5 najboljih VPN-ova za Roku – najbrži i najlakši za instaliranje u 2020. godini


Jeste li frustrirani zbog toga ne mogu emitirati SAD Netflix, Hulu ili BBC iPlayer na uređaju Roku jer se nalazite u zemlji u kojoj te usluge nisu dostupne?

VPN može riješiti vaše Roku probleme - ako ga znate instalirati.

Roku donosi širok spektar streaming usluga poput Amazon Prime, Showtime i premium sportskih kanala na ekrane milijuna Amerikanaca. Međutim, ako ste izvan SAD-a i Velike Britanije razočarani ćete saznati koliko je sadržaja geoblokirano.

Sakrivajući svoju lokaciju i zamijenite je IP adresom u regiji u kojoj je dostupan sadržaj koji želite, a VPN vam omogućuje pristup kompletnoj knjižnici Rokua. VPN-ovi također štite vaše uređaje i podatke od prijetnji poput hakera, zlonamjernog softvera i špijuniranja.

Da biste maksimalno iskoristili svoj Roku, trebate vam VPN koji možete instalirati na usmjerivač. Također ćete htjeti onu koja omogućuje istovremeno povezivanje više uređaja istovremeno, pouzdano deblokira ograničene web lokacije i nudi velike brzine poslužitelja širom svijeta..

To bi trebalo uzeti u obzir, ali naši su stručnjaci istražili kako bi pronašli VPN-ove koji najbolje rade s Rokuom. Pripremili su detaljni vodič za instalaciju koji će vam postaviti i prenijeti u nekoliko minuta.

Sažetak najboljih VPN-ova za Roku

 1. ExpressVPN
  ExpressVPN vam daje iznimno velike brzine veze, snažnu sigurnost i izvrsne mogućnosti zaobilaznog gebloka, uz aplikacije dostupne na svim platformama.
 2. NordVPN
  Pristupačan i svestran VPN, NordVPN kombinira internetsku sigurnost, privatnost, globalni pristup sadržaju i bešavno strujanje u jednu uslugu.
 3. CyberGhost
  Odlično za početnike, CyberGhost kombinira jednostavno, intuitivno sučelje s velikim brzinama i čvrstom sigurnošću koju biste trebali očekivati ​​od vrhunskog VPN-a.
 4. PrivateVPN
  Ne dozvolite da vas ova mala mreža VPN-a zavara; pruža upravo ono što vam treba za Roku streaming i još mnogo toga.
 5. Ivacy
  Ivacy nudi puno poslužitelja u svim glavnim zemljama koje proizvode sadržaj, zajedno sa stabilnim vezama za strujanje i bujicu, i to sve po povoljnim cijenama.

Počnite gledati sada

Kako instalirati i postaviti svoj VPN na Roku

Roku streaming stick nema ugrađenu mogućnost konfiguracije VPN-a. Za upotrebu VPN-a, vaš Roku uređaj mora biti spojen na usmjerivač s VPN-om ili virtualnim usmjerivačem.

Također, kako bi Da biste pristupili američkom sadržaju putem svog Rokua, morate stvoriti američki račun.

Ne brini; zvuči složenije nego što jest. Samo slijedite ove korake i biti ćete spremni gledati u trenutku.

Bilješka: Za izradu ovog vodiča koristili smo ExpressVPN kao našeg pružatelja usluga. Koraci su slični za sve preporučene VPN-ove.

Kako postaviti VPN na vašem usmjerivaču

 1. Prijavite se na svoj račun na web mjestu svoje VPN.
 2. Preuzmite priručnik OpenVPN konfiguracijske datoteke za mjesto poslužitelja na koje se želite povezati. (Odaberite američki poslužitelj ako želite pristupiti američkom sadržaju.) Bilješka: Bit će vam dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i zaporka koji će vam kasnije trebati, zato ih zadržite.
 3. Dođite do upravljačke ploče vašeg usmjerivača. (Obično će imati zadanu adresu 192.168.1.1 koju unesete u adresnu traku preglednika.)
 4. Prijavite se pomoću vjerodajnica rutera (obično su i korisničko ime i zaporka administratori osim ako ih niste promijenili).
 5. Pod, ispod Napredne postavke, kliknite na VPN.
 6. Klikni na VPN klijent a zatim kliknite na Dodajte profil.
 7. Odaberite OpenVPN karticu i popunite podatke na sljedeći način:
  Opis: Navedite naziv svoje VPN veze, poput "ExpressVPN"
  Korisničko ime: Koristite korisničko ime koje vam je dao vaš VPN davatelj.
  Zaporka: Koristite zaporku koju vam je dao vaš VPN davatelj.
  Import.ovpn datoteka: Pronađite datoteku OpenVPN koju ste preuzeli i kliknite na nju Učitaj.
 8. Kliknite na u redu i onda Aktivirati za aktiviranje VPN veze.

Vaš VPN je sada instaliran na vaš usmjerivač, što znači da je spreman uzmi svoje Roku iskustvo na potpuno novu razinu! Da biste bili sigurni da ste povezani s željenom lokacijom poslužitelja, možete pokrenuti jednostavan test propuštanja DNS-a.

Prije nego što završimo postupak postavljanja spajanjem vašeg Roku stick-a na VPN, pogledajmo kako stvoriti američki račun za pristup američkim streaming uslugama.

Postavljanje američkog Roku računa za pristup američkom sadržaju

Ako već imate američki Roku račun, preskočite ovaj odjeljak.

Prvi, koristiti bilo koji uređaj za spajanje na američki VPN poslužitelj. Zatim:

 1. Otvorite preglednik i idite na Odjeljak Roku konfiguracije (Owner.roku.com).
 2. Postavite račun kao i obično, ali kad dođete do odjeljka o zemlji, postavite ga na US.
 3. Unesite američki poštanski broj. (To bi se trebalo sastojati od pet znamenki, npr. 90210.)
 4. Poništite svoj Roku uređaj pritiskom i držanjem tipke Reset gumb na stražnjoj strani uređaja na 15 sekundi.
 5. Kad se Roku ponovno pokrene, prijavite se s novim američkim Roku vjerodajnicama.

Skoro tamo! Sada samo trebate spojiti svoj Roku uređaj na VPN usmjerivač.

Spajanje Roku-a s usmjerivačem s instaliranim VPN-om

 1. Iz glavnog izbornika Roku idite na postavke i onda Mreža.
 2. Od Mreža izbornik, odaberite Bežična veza (Wi-Fi).
 3. Od Odaberite svoju mrežu odjeljak, odaberite usmjerivač (to bi trebalo biti ime koje ste dali VPN vezi kad ste je ranije konfigurirali).
 4. Unesite lozinku koju ste dali VPN vezi i kliknite na Spojiti.

Nakon uspostavljanja veze, to ćete biti spremni strujanje čitave knjižnice Roku, uključujući američki sadržaj, sa samo nekoliko klikova na daljinskom upravljaču!

Najbolji VPN-ovi za Roku u pojedinostima

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Na vrhu naše liste je ExpressVPN sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Ova VPN je izuzetno brz i idealan izbor za igranje i streaming HD sadržaja na svim svojim uređajima, uključujući Roku putem usmjerivača.

S više od 3.000 poslužitelja u više od 90 zemalja, ExpressVPN možete koristiti u pristupite gotovo svim ograničenim web mjestima, uključujući Netflix US, Amazon Prime, Hulu i BBC iPlayer, bez ograničenja brzine ili propusnosti. Nije ni čudo što je omiljena publika.

Dokazana politika ExpressVPN-a bez evidentiranja, snažna enkripcija i napredne mjere sigurnosti poput prekidača za zaustavljanje, podijeljenog tuneliranja i DNS zaštite od curenja čine vaš Roku streaming siguran i nadzorno zaštićen.

Pored toga što ga možete koristiti za Roku, možete pokrenuti i ExpressVPN-ove uglačane i prilagođene aplikacije na 5 uređaja istovremeno. Izvrsno je za početnike i profesionalce, a nudi vrhunsku 24/7 podršku za chat uživo.

Relativno visoka cijena ExpressVPN-a u početku može izgledati zastrašujuće, ali postoji 30-dnevna garancija povrata novca, zajedno s a 7-dnevno besplatno probno razdoblje za mobilne aplikacije.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte s ExpressVPN

2. NordVPN

NordVPN uređaji

Panama - sigurno utočište VPN-a - domaćin je globalno popularnog NordVPN-a "uradi sam". Dok se većina VPN-a ističe u određenim područjima, NordVPN obasjava svaku VPN funkciju, uključujući zaštitu privatnosti, sigurnost, brzinu, stabilnost i prevladavanje geoblokova.

Nord VPN izrađuje sigurnosnu kopiju stroge politike zabrane prijave s 256-bitnom AES-ovom enkripcijom i napredne sigurnosne značajke kao što je Double VPN da biste bili potpuno anonimni jer otključava jako ograničene web lokacije.

Sa 5000+ poslužitelja u više od 60 zemalja, uključujući i mnoge poslužitelji optimizirani za HD streaming, s ovim VPN-om moći ćete najbolje iskoristiti Roku.

NordVPN radi na svim glavnim platformama i lako ga možete postaviti na usmjerivač da istodobno usmjerava Roku na 6 uređaja. Iako nisu super atraktivne aplikacije davatelja usluga, izuzetno su jednostavne za korištenje i opremljene su mnogim značajkama, uključujući prekidač za zaustavljanje.

Isprobajte NordVPN bez rizika sa a 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte uz NordVPN

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Sa sjedištem u Rumunjskoj prilagođenoj privatnosti, CyberGhost je a rastuća VPN usluga s kolekcijom oduševljenih korisnika koja brzo raste.

Ima veliku mrežu od 5.700+ poslužitelja u preko 90 zemalja i može provući se kroz stroga geo-ograničenja pri velikim svjetlima. Nećete imati problema sa streamingom vaših omiljenih usluga na Rokuu, uključujući Netflix-US, u HD obliku.

CyberGhost ne drži apsolutno nikakve zapisnike i naoružava svoju mrežu snažnim enkripcijama i sigurnosnim dodacima poput ubojiti prekidač i Sprječavanje curenja DNS-a. Međutim, ne nudi sofisticirane značajke poput Double VPN-a ili split tunneling.

CyberGhost je također popularan zbog vizualno bogatih i privlačnih aplikacija koje se mogu lako instalirati na svim glavnim platformama i koristiti na 7 uređaja istovremeno. Tamo su unaprijed postavljeni profili za anonimno pregledavanje, bujicu i strujanje.

Postoji 24-satni stručni tim za podršku koji vam je na raspolaganju putem chata uživo. A ako još uvijek niste uvjereni da CyberGhost vrijedi svoju vrlo pristupačnu cijenu, postoji 7-dnevno besplatno probno razdoblje za većinu uređaja i 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte uz CyberGhost

4. PrivateVPN

privatevpn uređaji

Popularni i povoljni za proračun, PrivateVPN dokazuje da mali može biti lijep. Njegova mreža od 100+ poslužitelja u 50+ zemalja neće privući vašu pažnju, ali iznenađujuće je snažna i brza usluga sigurno i anonimno preći stroga geo-ograničenja.

Ako želiš sigurnost na vrhu i šifriranje ali nemate ništa protiv ako nemate napredne značajke poput DoubleVPN-a, tada nećete imati problema s PrivateVPN-om. Super je siguran i nudi prekidač za zaustavljanje u svim svojim aplikacijama.

Nadalje, kompatibilan je sa svim popularnim operativnim sustavima i možete ga lako postaviti na usmjerivač da bi strujirao Roku usluge ograničene na do 6 uređaja istovremeno.

PrivateVPN također omogućuje P2P na nekim svojim poslužiteljima bez ograničenja podataka ili ograničenja brzine. Nema kanal za razgovor uživo, ali taj Tim za podršku putem e-pošte je nevjerojatan.

Pogledajte što drugi korisnici kažu o ovom impresivnom VPN-u ili sami uzmite PrivateVPN za spin 30-dnevna garancija povrata novca.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Gledajte s PrivateVPN

5. Ivacy

5 najboljih VPN-ova za Roku - najbrži i najlakši za instaliranje u 2020. godini

Ivacy sa sjedištem u Singapuru priješla je dug put od svog predstavljanja 2007. godine jeftinije cijene i poboljšane značajke, ima sve što je potrebno za Roku strujanje na tijesnom proračunu.

Ivacy ne vodi evidencije i ne osigurava vašu vezu s vojnim, AES 256-bitnim šifriranjem, podrška za više protokola, prekidač za ubijanje i zaštitu od virusa.

Njegova mreža ima preko 450 servera raspoređenih na više od 100 lokacija kako bi vam omogućio pristup geoblokiranim web lokacijama bez problema. Ivacy je lako postaviti na usmjerivače i nudi stabilno strujanje na Roku.

Još bolje, ako imate i a Kodi uređaj, Ivacy za to ima namjensku aplikaciju.

Dobit ćete 5 veza po računu, neograničena propusnost, P2P podrška i velike brzine preuzimanja.

Iskoristite prednost 30-dnevna garancija povrata novca da sami odlučite. Ili pogledajte našu zbirku od preko 200 korisničkih izjava kako biste saznali više o tome kako se ovaj manje poznati VPN neprestano uspinjao na našoj ljestvici.

Gledajte s Ivacy

Sažetak

Nemate pristup geoblokiranom sadržaju? Nema načina da instalirate VPN izravno na svoj Roku stick? Nema problema! Sad kad znate kako instalirati najbolje VPN-ove za Roku na usmjerivač, imat ćete jednostavan pristup svakoj izložbi i usluzi dostupnoj u SAD-u, i tako puno više.

Želimo da na najbolji način iskoristite sve svoje digitalne uređaje, uključujući i vaš digitalni novčanik! Nakon što upotrijebite dostupne besplatne probne verzije za pronalazak savršenog VPN-a za vaš usmjerivač, Roku i ostale uređaje, posjetite našu stranicu s kodovima kupona za sve najbolje ponude na VPN-ove kojima možete vjerovati.

Nabavite ExpressVPN odmah

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me