5 najboljih VPN-ova za LINE | Ostanite sigurni i povezani 2020. godine


Besplatna aplikacija za instant messaging, LINE, ima stotine milijuna korisnika širom svijeta, a posebno je popularna u Japanu, Tajvanu i drugim azijskim zemljama. Međutim, neke su zemlje, poput Kine, blokirale aplikaciju. Čak i ako imate pristup LINE, njegov se sadržaj razlikuje od zemlje do države.

To je zato što LINE koristi geo-ograničenja, tako neki sadržaj - poput naljepnica - možda je dostupan u Južnoj Koreji i Japanu, ali ne i u drugim zemljama. Nije zabavno za obožavatelje Brauna, Moona ili ostatka bande!

srećom, možete pristupiti LINE i svim njegovim sadržajima gdjegod da si. Sve što trebate učiniti je koristiti vrhunski VPN. Pročitajte dalje kako biste saznali kako.

Kratki vodič: Najbolji VPN-ovi za LINE

 1. NordVPN - Uz puno pouzdanih i brzih poslužitelja u Aziji, sjajne sigurnosne značajke i povoljnu cijenu, NordVPN je naš najbolji izbor za zaobilaženje cenzure i pristup LINE-u.!
 2. ExpressVPN - ExpressVPN nudi najveće brzine i ima dobar izbor poslužitelja koji se temelje na Aziji.
 3. CyberGhost - CyberGhost je popularan izbor za ljude koji žele pouzdane, brze i sigurne poslužitelje po izvrsnoj cijeni.
 4. Surfshark - Najbolja značajka Surfsharka su njegove neograničene istovremene veze, koje omogućuju istovremeno povezivanje mnogih uređaja.
 5. PrivateVPN - PrivateVPN je najbolji izbor za ljude koji su novi u VPN-ovima. Njegovo korisničko sučelje, sjajne cijene i pouzdana usluga neće vas iznevjeriti.

Pristupite LINE putem NordVPN!

Zašto vam treba VPN za LINE

LINE je blokirano u Kini i nekim drugim zemljama već nekoliko godina, ali to je još uvijek izuzetno popularna aplikacija.

Ako se pokušate prijaviti iz ograničene zemlje, dobit ćete poruku o pogrešci, zbog čega je toliko mnogo ljudi su odlučili koristiti VPN-ove kako bi zaobišli geo-ograničenja i povratiti pristup.

U zemljama u kojima je LINE dostupan, neki su korisnici ne može pristupiti ograničenom sadržaju, poput naljepnica, zbog cenzure. Ti su korisnici nedostaje cijeli niz LINE značajki i možda želi pristupiti njima.

Kada pokušate koristiti LINE, to prati vašu IP adresu da utvrdite da li ste koji se nalaze u ograničenoj zemlji. Ako je tako, spriječit ćete se u pristupu usluzi ili sadržaju koji je blokiran u vašoj zemlji.

Srećom, a VPN može pomoći - hoće maskirati svoju IP adresu, šifrirajte svoje podatke, i proslijedite ga kroz siguran poslužitelj u zemlji u kojoj je dostupan LINE (i sav njegov sadržaj). Ovo će zaobići geo-ograničenja i dati ti puni pristup aplikaciji i svim njenim značajkama!

Najbolje zemlje za pristup većini LINE sadržaja su Japan, Tajvan, Tajland, Vijetnam, Indonezija i Indija.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN može učiniti puno više od zaobilaženja geo-ograničenja. Na primjer, može čuvajte svoje podatke.

LINE je sada šifrirana od početka do kraja; međutim, nema razloga da vjerujemo da nema stražnjeg vrata koji je propuštaju vaše podatke do cyber kriminalaca (ili čak namjerno davanje vaših podataka najvišem ponuditelju).

VPN-ovi kriptiraju vaš promet i uspjeti skoro da je nemoguće da bilo tko vidi što radite na liniji.

Pouzdani davatelji VPN-a (poput onih navedenih u ovom članku) ne dijele vaše podatke s državnim agencijama i ne vode zapisnike.

Također, većina ih je dodala zlonamjerni softver i usluge blokiranja oglasa, štiteći vas od neželjenih posjetitelja na mreži.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN je veteran u svom području i nudi vrlo pouzdan usluga sa značajkama koje odgovaraju početnici i napredni korisnici slično.

NordVPN je zbog svog korisnika izuzetno popularan među korisnicima velika brzina, Jednostavnost korištenja, sjajna cijena i pouzdana usluga kupcima, kao i njegova stroga no-dnevnici politika.

S 5.400+ poslužitelja koji obuhvaćaju 60 i više zemalja, i okolo 450 poslužitelja koji djeluju u azijsko-pacifičkoj regiji, nećete imati problema s pristupom LINE putem NordVPN-a.

Osim pružanja Softver CyberSec za sigurnost i a ubojiti prekidač, NordVPN također nudi 256-bitna AES enkripcija, OpenVPN, 2,048-bitni SSL ključevi, L2TP / IPSec, i mnogo više.

NordVPN možete koristiti do šest uređaja istovremeno.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Pristupite LINE putem NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je a vrlo pouzdan davatelja usluga koji se široko cijeni ultra-brzo VPN usluga, 24/7 posvećena tehnička pomoć uslugu i robusna sigurnost značajke.

Doplatit ćete za premium usluge ExpressVPN isporučuje, ali to se isplati!

Uz široku mrežu od preko 3.000 poslužitelja proširilo se na 160 lokacija i mnoge od njih u Aziji, nećete imati problema s povezivanjem s LINE-om, posebno s njegovom TrustedServer tehnologija.

Osjećat ćete se sigurnom vezom zadana enkripcija vojnog stupnja AES-256, DNS zaštita od curenja, OpenVPN potpora, a ne-log politika i a ubojiti prekidač, koji vas odmah prekida ako vaša veza prekine.

Pomoću ExpressVPN-a možete se povezati pet uređaja istovremeno.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pristupite LINE putem ExpressVPN-a!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost nudi impresivne karakteristike po izvrsnoj cijeni i jest savršena za sve one koji žele jednostavnu VPN uslugu.

Kombinirajući brzinu, pouzdanost i pristupačnost, CyberGhost je veliki hit za korisnike.

S 5.900+ poslužitelja u preko 90 zemalja uključujući Japan, Južnu Koreju, Singapur i ostale zemlje Azije, nećete imati problema s pronalaženjem dobrog poslužitelja koji će zadovoljiti vaše potrebe i povezati se s LINE.

CyberGhost koristi 256-bitna AES enkripcija na OpenVPN protokol prema zadanom i DNS i IP zaštita od curenja.

Također ima softver i softver za blokiranje oglasa, automatski prekidač, i pridržava se a no-dnevnici politika.

S CyberGhostom to možete spojite do 7 uređaja odjednom. Možete isprobati uslugu za sebe s izdašno jamstvo povrata novca od 45 dana.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pristupite LINE putem CyberGhosta!

4. Surfshark

surfhark uređaji

Surfshark je još jedna dobra opcija za one koji žele osnovni VPN značajke po povoljnim cijenama. Najbolje mu je svojstvo neograničene istodobne veze, omogućujući vam da istovremeno povežete sve uređaje svoje obitelji.

Surfsharkova mreža sastoji se od više 800 poslužitelja u 50+ zemalja, uključujući dovoljno poslužitelja u Aziji kako bi se osigurala pouzdana LINE veza i pristup sjajnom sadržaju.

Kupci Surfsharka vole snažne sigurnosne značajke koje nudi.

S AES-256-GCM enkripcija, dvostruka enkripcija, split tunneling, zlonamjerni softver i sredstvo za blokiranje oglasa, ubojiti prekidač, i dodatne postavke zamračenja, bit ćete sigurni na mreži kada upotrebljavate Surfshark.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Pristupite LINE sa Surfsharkom!

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

PrivateVPN je stekao veliku reputaciju kao uistinu pristupačan VPN s dobrim značajkama Cjelokupni.

Njegova mala mreža vlastitih poslužitelja uključuje preko 150 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući zemlje u Aziji.

Sigurnosne značajke optimizirane su da zaobiđu čak i najteže VPN blokove s korisnim Nevidljivi način rada.

Također nudi AES-256 vojnog šifriranja s podrška za više protokola, DNS zaštita od curenja, i IPv6, kao i a no-dnevnici politika i a ubojiti prekidač, čuvajući vas kada pristupite Lineu.

S PrivateVPN-om možete spojite do 6 uređaja odjednom.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; preko aplikacije je dostupan popis poslužitelja optimiziranih za P2P.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Pristupite LINE putem PrivateVPN!

Sažetak

Ako nemate pristup LINE-u ili cijelom njegovom sadržaju u vašoj zemlji, ne morate propustiti! Samo odaberite VPN koji vam najviše odgovara, a vijest ćete dijeliti s prijateljima i obitelji vrlo brzo.

Preporučujemo NordVPN, jer se on odlično ističe kada su u pitanju serveri, brzina i sigurnost!

Pored toga što će vam pomoći zaobići mučna geo-ograničenja, koristeći premium VPN volje zaštiti svoju privatnost i sigurnost na mreži. 

Daljnje čitanje

Pročitajte naš članak o 5 najboljih VPN-a za više uređaja & Povezivanje, ako želite vidjeti koji VPN najbolje odgovara vašem uređaju.

Možda biste htjeli provjeriti i naših deset najboljih VPN-ova.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me