5 najboljih VPN-ova za Belgiju – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


VPN je najsigurniji način osigurajte pristup internetu u Belgiji. Može vam pomoći pristup blokiranom sadržaju poput Netflix-a SAD-a ili toka belgijskog sadržaja izvan zemlje.

U Belgiji se država ne miješa u normalno korištenje interneta. Međutim, vlada brzo postavlja blokove ilegalnom sadržaju. To uključuje zaštićene autorskim pravima materijale na bujicama i web lokacijama za igre na sreću bez odgovarajućeg licenciranja.

Što je više, brige za nacionalnu sigurnost nalaze se na najvišoj razini u Belgiji. Belgijska vlada priprema nove zakone koji mu to omogućuju pratite privatne mrežne aktivnosti građana.

Ako vam ovo zvuči uznemirujuće, niste sami. Srećom najbolji VPN-ovi za Belgiju detaljnije u nastavku lako vam mogu pomoći zaobići ograničenja i održavati vašu internetsku aktivnost privatnom.

Ovo je pet najboljih VPN-ova za Belgiju.

Sažetak najboljih VPN-ova

 1. NordVPN
  NordVPN nudi vojnom tehnologijom koji dvaput šifrira vaše podatke, jamčeći vašu privatnost na mreži.
 2. ExpressVPN
  Značajke ExpressVPN brzinom munje i veliku mrežu poslužitelja širom svijeta.
 3. CyberGhost
  CyberGhost dolazi s an jednostavno sučelje i sadrži razne sigurnosne protokole koje možete odabrati.
 4. PrivateVPN
  Mnogobrojne prednosti PrivateVPN-a uključuju neograničena propusnost i jednostavno postavljanje u jednom kliku.
 5. IPVanish VPN
  Povežite se sa 10 uređaja istovremeno i birajte između više od 40.000 IP adresa s IPVanishom.

Nabavite NordVPN odmah!

Zašto vam treba VPN u Belgiji

VPN će vam pomoći pristup geoblokiranom sadržaju iz Belgije. To je najsigurniji način za strujanje sadržaja koji je normalno blokiran, poput Netflix US-a. VPN vam može pružiti pristup samo za Belgiju ako ste stanovnik Belgije koji putuje u inozemstvo.

Internetska cenzura Belgije nije previše stroga, ali jest blokirati određene web stranice. Belgijski zakonik o kaznenom postupku blokira internetske sadržaje koji se smatraju nemoralnima. Ovo uključuje mjesta za igre i kockanje koji nemaju službenu licencu odbora za igre.

Belgijska federacija protiv piraterije može naložiti davateljima internetskih usluga da blokiraju ili uklone sadržaj bez sudskog naloga. Oni u potpunosti blokirati pristup mjestima za bujicu poput The Pirate Bay-a koji se bavi ilegalnim piratstvom.

Uz to, nedavni teroristički napadi potaknuli su vladu da uvede novi zakoni o mrežnom nadzoru. Belgijske vlasti bit će mogućnost pristupa povjerljivim informacijama poslali putem interneta i podijelite ga s obavještajnim agencijama.

U skladu s ovim zakonima bit će ISP-ovi i platforme poput WhatsApp-a i Vibera obvezan predati korisničke podatke.

Predloženo zakonodavstvo utjecati će i na turiste i na stanovnike. Ti su zakoni nametljivi i ugrozi svoju slobodu interneta. Još nisu prošli, ali nikad nije prerano zaštititi svoju internetsku privatnost.

Što potražiti u VPN-u za Belgiju

Trebat će vam onaj koji može lako zaobići blokove sadržaja, omogućujući vam pristup geo-ograničenom sadržaju kao što su Netflix US ili HBO Go. Odaberite jedan sa velika globalna mreža poslužitelja - uključujući poslužitelje u zemlji iz koje želite strujati - i neograničenu propusnost.

Do pristup stranicama bujice, provjerite ima li VPN koji odaberete određene značajke koje pojednostavljuju dijeljenje datoteka P2P. Oni uključuju namjenske poslužitelje za razmjenu torrenta i dijeljenje datoteka, automatski prekidač, i stroga politika bez zapisnika.

Korištenje VPN-a je jedini način da osigurate da se vaša mrežna aktivnost ne nadgleda u Belgiji. Potrebne su mu vrhunske sigurnosne značajke za istinsko jamčenje vaše privatnosti.

Te sigurnosne značajke - i druge poput šifriranje vojnog stupnja - vrijedni su u Belgiji. To se posebno odnosi na rastuće probleme oko privatnosti koji mogu proizaći iz državnog nadzora.

Najbolji VPN-ovi za Belgiju

Evo našeg detaljnog pregleda najboljih VPN-ova za Belgiju:

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN ima više od 5.000 poslužitelja u 62 zemlje, s 61 poslužitelj u Belgiji sama. To vam omogućuje povezivanje s obližnjim poslužiteljem, osiguravajući a brza veza a svoju lokaciju čuvati skrivenom. Ima 2048-bitna enkripcija vojnog stupnja i značajka Double VPN koja dvaput kriptira vaše podatke, čineći vašu aktivnost nedodirljivom.

NordVPN također nudi P2P platforme za dijeljenje tako da možete brzo i sigurno dijeliti ili primati velike datoteke unutar poslužiteljske mreže. Nije čudo što je NordVPN omiljen među VPN korisnicima.

Isprobajte njihovu uslugu bez rizika sa 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Pogledajte NordVPN ponude

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN nudi neograničenu propusnost i širu globalnu mrežu 148 web mjesta poslužitelja, davanje brzinom munje. To vam pruža način da bez strujanja struji vaš omiljeni sadržaj i pristupite geoblokiranim web lokacijama.

ExpressVPN ima strogu nulta-logs politika, pa se niti jedan od vaših podataka ne pohranjuje i ostajete anonimni. Oni nude napredne sigurnosne značajke poput DNS zaštita od curenja, IPv6 zaštita od curenja, i a ugrađeni prekidač ubistva.

Stotine korisnika napisale su fantastične recenzije o ExpressVPN-u. Provjerite sami ExpressVPN kako biste se prijavili za 30-dnevna garancija povrata novca ili 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pogledajte ExpressVPN ponude

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

CyberGhost nudi intuitivan softver jednostavan za korištenje. Radi izvan Rumunjske, jedne od zemalja s najviše privatnosti u Europi. Oni ne čuvaj podatke drva, pa se vaši podaci nikada ne pohranjuju.

CyberGhost nudi niz sigurnosnih protokola poput OpenVPN, PPTP i L2TP. Ovo je samo dio zašto ga VPN korisnici vole. Isprobajte CyberGhost bez rizika 45-dnevna garancija povrata novca i 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

4. PrivateVPN

privatevpn uređaji

PrivateVPN je još jedan sjajan VPN koji se koristi u Belgiji. Oni nude neograničenu propusnost za izuzetno velike brzine veze i dopuštaju ti pristup geoblokiranom sadržaju.

PrivateVPN vam omogućuje da zaobići blokove web lokacija Belgije i pristup neograničenom P2P dijeljenju po vašoj pogodnosti. Nude intuitivnu Postavljanje 1 klikom to je jedinstveno za PrivateVPN. Njihove sigurnosne značajke jednako su impresivne kao i prethodno navedeni VPN-ovi, tako da će vaša aktivnost ostati anonimna i zaštićena.

Pročitajte korisničke recenzije na PrivateVPN i pokušajte besplatno s njihovim servisima 30-dnevna garancija povrata novca.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Pogledajte privatne ponude za VPN

5. IPVanish

ipVanish uređaji

Sa preko 40.000 dijeljenih IP adresa za odabir, IPVanish VPN odličan je izbor VPN-a. Povežite se sa 10 uređaja istovremeno i uživaj pristup geoblokiranom sadržaju iz cijeloga svijeta.

IPVanish VPN također nudi sljedeće: a izbor sigurnosnih protokola uključujući OpenVPN. Oni također koriste 256-bitna enkripcija vojnog stupnja i dopuštaju neograničen P2P promet, prebacivanje poslužitelja i anonimna bujica.

Saznajte više o IPVanish VPN-u s naše stranice za detaljni pregled. Isprobajte njihov VPN besplatno s njihovim 7-dnevna garancija povrata novca.

IPVanish može deblokirati:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da.

IPVanish radi na ovim uređajima: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmjerivači.

Pogledajte IPVanish ponude

Sažetak

Surfanje internetom u Belgiji ima svoja ograničenja, ali možete otvoriti svoje mogućnosti i zadržati svoju internetsku aktivnost privatnom koristeći najbolje ocijenjeni VPN.

Pogledajte našu stranicu s ponudama i popustima kako biste postigli najbolje cijene na VPN-ovima koje smo spomenuti i više.

Nabavite NordVPN odmah!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me