5 najboljših VPN-jev za Švico 2020 – najhitrejši in najcenejši


Kljub Švici na svetovnem indeksu svobode tiska leta 2018 na petem mestu, še vedno vam bo dobro služilo, če boste v državi uporabljali VPN.

Čeprav boste v Švici morda uživali veliko mero internetne svobode, vas to ne osveti kibernetski napadi ali postopnim korakom švicarske vlade k povečati internetni nadzor.

Če želite zares zajeti vse svoje podlage, boste morali namestite zanesljiv VPN. Z VPN boste lahko dostop do geoblokirane vsebine z vsega sveta, zaščitite se pred kibernetskimi kriminalci poskušajo pridobiti svoje občutljive podatke in ostanite anonimni in se izogibajte vladno spremljanje.

Povzetek: Najboljši VPN-ji v Švici

Tu je kratek pregled najboljših VPN-jev za Švico ob upoštevanju edinstvenih vidikov države:

 1. NordVPN

NordVPN je naše najboljše priporočilo zahvaljujoč temu impresivno globalno omrežje strežnikov in napredne varnostne funkcije.

 1. ExpressVPN

ExpressVPN ponuja neomejena pasovna širina in ena najhitrejših hitrosti povezave na trgu.

 1. CyberGhost

CyberGhost v svojih prizadevanjih za dosego presega prepreči kibernetske napade s svojimi blokiranji oglasov in zlonamerno programsko opremo.

 1. Surfshark

S svojimi varnostni protokoli višjega cenovnega razreda in vgrajen zaviralec oglasov, Surfshark vam omogoča prosto brskanje po internetu, ne da bi pri tem ogrožali svojo varnost.

 1. HMA VPN

HMA uporablja 256-bitno šifriranje vojaškega razreda AES da zaščitite svojo spletno dejavnost pred radovednimi očmi.

Kaj morate iskati v VPN-ju za Švico

Čeprav Švica ni članica Evropske unije, zato zanjo ne velja direktiva EU o hrambi podatkov, še vedno je priporočljivo uporabljati VPN, medtem ko ste v Švici.

V resnici ima švicarska vlada svoj nabor zakoni o hrambi podatkov ki zahtevajo ponudnike internetnih storitev, da beležijo IP naslove in podatke o dostopu do spletnega strežnika, hranjenje podatkov hkrati šest mesecev.

Poleg tega ima vlada svobodo, da spremljati komunikacijo zasebnih državljanov in uporabljajo vohunsko programsko opremo za tisto, kar se jim zdi posebej huda kazniva dejanja. Sem spadajo financiranje terorizma, kriminalne dejavnosti in otroške pornografije.

Nadzor se ne izvaja kot preventivni ukrep, ampak šele po dokazu utemeljenega dvoma o kaznivem dejanju. Vendar pa vaš osebni podatki bi ga lahko v navzkrižnem ognju ujeli kot kolateralna škoda v resnih preiskavah kaznivih dejanj.

Na srečo Švicar zakoni o hrambi podatkov ne veljajo za ponudnike VPN, zato ste lahko prepričani, da ko se VPN s švicarskim VPN ponaša s strogo politiko no-log, to pomenijo.

Septembra 2017 je začel veljati zakon o obveščevalni službi, ki je Zvezni obveščevalni službi dodelil širša pooblastila za nadzor kot del prizadevanja za boj proti terorizmu. Zakon dovoljuje oblastem, da prisluhnejo telefonom, spremljajo e-poštna sporočila in nameščajo skrite kamere in hrošče pred visoko tveganimi osumljenci terorizma.

Švica je tudi kibernetski napadi niso tujci, ki se najpogosteje pojavljajo pri bančnih sistemih in posameznih lastnikih kreditnih kartic. Uporaba VPN s visokokakovostno šifriranje bo varoval vaše občutljive podatke med brskanjem po spletu, zlasti če se povezujete z internetom prek javnih omrežij wi-fi.

Švica je s svojimi zakoni o avtorskih pravicah dokaj prilagodljiva. Vsak zasebni državljan lahko naložijo avtorsko zaščiteno gradivo za svojo osebno uporabo. Vendar pa je veliko tujih TV oddaj, filmov in video iger v Švici omejena zaradi licenc.  

Če želite dostopati do spletnih strani za pretakanje, kot so Netflix US, Hulu ali BBC iPlayer, boste potrebovali VPN z veliko omrežje strežnikov po vsem svetu in neomejena pasovna širina za visoko hitrost pretakanja povezav.

Najboljši VPN-ji v Švici

Tu bomo podrobneje opisali najboljše VPN-je za Švico, ki bodo omogočili gladko in varno brskanje.

1. NordVPN

nordvpndevices

NordVPN ima eno največjih svetovnih omrežij strežnikov v industriji VPN več kot 5000 strežnikov v 62 različnih državah in nove se dodajajo ves čas. Z 88 različnih strežnikov samo v Švici, Uporaba NordVPN bo zagotovila, da bo vaš hitrosti povezave ostanejo strele.

Njegova velika mreža vam omogoča tudi to dostop do geo-omejene vsebine z vsega sveta. NordVPN dosledno in zanesljivo obide geobloke z spletnih mest, kot so Netflix, HBO GO in Hulu.

Tudi za svojo zasebnost vam ne bo treba skrbeti. NordVPN ima najvišje ocenjene varnostne funkcije, kot so 256-bitno šifriranje AES, zaščita pred puščanjem DNS in samodejno stikalo za uničenje.

Ne sprejemajte naše besede. Oglejte si, kaj lahko drugi povedo o NordVPN. Ali pa poskusite storitev zase s svojo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN ZDAJ!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je v svetu VPN znan po svojem izjemno hitre povezave. Z neomejena pasovna širina in velika mreža strežnikov, vključno s strežniki v Švici, bo vaša izkušnja s pretakanjem s programom ExpressVPN čim bolj gladka in brez puferja.

ExpressVPN tudi vašo varnost in zasebnost jemlje resno, saj ponuja vrsto različnih funkcij. 256-bitno šifriranje AES vojaškega razreda bodo vaši podatki ostali zasebni, medtem ko so njihovi stroga politika brez beleženja zagotavlja, da bodo vaše prepoznavne informacije anonimne. V švicarskem okolju, ki je težko za kibernetsko kriminaliteto, so te varnostne značilnosti bistvene.

Ponudnik trdi, da nikoli ne zbira informacij, kot je vaš IP naslov, zgodovina brskanja, cilj prometa, metapodatki ali poizvedbe DNS. Svoje aplikacije je celo zasnovala kategorično odstranite vse vaše občutljive podatke. Tudi če bi švicarske oblasti stopile v stik in zahtevale informacije, jim ExpressVPN ne bi mogel dati podatkov, da ne obstaja več.

Preverite, kaj vse povzroča prepir in preizkusite ExpressVPN brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN ZDAJ!

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

Z CyberGhostom eleganten in intuitiven dizajn, lahko preprosto krmarite po njegovi aplikaciji in se povežete z najboljšim strežnikom za vas. In samo z 80 strežniki v Švici vam ne bo zmanjkalo hitrih strežnikov, s katerimi bi se lahko povezali.

CyberGhost z ustvarjanjem naredi stvari še korak dlje vnaprej konfigurirani profili na podlagi različnih potreb. Če vas na primer zanima pretakanje vsebine iz Netflixa, se lahko povežete z njeno vsebino profil za pretakanje z enim klikom in nastavite za vas vse optimalne nastavitve. Gledanje vaših najljubših oddaj iz tujine med sedenjem v kavarni v Swizerlandu še nikoli ni bilo lažje.

CyberGhost ponuja tudi napredne funkcije, kot je an avtomatski blokator oglasov in zlonamerna programska oprema, da se zlahka izognete kakršni koli sumljivi dejavnosti in vas zaščitite pred kibernetskimi kriminalci.

Ni čudno, da je priljubljena množica. Oglejte si CyberGhost brez tveganja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja ali 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike iOS ali Android.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost ZDAJ!

4. Surfshark

5 najboljših VPN-jev za Švico 2020 - najhitrejši in najcenejši

Surfshark je an cenovno dostopne in enostaven za uporabo VPN Ponuja nekaj najboljših varnostnih protokolov, ki so na voljo, tudi Šifriranje AES-256-GCM, DNS zaščita pred uhajanjem, stroga politika brez zapisov, in avtomatski kill stikalo.

Vgrajena funkcija CleanWeb za Surfshark blokira oglase, sledilce, zlonamerno programsko opremo in celo poskuse lažnega predstavljanja. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da boste postali žrtev lažne prevare ali okužili svojo napravo z zlonamerno programsko opremo. Njegov edinstven način kamuflaže pomeni enakomerno vaš ponudnik internetnih storitev ne more niti povedati, da uporabljate VPN.

Če želiš dostopajte do spletnega mesta s svojim lokalnim naslovom IP, vam ni treba izklopiti VPN-ja Njegov URL lahko preprosto dodate na svoj beli seznam v aplikaciji Surfshark. Preprosto!

Preberite fantastične ocene Surfsharka in se prepričajte sami 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Oglejte si ponudbe za deskarje v ZDA!

5. HMA VPN

naprava za skrivanje

HMA VPN uspe narediti tisto, kar je doseglo nekaj drugih VPN-jev. Zagotavlja vam optimalna varnost brez ogrožanja hitrosti povezave.

HMA ponuja varnostne funkcije na najvišji ravni, kot so 256-bitno šifriranje AES vojaškega razreda in samodejno stikalo za ubijanje v primeru nenadnih padcev v vaši zvezi. Prav tako vzdržuje a stroga politika ničelnega beleženja za zaščito zasebnosti podatkov.

Z neomejena pasovna širina, lahko pretakate vsebino z neverjetnimi hitrostmi in nikoli ne prekinjajte z varovanjem.Lahko tudi zaščiti do pet naprav z enim računom.

Odlična izbira za VPN v Švici in uporabniki ga imajo radi. Preizkusite HMA VPN brez tveganja 7-dnevno brezplačno preskušanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

HMA lahko odklene: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 •  Da, na voljo so določeni strežniki P2P

HMA deluje na teh napravah:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe HMA ZDAJ!

Povzetek

Čeprav je Švica ploskala, da ima a razmeroma visoka stopnja internetne svobode, Švicarji vladne nadzorne pristojnosti še naprej rastejo. Nihče ne ve, kaj ima prihodnost, in z uporabo a VPN je najboljši način za zaščito vaše spletne zasebnosti tako zdaj kot dolgoročno.

Ker nimate česa izgubiti in vaše zasebnosti ter dostopa do geoblokirane vsebine pridobite, je vredno, ko jo uporabljate VPN v Švici.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je najboljši za vas? Priporočamo NordVPN kot najboljši VPN tako za varnost kot hitrost.

Oglejte si našo stran ponudb in kuponov za popuste, ki se jim ne boste mogli upreti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me