5 najboljih VPN-ova za Novi Zeland: Brzo usmjeravajte i ostanite sigurni u 2020. godini


Bilo da živite na Novom Zelandu ili je samo posjetite, vjerojatno vam je dosadno teritorijalno ograničenje koje vam blokira pristup Netflixu i drugom sjajnom web sadržaju. Zbog toga vam, iako Novi Zeland ima minimalnu cenzuru, trebate dobar VPN da biste ga dobili siguran, pouzdan pristup geoblokiranom sadržaju. Najbolji VPN-ovi također nude brzo, prenošenje bez virusa, zaštita od špijuniranja, sigurna bujica i sigurna veza za bankarstvo transakcija, čak i kada se koristi javni WiFi.

Kako bi vam pomogli da pronađete pravi VPN za svoje potrebe, naši stručnjaci sastavili su popis prvih pet VPN-a za stanovnike i posjetitelje Novog Zelanda slično.

Brzi vodič - najbolji VPN-ovi za Novi Zeland

 1. NordVPN - Za visoku kvalitetu sigurnosti u kombinaciji s stalnim brzinama i P2P-om prilagođenim poslužiteljima, NordVPN je savršen izbor.
 2. ExpressVPN - Ovaj VPN pruža izvrsne brzine i stabilne veze bez ograničenja preuzimanja ili propusnosti, što ga čini idealnim ako želite strujati geoblokirani sadržaj.
 3. CyberGhost - Ovaj je inovativni pružatelj izvrstan izbor za stabilan, siguran i jednostavan za korištenje VPN koji je bujičan i prilagođen P2P.
 4. Štit za žarište - Ovaj pružatelj nudi intuitivno sučelje, pet istodobnih veza, mnogo poslužitelja unutar Novog Zelanda i dobru sigurnost.
 5. PrivateVPN - Iako nije tako poznat kao neki drugi davatelji usluga, ovaj čvrst VPN nudi stabilne veze i velike brzine bez ograničenja preuzimanja.

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Novi Zeland?

Stanovnici Novog Zelanda neprestano se bore s geoblokiranjem streaminga sadržaja, uključujući američku i britansku Netflix ponudu. Stoga kada birate VPN za Novi Zeland, pouzdan i siguran pristup lokalnom sadržaju i geoblokiranoj glazbi i filmovima obavezno. Provjerite može li vas VPN prebaciti Netflixovo sofisticirano VPN blokiranje.

Ako ste posjeti Novi Zeland, morat ćete nastaviti s tim geoblokirani sadržaj i usluge koje koristite kod kuće pored istraživanja lokalnog sadržaja. Provjerite da li odabrani VPN omogućava pristup poslužiteljima na Novom Zelandu i na vašem matičnom teritoriju kako biste mogli promijeniti svoju IP adresu kako biste ostali povezani. Budući da VPN-ovi štite vaš identitet, možete pregledati i hotele i restorane koje posjetite bez davanja svoje lokacije.

VPN na Novom Zelandu znači poboljšanu sigurnost za sve.

Bilo da se vaš dom nalazi negdje iza ugla ili na pola svijeta, vaši se osobni podaci dovode u opasnost svaki put kada koristite javni WiFi ili WiFi žarišne točke. Pouzdan VPN nudi savršeno rješenje za osigurajte vezu dok putujete.

Da biste bili sigurni da VPN koji koristite na Novom Zelandu pruža vam potreban pristup i sigurnost, potražite ga sa:

 • stabilne veze, dobre brzine i bez ograničenja za preuzimanje ili propusnost.
 • poslužitelji na Novom Zelandu. Odabirom dobavljača VPN-a s poslužiteljima na Novom Zelandu omogućuje vam siguran, privatni pristup popularnim besplatnim streaming kanalima TVNZ i TV3, kao i plaćenim kanalima kao što su Neon, Lightbox i Quickflix.
 • torrenting. Iako samo bujica nije ilegalno, na Novom Zelandu je preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima. Nekoliko mjesta mučenja posljednjih je godina zatvoreno zbog sporova zbog autorskih prava. Korištenje VPN-a štiti vas čuvanjem identiteta i lokacije skrivenim.
 • ima poslužitelje u SAD-u i Velikoj Britaniji. Ovo je neophodno ako želite pristupiti geoblokiranim web lokacijama kao što su Netflix, Hulu i BBC iPlayer. VPN također mora biti u mogućnosti ostati jedan korak ispred sve jačih blokova koje Netflix i druge usluge streaminga koriste se za zaustavljanje VPN korisnika u pristupu sadržaju specifičnom za regiju.
 • ima dobru korisničku uslugu. Potražite korisničku podršku 24 sata dnevno, temeljne vodiče i informacije o najčešćim pitanjima. Ovo su jasni pokazatelji najboljih pružatelja VPN-a.
 • korisničko sučelje. Izvorne aplikacije jednim klikom, jednostavna preuzimanja i upute za jednostavno slijediti omogućit će vam da brzo i bez napora uspostavite sigurnu i privatnu internetsku vezu.

Ovo su pet najboljih VPN-ova za Novi Zeland - evo zašto

1. NordVPN 

# 1 VPN za Novi Zeland

NordVPN uređaji

 • 5000+ poslužitelja, uključujući 19 na Novom Zelandu
 • Izvrsna 24/7 usluga kupcima
 • Izvrsna sigurnost osigurana širokim spektrom protokola
 • 30-dnevna garancija povrata novca

NordVPN ima najveći broj poslužitelja na Novom Zelandu među svim glavnim VPN davateljima, uključujući poslužitelje koji vam omogućuju bujicu sigurno i sigurno. To je također jedna od rijetkih top VPN usluga koja može zaobići čvrste Geoblokove koje Netflix postavila na svoje mjesto. Sigurnosne značajke NordVPN-a čine ga omiljenim među recenzentima i uključuju 2048-bitnu AES enkripciju, dvostruku VPN, zaštitu od propuštanja DNS-a, prekidač za zaustavljanje i izbor protokola. Zahvaljujući a striktno provedena pravila o ne-zapisu, možete surfati, strujati i bujicom znajući da je vaša veza sigurna i da je privatnost zaštićena.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

POGLEDAJTE POSEBNE PONUDE NordVPN

2. ExpressVPN

Najbrži dostupni VPN

ekspresna slika dobavljača

 • Preko 3000 servera širom svijeta, uključujući i jedan na Novom Zelandu
 • Brze i stabilne veze
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca

ExpressVPN je najbrži VPN koji može pouzdano pristupiti geografski ograničenom sadržaju. Ima nema ograničenja propusnosti ili preuzimanja, što ga čini savršenim za strujanje i bujicu. To je samo jedan od niza razloga mnogih pozitivnih recenzija ovog VPN-a. Poslužitelj ExpressVPN-a na Novom Zelandu podržava mnoštvo protokola, uključujući OpenVPN, IKEv2, IPSec i PPTP. svoj split tunneling značajka omogućuje siguran pristup svojoj banci na Novom Zelandu dok struji američki Netflix preko američkog poslužitelja. ExpressVPN pokazuje da sigurnost shvata ozbiljno s 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS / IPv6 i prekidačem kill, a nudi čak i proširenja preglednika za dodatnu sigurnost pregledavanja.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

POGLEDAJTE POSEBNE ExpressVPN UGOVORE

3. CyberGhost

Jednostavan za upotrebu s podrškom za P2P

cyberghost više uređaja

 • 10 poslužitelja na Novom Zelandu
 • Namjenski serveri za torrenting i dijeljenje datoteka
 • Praktičan i jednostavan za upotrebu
 • 45-dnevna garancija povrata novca i 7-dnevno besplatno probno razdoblje

CyberGhost ima mrežu od preko 6 000+ poslužitelja u 90+ zemalja, uključujući 10 na Novom Zelandu. svoj jednostavno sučelje je jedno od ključnih obilježja koje korisnici vole, zajedno s njegovim sedam istodobnih veza i mogućnost pristupa sadržaju koji je ograničen na geo. 256-bitna enkripcija CyberGhosta, automatska sklopka za isključivanje, zaštita od curenja DNS-a i IP-a i OpenVPN protokol osiguravaju da je vaša veza privatna i sigurna.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

POGLEDAJTE POSEBNE DOSTAVE CyberGhosta

4. Štitnik žarišta

Savršena privatnost i strujanje

5 najboljih VPN-ova za Novi Zeland: Brzo usmjeravajte i ostanite sigurni u 2020. godini

 • Struje Netflix, Hulu i još sjajnih sadržaja
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Neograničeno podataka za do 5 uređaja
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje

Hotspot Shield korisnički je VPN koji nudi pet istodobnih veza kako bi se osigurala zaštita cijele vaše obitelji. Ima mnogo poslužitelja unutar Novog Zelanda, što vam omogućava pristupite željenom sadržaju anonimno i sigurno. Nudi munjevitom brzinom kao i vojnog šifriranja, jamčeći brzo i sigurno pregledavanje.

Hotspot Shield kompatibilan je sa svim operacijskim sustavom, nema pravila o zapisivanju i nudi posvećenu tehničku podršku. Moći ćete to moći pristupite geo-ograničenom sadržaju (poput BBC IPlayera) s bilo kojeg mjesta, pomoću bilo kojeg uređaja.

Jednostavnost upotrebe čini ga najboljim savršen izbor za početnike kao i iskusni korisnici, kao što ističu mnogi njeni obožavatelji.

Točka vruće točke može se deblokirati:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Podržava bujicu: 

 • Da, P2P je dopušten na svim poslužiteljima.

Hotspot Shield djeluje na ovim uređajima

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

POGLEDAJTE POSEBNI Štitnik vruće točke

5. PrivateVPN 

Solidan VPN koji zadovoljava sve vaše potrebe

privatevpn uređaji

 • Nema ograničenja upotrebe ili propusnosti
 • Vodiči za postavljanje koji se lako čitaju i pristupačna korisnička podrška
 • 56 poslužitelja diljem svijeta, uključujući jednu lokaciju na Novom Zelandu
 • 30-dnevna garancija povrata novca

Iako PrivateVPN nema toliko poslužitelja kao i neki drugi davatelji VPN-a, njegove lokacije poslužitelja obuhvaćaju veći dio svijeta, uključujući Novi Zeland. Možete deblokirati i strujati oba lokalna Novog Zelanda globalni geo-ograničeni sadržaj na velikim brzinama, poput Hulu, bez ograničenja propusnosti ili preuzimanja. Vrhunska usluga kupcima ovaj pružatelj usluga čini favoritom. PrivateVPN koristi razne protokole za stvaranje sigurnih veza, uključujući OpenVPN, osiguravajući da su vaši podaci sigurni bez obzira jeste li bujica, strujanje ili završavanje financijskih transakcija.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

POGLEDAJTE POSEBNE Privatne VPN DALJE

Zaključak

Najvažnije što trebate potražiti u najboljem VPN-u koji biste koristili na Novom Zelandu su pristup, sigurnost i privatnost. Sve VPN-ove na našem popisu nude ove značajke i još mnogo toga. Garancije o vraćanju novca koje nude ti pružatelji usluga pružaju vam vrijeme da pronađete VPN koji je savršen za vaše potrebe bez ikakvog rizika. Ako još uvijek niste sigurni je li korist vrhunskog VPN-a za Novi Zeland vrijedna ulaganja, pročitajte naš VPN vodič kako biste saznali više o mnogim načinima na koje pravi VPN poboljšava vaše mrežno iskustvo.

Možda ti se također svidi:

 • Kako dobiti IP adresu Novog Zelanda odasvud
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me