8 cele mai bune VPN-uri pentru amenințări online înfricoșătoare + reduceri de Halloween!


Ne dati ori nu ne dati? Când navighezi pe web, este greu să-i spui unul de la celălalt - și este un gând înspăimântător.

Întrucât îți stabiliți Lanternele Jack O pentru a îndepărta spiritele rele în acest Halloween, nu uitați de periculos amenințări care pândesc în umbrele internetului. Demonii digitali își așteaptă șansa de a deține dispozitivul dvs. și de a vă bântui pentru totdeauna.

Dar la fel cum costumele de Halloween îți ascund identitatea de monștri și zombi, a VPN vă va clădi dispozitivul și protejați-vă conexiunea din toate lucrurile care se năpustesc noaptea.

Veți fi practic invizibil pentru hackerii răi care vor să joace trucuri urâte, iar VPN-ul tău te va ajuta a accesat conținut geoblocat cum ar fi US Netflix, așa că nu pierdeți niciodată un tratament.

Și dacă programele malware vă oferă coșmaruri, vă veți odihni în liniște dacă VPN-ul dvs. împiedică vrăjitoarele să arunce vraji pe dispozitiv și se asigură că informațiile dvs. personale au acces sigur acest Halloween.

Cel mai bine, mulți furnizori oferă în prezent DESCONTURI MASIVE HALLOWEEN VPN - citiți mai multe despre cele mai bune oferte!

Nu vrem să vă speriem, dar aceste pericole online nu sunt monștri imaginari care trăiesc sub patul dvs. - sunt foarte adevărați. Recoltatoare de date, criminalități informatice, spionii de internet și malware amenințați-vă siguranța online în fiecare zi.

Am creat acest ghid pentru a vă zâmbi acest Halloween, dar și pentru că credem în dreptul dvs. la libertate, siguranță și anonimat online. Citiți mai departe cele mai bune recomandări ale noastre VPN pentru a vă păstra în siguranță online.

Cele mai bune VPN-uri pentru amenințări înfricoșătoare online - Lista rapidă

 1. CyberGhost
  Unul dintre care nu trebuie să-ți fie frică de luna octombrie este CyberGhost, care rulează un OFERTĂ SPECIALĂ DE HALLOWEENchiar acum! Cu serverele de criptare pe 256 biți și NoSpy, datele dvs. vor fi păstrate în secret.
 2. NordVPN
  Țineți-vă de trucuri sau de tratatori enervanți din browserul dvs. și protejați posesia botnetului cu funcțiile de blocare a anunțurilor și a programelor malware de NordVPN.
 3. ExpressVPN
  Bucurați-vă de viteze înfricoșătoare și de acoperire pe toate platformele de operare majore cu aplicațiile de schimbare de forme ExpressVPN.
 4. Ivacy
  Nu veți cutreia niciodată pe străzile înfricoșătoare de internet, mulțumită serviciului de asistență 24/7 al clienților Ivacy. Și vorbiți despre un tratament - abonații de Halloween primesc 87% reducereun abonament de un an!
 5. TunnelBear
  Protocolul GhostBear de la TunnelBear ascunde datele dvs. de inspecția profundă a pachetelor (DPI), perfectă pentru accesarea site-urilor și serviciilor gustoase, dar puternic restricționate.
 6. CactusVPN
  Trăiește spiridușii care păstrează comori pentru a accesa peste 300 de site-uri web geore restricționate cu ajutorul DNS-ului inteligent al CactusVPN. Bateți la ușa furnizorului la timp pentru ca Halloween-ul să se ridice 54% reducereabonamentul dvs.!
 7. PureVPN
  Cu tunelul divizat al PureVPN, vă puteți ascunde de pericolele de internet, dar utilizați conexiunea dvs. ISP normală pentru a vizita site-uri prietenoase. Un mijloc special pentru luna octombrie 73% SALVĂRIîn geanta ta de bunătăți de Halloween!
 8. Calea fantomă
  Învinge demonii de geolocalizare și ascunde adresa IP de la spook-urile online cu protecția confidențialității Ghost Path.

vânzare de cyberghost de Halloween

Începeți Slaying Internet Vampires Now!

De ce ai nevoie de un VPN de Halloween și tot anul

Nenumărate pericole prowl abia la vedere pe web, în ​​așteptarea momentului perfect pentru punere pe utilizatori neprosperați și dispozitive neprotejate. Iată o scurtă privire asupra amenințărilor majore la adresa confidențialității și securității dvs. și modul în care o VPN le combate.

Cele mai scumpe 7 amenințări online

1. ochi spionanti. Ca și creatura care te veghează din dulapul tău noaptea, multe ISP-urile te spionează și în tăcere jurnalizează-ți activitatea de navigare.

ISP-ul dvs. ar putea vinde datele dvs. de navigare către companiile de marketing sau le poate furniza autorităților pentru investigații penale sau ca parte a acestora programe de supraveghere guvernamentală.

2. Vampiri de date. ISP-uri, motoare de căutare și corporații de genul Facebook și YouTube colectează informațiile dvs. personale și vinde-o către terți.

3. Hackerii. Cibercriminalii atrăgători de suflet se ascund în adâncurile internetului, căutând conexiuni vulnerabile la pradă. După ce vor găsi unul, vor fi fură-ți identitatea sau infectați dispozitivul cu malware dăunător.

4. Programele malware. Spyware-ul, virușii și alte malware răspândite prin internet ca un blestem zombie. ei invada și deteriora dispozitivul fără consimțământul tău - și de obicei fără cunoștința ta. Ridicați-vă: le place să ascundă VPN-urile gratuite. 

Aceste ciumă zombie sunt deseori răspândite prin contactul cu site-uri web periculoase. Deși veți avea nevoie și de un program antivirus de înaltă calitate pentru o protecție completă, un bun VPN detectează site-uri web dăunătoare și vă avertizează asupra pericolului iminent.

5. Securisti. Programe înlăturate de păianjen se glisează pe web căutând lacune în securitatea ta. Ei folosesc aceste lacune pentru conectați și instalați codul care cheamă o botnet pentru a deține dispozitivul tău.

Un botnet este un grup de dispozitive care au fost infectate cu acest cod rău intenționat și sunt controlate de un computer master sau de un proprietar de botnet. Unii deturnatori folosesc botnete pentru a asambla puterea de procesare de care au nevoie pentru a mina criptocurrency. Alții le folosesc pentru trimite spam, fură date și rulează atacuri DDoS.

6. Geoblocarea. Unele site-uri web și servicii online creează un câmp de forță magică pentru a controla ceea ce vedeți online. Geoblocks limitați accesul utilizatorilor în funcție de locațiile lor. Este un truc rău care îți neagă o mulțime de tratamente pe internet.

Cel mai faimos, serviciile de streaming de genul Netflix utilizează geoblocarea tehnologie pentru a restricționa emisiunile TV și filmele pe care le puteți viziona în regiunea dvs..

7. Cenzura. Aceasta este o problemă despre care nu am glumit niciodată. Multe guverne suprimă libera exprimare restricționarea conținutului la care cetățenii pot avea acces pe net.

De exemplu, Marele Firewall din China blochează multe site-uri web străine și încetinește traficul internațional. Ne opunem cu tărie tuturor cenzurii și vă ajutăm să o depășiți cu un VPN este o componentă de bază a misiunii noastre.

Cum vă păstrează siguranța un VPN de fiecare dată când accesați online

Deși Halloween este cea mai infricosatoare noapte a anului, aceste amenințări digitale nu vor dispărea odată ce trece noaptea. Acesta este motivul pentru care un VPN ar trebui să fie însoțitorul tău constant pe web, tot anul.

Un VPN mascheaza adresa ta IP prin conectarea dispozitivului la un server de la distanță și criptează datele astfel încât crawlies-urile web înfiorătoare nu vă pot urmări activitatea.

Pe lângă schimbarea locației aparente, cele mai bune VPN-uri folosesc metode de obusculare de înaltă tehnologie pentru a vă oferi posibilitatea de a ocoliți anonim cenzura și geoblocarea de conținut din întreaga lume.

Când vă asigurați conexiunea cu un VPN, acesta devine practic imposibil pentru vampirii de date să vă fure informațiile personale cum ar fi adresa, parolele și numerele contului bancar sau ale cărților de credit.

În toate aceste moduri și multe altele, un VPN de cea mai bună calitate vă va asigura acces sigur și fără restricții la internet pe tot parcursul anotimpului înfricoșător și în fiecare altă zi a anului.

Cele mai bune 8 VPN-uri pentru Halloween cu oferte speciale!

1. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Oferind criptare de calitate militară și aplicații pentru fiecare platformă, această fantomă prietenoasă îți va calma toate temerile în această seară a tuturor sfinților. Și iată un tratament: CyberGhost oferă un discount uimitor de Halloween chiar ACUM - puteți obține acest serviciu minunat pentru doar 2,75 USD SUA pe lună!!

Cu peste 6.000+ servere în peste 90 de țări, CyberGhost îl face ușor deblochează conținutul cenzurat și geoblocat aproape oriunde în lume.

lui CyberGhost Servere NoSpy și politica fără jurnale înseamnă că datele dvs. de navigare nu vor fi niciodată înregistrate. De fapt, furnizorul menține un centru de date construit special în România, special pentru evita supravegherea guvernului și să păstreze informațiile utilizatorilor săi la îndemâna țărilor cu 14 ochi.

Puteți vedea de ce CyberGhost este foarte recomandat de utilizatorii săi cu un Proces de aplicație mobil gratuit pe 7 zile, proces Windows gratuit de 24 de ore, și Garanție de returnare de 45 de zile pentru toate platformele.

Ce vă place pentru CyberGhost:

 • Protecție pentru până la 7 dispozitive simultan cu un singur cont
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze mari
 • Suport pentru chat live 24/7

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

lui NordVPN lățime de bandă nelimitată și viteze fulger-rapide face o alegere de top pentru securitatea online.

Criptare AES-256 și 2048 biți îți va păzi informațiile private de creaturile care pândesc noaptea, în timp ce un politică strictă fără jurnaluri îți păstrează activitatea de navigare anonim.

Puteți ucide ferestre pop-up enervante și vă puteți opri posesia botnetului cu CyberSec malware și blocarea anunțurilor suită. Și cu peste 5.000 de servere în 62 de țări, nu veți mai fi aproape de locațiile virtuale din care să alegeți.

Puteți lua NordVPN pentru un test fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Ce vă place pentru NordVPN:

 • O gamă uriașă de aplicații care vă protejează toate dispozitivele
 • Protecție automată la omor și protecție împotriva scurgerii DNS
 • Securitate suplimentară cu dubla criptare a datelor

Vizualizați ofertele NordVPN

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

lui ExpressVPN configurare rapidă și ușoară procesul face ca acesta să se potrivească perfect pentru începători și veterani VPN. Este generalul nostru campion la testul de viteză, si cu lățime de bandă nelimitată și criptare de grad militar, nu există o alegere mai bună pentru a vă păstra confidențialitatea online.

Dacă conexiunea VPN eșuează vreodată, ExpressVPN este comutator de omor automat va deconecta dispozitivul astfel încât niciuna dintre datele dvs. nu este scursă. A politică strictă fără jurnaluri împiedică istoricul dvs. de navigare să cadă în mâinile unei vrăjitoare sau a unui război malefic.

Pentru un plus de control, puteți utiliza caracteristica de tunel divizat pentru a alege site-urile pe care le accesați prin VPN și pe care le accesați cu adresa dvs. IP reală.

ExpressVPN oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, prin chat în direct și Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile sale. Poti de asemenea încercați-l gratuit 7 zile pe dispozitivele Android și iOS. Aflați ce au de spus utilizatorii reali despre ExpressVPN.

Ce vă place pentru ExpressVPN:

 • Vitezele de lider din industrie
 • Protecție pentru până la 3 dispozitive simultan
 • Comutator automat de omor

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. Ivacy

Halloween Ivacy

Având servere din 100 de țări, Ivacy VPN vă oferă acces sigur și anonim la tot, de la videoclipuri dulci de pisoi până la descărcări înfricoșătoare de filme de Halloween din întreaga lume. Un comutator de ucidere vă asigură că datele nu vor deveni niciodată vizibile pentru utilizatorii de internet, chiar dacă conexiunea la server scade.

Vitezele rapide, suportul pentru torrenting pe serverele dedicate și lățimea de bandă nelimitată înseamnă că poți umple-ți sacul de Halloween cu fluxuri și descărcări live. Asistența clienților Ivacy este excepțională și mereu disponibilă, așa că o față prietenoasă în întuneric este întotdeauna la un clic distanță.

Toți abonații primesc un 7 zile de returnare a banilor, iar pentru planuri de un an sau mai lungi, perioada de rambursare se extinde la 30 de zile. Acum este momentul perfect pentru a încerca unul dintre aceste planuri, datorită unui discount de Halloween de până la 87% DESCĂRCARE SUBSCRIPȚIE!

5. TunnelBear

dispozitive de tunel

Scutură răul de pe calea ta și păstrează-ți activitatea de navigare în mod privat cu GhostBear, TunnelBear's DPI-Eschivarea caracteristică.

Unele guverne folosesc DPI pentru a identifica datele care au călătorit printr-un VPN și le pot împiedica să ajungă la destinație. GhostBear folosește Obfsproxy pentru a schimba semnătura traficului dvs. VPN pentru a arăta ca un trafic obișnuit, necriptat atunci când este sub inspecție.

TunnelBear în sine este un VPN preferat din toate punctele de vedere, oferind o protecție puternică împotriva tuturor tipurilor de amenințări infricosatoare. Funcționează servere super-rapide în peste 20 de țări, si Mereu pe caracteristică înseamnă că datele dvs. nu sunt lăsate niciodată neprotejate.

Dacă conexiunea VPN este întreruptă, TunnelBear este comutator ucide va bloca orice trafic până când va fi reconectat și acesta politica fără jurnale înseamnă că activitatea dvs. de navigare va dispărea în noaptea când vă deconectați.

Cel mai bun dintre toate, TunnelBear oferă un Plan GRATUIT pe care le puteți utiliza în mod continuu. Este limitat la Lățime de bandă de 500 MB în fiecare lună, care nu va permite foarte mult streaming sau torrenting, dar veți primi în continuare o protecție deosebită împotriva amenințărilor online.

Ce vă place pentru TunnelBear:

 • 500 MB de lățime de bandă complet gratuită în fiecare lună în cadrul planului său Little Bear
 • Conectare ușoară și automată la cel mai apropiat server
 • Setează și uită cu funcția Always On

Vizualizați ofertele TunnelBear

6. CactusVPN

Cactus Halloween

Pericolele întunecate în deșert? Nu te teme cu CactusVPN de partea ta! SmartDNS pune la dispoziție toate tipurile de tratamente web, în ​​timp ce politica fără loguri și servere dedicate pentru P2P garantează torentingul anonim.

CactusVPN acceptă șase protocoale de tunelare, inclusiv OpenVPN, IKEv2 și SSTP. Aplicații pentru toate platformele majore, inclusiv Android și iOS, înseamnă că îți poți aduce protecția VPN cu tine oriunde mergi în noaptea de Halloween.

Serviciul VPN vine cu o probă gratuită de 24 de ore (7 zile pentru SmartDNS) și o garanție de returnare de 30 de zile, iar plata către furnizor o vizită de Halloween vă va aduce Economii de până la 54%!

7. PureVPN

8 cele mai bune VPN-uri pentru amenințări online înfricoșătoare + reduceri de Halloween!

PureVPN întinde globurile cu servere din peste 140 de țări și vă tratează sac plin cu caracteristici avansate.

Uneori, de Halloween, vrei să îți maschezi identitatea în timp, dar să o dezvălui însoțitorilor de încredere precum familia ta. Cu mulți furnizori, comutare între navigare anonimă și normală necesită deconectarea VPN, dar PureVPN o face simplu cu tunel divizat.

PureVPN oferă o protecție specială împotriva demonilor înfricoșători online, cu servere care sunt pregătite pentru ozon blochează automat site-urile și ferestrele periculoase care vă pot dăuna dispozitivelor, permițându-vă să navigați fără teamă.

Așa cum se potrivește pentru luna octombrie, PureVPN este cel mai bun pentru majoritatea concurenților prin adăugarea unei zile suplimentare la politica sa de rambursare, oferind un Garanție de returnare de 31 de zile. Acest Halloween este momentul perfect pentru a vă abona, furnizorul oferind o masivă 73% DISCOUNT HALLOWEEN pentru planul său anual.

8. Calea fantomă

8 cele mai bune VPN-uri pentru amenințări online înfricoșătoare + reduceri de Halloween!

Calea Ghost vă oferă o parte din cea mai bună protecție online posibil cu al său VPN Multi-Hop Plex. Fidel numelui său, acest VPN vă oferă o invizibilitate aproape completă pe net.

Conectarea printr-o poartă Plex va transmite datele dvs. în rețeaua Ghost Path și prin cel puțin un server suplimentar înainte de a fi lansată pe Internetul public. Acest lucru face imposibil pentru nimeni să vă urmărească activitatea.

Cu 142 de servere din 49 de țări, Rețeaua Ghost Path nu este la fel de mare ca cea a CyberGhost și NordVPN, dar este aproape la fel de puternică. Și pachetele sale sunt pe partea mai ieftină, ceea ce o face alegere bugetară.

Cu Ghost Path, vă veți bucura viteze de aprindere rapidă, lățime de bandă nelimitată, și capacitatea de conectați până la 5 dispozitive in acelasi timp.

Bucurați-vă de tratamentul unui Garanție de returnare de 30 de zile pentru a vedea de ce atât de mulți utilizatori adoră Ghost Path.

Ce-ți place de Ghost Path:

 • Aplicații pentru aproape fiecare dispozitiv
 • Pachetele favorabile bugetului

Vizualizați ofertele căilor fantome

rezumat

Fă un tratament - nu un truc - atunci când protejați-vă datele cu un VPN în acest Halloween. Conexiunea dvs. va fi impenetrabil cu toate forțele răului, fie că sunt vampiri, vrăjitoare, cybercriminali sau o combinație a tuturor celor trei!

De asemenea, un VPN vă va oferi acces la o varietate uriașă de site-uri web și media, inclusiv serviciile de streaming preferate ocolind geoblocarea și cenzura.

Odată ce ai pus masca VPN, poți parcurge în siguranță străzile digitale pentru a obține plăcile tale de Halloween!

Pentru a vă asigura că utilizați toate instrumentele disponibile pentru a respinge fantomele și ghionturile de internet, consultați și recomandările noastre pentru cele mai bune extensii VPN pentru Chrome.

Începeți acum testul dvs. CyberGhost gratuit

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me