5 najboljih VPN-ova u Kolumbiji – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


Planirate putovanje u Kolumbiju? Želite biti sigurni da ćete moći pristupiti sadržaju koji vas zanima i želite znati da to možete učiniti sigurno i sigurno..

Korisnici interneta u Kolumbiji mogu očekivati ​​veliku slobodu na mreži. Međutim, prema kolumbijskom zakonu, davatelji internetskih usluga moraju nadzirati aktivnost svojih korisnika.

Najbolji način da vaše internetske aktivnosti ostanete privatni, neograničeni i bez nadzora je korištenje virtualne privatne mreže ili VPN-a..

Upotreba VPN-a u Kolumbiji je potpuno legalna i odličan je način zaobići geoblokove i pristupiti ograničenom sadržaju. I ne samo to, ali znat ćete da je vaša veza uvijek privatna i sigurna kad god idete na internet.

Najbolji VPN-ovi za Kolumbiju: Kratki vodič

 1. NordVPN
  Pouzdan i pristupačan, NordVPN pruža velike brzine i ima impresivan popis sigurnosnih značajki.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN zasigurno živi u skladu sa svojim imenom, brzinom munje savršenom za strujanje i bujicu.
 3. CyberGhost
  Sa svojim intuitivnim sučeljem, pouzdanim vezama i unaprijed postavljenim profilima za privatno pregledavanje, CyberGhost je izvrstan za početnike i profesionalce.
 4. PrivateVPN
  Uz pomoć udaljene instalacije, PrivateVPN je dobar izbor za početnike.
 5. HMA
  S elegantnim i elegantnim korisničkim sučeljem, HMA također nudi široku mrežu poslužitelja za brzu i sigurnu vezu.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

Što biste trebali potražiti u VPN-u za Kolumbiju

Sve u svemu, Kolumbija je jedna od otvorenijih zemalja kada je u pitanju pristup internetu i privatnost na mreži. Većina platformi za blogove i društvene mreže slobodno su dostupne, a blokiranje web stranica je minimalno - kolumbijski zakon ne sadrži rutinski nijedan sadržaj osim dječje pornografije i nekih web stranica za zabavu za odrasle.

No, uprkos činjenici da u zemlji ne postoji vladina cenzura, samocenzura je uobičajena u Kolumbiji. Novinari to najčešće prakticiraju nakon izvještaja novinara koji postaju žrtve prijetnji, nasilja, pa čak i smrtnih slučajeva prilikom izvještavanja o temama kao što su trgovina drogom i korupcija.

Kad je u pitanju nadzor, prema kolumbijskom zakonu, Davatelji internetskih usluga moraju pružati nadzor nad aktivnostima svojih korisnika. Ako se pronađe bilo kakva ilegalna aktivnost, o tome se mora obavijestiti vlada.

Ima ih i oštre kazne zbog kršenja autorskih prava u zemlji, a jednom korisniku prijeti osam godina zatvora nakon što je na web stranici Scribd objavio akademski članak.

Prije kupnje VPN-a za Kolumbiju, želite biti sigurni da vam može ponuditi sljedeće:

 • Poslužitelji: Što je veća VPN-ova serverska mreža, to bolje. Ako planirate koristiti svoj VPN za pristup geo-ograničenom sadržaju u drugim zemljama, morate biti sigurni da ima severs u tim zemljama (na primjer, za pristup Netflixu SAD-u, trebat će vam poslužitelji u SAD-u).
  Ako pokušavate pristupiti kolumbijskom sadržaju iz inozemstva, trebat će vam VPN koji ima poslužitelje u Kolumbiji.
 • Velike brzine: Proces šifriranja VPN-a može značajno usporiti vašu vezu - želite osigurati VPN koji može osigurati brzinu pogodnu za strujanje.
 • Napredne značajke zaštite i privatnosti: Ako želite biti sigurni da ste anonimni na mreži i nitko ne može voditi kartice o vašim internetskim aktivnostima, potražite VPN koji nudi visokokvalitetnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a, automatsku sklopku za ubijanje i pravila o zapisivanju.
 • uređaji: Provjerite ima li VPN aplikacije za sve vaše uređaje. Najbolji VPN-ovi omogućuju vam povezivanje više uređaja s jednim računom.
 • Služba za korisnike: Ovih dana najbolji VPN-ovi nude 24/7 podršku uživo. Ne slažite se sa manje.
 • Besplatna probna i / ili garancija povrata novca: Ne želite biti zaglavljeni u plaćanju VPN-a koji nije za vas. Provjerite dobiva li VPN jamstvo povrata novca, u slučaju da nešto pođe po zlu.

5 najboljih VPN-ova za Kolumbiju:

1. NordVPN

5 najboljih VPN-ova u Kolumbiji - zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini

Dosljedno rangiran kao vrhunski VPN od strane stvarnih korisnika i recenzenata, NordVPN opravdava svoju reputaciju impresivnom listom napredne sigurnosne značajke - uz standardne sigurnosne mjere poput 2048-bitnog enkripcije i prekidača kill, NordVPN također nudi dvostruka enkripcija.

NordVPN mreža je impresivna, s 4.000+ poslužitelja u preko 60 zemalja. Iako on nema poslužitelj u Kolumbiji, on ima neke poslužitelje u susjednim zemljama.

NordVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Nije iznenađenje da korisnici vole ExpressVPN - kao jedan od najbržih VPN-a na tržištu, to je pogodno za bujicu i strujanje, i nema problema s deblokiranjem teško dostupnih web lokacija poput Američki Netflix, Hulu i BBC iPlayer.

Sa 3000+ poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Kolumbiju, Teške metode šifriranja ExpressVPN-a i podrška za sve glavne uređaje i operativne sustave čini ga jednim od najboljih izbora koje možete donijeti kada tražite nabaviti kolumbijsku IP adresu.

ExpressVPN dolazi sa 30-dnevna garancija povrata novca s politikom bez pitanja.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

Ovaj VPN poznat je po tome pametno dizajnirano sučelje. S unaprijed konfiguriranim profilima koji vam omogućuju da se odmah povežete s najboljim poslužiteljem, to je popularan izbor korisnika svih dobnih i tehničkih sposobnosti.

Uz veliku mrežu od preko 5.700 poslužitelja širom svijeta, uključujući 4 u Kolumbiji, CyberGhost može pružiti brzo lokalno pregledavanje.

Korisniku je omiljen sigurnost i privatnost Također, jer CyberGhost ne vodi internetske zapise, čuvajući vašu aktivnost potpuno anonimnom.

Postoji jako velikodušan 45-dnevna garancija povrata novca, tako da možete sami vidjeti je li to pravi VPN za vas.

Nabavite CyberGhost odmah!

4. PrivateVPN

privatevpn uređaji

Odlično za početnike, PrivateVPN nudi daljinsku pomoć novim korisnicima putem TeamViewera. Pronaći ćete da PrivateVPN ima mogućnost deblokiranja mnogih web-lokacija za strujanje poput Netflixa.

Sa 100+ poslužitelja u 57 zemalja, ima znatno manju mrežu od ostalih u top 5, ali uključuje 1 poslužitelj u Kolumbiji. Također je u dobroj poziciji da osigura sigurno i anonimno pregledavanje, s vojnim šifriranjem 2048-bitnih, najsigurnijim šifriranjem takve vrste..

Otkrijte zašto je PrivateVPN omiljen među korisnicima i recenzentima ili isprobajte sami 30-dnevna garancija povrata novca.

Nabavite PrivateVPN odmah!

5. HMA

skriveni uređaj

HMA ima veliku mrežu poslužitelja sa 890+ poslužitelja na 280+ lokacija, uključujući 2 u Kolumbiji, znači da možete očekivati ​​brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu - i njeni obožavatelji to cijene.

HMA pruža minimalističko korisničko iskustvo, a ono što ga čini doista jedinstvenim jest unaprijed postavljeni načini veze ugrađeni u aplikacije. Možete prelaziti s Instant načina rada koji će vas povezati s najbržim dostupnim poslužiteljem; Lokacijski način rada, koji vam omogućuje kontrolu odabira vašeg poslužitelja; i način rada slobode, koji vas povezuje na najbliži poslužitelj u zemlji sa slobodnim govorom.

Tamo je 7-dnevno besplatno probno razdoblje, tako da možete i sami vidjeti - pa čak i ako se odlučite pretplatiti na plaćeni plan, dobit ćete 30-dnevna garancija povrata novca.

Nabavite odmah HMA!

Sažetak

Odabir pravog VPN-a za Kolumbiju ne mora biti složen. Bez obzira želite li strujati svoje omiljene emisije ili jednostavno anonimno pregledavati internet, svi naši preporučeni VPN-ovi pružit će vam pristup koji želite i privatnost koja vam je potrebna.

Želite uštedjeti nešto ozbiljnog novca na svom VPN planu? Pogledajte našu ponudu i kuponske stranice.

Uzmi NordVPN bez rizika odmah!

Možda ti se također svidi:

 • Kako dobiti IP adresu Kolumbije od bilo kojeg mjesta
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me