5 najboljih VPN-ova za nesklad | Ostanite sigurni i povezani 2020. godine


Neslaganje je ono besplatni, sve u jednom glasovni i tekstni chat građena samo za igrače. Pojednostavljivanje chatova između suigrača na mrežnim igrama za više igrača, njemu vjeruje više od 250 milijuna korisnika. 

To vjerojatno već znate. 

To također možete znati iako nude čvrstu sigurnost i privatnost chata, Nesklad nije savršeno rješenje. Hakeri i kriminalci i dalje mogu upotrebljavati aplikaciju za pristup vašim podacima. Nesklad je također zabranjen na nekim mjestima, ograničavajući vašu sposobnost za razgovor sa suigračima. 

I jedno i drugo problemi se mogu lako izbjeći instaliranjem VPN-a na vašem računalu za igru ​​i telefonu. Za postavljanje i dolazak potrebno je manje od pet minuta uz niz drugih pogodnosti.

Kratki vodič - 5 najboljih VPN-ova za nesklad

 1. NordVPN: Naš najviši ocijenjeni VPN općenito, NordVPN nudi igračima najefikasnije cjelovito rješenje za pristup Discordu i sigurnost u radu dok igranje, bez utjecaja na brzinu veze..
 2. ExpressVPN: Ovo je najbrži VPN na tržištu, sigurnosno kopiranje brzinom munje s nepropusnom sigurnošću. ExpressVPN nastavit će vas razgovarati sa suigračima bilo gdje u svijetu.
 3. CyberGhost: Kad trebate zaštititi više uređaja istovremeno, CyberGhost pruža jednostavan VPN postavljen na 7 različitih uređaja.
 4. Surfshark: Ovaj VPN uvećao je našu ljestvicu nakon pokretanja prije nekoliko godina. Uz iznimne brzine i sigurnosne značajke lako je razumjeti zašto.
 5. PrivateVPN: Ako ste novi u VPN-ima i pomalo pretrpani, razmislite o PrivateVPN. To je jednostavan, isplativ i VPN prilagođen početnicima.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

Zašto vam je potreban VPN za nesklad

Discord ima impresivnu ugrađenu sigurnost dizajniran posebno za igrače. Aplikacija ima DDoS napad i IP zaštita od curenja, kao i dvofaktorska provjera autentičnosti. Komunikacije se šalju preko HTTPS-a, čuvajući ih skrivenim od vašeg davatelja internetskih usluga. Napokon, nesklad pruža šifriranje krajnjeg do kraja za glasovne chatove. 

tu je još puno problema s korištenjem Discord-a, međutim. Prema njihovoj politici privatnosti, Discord domaćin tekstualne chatove odvojeno, na vlastitim poslužiteljima, kao i snimanje vaše IP adrese i ID uređaja. 

Ako upotrebljavate Discord u zajedničkoj, nesigurnoj mreži bez VPN-a, hakerski ili rivalski igrač može lako steći ove informacije, presresti vaše poruke ili hakirati vaš uređaj i ciljati vas zbog napada i prijevara.. 

VPN rješava ovo pitanje pomoću vojnih alata za šifriranje i sigurnost stvoriti zaštitni tunel oko vaših podataka. vaš lokacija, uređaj, identitet i komunikacije u potpunosti su skriveni bilo kome drugom na mreži. Čak vaš davatelj internetskih usluga znat će samo da koristite VPN, sve nakon toga ne može se pratiti.  

Kao i mnoge sigurne aplikacije za komunikaciju i igre, Nesklad su zabranili škole, poduzeća i neke represivne vlade. Škole i tvrtke to vide odvraćanje pažnje od njihovih učenika i zaposlenika, pa često ograničavaju pristup svojim prostorijama. 

Zemlje sa strogom cenzurom i državnu kontrolu nad Internetom, poput Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine, imaju također zabranio nesklad. Često su sumnjičav za aplikacije za razmjenu poruka s tako jakom privatnošću pravila ili pogledajte nešto što se tiče videoigara kao nemoralno i opasno.

Bilo da trebate razgovarati s suigračima tijekom radnog vremena, ili planirate odmor u zemlji koja ograničava nesklad, VPN je najjednostavnije rješenje. Pomoću VPN-a možete se povezati sa sigurnim poslužiteljem bilo gdje u svijetu. To vam omogućuje zaobići mrežu koja zabranjuje nesklad i koristite aplikaciju gdje god se nalazili.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

To nije sve što VPN može učiniti

Dodatna sigurnost i otvoreni pristup koji smo naveli gore su samo početak kada su u pitanju VPN-ovi. Snažni VPN će u potpunosti promijenite svoj život na mreži. Jednom kada vidite razliku, teško se vratiti na nezaštićeni, ograničeni internet.

Šifriranje podataka samo je jedno od mnogo sigurnosnih i privatnih alata koji mijenjaju život koji pruža VPN. Vrhunski IKEv2 / IPSec protokoli, zaštita od propuštanja DNS-a, stroga pravila bez zapisivanja, super sigurni poslužitelji, zaštita od zlonamjernog softvera, adblokeri i mnogi drugi alati čuvajte vas potpuno sigurnom, skrivenom i anonimnom na mreži.

To vas štiti od prevare, internetskih virusa, DDoS napada, pretjeranog i neugodnog oglašavanja, praćenja i državnog nadzora.

Povezivanje s poslužiteljem izvan vaše zemlje ili regije omogućava vam zaobići cenzuru i uživati ​​u otvorenom, neograničenom internetu bilo gdje u svijetu. Ista tehnologija može probijanje geoblokova koje koriste velike web stranice poput Netflixa da ograniči pristup njihovom sadržaju. Možeš gledajte sve svoje omiljene emisije i filmove na mreži, sigurno i legalno, gdje god se nalazili.

Najvažnije je to zapamtiti nije svaki VPN toliko moćan da sve to učini. Trebaš vrhunskog VPN-a svjetske klase koji može uložiti u najnoviju tehnologiju da biste bili sigurni i skriveni na mreži.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

5 najboljih VPN-ova za nesklad

1.NordVPN

5 najboljih VPN-ova za nesklad | Ostanite sigurni i povezani 2020. godine

NordVPN je onaj ukupni najviši VPN na tržištu, dosljedno popularnom među našim čitateljima, i nudi najbolji sveobuhvatni VPN paket dostupno.

Nikad se nećete morati brinuti zbog gubitka pristupa Discordu ili zbog hakiranja računa. NordVPN koristi AES-256 enkripcija, automatska sklopka za ubijanje, stroga pravila zabrane zapisa i IKEv2 / IPSec protokoli kako bi vaš promet bio siguran i skriven na bilo kojoj mreži. Spajanjem na jedan od njihovih 5.700+ sigurnih poslužitelja, lako možeš zaobići geoblokove na Discordu ili bilo kojoj drugoj web lokaciji i aplikaciji. 

Lako je vidjeti zašto naši čitatelji vole ovaj VPN. Uvjerite se sami 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika.  

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

2.ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Najbrži VPN na svijetu, ExpressVPN savršen je za snimanje poruka između vašeg tima usred masivne, kaotične svađe za više igrača. S poslužitelji optimizirani za brzinu na preko 160 lokacija oko svijeta, zaostajanje ili kašnjenje u komunikaciji bit će prošlost.  

ExpressVPN podržava impresivne brzine prozračna, najbolja sigurnost u klasi kako biste bili sigurni da ste skriveni od curenja podataka, hakova ili geoblokova. S neograničena širina pojasa na do 5 uređaja istovremeno, ExpressVPN će vas sigurno i osigurajte dok igrate, preuzimate, struji i pregledavate Internet. 

Da biste vidjeli koliko je brz ovaj VPN, pogledajte naš cjelovit pregled. ExpressVPN nudi novim korisnicima a 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete i testirati bez rizika.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Isprobajte ExpressVPN bez rizika odmah!

3.CyberGhost

CyberGhost uređaji

Ako koristite Discord za razgovor sa svojim suigračima na mreži, vjerojatno ste na više uređaja: igrati Overwatch na prijenosnom računalu, ali tijekom cijelog dana razgovarati na iPhoneu.

CyberGhost se može brzo postaviti da zaštiti svaki uređaj koji koristite igrati i razgovarati na mreži, a da ne spominjemo strujanje, preuzimanja i sve ostale mrežne aktivnosti. Nudi instalaciju u jednom kliku preko puta 7 uređaja, čuvanje cijele vaše mreže sigurno, sigurno i spojeno na 5.700+ brzi poslužitelji. 

Jednostavan za upotrebu, brz i pun sigurnosnih značajki, nije ni čudo što CyberGhost dobiva toliko pohvalnih recenzija. Novi korisnici dobivaju 45-dnevna garancija povrata novca bez rizika. Još bolje, Korisnici iOS-a i Android-a dobivaju besplatna ispitivanja, tako da možete voditi razgovore o neskladima gdje god bili.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Isprobajte CyberGhost bez rizika odmah!

4.Surfshark

Surfshark uređaji

Manji VPN koji spakira ogroman udarac, Surfshark je u samo nekoliko godina uručio našu ljestvicu, otpuhavanje većeg dijela konkurencije.

Surfshark je brzo rastući VPN, sa preko 1041 sigurnih poslužitelja u 61+ zemalja, optimiziranih za zaobilaženje geo-ograničenja na aplikacijama kao što su Discord. Dolazi s an impresivan paket sigurnosnih alata, uključujući vojnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i strogu politiku zapisivanja. Surfshark također nudi prilagodljive VPN načine i postavke, tako da ih možete prilagoditi vašim potrebama. 

Korisnici dobivaju neograničena zaštita uređaja na jednom računu, i mogu se prijaviti bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca. 

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Isprobajte Surfshark bez rizika odmah!

5.PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

PrivateVPN nudi sljedeće: a jednostavno i povoljno rješenje za VPN početnike. Iako nije toliko bogat značajkama kao ostali VPN-ovi na ovom popisu, on pruža solidna sigurnost i robusne brzine. 

Podrška za korisnike je tamo gdje taj pružatelj stvarno sjaji. Korisnici mogu dobiti pomoć od 24/7 podrška s aktivnim agentima na svakom koraku, uključujući PrivateVPN's 'Instalacija od 60 sekundi '. Nakon što je instaliran, od toga imate koristi aplikacije za jednostavno korištenje na čak 6 uređaja i sigurno poslužitelji u 60+ zemalja na 6 kontinenata.

PrivateVPN prima stalno pozitivne kritike naših čitatelja.  Da biste vidjeli zašto, isprobajte bez rizika, sa a 30-dnevna garancija povrata novca. 

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Isprobajte PrivateVPN bez rizika odmah!

Sažetak

Ako igrate bilo kakve ozbiljne internetske igre za više igrača, temeljene na timu, vi i vaši suigrači trebali biste biti na diskontu. Komunikacije čine jednostavne i nesmetane, pružajući vam konkurentnu prednost.

Ne rizikujte izgubiti pristup aplikaciji jer negdje igrate zabranjeno ili nedostajuće poruke jer internetska veza ne može nastaviti. 

VPN će se integrirati s Discordom na svom uređaju za igru ​​i telefonu, tako da se možete usredotočiti na planiranje savršene strategije protiv svojih neprijatelja i dominirajućih momčadi.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

Daljnje čitanje

Ozbiljno igrate online igranje? Potreban vam je VPN, brz je, siguran i pouzdan. Bez obzira na vašu preferiranu platformu, odabrali smo 5 najboljih VPN-a za igranje.

Brzina je ključna pri odabiru VPN-a za online igranje. Da bismo vam pomogli da odlučite, testirali smo 5 najbržih dostupnih VPN-ova. 

Jeste li spremni testirati NordVPN na svojoj omiljenoj igri? Novi korisnici dobivaju prvi mjesec besplatno.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me