5 najboljših VPN-jev za uTorrent – najhitrejši, najvarnejši in najcenejši v letu 2020


Če uporabljate uTorrent - ali katero koli mesto za hudourništvo - brez VPN, tvegate. Vaš ponudnik internetnih storitev zlahka zasleduje vaše navade hudourništva, vaš IP naslov in fizična lokacija pa sta izpostavljena drugim uporabnikom uTorrent.

Zaradi izpostavljenosti ste ranljivi za številne grožnje. Tretje osebe bi vam lahko ukradle podatke, drugi uporabniki bi ga lahko začeli zlonamerne programske opreme ali napadov DoS na vas in na vas bi se lahko celo soočile s pravnimi posledicami če naložite avtorsko zaščiteno gradivo, tudi slučajno.

K sreči, Obstaja preprost način za varni hudournik in s popolno zasebnostjo. Za nastavitev potrebujete le nekaj minut, in to lahko storite vsakič, ko grenite!

Uporaba dobrega VPN-ja bo prikrila vaš IP naslov in šifrirala vaše podatke, zaradi česar bo nedosegljiv vašemu ponudniku internetnih storitev in organom. Nihče ne bo mogel videti ali spremljati vaše spletne aktivnosti, tako da drugi uporabniki ne bodo mogli napadati vas.

V tem priročniku, razložili bomo, kako anonimno z VPN uporabiti uTorrent. Opisali bomo tudi pomembne lastnosti dobrega VPN-ja in vam pomagali izbrati najboljšega za vaše potrebe.

Hitri vodnik: Najboljši VPN-ji za uTorrent

 1. NordVPN
  Recimo toliko časa, da upočasnite in dolge prenose s hitro in izjemno varno storitvijo NordVPN.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN ponuja tudi najhitrejši premium VPN na trgu z združljivostjo P2P in zagotavlja vrhunsko varnost.
 3. CyberGhost
  Z vgrajenim Torrent Anonimno profila, CyberGhost omogoča preprosto varno uporabo z enim klikom, ko uporabljate uTorrent.
 4. ZasebnoVPN
  Torrent / odkleni karkoli in zaščiti vse z PrivateVPN, zahvaljujoč svojim hitrostim in odličnim funkcijam za zasebnost.
 5. VyprVPN
  VyprVPN je za začetnike enostaven za obvladovanje in ponuja hitro in hitro povezavo ter aplikacije za večino glavnih platform.

Začnite Torrenting Anonymously ZDAJ!

Zakaj potrebujete VPN za uTorrent

Prenos in sejanje na uTorrent sta nevarni dejavnosti. Skupna raba datotek prek omrežja P2P izpostavlja vašo napravo napadom zlonamerne programske opreme, vohunjenja in DoS - toda grožnje se tu ne ustavijo.

Če na primer prenesete avtorsko zaščiteno datoteko - tudi če se ne zavedate, da je avtorsko zaščiteno - bi se lahko soočili s sodnimi postopki. In ker uTorrent deli vaš resnični IP z drugimi uporabniki, kazenski pregon oblasti bi vas zlahka izsledile.

Če napravo povežete z oddaljenim strežnikom skozi varen predor, a visokokakovostni VPN maskira vaš IP da zaščitimo svojo identiteto. Videlo se bo, kot da dostopate do interneta z mesta tega strežnika, tako da nihče ne vidi, kje v resnici ste.

Tudi vaš VPN šifrirajte svoj internetni promet, zaradi česar je neberljiv za vsakogar, ki bi morda vohunil za vašo povezavo - kot je vaš ponudnik internetnih storitev. Vaša naprava bo zaščitena kadar koli ste na spletu, ne glede na to, ali uporabljate uTorrent, brskate ali pretakate videoposnetke.

Tu je le nekaj razlogov, ki bi jih morali VEDNO uporabite VPN za uTorrent:

1. Obvozite omrežne požarne zidove in bloke uTorrent

Če je lokalno omrežje v službi ali šoli blokiralo uTorrent, VPN bo obnovil vaš dostop in preprečite, da bi vaš skrbnik omrežja videl vašo spletno dejavnost. Z zamaskiranjem IP-ja in usmerjanjem prometa prek oddaljenega strežnika lahko VPN-ji obvozite požarne zidove in odblokirajte omejeno vsebino po vsem svetu.

2. Izogibajte se pravnim posledicam

Zakoni o avtorskih pravicah so zapleteni in morda ne veste vedno, ali so datoteke, ki jih hranite, zaščitene z avtorskimi pravicami - toda pravnim organom ne bi bilo vseeno, če veste. Z zanesljivim VPN, vaše dejavnosti ni mogoče zaslediti pri vas, zato vam ne bo treba skrbeti za pravne težave.

Pri vpnMentor ne spodbujamo nezakonitih dejavnosti prenašanja, vendar podpiramo vašo pravico do varnega in anonimnega spleta.

3. Bypass ISP drobljenje

Nekateri ponudniki internetnih storitev so znani po dušenju povezav uporabnikov torrentov. Ko pa so vaši podatki šifrirani, vaš ponudnik internetnih storitev ne bo vedel, da uporabljate uTorrent. Tako je VPN lahko obide ISP zaviranje in preobremenjenost omrežja in dejansko pospeši vašo povezavo!

4. Naj bodo vaši zasebni podatki zasebni

Ker varen VPN skriva vašo pravo lokacijo in naredi vaš promet neberljiv za druge uporabnike, vladne vohune in tretje osebe, ki zbirajo podatke, boste ostanejo popolnoma anonimni in vaši podatki ne bodo v rokah nekoga drugega.

Vendar se zavedajte, da imajo brezplačni VPN ponavadi šibkejšo varnost in mnogi od njih bodo dejansko zbirali in prodali vaše podatke. Za dejavnosti z visokim tveganjem, kot so hudourništvo, bi morali zaupajte samo najbolj ocenjenemu VPN-ju z zgodovino varovanja uporabnikov.

Kaj iskati v VPN za uTorrent

Ko izberete VPN za uTorrent, poiščite tisto, ki ponuja:

 • Združljivost P2P & podpora. Vsi VPN-ji ne dovoljujejo skupne rabe datotek v svojih omrežjih, in če vaša ne, ne boste mogli uporabljati uTorrent sploh.
 • Visokohitrostne povezave in neomejena pasovna širina.
 • Visokokakovostne varnostne funkcije. Te naj vključujejo vojaško šifriranje, a politika brez zapisov, samodejno stikalo za ubijanje in zaščito pred uhajanjem.
 • Strežniki po vsem svetu.
 • Aplikacije za vse vaše naprave.

Najboljši VPN-ji za uTorrent

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN kombinira visoke hitrosti, neomejena pasovna širina, in najboljše varnostne funkcije v svojem razredu da vam prinese eno najboljših storitev VPN za uTorrent.

Čeprav le specifični, namenski strežniki v omrežju NordVPN podpirajo povezave P2P, to omrežje vključuje več kot 5000 strežnikov po vsem svetu, zato je veliko možnosti. In povezovanje je zelo enostavno - aplikacija bo zaznala, ko ste povezani z uTorrent in samodejno preusmeri svoje podatke v najboljši strežnik P2P!

Vaše osebne podatke in brskalne dejavnosti bodo 100% zaščitene vojaško šifriranje, a stroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje ki prepreči, da bi nezaščiten promet zapustil zavarovano omrežje.

Pravzaprav NordVPN vašim podatkom doda drugo raven varnosti dvakrat ga šifrira s svojim protokolom Double VPN. Uporabniki ne morejo dobiti dovolj NordVPN-a in lahko vidite, kaj vse se muči z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Torrent z NordVPN ZDAJ!

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Všeč vam bo, kako enostavno je hudournik z ExpressVPN, najhitrejši premium VPN na trgu.

ExpressVPN deluje 3.000+ strežnikov v 94 državah, tako lahko uživate v varnem in neomejenem dostopu do interneta iz katerega koli kota sveta. Ponudniki najsodobnejše varnostne funkcije zagotovite to ste vedno anonimni v spletu.

Ob vsem tem in še več, kar je na voljo v aplikacijah, ki jih je enostavno uporabljati, ni čudno, da je ExpressVPN tako visoko ocenjen. A 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam omogoča, da poskusite tudi brez tveganja!

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Torrent s ExpressVPN ZDAJ!

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost resno skrbi za zaščito uporabnikov uTorrent. V resnici ima VPN celo a posebej zasnovan profil za anonimno hudourništvo!

Hitre hitrosti in neomejeno število podatkov olajšajo hudournike brez konca, medtem ko vrhunske varnostne funkcije ščiti svojo napravo in ščiti pred vohuni.

Lahko preberete odlične stvari, ki jih uporabniki morajo povedati o tem, preden CyberGhost brezbrižno preizkusite s tveganji 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Ponudnik ponuja tudi brezplačna preizkušanja do 7 dni za uporabnike Android, iOS in Windows.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Torrent s CyberGhost ZDAJ!

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

Z več kot 80 strežniki v 57 in več državah je PrivateVPN znan po tem zelo visoke hitrosti in anonimni hudourniki / prijazen P2P značilnosti ali na kratko: varnost, hitrost in konkurenčne cene. 

S svojimi Politika beleženja podatkov ZERO, stikalo za zaščito pred uhajanjem in ubijanjem IPv6, ne preseneča, da se ta ponudnik trži kot najbolj zaupanja vredna VPN storitev na svetu.

Lahko se zaščitite do 6 naprav z PrivateVPN in podpira vse platforme OS. Z vsemi temi odličnimi lastnostmi je enostavno razbrati, zakaj je eden izmed priljubljenih VPN-jev strank.

Ta ponudnik lahko v celoti preizkusite brez tveganja zahvaljujoč se 30-dnevna garancija za vračilo denarja in če se vseeno premislite, vam bomo sredstva takoj vrnili.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Torrent z PrivateVPN!

5. VyprVPN

5 najboljših VPN-jev za uTorrent - najhitrejši, najvarnejši in najcenejši v letu 2020

VyprVPN's hitra in varna storitev vključuje Združljivost P2P in varnostne značilnosti topnotch, kot sta vojaško šifriranje in a NAT požarni zid.

VyprVPN se trudi, da bo vaša povezava varna in da je vaša lokacija neodkrita. Pravzaprav je bil VPN pred kratkim neodvisno revidiran, da preizkusi svoje varnostne protokole, in prešla z letečimi barvami!

Najboljše od vsega je, da je VyprVPN izjemno enostaven za uporabo in ponudbe aplikacije za večino naprav. Z impresivno storitvijo VyprVPN uporabniki VPN po vsem svetu govorijo veliko stvari!

Ko se prijavite pri VyprVPN, uživate v 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite, brez tveganja.

VyperVPN lahko odklene: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

VyperVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Usmerjevalniki, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Torrent z VyprVPN ZDAJ!

Povzetek

Prenos in sejanje datotek na uTorrent je tvegano podjetje, toda pravi VPN bo zaščitil vašo anonimnost na spletu. Če pa ste ameriški uporabnik, ne pozabite prebrati tudi našega posebnega vodnika za hudournike v ZDA.

Tudi vaš VPN preprečite, da bi vaš ponudnik internetnih storitev in pravni organi izsledili morebitne prenose do vas, uporabnike pa obdržati stran od zasebnih podatkov, kot sta vaš IP naslov in lokacija.

Zdaj, ko veste, kako se zaščititi, ko uporabljate uTorrent, si oglejte naše najboljše ponudbe VPN in kuponov, s katerimi lahko prihranite denar na svojem novem VPN-ju.!

Pridobite NordVPN zdaj!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me