5 najboljih VPN-ova za Nepal – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


Sa filtrima koji su na snazi ​​vlade, na web stranicama kao što su Google i Netflix, treba vam VPN za redoviti pristup internetu u Nepalu.

Dobar VPN je od vitalnog značaja za čuvanje podataka od hakera, obilaženje geoblokova i osiguravanje vaše veze što privatnije. Međutim, ne mogu svi VPN-ovi dovršiti posao - važno je odabrati visokokvalitetni VPN kojem možete vjerovati.

Bilo da živite u Nepalu i želite pristupite nefiltriranom sadržaju, u što tražite pristup nepalskom sadržaju iz inozemstva, ili putujete u Nepal i želite uhvatiti se na svojim omiljenim kanalima za streaming, kod kuće, VPN je neinženjer.

Kratki vodič: najbolji VPN-ovi za Nepal

 1. NordVPN
  Ima vrhunsku sigurnost s neraskidivim šifriranjem i više od 5000 poslužitelja u preko 60 zemalja.
 2. ExpressVPN
  Odličan je sveobuhvatni VPN s neograničenim brzinim streamingom.
 3. IPVanish
  Ima pravila o zapisivanju za apsolutnu privatnost i nema ograničenja bujice.
 4. HMA VPN
  Ima više lokacija servera nego bilo koji drugi VPN i optimiziran je za streaming.
 5. Kupljeni VPN
  Zahvaljujući intuitivnom sučelju, odličan je izbor za početnike i profesionalce.

Nabavite NordVPN odmah!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Nepal

Pristup blokiranim web mjestima

Zakon o kaznenim zakonima 2018. uspostavio je zakone o privatnosti koji su rezultirali cenzusom vezanom za tisak i zabranu do 25.000 web stranica, uvelike kontrolirajući vrstu sadržaja koju možete konzumirati u Nepalu.

Torrenting je također nezakonit, pa bujice nisu lako naći.

Ova ograničenja možete zaobići do pomoću VPN usluge u Nepalu - nešto što je i dalje potpuno legalno.

Obavezno odaberite VPN koji može zaobići i najstrože mjere cenzure.

Sigurnost podataka

VPN je od vitalne važnosti za zaštitu vaše privatnosti. VPN hoće kriptirajte i osigurajte svoje podatke, uključujući e-poštu, lozinke, fotografije i podatke o kreditnoj kartici.

Ostat ćete anonimni dok ste na mreži, dakle Nitko - uključujući vlasti - ne može pratiti vaše mrežne aktivnosti.

Uvijek se odlučite za VPN s a jasna politika privatnosti tako da znate što se događa s vašim podacima.

Zaobići Geoblocks

Mnoge su web stranice dostupne samo na određenim lokacijama, tako da ako putujete i želite saznati lokalne vijesti ili emisije iz kuće, kao što su na Netflix USA ili BBC iPlayer, možete se povezati s poslužiteljem u svojoj zemlji kako biste dobili pristup.

Međutim, ne mogu sve VPN pristupiti tim uslugama - potrebna vam je jedna dokazana sposobnost obilaska VPN blokova.

Visoke brzine

Korištenje VPN-a usporit će vašu vezu - međutim, ako se odlučite za visokokvalitetni VPN s optimiziranim poslužiteljima, jedva ćete primijetiti razliku.

Pouzdan servis

Na tržištu postoji puno besplatnih VPN-ova, ali oni dolaze s ograničenjem propusnosti i brzine, a mogu čak i sadržavati zlonamjerni softver, špijunski softver ili tragači.

Bolje vam je da platite račun vrhunska VPN usluga - ove usluge obično dolaze s povrat novca zagarantovan, tako da ih možete isprobati da provjere jesu li u pravu za vas.

Najbolji VPN-ovi za Nepal

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN ima vodonepropusnost, šifriranje vojnog stupnja. S 5.000+ poslužitelja u preko 60 zemalja, nudi velike brzine, savršene za strujanje i bujicu.

Napredne sigurnosne značajke, poput dvostrukog VPN-a, otkrivanja curenja DNS-a i prekidača za ubijanje, NordVPN je savršen za upotrebu u Nepalu. Ostale jedinstvene značajke uključuju Adblocker i šifrirana proširenja proxyja za Chrome i Firefox.

Otkrijte zašto je NordVPN omiljen među korisnicima ili ga isprobajte bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN ima 2.000+ poslužitelja u 145+ zemalja širom svijeta - uključujući i sam Nepal.

to je jedan od najbržih VPN-a i nema mnogo web lokacija koje se ne mogu deblokirati - bilo da su Netflix ili Amazon Prime, možete očekivati ​​nefiltrirani, brzi streaming.

Uz isti standard šifriranja koji koristi vlada Sjedinjenih Država dokazano je zaštiti čak i najviše tajnih podataka.

To je reklo, to je jednostavan za upotrebu - savršeno ako ste novi u VPN-ovima! to je bujica prijateljska i svaki poslužitelj podržava peer-to-peer dijeljenje. Dodatne pogodnosti uključuju razne sigurnosni protokoli i a ubojiti prekidač.

Iako je ExpressVPN na tržištu možda jeftiniji od ostalih opcija, to je definitivno vrijedi ulaganja. Osim toga povrat novca zagarantovan znači da imate mjesec dana bez rizika! Evo zašto korisnici odabiru ExpressVPN.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. IPVanish

ipVanish uređaji

IPVanish ima preko 1.000 poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta globus. Volimo to nulta evidentiranje, to znači da vaše mrežne aktivnosti, lokacija i identitet uvijek ostaju privatni.

Omogućuje međusobno dijeljenje, pa čak i ima SOCKS5 proxy za tu svrhu. Ostali veliki plusovi ove VPN uključuju sljedeće: ubojiti prekidač i sposobnost da spojite do 10 uređaja odjednom. Međutim, jedna je loša strana to što ne može pristupiti Netflixu. Pročitajte zašto naši korisnici uopće vole IPVanish.

IPVanish nudi a 7-dnevna garancija povrata novca - ne onoliko dugo koliko jamstveni rokovi nude njeni konkurenti, ali ipak će vam dati malo vremena da provjerite odgovara li vama.

IPVanish može deblokirati:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da.

IPVanish radi na ovim uređajima: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmjerivači.

Uzmi IPVanish odmah!

4. HMA VPN

skriveni uređaj

HMA ima više poslužitelja u više zemalja nego bilo koji drugi pružatelj VPN - preko 190 zemalja širom svijeta, uključujući 2 poslužitelja u Nepalu.

HMA također nudi brze veze i pristup mnogim web lokacijama s ograničenjima. Osim toga, budući da je optimizirana za peer-to-peer streaming, to je savršena VPN usluga koju trebate koristiti ako želite gledati i dijeliti svoje omiljene filmove na mreži. Pogledajte što drugi korisnici kažu o HMA

Tamo je 7-dnevna besplatna proba i 30-dnevna garancija povrata novca, tako da uvijek možete uzeti HMA na probnu vožnju, bez rizika.

HMA može deblokirati: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 •  Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji

HMA radi na ovim uređajima:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači.

Nabavite odmah HMA!

5. Puferirani VPN

5 najboljih VPN-ova za Nepal - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

Intuitivne aplikacije integrirane VPN-a čine ga a odličan izbor za početnike, ali napredni korisnici će to cijeniti high-end sigurnosni protokoli. Djeluje poslužitelji velike brzine u 37 zemalja, uključujući Nepal.

Tamo su aplikacije za sve glavne platforme, a ti možeš povežite do 5 uređaja s jednim računom. Ako imate bilo kakvih pitanja o svom računu, svoj ljubazna služba za korisnike dostupan je 24/7 putem live chat-a.

Ovo su samo neke od značajki zbog kojih je puferirani VPN popularan izbor..

Kupljeni VPN nudi 30-dnevna garancija povrata novca. 

Nabavite zaštićeni VPN odmah!

Zaključak

Kada tražite najbolji VPN za Nepal, uvijek provjerite politiku privatnosti kako biste bili sigurni da znate što ta usluga radi s vašim osobnim podacima i poviješću pregledavanja.

Uvijek vam je bolje s visokokvalitetnom, vrhunskom uslugom - ali lako možete uštedjeti novac na pretplati. Posjetite našu stranicu s ponudama i kuponima kako biste saznali kako.

Dostojni VPN-ovi obično dolaze s besplatnom probnom probom ili garancijom povrata novca, tako da ih uvijek možete isprobati prije nego što se odlučite na dugoročni plan.

Nabavite NordVPN odmah!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me