8 legjobb VPN az ijesztő online fenyegetésekhez + Halloween kedvezmények!


Csokit vagy csalunk? Amikor szörfözik az interneten, nehéz megmondani a másiktól - és ez egy ijesztő gondolat.

Miközben Jack O'Lanternjét arra állítja, hogy megakadályozza a gonosz szellemeket ebben a Halloween-ban, ne felejtse el a veszélyes az Internet árnyékában rejlő fenyegetések. A digitális démonok várják esélyüket, hogy birtokolja a készüléket, és örökké kísért.

De ahogy a Halloween jelmezek elrejtik személyazonosságát a szörnyek és a zombik ellen, a A VPN elrejti a készüléket és védi a kapcsolatot mindazon dolgok közül, amelyek megragadnak az éjszakában.

Valójában te leszel láthatatlan a gonosz hackerek számára akik csúnya trükköket akarnak játszani, és a VPN segít hozzáférhető geoblokkolt tartalomhoz mint például az USA Netflix, így soha nem szabad kihagyni egy élvezetét.

És ha a rosszindulatú programok rémálmakat okoznak, akkor nyugodtan pihenhet, ha ismeri a VPN-t, megakadályozza, hogy a boszorkányok varázslatokat mutassanak az eszközön, és biztosítja, hogy személyes adatai biztonságosan átmenjenek ez a Halloween.

A legjobb az, hogy sok szolgáltató jelenleg kínál MASSIVE HALLOWEEN VPN KEDVEZMÉNYEK - olvassa el az összes legjobb ajánlat elvesztését!

Nem akarunk felidézni téged, de ezek az online veszélyek nem olyan képzeletbeli szörnyek, akik az ágyad alatt élnek - nagyon valók. Adatgyűjtők, számítógépes bűnözők, internetes kémek és rosszindulatú programok minden nap fenyegeti az online biztonságot.

Úgy készítettük ezt az útmutatót, hogy mosolyogjon neked a Halloween-ban, de azért is, mert hiszünk az online szabadsághoz, biztonsághoz és névtelenséghez való jogaiban. Olvassa el a legjobb VPN-ajánlásainkat, hogy biztonságban maradjon az interneten.

A legjobb VPN-k a félelmetes online fenyegetésekhez - Gyorslista

 1. CyberGhost
  Az egyik szellem, amelyet nem kell félnie ezen októberben, a CyberGhost, amely a KÜLÖNLEGES HALLOWEEN-EGYEDIépp most! 256 bites titkosítással és NoSpy szerverekkel az adatokat titokban fogják tárolni.
 2. NordVPN
  Tartsa távol a bosszantó trükköket a böngészőből, és tartózkodjon a botnet birtoklásától a NordVPN hirdetési és rosszindulatú programok blokkoló képességeivel.
 3. ExpressVPN
  Élvezze az ijesztően gyors sebességet és a lefedettséget az összes nagyobb operációs platformon az ExpressVPN alakváltó alkalmazásaival.
 4. Ivacy
  Soha nem szabad az ijesztő internetes utcákon egyedül járni, köszönhetően az Ivacy rugalmas, 24 órás ügyfélszolgálatának. És beszélj egy élvezetről - a Halloween előfizetők megkapják 87% KIegyéves előfizetés!
 5. TunnelBear
  Az TunnelBear GhostBear protokoll elrejti az Ön adatait a mély csomagok ellenőrzéséből (DPI), tökéletesen hozzáférve az ízletes, de erősen korlátozott webhelyekhez és szolgáltatásokhoz.
 6. CactusVPN
  A CactusVPN intelligens DNS-ével több, mint 300 földrajzi korlátozással rendelkező webhelyhez férhet hozzá kincsvédő goblinok. Kopogjon a szolgáltató ajtaján időben, hogy Halloween felkelhessen 54% KIaz előfizetésed!
 7. PureVPN
  A PureVPN megosztott alagútjának segítségével elrejtheti magát az internetes veszélyekkel szemben, de a szokásos internetszolgáltató kapcsolatával a barátságos webhelyek felkeresésére használhatja. Októberi különleges eszköz 73% megtakarítása zacskójában a Halloween finomságokat!
 8. Ghost Path
  Győzd le a földrajzi helymeghatározási démonokat, és rejtsd el IP-címedet az online spook-októl a Ghost Path adatvédelmi oldalain.

cyberghost halloween eladó

Indítsa el az internetes vámpírok vágását most!

Miért van szüksége VPN-re Halloween és egész évben

Számtalan veszély veszélyezteti magát a szem elől az interneten, és várja a tökéletes pillanatot goromba a gyanútlan felhasználókra és a nem védett eszközökre. Itt röviden bemutatjuk az Ön személyes adatait és biztonságát fenyegető fő veszélyeket, valamint azt, hogy a VPN hogyan küzd le ezekről.

A 7 legfélelmetesebb online fenyegetés

1. Kémkedés szeme. Mint az a lény, amely éjszaka a szekrényéből figyeli téged, sokak Az internetszolgáltatók kémkednek rád és csendben naplózza a böngészési tevékenységet.

Előfordulhat, hogy internetszolgáltatója eladja böngészési adatait marketingcégeknek, vagy bűnügyi nyomozás céljából, vagy annak részeként átadhatja a hatóságoknak kormányzati felügyeleti programok.

2. Adat vámpírok. Internetszolgáltatók, keresőmotorok és hasonló vállalatok A Facebook és a YouTube összegyűjti személyes adatait és eladni harmadik fél számára.

3. Hackerek. A lélekkel ragadó számítógépes bűnözők az Internet mélyében rejtőznek, és érzékeny kapcsolatokat keresnek a ragadozásuk céljából. Miután megtalálják, meg fogják találni ellopja személyazonosságát vagy megfertőzni a készüléket káros malware-kel.

4. Malware. A kémprogramok, vírusok és más rosszindulatú szoftverek az interneten keresztül terjednek, mint egy zombi átok. Ők támadjon meg és károsítsa a készüléket beleegyezése nélkül - és általában az ön tudta nélkül. Fejjel: szeretnek ingyenes VPN-eket lapozni. 

Ezeket a zombi csapásokat gyakran veszélyes webhelyekkel érintkezve terjesztik. Annak ellenére, hogy a teljes védelemhez magas színvonalú víruskereső programra is szükség van, egy jó VPN rosszindulatú webhelyeket észlel és figyelmeztet a közelgő veszélyre.

5. Gépeltérítők. A hátborzongató pókprogramok feltérképezik az internetet, és biztonsági hiányosságokat keresnek. Ezeket a hiányosságokat felhasználják csapkodj be és telepítsd a kódot amely meghív egy botnet, hogy birtokolja a készüléket.

A botnet egy olyan eszközcsoport, amelyet megfertőztek ezzel a rosszindulatú kóddal, és amelyet egy mester számítógép vagy a botnet tulajdonos kezel. Egyes gépeltérítők botneteket használnak a kriptovaluta bányászatához szükséges feldolgozási teljesítmény összeállításához. Mások használják őket spam küldése, adatok ellopása és DDoS támadások futtatása.

6. Geoblokkolás. Néhány webhely és online szolgáltatás varázslatos erőmezőt állít fel az online látás irányítására. Geoblocks korlátozza a felhasználók hozzáférését a helyétől függően. Gonosz trükk, amely sok internetes kezelést megtagad.

A leghíresebb streaming szolgáltatások, mint például A Netflix geoblokkolót használ a térségében megnézhető TV-műsorok és filmek korlátozásának technológiája.

7. Cenzúra. Ez egy olyan kérdés, amelyről soha nem viccelődnénk. Sok kormány elnyomja a szólásszabadságot az állampolgárok által hozzáférhető tartalom korlátozása online.

Például a kínai nagy tűzfal blokkolja sok külföldi weboldalt és lelassítja a nemzetközi forgalmat. Határozottan ellenezzük az összes cenzúrát, és missziónk alapvető eleme a VPN-sel való leküzdés segítése.

Hogyan védi a VPN minden alkalommal, amikor online csatlakozik

Bár a halloween az év legkönnyebb éjszaka, ezek a digitális fenyegetések nem szűnnek meg miután az éjszaka vége. Ezért a VPN-nek az ön állandó társának kell lennie az interneten egész évben.

VPN elrejti az IP-címét csatlakoztatva a készüléket egy távoli szerverhez, és titkosítja az adatait így a hátborzongató internetes feltérképezők nem tudják követni az Ön tevékenységét.

A látható VPN-k módosítása mellett a legjobb VPN-k csúcstechnológiájú obfuzációs módszereket alkalmaznak, hogy képesek legyenek rá névtelenül megkerülni a cenzúrát és a geoblokkolást tartalom a világ minden tájáról.

Ha biztonságos kapcsolatot létesít egy VPN-sel, akkor ez lesz gyakorlatilag lehetetlen, hogy az adatvámpírok ellopják személyes adatait például a címet, a jelszavakat, a bankszámlaszámot vagy a hitelkártya-számot.

Mindezen és még sok más módon a kiváló minőségű VPN biztosítja, hogy rendelkezzen biztonságos és korlátlan hozzáférés az internetre a kísérteties szezon alatt és az év minden más napján.

A Halloween 8 legjobb VPN-je, különleges ajánlatokkal!

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Katonai titkosítást és alkalmazásokat kínálva minden platformon, ez a barátságos szellem megnyugtatja minden félelmét, amelyet ez a Mindenszentek estéje okoz. És íme egy ínyenc: a CyberGhost csodálatos Halloween kedvezményt kínál MOST - Ezt a nagyszerű szolgáltatást havonta mindössze 2,75 dollárért kaphatja meg!!

Val vel több mint 6000 szerver A több mint 90 országban a CyberGhost megkönnyíti blokkolja a cenzúrázott és a blokkolt tartalmak blokkolását szinte a világ bármely pontján.

CyberGhost a NoSpy szerverek és nem naplózási politika azt jelenti, hogy a böngészési adatait soha nem rögzítik. Valójában a szolgáltató egy célzottan épített adatközpontot tart fenn Romániában, kifejezetten az kerülje a kormányzati felügyeletet és tartsa a felhasználói információkat a 14 szemű országok elérhetetlen részén.

Ön magad láthatja, hogy miért olyan erősen ajánlják a CyberGhost a felhasználók számára a 7 napos ingyenes mobilalkalmazási próba, 24 órás ingyenes Windows próbaverzió, és 45 napos pénz-visszafizetési garancia minden platformon.

Mit szeretni fog a CyberGhost:

 • Védelem akár 7 eszköz számára egy fiókkal egyidejűleg
 • Korlátlan sávszélesség és nagy sebesség
 • 24/7 élő chat támogatás

2. NordVPN

NordVPN eszközök

NordVPN a korlátlan sávszélesség és villámgyors sebesség tegye elsőrangúvá az online biztonság szempontjából.

AES-256 és 2048 bites titkosítás őrzi a személyes adatait azoktól a lényektől, akik az éjszakán vándorolnak, míg a szigorú bejelentkezési politika megtartja a böngészési tevékenységet névtelen.

Megdöntheti a bosszantó előugró ablakokat, és elkerülheti a botnet birtoklását a CyberSec segítségével rosszindulatú programok és hirdetések blokkolása lakosztály. És vége 5000 szerver 62 országban soha nem fog hiányolni a választható virtuális helyek közül.

A NordVPN-et kockázatmentes tesztfuttatáshoz veheti be a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mit szeretni fog a NordVPN:

 • Az alkalmazások hatalmas köre az összes eszköz védelmére
 • Automatikus kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem
 • Extra biztonság dupla adattitkosítással

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

ExpressVPN a gyors és egyszerű beállítás A folyamat tökéletesen illeszkedik a VPN kezdőkhöz és veteránokhoz egyaránt. Ez a miénk sebességteszt bajnok, és velük korlátlan sávszélesség és katonai titkosítás, nincs jobb választás az online adatvédelem védelme érdekében.

Ha a VPN-kapcsolat sikertelen, az ExpressVPN-ek automatikus lekapcsoló lekapcsolja az eszközt, így egyik adata sem szivárog. A szigorú bejelentkezési politika megakadályozza, hogy böngészési előzményei gonosz boszorkányok vagy háborúk kezébe kerüljenek.

A további vezérléshez használhatja a megosztott alagút funkció annak kiválasztásához, hogy mely webhelyekhez fér hozzá a VPN-en keresztül, és amelyekhez valódi IP-címével fér hozzá.

Az ExpressVPN 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegés és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden szolgáltatásában. Te is próbálja ki 7 napig ingyenesen Android és iOS eszközökön. Nézze meg, mi a valódi felhasználók mondani az ExpressVPN-ről.

Mit szeretni fog az ExpressVPN:

 • Az iparágban vezető sebességek
 • Legfeljebb 3 eszköz védelme egyidejűleg
 • Automatikus lekapcsoló

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. Ivacy

Ivacy Halloween

A 100 országban levő kiszolgálókkal az Ivacy VPN biztonságos, névtelen hozzáférést biztosít az édes cica videókhoz és a félelmetes Halloween filmletöltésekhez az egész világon. A kill kapcsoló biztosítja, hogy a az adatok soha nem lesznek láthatóak az internetes kúszónövények számára, még akkor is, ha a szerverkapcsolat leesik.

A gyors sebesség, a dedikált szerverek torrentjeinek támogatása és a korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy megteheti töltse meg Halloween-zsákját élő közvetítésekkel és letöltésekkel. Az Ivacy ügyfélszolgálata kivételes és mindig elérhető, így a barátságos arc sötétben mindig egy kattintásnyira van.

Minden előfizető a 7 napos pénz-visszafizetési garancia, és egyéves vagy annál hosszabb tervek esetén a visszatérítési időszak 30 napra terjed ki. A tökéletes alkalom, hogy kipróbáljuk valamelyik ilyen tervet, akár a Halloween kedvezménynek köszönhetően 87% KEDVEZMÉNY FELTÉTELEN!

5. TunnelBear

alagútberendezések

Rázza le a gonoszt a nyomáról, és tartsa magánébb a böngészési tevékenységeit a GhostBear, az TunnelBear's segítségével DPI-sel funkció.

Egyes kormányok a DPI segítségével azonosítják a VPN-en átutazó adatokat, és megakadályozzák azokat a rendeltetési hely elérésében. A GhostBear használja Obfsproxy hogy megváltoztassa a VPN forgalmi aláírását úgy, hogy úgy néz ki, mint normál, titkosítatlan forgalom, amikor ellenőrzés alatt áll.

Maga az TunnelBear egy mindennapi kedvenc VPN, amely erőteljes védelmet kínál mindenféle kísérteties fenyegetés ellen. Működik szupergyors szerverek több mint 20 országban, és a Mindig be A szolgáltatás azt jelenti, hogy adatait soha nem hagyják védelem nélkül.

Ha a VPN-kapcsolat megszakad, akkor az TunnelBear's kill kapcsoló blokkolja a forgalmat, amíg újra nem kapcsolódik, és az nem naplózási politika azt jelenti, hogy a böngészési tevékenysége eltűnik az éjszaka, amikor kijelentkezik.

A legjobb az egészben: az TunnelBear a INGYENES terv amelyet folyamatosan használhat. Ez korlátozott 500 MB sávszélesség minden hónapban, amely nem enged sok streaming-t vagy torrent-t, de továbbra is nagy védelmet kap az online fenyegetések ellen.

Mit szeretni fog az TunnelBear kapcsán:

 • 500MB teljesen ingyenes sávszélességet havonta a Kismedve tervében
 • Könnyű és automatikus kapcsolat a legközelebbi szerverrel
 • Állítsa be és felejtsd el a Mindig bekapcsolt funkcióval

Tekintse meg az TunnelBear ajánlatokat

6. CactusVPN

Kaktusz halloween

Sötét veszélyek a sivatagban? Ne féljen a CactusVPN-mel az ön oldalán! A SmartDNS mindenféle internetes kezelést elérhetővé tesz, a nem naplózási politika és dedikált szerverek a P2P számára garantálják a névtelen torrentingot.

A CactusVPN hat alagút-protokollt támogat, köztük az OpenVPN, az IKEv2 és az SSTP. Alkalmazások az összes főbb platformon, beleértve az Androidot és az iOS-t, azt jelenti, hogy bárhová is megy a Halloween éjszaka, magával viheti VPN-védelmét.

A VPN szolgáltatáshoz 24 órás ingyenes próbaverzió (7 nap a SmartDNS esetén) és 30 napos pénz-visszatérítési garancia érkezik, és ha a szolgáltatónak Halloween-látogatást fizet, akkor az Ön Takarítson meg akár 54% -ot!

7. PureVPN

8 legjobb VPN az ijesztő online fenyegetésekhez + Halloween kedvezmények!

A PureVPN a földgömböket több mint 140 ország szervereivel foglalja magában, és kezeli Önt zsák tele fejlett funkciókkal.

Előfordul, hogy a Halloween alkalmával elrejti identitásának egy részét, de felfedheti azt olyan megbízható társakkal, mint a családja. Sok szolgáltatóval, váltás a névtelen és a normál böngészés között megköveteli a VPN leválasztását, de a PureVPN megkönnyíti egyszerűen osztott alagút.

A PureVPN különleges védelmet nyújt az ijesztő online démonoktól az ózonkész szerverrel automatikusan blokkolja a veszélyes webhelyeket és felbukkanó ablakokat amelyek károsíthatják az eszközöket, lehetővé téve a félelem nélküli szörfözést.

Amint az októberre illeszkedik, a PureVPN a legtöbb versenytársat azért váltja ki, hogy egy kiegészítő napot ad hozzá visszatérítési politikájához, és 31 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez a Halloween ideális idő a feliratkozásra, a szolgáltató pedig hatalmas kínálatot kínál 73% HALOWEEN KEDVEZMÉNY éves tervére.

8. Ghost Path

8 legjobb VPN az ijesztő online fenyegetésekhez + Halloween kedvezmények!

A Ghost Path néhányat kínál Önnek legjobb online védelem lehetséges vele Plex multi-hop VPN. A nevét igazán ez a VPN szinte teljes láthatatlanságot kínál a neten.

Ha a Plex átjárón keresztül csatlakozik, akkor az adatok visszatükröződnek a Ghost Path hálózatán és legalább egy extra kiszolgálón keresztül, mielőtt visszakerülnek a nyilvános internetbe. Ez teszi senki sem tudja követni az ön tevékenységét.

Val vel 142 szerver 49 országban, A Ghost Path hálózata nem olyan nagy, mint a CyberGhost és a NordVPN, ám szinte ugyanolyan erős. És csomagjai olcsóbbak, így a Költségvetés-barát választás.

A Ghost Path segítségével élvezni fogja nagy sebesség, korlátlan sávszélesség, és az a képesség, hogy legfeljebb 5 eszköz csatlakoztatása ugyanabban az időben.

Élvezze az élvezet a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy megtudja, miért olyan sok felhasználó szeret Ghost Path-ot.

Mit szeretni fog a Ghost Path:

 • Alkalmazások szinte minden eszközhöz
 • Költségvetés-barát csomagok

Szellemút-ajánlatok megtekintése

összefoglalás

Kap egy élvezet - nem trükk - mikor az adatok védelme VPN-sel ezen a Halloween-en. A kapcsolatod lesz áthatolhatatlan a gonosz minden erő számára, legyenek vámpírok, boszorkányok, kiberbűnözők, vagy mindhárom kombinációja!

A VPN hozzáférést biztosít a webhelyek és média hatalmas választékához, ideértve a kedvenc streaming szolgáltatásait is megkerülve a geoblokkolást és a cenzúrát.

Miután feltette a VPN-maszkját, biztonságosan járhat a digitális utcákon, hogy megkapja a Halloween kezeléseit!

Annak biztosítása érdekében, hogy minden rendelkezésre álló eszközt felhasznál az internetes szellemek és kísértetek visszaszorításához, olvassa el a Chrome legjobb VPN-kiterjesztéseire vonatkozó ajánlásainkat is.

Indítsa el az ingyenes CyberGhost próbaverzióját most

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me