5 najboljih VPN-ova za Ekvador – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


Ekvador se može pohvaliti mnogim stvarima. Nažalost, Internetska sloboda nije jedna od njih.

Cenzura, politički napadi, nadgledanje i hakiranje postali su uobičajena pojava u zemlji - s tim da vlada često izdaje obavijesti o autorskim pravima ili zahtijeva osobne podatke kako bi ugušila bilo kakvo neslaganje s političkim novinarstvom ili aktivnostima na društvenim medijima..

Ako živite u Ekvadoru ili planirate tamo putovati, dobra VPN usluga je presudna.

VPN čuva vas od vladinog nadzora od strane prikrivajući svoj identitet. I ne samo to, već će vam i omogućiti zaobići geoblokove i pristupiti streaming sadržaju iz cijelog svijeta, uključujući Netflix USA.

Brzi vodič: najbolji VPN-ovi za Ekvador

 1. NordVPN
  NordVPN-ovo vojno šifriranje znači da možete slobodno pregledavati Ekvador bez uplitanja vlade, a zahvaljujući njegovim mogućnostima deblokiranja možete pristupiti bilo kojem sadržaju koji želite.
 2. ExpressVPN
  Ako vam treba brzinu, ExpressVPN je jedan od najbržih VPN-a na tržištu. Čuvat će vašu vezu dok vas obuzimaju najteže geoblokove.
 3. HMA
  HMA dolazi s korisničkim sučeljem, izvrsnim za početnike i profesionalce - i čuva vas u svakom trenutku, posebno kada koristite javni wi-fi.
 4. Trust.Zone
  Trust.Zone čuva vas i anonimne s strogim pravilima o zapisi.
 5. SaferVPN
  Nudi izvrsne sigurnosne značajke i neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Nabavite NordVPN odmah!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Ekvador

Ekvador se ne rangira visoko po slobodi pojedinca putem Interneta. Od 2012. vlada je mogla dohvatiti pojedinosti korisnika iz telekomunikacijskih tvrtki - a neki korisnici društvenih medija su primili obavijesti o uklanjanju sadržaja, ili čak bio praćeno ili maltretirano osobno nakon komentara koji su objavili na mreži.

Imajući to u vidu, glavne značajke koje su vam potrebne u VPN-u za Ekvador jesu visokokvalitetno šifriranje i stroga politika zabrane zapisa. To će vam omogućiti da slobodno pregledavate web i objavljujete što god vam pada na pamet, bez brige o nadzoru vlade.

Osim što ćete čuvati sigurnost i anonimno na mreži, dobar VPN dat će vam neograničen pristup streaming uslugama kao što su Netflix USA, Hulu i BBC.

Želite biti sigurni da odaberete VPN koji to može zaobiđite najžešće geoblokove, dok vam pruža velike brzine.

Prijateljski i profesionalno 24/7 služba za korisnike može biti i veliki plus, u slučaju da naiđete na bilo koji problem.

Naši stručnjaci testirali su na desetine VPN-ova kako bi vam donijeli ovaj popis najboljih i najboljih.

Najbolji VPN-ovi za Ekvador

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN je izvrstan VPN koji nudi fantastične sigurnosne značajke. Njegovo vojno šifriranje čuva vašu mrežnu aktivnost sigurnom i sigurnom, tako da ne morate brinuti zbog vladinog nadzora i potencijalnog uznemiravanja.

Kako se NordVPN nalazi u Panami, ne čuva nikakve zapise o prometu korisnika, što je jedan od mnogih razloga što ga obožavatelji cijene.

Kao što NordVPN nudi a 30-dnevna garancija povrata novca, uvijek ga možete pokušati vidjeti je li to pravi VPN za vas.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Ogromna globalna mreža ExpressVPN uključuje poslužitelji u Ekvadoru, što ga čini idealnim ako želite pristup lokalnom, geografski ograničenom sadržaju dok još uvijek maskirate vaš IP.

ExpressVPN je poznat po brzini, tako da je idealno za strujanje i bujicu.

Ali nije sve zabavno i igre - dolazi i ExpressVPN impresivan popis sigurnosnih značajki.

Iskoristite prednost 30-dnevna garancija povrata novca i uvjerite se sami ili provjerite što pravi korisnici misle o ExpressVPN-u.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. HMA

skriveni uređaj

Ne dajte HMA-ima user-friendly sučelje budala te - dolazi snažne značajke privatnosti, što ga čini odličnim izborom za VPN novake i profesionalce.

Upravlja s 910+ poslužitelja u više od 190 zemalja, uključujući dvije lokacije poslužitelja u Ekvadoru. Sve njegove pretplate uključuju neograničenu propusnost i velike brzine.

HMA nudi 7-dnevna besplatna trial i a 30-dnevna garancija povrata novca tako da možete sami testirati. Da biste saznali više, pročitajte što naši korisnici govore o ovom vrhunskom VPN-u.

Nabavite odmah HMA!

4. Povjerenje.Zone

uređaji područja povjerenja

Za Ekvador, gdje je zaštita vaše privatnosti visoki prioritet, Trust.Zone je sjajna opcija, kombinirajući šifriranje na visokoj razini sa strogom politikom bez zapisivanja.

Povjerenje.Zona je a VPN-u za bujice, a može zaobići geoblokove i cenzuru kako bi vam omogućio pristup sadržaju iz cijelog svijeta. Kliknite ovdje da biste pročitali recenzije stvarnih korisnika.

Trust.Zone dolazi sa 10-dnevna garancija povrata novca, što nije toliko dugo koliko trenutno nude drugi pružatelji usluga, ali postoji i 3-dnevno besplatno probno razdoblje.

Nabavite Trust.Zone Now!

5. SigurnijiVPN

safervpn-uređaji

SaferVPN čuva vašu sigurnost sigurnost na razini banke, s enkripcijom na visokoj razini, automatska wi-fi sigurnost i prekidač za ubijanje.

Upravlja vlastitim poslužiteljima i ponudama veze velike brzine i aplikacije za sve glavne uređaje. Pročitajte što korisnici misle o tome.

Trogodišnji plan SaferVPN-a dolazi s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Nabavite Sigurniji VPN odmah!

Sažetak

Ako planirate putovanje u Ekvador, budite sigurni da nabavite pravi VPN koji može biti siguran i prihvatiti sve vaše potrebe.

Svi naši preporučeni VPN-ovi dolaze s besplatnim ispitivanjima i / ili garancijama povrata novca, tako da ih možete isprobati bez rizika.

Spremni ste se obvezati na dugoročni plan? Za neke veće uštede na vašem VPN planu, provjerite našu stranicu s ponudama i kuponima.

Nabavite NordVPN odmah!

Možda ti se također svidi:

 • Kako dobiti IP adresu Ekvadorca s bilo kojeg mjesta
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me