozorava kada nove epizode vaših omiljenih emisija postanu dostupne za gledanje.

Sigurno ćete to poželjeti neka bude blokiran oglas, No, kako klikom na web mjesto stvara puno skočnih prozora. Većina korisnika smatra da je ovaj mali kompromis vrijedan toga što Zooqle nudi sve od čega TV emisije igara i digitalnih udžbenika.

Posjetite Zooqle.

5. ExtraTorrent

extratorrent

ExtraTorrent je jedan od najveći BitTorrent sustavi, pružanje an jednostavan za korištenje pretraživač za gotovo sve vrste bujica koje biste mogli poželjeti.

Uz filmove i TV naći ćete bujice za softver, igre, knjige i glazba. Sučelje je malo nezgrapno, ali generalno, to je izvrsna alternativa za The Pirate Bay. Što je najbolje, nismo posjetili skočne prozore kad smo posjetili web lokaciju!

Posjetite ExtraTorrent.

6. Torrentz2

torrentz2

Torrentz2 je izuzetno jednostavan alat za pretraživanje koji indeksira nešto više od 61.000.000 bujica. Nije toliko prepuna torrent platformi kao što je Zooqle, ali sigurno ispunjava posao.

Torrentz2 je sveobuhvatniji od bilo kojeg pojedinačnog torrent mjesta, jer traži više baza podataka odjednom. Ako tražite an laka, bez nepotrebnih alternativa do Piratskog zaljeva, Torrentz2 vas je pokrivao.

Posjetite Torrentz2.

7. iDope

iDope

iDope je relativno nov dodatak torrent sceni, ali to je i postao nevjerojatno popularan - i to s dobrim razlogom. Ne samo da je njegov izgled vrlo prijazan za korisnike (i baš simpatično), također je uspio indeksirati preko 12 milijuna bujica!

Zanimljivo je da se web mjesto naziva "Počast Kickass bujicama,"Iako je nejasno što to točno znači, ako ništa drugo.

Iako mu nedostaju neke značajke koje bismo željeli vidjeti, poput okvira za pretplatu Zooqle ili podrške za zajednicu KickassTorrents, to je zippy i intuitivan Pirate Bay alternativa.

Posjetite iDope.

8. Xtorrent 2

8 najboljih alternativa piratskim zaljevima koji djeluju u 2020. godini

Dizajniran posebno za Mac OS X, Xtorrent 2 je hvaljen zbog svog jednostavan za upotrebu i prilagodljiv alat za pretraživanje. Pomoću Xtorrent 2 možete odabrati svoje omiljene tragače, odabrati s popisa Xtorrent ili pregledavati rezultate s pretraživača poput Yahooa i Googlea.

Automatsko preuzimanje s jednim klikom pridruži se a vrlo intuitivno korisničko sučelje kako bi Xtorrent bio sjajna opcija za one nove u bujici.

Ipak, moramo imati na umu nekoliko nedostataka. Vas morat će platiti za otključavanje najboljih brzina a Xtorrent je zabranjeni od strane nekih tragača zbog korištenja knjižnice libtransmisije.

Najbolji radnici u gusarskim zaljevima

Točno je što kažu: kada se ukloni jedno bujice, na njegovo se mjesto pojavljuje još 10.

Na raspolaganju je nekoliko PHP skripti dopustiti bilo kome stvorite proxy protokol Pirate Bay na njihovoj web stranici.

Ti proksiji pružaju neprocjenjivu sigurnosnu kopiju kada je Piratski zaljev nedostupan. Oni također pružaju pristup korisnicima u zemljama koje su zabranile Piratski zaljev.

Budući da bilo tko može ugostiti proxy protokol Pirate Bay, teško je pronaći pouzdanog i brzog. Naši stručnjaci za bujice imaju testirali su vrhunske punktove Pirate Baya zbog sigurnosti i brzine.

Možemo potvrditi da su sljedeći punomoćnici u mreži i da rade s najvećom brzinom:

 • mypirate.org– sa sjedištem u SAD-u
 • openpirate.org - sa sjedištem u SAD-u
 • thepiratebay.icu - sa sjedištem u Rumunjskoj
 • piratebay.life - sa sjedištem u Francuskoj
 • thepirate.live - sa sjedištem u Velikoj Britaniji
 • unblockpirate.uk - sa sjedištem u Velikoj Britaniji

Pravni vs ilegalni bujice - koji su zakoni?

Torrentstvo kao način dijeljenja datoteka u većini je zemalja legalno. Međutim, koristeći bujice za distribuciju i preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima, uključujući mnoge pjesme i filmove, je ilegalno. Ne podržavamo niti potičemo ilegalne aktivnosti mučenja.

Jer je nemoguće nadgledati svaku bujicu za materijal zaštićen autorskim pravima, neke zemlje blokirati pristup bujicama poput Piratskog zaljeva u potpunosti. Možete provjeriti kartu naših svjetskih zakona o bujici kako biste vidjeli kakav stav vlada prema bujicama u vašoj regiji.

Ako su bujice u vašoj zemlji ograničene, sigurno ćete to željeti koristite virtualnu privatnu mrežu (VPN) da biste prikrili svoju lokaciju. Međutim, postoji mnogo više razloga za korištenje VPN-a svaki put kada posjetite mjesto mučenja, bez obzira gdje se nalazite.

Zašto biste UVIJEK trebali koristiti VPN prilikom bujice

Torrenting je rizičan posao, i to ne samo zato što možda nesvjesno preuzmete virus ili drugi zlonamjerni softver (iako je ta opasnost vrlo stvarna). Dakle, prije nego što dođemo do najboljih alternativa za bujice u The Pirate Bay, trebali bismo objasniti kako ostati siguran.

VPN će zaštititi vaš uređaj ne samo kada vršite bujicu, već i kad samo pregledavate ili prenosite video sadržaj. Evo samo nekoliko razloge zbog kojih biste trebali koristiti VPN kad god preuzimate ili prenosite torrent datoteke.

1. Zaobići lokalne zabrane bujica

Ako je vaša vlada blokirala ili ograničila vaše omiljene torrent stranice, VPN će vam vratiti pristup njima.

Po maskira vaš IP i usmjeravajući svoj promet kroz siguran tunel na udaljeni poslužitelj, VPN čini da izgledate kao da pristupate web lokacijama s druge lokacije.

Sve što trebate učiniti je povežite se s poslužiteljem u zemlji u kojoj bujica nije blokirana, i dobro ćeš ići. Imajte na umu da će vam i dalje trebati alternative za The Pirate Bay jer bi se istodobno moglo globalno zatvoriti tjednima ili mjesecima..

A VPN također može zaobići mnoge vrste cenzurnih vatrozida i geobloka, pruža vam siguran i neograničen pristup internetu sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu.

2. Izbjegavajte pravne radnje

Kad se povežete s VPN-om, vaša je prava IP adresa maskirana kako web stranice koje posjetite ne vide vašu stvarnu lokaciju. Ako slučajno preuzmete materijal zaštićen autorskim pravima, to će osigurati vaša VPN aktivnost se ne može pratiti prema vama.

3. Izbjegavajte špijunske oči

Ako ne koristite VPN da biste osigurali vezu, agencije za nadzor i vaš davatelj internetskih usluga mogu lako nadzirati vašu aktivnost pregledavanja. Ako vide da koristite bujicu, mogu vam ograničiti pristup ili ugasiti internetske brzine - ili još gore.

VPN kriptira sve podatke koji putuje preko vaše veze, čineći ga nečitljiv za vašeg davatelja internetskih usluga, kao i vladinim agentima za nadzor i svima drugima koji možda pokušavaju vidjeti što namjeravate.

4. Neka vaše privatne podatke ostanu privatne

Kad preuzimate i postavljate datoteke na torrent platformu, drugi korisnici mogu vidjeti vašu IP adresu - što znači da lako mogu pronaći vašu lokaciju ili čak pokrenuti DoS ili napad zlonamjernog softvera na vas.

Kada koristite VPN, ostali torrent korisnici na web mjestu vidjet će samo IP adresu poslužitelja na koji ste povezani. Zapravo će vaš VPN čuvajte sve svoje osjetljive podatke iz ruku hakera i cyber kriminalaca.

Znajući da vam treba VPN kada bujica pola je bitke. Ksada koje VPN-ove možete sigurno koristiti jednako je važna druga polovica. Možda bi bilo primamljivo odlučiti se za besplatnu VPN uslugu, ali toplo ne savjetujemo.

U najboljem slučaju, besplatni VPN-i imat će bolno male brzine zbog čega je preuzimanje torrenta gotovo nemoguće. U najgorem slučaju imat će slabu sigurnost koja ugrožava vaše podatke ili uređaje ili prakse skupljanja podataka koji vam oduzimaju privatnost.

Čak i među plaćenim VPN uslugama, mnogi ne nude odgovarajuću podršku za anonimne bujice. Ovo su davateljima kojima možete vjerovati za ultra brze veze i potpunu zaštitu.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

Sa svojim velike brzine, neograničeni podaci, i impresivno sigurnosne značajke, NordVPN je jedan od najboljih izbora za bujice. Jednostavno ne možete pogriješiti s jakim P2P podrška i tvoj izbor 5.000+ poslužitelja u 62 zemlje!

Kad bujite, NordVPN će automatski preusmjeriti vašu vezu na najbolji dostupni P2P poslužitelj kako bi preuzimanja bila brza i sigurna. Možeš spojite do 6 uređaja istovremeno da cijelo domaćinstvo bude zaštićeno.

Isprobajte NordVPN bez rizika s a 30-dnevna garancija povrata novca da vidite što to može učiniti za vas.

Pogledajte NordVPN ponude

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN je VPN s velikim sadržajem značajki bujica sigurna, anonimna i lagana.

Ako ste novi u svijetu VPN-ova, ExpressVPN je vaš savršeni spoj. Njegove su aplikacije lako za razumjeti i brzo postavljanje - a kad govorimo o brzini, ExpressVPN je također najbrži VPN na tržištu!

ExpressVPN djeluje više od toga 2.000 poslužitelja u 94 zemlje, a koristi vrhunske sigurnosne značajke kao što su 256-bitna enkripcija i automatska sklopka za isključivanje kako bi zaštitili vaše podatke 24/7. Stroga pravila bez zapisnika jamče vam potpunu anonimnost.

Kao ExpressVPN korisnik, uživat ćete neograničena propusnost za do 3 vašeg uređaja istovremeno. Dobit ćete 30-dnevno jamstvo povrata novca za svaku pretplatu, a ti možeš pokušajte besplatno 7 dana na Android i iOS uređajima.

Provjerite što stvarni korisnici moraju reći o ExpressVPN-u posjetite našu arhivu recenzija.

Pogledajte ExpressVPN ponude

3. CyberGhost

CyberGhost bujica

Poznat po svojim visokokvalitetno korisničko iskustvo i pouzdano velike brzine, CyberGhost je omiljen među zajednicom bujice.

U stvari, ima ugrađeni profil bujice osmišljen za ubrzanje i zaštitu svih vaših preuzimanja. A kada bujite, CyberGhost će vas automatski povezati jedan od svojih najboljih P2P poslužitelja.

Kad se ne bujite, imat ćete izbor 3.000 poslužitelja u 61 zemlji za globalni pristup web-lokacijama i servisima s ograničenom geološkom mrežom poput Netflixa.

Uz CyberGhost, uživat ćete neograničena propusnost, i možete pokušati bez rizika s a 45-dnevna garancija povrata novca, zajedno s besplatna suđenja do 7 dana za korisnike Android, iOS i Windows.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

Sažetak

Sa tako širokim izborom Pirate Bay opcija koje možete odabrati, nema potrebe za strahom od trčanja na olujnim morima bujica. Ali morate zapamtiti jednu: Nikad nije sigurno bujica bez VPN-a.

Dobra VPN volja deblokirajte cenzurirane i geoblokirane web stranice i zaštiti svoj uređaj od zlonamjernih napada. A ako slučajno preuzmete materijal zaštićen autorskim pravima, to može i spasi od pravnih posljedica!

Ako vam je potreban samo pristup torrenting web stranicama za kratko vrijeme, možete dobiti BESPLATNO korištenje najbolje ocijenjenog VPN-a korištenjem besplatne probne verzije ili garancije povrata novca. Da biste dobili najbolju dugoročnu zaštitu po najnižoj cijeni, držite svoj teleskop usredotočen na našu stranicu s kodovima kupona, prijatelju!

Nabavite NordVPN odmah!

Više članaka u kojima ćete moći uživati:

 • Najbolji VPN-ovi za torente
 • Kako deblokirati Gusarski zaljev u bilo kojoj zemlji

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me