7 най-добри алтернативи на тока на Kickass, които работят през 2020 г. [& СА БЕЗОПАСНИ]

Kickass торентите бяха най-популярният уебсайт за споделяне на файлове, но за съжаление не са повече. През юли 2016 г. собственикът Артем Ваулин беше арестуван от Министерството на правосъдието на САЩ и обвинен в редица нарушения на авторски права и пране на пари. Това сигнализира края на оригиналните токанти на Kickass (KAT).

Малко след закриването на KAT се появиха много сайтове за огледала и копия, но те също скоро бяха затворени.

Група от първоначалния персонал и специализирани качители на KAT пренасочват трафика към нов сайт, katcr.co, въпреки че все още се е борил да достигне навсякъде близо до популярността на оригинала, въпреки рестартирането през 2019 г..

Най- нов KAT няма надеждността или съдържанието на оригинала, е предразположен към необичайни и непредвидими прекъсвания и все още е забранен в множество страни.

за щастие, има много други сайтове за порой, които са надеждни алтернативи на KAT. Когато един торент сайт се затвори или блокира, на негово място винаги се появяват други.

Винаги е полезно да сте в крак с най-добрите сайтове за торент, особено ако търсите рядък файл.

Тази статия препоръчва седем алтернативи на торентите на Kickass и обяснява защо винаги трябва да използвате VPN за достъп до тях.

Силно ви съветваме да регистрирайте се до VPN с най-висок рейтинг, когато влизате в сайтове за торент, за да защитите вашата онлайн безопасност.

Бъдете ВНИМАНИЕ: Строгите закони за авторските права означават, че торентите могат да бъдат незаконни там, където живеете. Винаги използвайте препоръчана, сигурна VPN, за да се предпазите, когато торент. Моля, обърнете внимание, че vpnMentor не се отказва от незаконна дейност.

Най-добрите алтернативи на Kickass торентите, които работят в момента

По-долу ще намерите текущите ни експерти списък на SAFE алтернативи на KAT.

1. Пиратският залив

7 най-добри алтернативи на тока на Kickass, които работят през 2020 г. [& СА БЕЗОПАСНИ]Пиратският залив е най-популярният в света торент сайт. През годините тя е преодоляла много спирания и блокове. Но за да останете пред потенциалните изключения, домейнът се променя доста често и понякога излиза напълно офлайн.

За щастие, все още можете да получите достъп благодарение на технологията Always-Online или да намерите прокси сървърът The Pirate Bay.

Пиратският залив ви предлага a огромен избор на торенти, които в момента са над един милион, обхващащо голямо разнообразие от категории.

Интерфейсът е лесен за навигиране, така че не трябва да имате проблем с намирането на това, което търсите.

Благодарение на известността на The Pirate Bay, това стана блокиран от редица доставчици на интернет услуги, но солидният VPN ще ви позволи да преодолеете тези ограничения.

Посетете Пиратския залив

2. ExtraTorrent

7 най-добри алтернативи на тока на Kickass, които работят през 2020 г. [& СА БЕЗОПАСНИ]

Един от най-големите уебсайтове на BitTorrent, Наскоро ExtraTorrent се рестартира с нов URL адрес, обещавайки нова и подобрена версия на extratorrent.ag.

Докато оформлението е малко хаотично, можете изтеглете от огромна колекция от най-новите филми, телевизионни предавания, софтуер, игри и музика.

Бонусите на ExtraTorrent включват липса на изскачащи реклами, списъци с най-популярните торенти във всяка категория, информация за здравето на отделните торенти и блог, който информира потребителите за всички неща, свързани с торентите и поверителност в интернет.

Посетете ExtraTorrent

3. YTS

YTSАко имате ограничена честотна лента, YTS трябва да бъде вашият торент сайт по избор когато Kickass Torrents е офлайн. YTS компресира торентите си, което означава, че можете да гледате HD съдържание, без да е твърде трудно за вашата честотна лента.

С пълен фокус върху филмите, YTS е чудесен избор, ако търсите неясни или класически филми, които сте се мъчили да намерите в други сайтове за торент. Така че, ако търсите игри, телевизия или музика, YTS не е сайтът за вас, но е така небе за киномани.

Посетете YTS

4. Zooqle

7 най-добри алтернативи на тока на Kickass, които работят през 2020 г. [& СА БЕЗОПАСНИ]Ако сте фен на игрите, Zooqle е торент сайтът за вас когато торентите на Kickass отпадат.

Сред своите 3,5 милиона + проверени торенти, също така ще намерите богат избор от развлечения и софтуер.

Въпреки че Zooqle е новото дете в блока, то има почти На разположение за изтегляне са 40 000 филма, както и 600+ телевизионни предавания.

В резултат на това тя е изградила впечатляваща фен база с броя на сеялките и съдържанието, което се очаква да се увеличи в бъдеще.

Интерфейсът е малко датиран, но е лесен за използване а опцията за разширено търсене ви помага да намерите торенти, които съответстват на вашите спецификации, що се отнася до размер, категория и език.

Посетете Zooqle

5. 1337х

1337X начална страница

Ако не искате да прекарвате часове в превъртане през торенти, 1337x е перфектен избор, както има страхотни опции за търсене и функции за сърфиране.

Простият и добре организиран интерфейс ви позволява да разглеждате редица категории, като носители на "Оскар", нови епизоди и др.

Наскоро 1337x претърпя основен ремонт, премахвайки някои значителни рискове за сигурността и подобряване на оформлението, с малко реклами или изскачащи прозорци на неговите страници.

Посетете 1337x

6. RARBG

Начална страница на RARBG

Благодарение на голяма активна общност и много сеялки, RARBG ви предлага впечатляващо разнообразие от нови и стари торенти, достъпни за бързо изтегляне.

През последното десетилетие RARBG изгради репутация на висококачествени торенти и удобен за потребителя интерфейс.

Има огромен избор на торенти, организирани в много полезни категории - като Топ десет списъци на филми или телевизионни предавания - за да ви помогне да намерите торентите, които търсите.

Както набира популярност през последните години, RARBG е блокиран в редица страни, включително България, Великобритания, Португалия и Дания.

въпреки това, с помощта на VPN можете да получите достъп до RARBG чрез сървър, разположен в държава, в която той не е блокиран.

Посетете RARBG

7. LimeTorrents

LimeTorrents

LimeTorrents е подходяща алтернатива, ако един от любимите ви сайтове за торент е отпаднал, но благодарение на несъответствия и прекъсвания, той достигна само седем в нашия списък.

Това сайтът е свързан с общността, което означава, че ще намерите само торенти, одобрени от редица потребители.

Простият и лесен за навигиране потребителски интерфейс е основен плюс, както е голям брой сеялки на нови версии, гарантиращи бързи скорости.

Ако обаче търсите нещо малко по-старо, не разчитайте на LimeTorrents, тъй като по-старите торенти често се забравят.

Посетете LimeTorrents

Защо винаги трябва да използвате VPN, за да посещавате сайтове за торент

Тъй като хиляди хора имат достъп и качват торенти на всеки един сайт, всеки файл, който изтеглите, може да бъде заразен с вредни вируси и друг зловреден софтуер.

Освен това, използвайки сайтове за изтегляне, рискувате да прихванете данните си или да следите онлайн активността си.

Torrenting е рисков бизнес! Но VPN ще поеме риска от порой, както и да запазите всичките си други онлайн дейности в безопасност.

Обърнете внимание на основните причини, поради които винаги трябва да използвате VPN, когато изтегляте или качвате торент файлове.

1. Обход регионални торенни забрани

Поради възможни нарушения на авторски права, сайтовете за порой често са блокирани в определени региони или държави. Ако живеете в един от тези региони, може да бъдете блокирани от любимите си сайтове за торент.

VPN ви позволява да заобиколите тези геоблоки, като ви свързват със сървър в друга държава.

Просто се уверете, че се свързвате със сървър, където любимите ви сайтове за торентинг не са блокирани. Избирайки a VPN с голяма сървърна мрежа, има вероятност да можете да се свържете със сървърните места, от които се нуждаете.

Това е особено важно, ако живеете в Австралия. Ако сте фен на Aussie на торентите, вероятно сте чували това в края на 2018 година, Федералният съд на Австралия издаде разпореждане, с което разпореди на интернет доставчиците да блокират 181 пиратски домена, които водят до 78 сайта.

Това поръчката ще бъде в продължение на 3 години, което означава, че ако сте в Австралия вашите дни на торене са приключили, освен ако не използвате VPN за да изглежда, че имате достъп до сайтове за изтегляне от друга държава.

2. Защитете вашата поверителност

VPN ви осигурява сигурна връзка и криптира вашите данни, което запазва личната ви информация, както и пречи на интернет доставчиците да следят вашата онлайн активност.

Освен това, чрез криптиране на вашите данни, VPN прави невъзможно е хакерите да ви пресекат чувствителната информация или да заразите устройствата си със злонамерен софтуер.

3. Избягвайте потенциалните правни последици

Винаги има шанс случайно изтеглете материали, защитени с авторски права. Това може да доведе до завеждане на съдебни дела срещу вас, дори ако това е истинска грешка.

Ако ти изтегляне или качване чрез VPN, вашата активност не може да бъде проследена до вас.

Правен срещу незаконен торент - Какви са законите?

Споделянето на файлове чрез изтегляне е законно в повечето страни. както и да е използване на торент сайтове за изтегляне и споделяне на материали, защитени с авторски права - включително песни, игри, музика и филми и т.н. - е против закона. Ние по никакъв начин не насърчаваме или подкрепяме всякакви незаконни действия за изтезания.

Отвъд огромния брой торенти, достъпни онлайн, е невъзможно да се следи кои от тях съдържат авторски права. Следователно, някои страни напълно блокират достъпа до сайтове за порой като Kickass Torrents. Вижте картата на световните ни закони за изтезания, за да видите как правителството на вашата страна смята за изтезания.

Ако поредицата - законна или друга - е ограничена във вашата страна, можете използвайте VPN, за да излъжете местоположението си, като се свържете със сървър в друга държава.

Най-добрите 3 VPN за достъп до торент сайтове

Важно е да изберете VPN с най-висок рейтинг за достъп до сайтове за торент за да гарантирате, че получавате скоростта и сигурността, необходими за безопасно и безпроблемно изтегляне и качване.

Безплатен VPN може да изглежда примамлив, но е вероятно те да имат ужасно бавни скорости, невъзможност за надеждно преодоляване на geoblocks и подозрения за протоколи за сигурност.

Дори някои платени VPN услуги не са до нулата, когато става дума за анонимни торент. Обърнете внимание на най-добрите три VPN доставчици. Всички предлагат бързи скорости и здрава защита при порой.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN е нашата №1 препоръка на VPN за торентинг благодарение на неограничен брой данни, здрава сигурност и почти 6000 високоскоростни сървъри, обхващащи 60 държави.

Освен това NordVPN разполага със специализирани P2P сървъри, когато се торент, и автоматично ще бъдете свързани с най-бързия.

Поверителността ви е гарантирана с функции за защита, включващи солидно криптиране, устойчиви на течове приложения, стриктна политика без регистрация, два превключвателя за убийство и пакет CyberSec, който осигурява допълнителна защита от зловреден софтуер.

Популярна VPN за торентинг с потребители, опитайте сами за себе си шест едновременни устройства с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

  • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Торент с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Безпроблемните потоци силно зависят от скоростта и ExpressVPN има най-бързите сървъри наоколо.

Освен това тази VPN има и впечатляваща сървърна мрежа, която обхваща 94 държави, и с всичките си 3000+ сървъри, поддържащи P2P, торентът няма да е проблем.

Скоростта не идва за сметка на сигурността. ExpressVPN осигурява военно криптиране, нулева регистрация и превключвател за автоматично убийство, който предотвратява излагането на вашите данни, ако вашата VPN връзка внезапно падне.

Потребителите са впечатлени от неограничената честотна лента и можете насладете се на безкрайни изтегляния с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

  • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

  • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Торент с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

С ан лесен за използване интерфейс, надеждни високи скорости, неограничена честотна лента и вграден профил на торент, CyberGhost е страхотен VPN за сигурни торенти.

С CyberGhost ще бъдете автоматично се свързва с един от най-бързите си P2P сървъри, и с 6000+ сървъри в 90+ страни, заобикалянето на гео ограниченията няма да е проблем.

Нещо повече - ще се насладите на мощните защитни функции на CyberGhost, които поддържат данните ви поверителни и защитени.

CyberGhost разполага с всички основни неща, необходими за безопасни и бързи торенти, което го прави предпочитано от потребителите.

Опитайте CyberGhost за себе си с 45-дневната си гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

  • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

  • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Торент с CyberGhost!

Обобщение и допълнително четене

Торентът в повечето страни е легален. Въпреки това използването на сайтове за изтегляне за изтегляне и споделяне на материали, защитени с авторски права - като най-новите филми и музикални издания - е незаконно.

Тук на vpnMentor, ние по никакъв начин не подкрепяме или не насърчаваме незаконни действия за изтезания и подчертаваме, че е ваша отговорност да познавате закона.

Тъй като е невъзможно да се наблюдава всеки път, когато материалите, защитени с авторски права, са по-разумни за правителствата напълно да блокират достъпа до торент сайтове, като Kickass Torrents.

Съставихме статия, която подробно представя законността на погребението по държави, така че можете да видите как гледането на защитени с авторски права материали се разглежда във вашия регион.

Ако торентът е ограничен или напълно блокиран във вашата страна, ще трябва да използвате VPN, за да преодолеете тези геоблокове за достъп до любимите ви торент сайтове.

Освен това, a VPN ще защити вашата поверителност и пазете се в безопасност онлайн.

Искате ли да научите повече за торентите? Разгледайте нашата статия за десетте най-добри торент сайтове.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me