5 najboljih VPN-ova za Nizozemsku – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


Nizozemska je već dugo popularno odredište na koje se možete povezivati ​​kad koristite VPN u inozemstvu.

Postoji mnogo razloga za korištenje VPN-a i unutar zemlje! Nedavne izmjene nizozemskog zakonodavstva stvorile su neke probleme za zaštitu privatnosti, i ako se ovaj trend nastavi, prethodno labavi zakoni o digitalnom nadzoru mogli bi ustupiti mjesto nametljivoj praksi.

Danas je posjedovanje VPN-a u Nizozemskoj ozbiljno privlačno - i gotovo obvezno ako želite osigurati da vaša internetska prisutnost bude zaštićena. Ali s toliko pružatelja usluga, kako postići savršenu uslugu za svoje potrebe?

Dopustite nam da vam pomognemo. Pregledali smo stotine VPN usluga kako bismo vam donijeli konačan popis prvih pet za Nizozemsku. Na to ćemo uskoro doći.

Ali prvo, što čini dobru VPN za Nizozemsku?

Brzi popis: najbolji VPN-ovi za Nizozemsku

   1. ExpressVPN
    Držat će znatiželjne oči dalje od vaše internetske aktivnosti. Njegove mogućnosti za deblokiranje idu ruku pod ruku s dodatnim sigurnosnim značajkama koje jamče vašu privatnost.
   2. CyberGhost VPN
    Odličan je izbor za početnike. Jednostavan za upotrebu, nudi niz aplikacija kompatibilnih sa svim većim uređajima.
   3. NordVPN
    Je broj jedan za brzinu i sigurnost. Omogućuje bujicu i pruža 24/7 podršku putem live chat i e-pošte.
   4. Surfshark VPN
    Izvrstan dobavljač u pogledu sigurnosti koji također kompromitira u svrhu struje.
   5. PrivateVPN
    Je mali VPN koji uspije deblokirati većinu glavnih streaming usluga.

Pokrenite svoju besplatnu probnu verziju Goose VPN odmah!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Nizozemsku

Prije svibnja 2018. dvije glavne svrhe VPN-a u Nizozemskoj bile su povezane s deblokiranjem stranog sadržaja i dodatnom zaštitom.

Međutim, provedba „Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten 2017“ sada se može dodati na popis razloga. Ukratko, ovaj je čin nizozemskoj vladi dao puno više ovlasti za nadzor i čuvanje podataka. Stupila je na snagu 1. svibnja 2018. godine i ako se zakonodavstvo nastavi tim putem, Nizozemska se može pretvoriti u nepovoljno mjesto za privatnike, slično kao u Velikoj Britaniji.

Kršenje autorskih prava druga je stvar koju institucije shvataju ozbiljno. Sad kad preuzimanje sadržaja zaštićenih autorskim pravima za vlastitu upotrebu više nije legalno, savjetuje se upotreba VPN-a za razne vršnjačke aktivnosti.

Za nizozemske emigrante VPN-ovi su također korisni kada je u pitanju gledanje nacionalne televizije u inozemstvu. Na primjer, možete deblokirati sve NPO livestreams i uživajte u svojim omiljenim kanalima, bez obzira na vašu trenutnu lokaciju.

S tim u vezi, evo što razdvaja sjajne VPN-ove za Nizozemsku:

  • Snažna mreža poslužitelja. Imajući širok izbor nizozemskih poslužitelja s velikim brzinama, podrška P2P, pa čak i dodatna zaštita od vitalnog je značaja za bilo koji vrijedan VPN u Nizozemskoj. U pravilu, nemojte se ograničavati samo na jednu zemlju - što više lokacija imate na raspolaganju, to bolje.
  • Unaprijed pravila o privatnosti. Anonimnost i bezbrižnost dva su načela svake solidne VPN usluge. Čak i ako vam VPN ne garantira nulte zapise, odaberite dobavljača koji je transparentan i jasno objašnjava koji se podaci prikupljaju, kao i svrhe za to. Ipak, preporučuje se odabir VPN-a s dokazanom politikom bez zapisivanja.
  • Korisne značajke. VPN pružatelji uvijek će oglašavati svoje kvalitete, ali morate znati što je nevažno i što je doista potrebno. Kada tražite VPN, provjerite da li ima zaštitu - naime prekidač za isključivanje kako bi se spriječilo slučajno curenje u slučaju da vaša veza padne. Blokiranje oglasa i anti-DDoS značajke su također korisne.

Naši vrhunski VPN tipovi za Nizozemsku opremljeni su svim tim, i još više. Pogledajte ih u nastavku:

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

 • Zapanjujuće brzine
 • Dokazana privatnost
 • Domaćin korisnih značajki
 • 30 dana za povraćaj novca ako niste zadovoljni

Snaga ExpressVPN-a je u njegovom imenu, i mi smo sretni što možemo reći da ispunjava očekivanja - i korisnici se definitivno slažu.

Savršeno ako želite brze brzine za streaming / download (ili ako sumnjate na svoj propusni opseg za prigušivanje internetskih usluga), ExpressVPN je poznat po tome što je brz i pouzdan. Njegovi nizozemski poslužitelji nisu iznimka - nalaze se u Amsterdamu, Rotterdamu i Haagu.

Uživat ćete i u nekim ozbiljno praktičnim značajkama, poput "podijeljenog tunela". Ukratko, znači svoj VPN promet zaštićen odvojite od ostatka, umjesto da cjelokupnu vezu preusmjerite. Ostali dodaci uključuju DNS / IPv6 zaštitu od propuštanja, besprijekorne aplikacije za sve glavne operativne sustave i prekidač za zaustavljanje.

Uz odzivnu korisničku podršku i web mjesto preveden na nizozemski jezik, preporučujemo vam da pružite ExpressVPN ako su na vašoj listi velike brzine i neograničeno deblokiranje. Ako se predomislite na putu, pokriva vas 30 dana povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. CyberGhost

5 najboljih VPN-ova za Nizozemsku - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

 • Korisno sučelje podijeljeno u nekoliko profila
 • Izvrsne performanse po povoljnoj cijeni
 • Legit zero-logs pravila
 • Nema nizozemske lokalizacije za web lokaciju / aplikacije

CyberGhost, rumunjska VPN usluga, nudi tonu nizozemskim korisnicima.

Od 5700+ poslužitelja, 100 je u Nizozemskoj. Tek nedavno, Dodano je 48 novih, a nizozemska mreža svakodnevno uživa preko 2000 istodobnih korisnika.

Ova VPN nije brza kao ExpressVPN niti ima napredne sigurnosne značajke NordVPN. Međutim, brzo je sam po sebi, a njegova stroga pravila evidentiranja osiguravaju da ćete biti sigurni na bilo kojoj web stranici.

CyberGhost-ovo sučelje glavna je atrakcija - odvojeni u različite profile, u samo jednom kliku možete odabrati osnovne ili napredne postavke za deblokiranje ili bujicu. Intuitivan i sposoban, ovaj VPN savršen je za početnike i profesionalce. Pročitajte što stvarni korisnici moraju reći.

Manji nedostatak je nedostatak prevoda s Nizozemskog za web mjesto ili klijente. Ako vam to ne predstavlja problem, CyberGhost će se možda pretvoriti u vaš novi omiljeni VPN za Nizozemsku. Isprobajte - imate do 45 dana da vratite novac!

Pogledajte ponude CyberGhost-a

3. NordVPN

5 najboljih VPN-ova za Nizozemsku - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

 • Prepuno naprednih značajki
 • Stalne nadogradnje na poslužiteljsku mrežu
 • Sa sjedištem u Panami, daleko od Petog oka
 • Isprobajte i dobit ćete povrat novca u roku od 30 dana

Ako vam podrška izvornog nizozemskog jezika nije prioritet, NordVPN, koji je uvijek omiljen među korisnicima, nudi i odličan paket za Nizozemsku (i desetine drugih zemalja).

Evo sažetka vašeg rezultata - 270+ NL poslužitelja, od kojih mnogi podržavaju P2P i Onion preko VPN-a. Dostupne su i dodatne značajke poput namjenskog IP-a, DoubleVPN-a i "zakamufliranih" poslužitelja za potrebe anticenzure., ako se odlučite za njih.

Sveukupno, NordVPN je jedan od najvećih pružatelja usluga na tržištu, s preko 4400 poslužitelja širom svijeta i nekim ozbiljnim sigurnosnim prednostima. Blokiranje oglasa, anti-DDoS i još mnogo toga vas očekuju s ovom VPN-om.

Redovna ažuriranja usluga dokaz su želje NordVPN-a da se poboljša. Prilagođeni klijenti dosljedno su impresivni - bilo da su to Windows ili Mac, Android ili iOS, Chrome ili Firefox.

Takva kvaliteta dolazi po cijeni, ali NordVPN često ima odlične ponude koje možete iskoristiti. Osim toga 30-dnevna garancija povrata novca omogućava vam povrat punog povrata ako niste zadovoljni.

Pogledajte NordVPN ponude

4. Surfshark VPN

5 najboljih VPN-ova za Nizozemsku - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

 • Poslužitelji u Nizozemskoj
 • Jednostavno sučelje
 • Neograničeni uređaji i neograničeni sadržaj
 • Dijamantna zaštita
 • 30-dnevna garancija povrata novca

Relativno novi dobavljač u igri, Surfshark VPN, sebi je dao ime pouzdan i siguran VPN. To jamči vašu sigurnost sa multi-hop dvostruki VPN lanac koji šifrira podatke na dva ili više poslužitelja i svaki poslužitelj lokacija ima privatni DNS.

S više od 1041 poslužitelja u 61+ zemalja, uključujući i mnoge u Amsterdamu, lako je pristupiti željenom sadržaju sigurno i anonimno. Surfshark dodatno nudi dijamantska jaka zaštita, prekidač za ubijanje, IP maskiranje, DNS s nužnim znanjem i stroga politika zabrane zapisa. Ali, nemojte za to uzeti našu riječ, korisničke recenzije možete pročitati ovdje.

Ako vas zanima Surfshark, možete to iskoristiti 7-dnevna garancija povrata novca i testirajte ga bez rizika.

Pogledajte Surfshark VPN ponude

5. PrivateVPN

PrivateVPN za Bugarsku

 • Izvrstan izbor za strujanje
 • Neograničena propusnost
 • Dobra korisnička podrška s korisničkim vodičima za postavljanje.
 • 56 poslužitelja, uključujući 2 za Nizozemsku

PrivateVPN nema gotovo toliko poslužitelja kao i druge vrhunske usluge, ali i dalje uspijeva ponuditi lokacije poslužitelja širom svijeta. To uključuje dva lokalna poslužitelja u Nizozemskoj.

PrivateVPN može vam pomoći pristupiti geografski ograničenom sadržaju i uslugama streaminga, uključujući lokalni nizozemski sadržaj. Poslužitelji su dovoljno brzi da se nećete morati brinuti oko punjenja sadržaja dok gledate.

To podržava niz sigurnosnih protokola, uključujući OpenVPN, koji korisnicima nudi jedan od najviših stupnjeva sigurnosti. Ovaj drži vaši podaci privatni čak i ako komunicirate s korisnicima u zemljama s visokom cenzusom poput Kine. Također možete uživati ​​u pregledavanju bez ograničenja propusnosti. Pokušajte PrivateVPN sa a 7-dnevno besplatno probno razdoblje, ili iskoristite prednost 30-dnevna garancija povrata novca.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Odaberite Ultimate VPN za Nizozemsku

Eto vam ga - naših pet najboljih VPN tipova za Nizozemsku. Bez obzira želite li privatnost i sigurnost ili brzinu i neograničeno strujanje, zajamčeno vam je da na našem popisu pronađete ono što tražite.

Je li vam ovaj članak koristan? Podijelite ga i obavijestite druge o najboljim VPN-ovima za nizozemske korisnike u zemlji i inozemstvu!

Vaša privatnost na mreži ne smije biti ugrožena. Pogledaj najbolje VPN-ove koji nisu prijavljeni na tržištu - jer je to doista važno.

Ostvari 70% popusta NordVPN odmah!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me