5 najboljših VPN-jev za Singapur – Za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Singapur ima nekaj najstrožjih zakonov o nadzoru interneta na svetu. Ne glede na to, ali ste domačin ali načrtujete potovanje v Singapur, namestitev zanesljivega VPN je bistvenega pomena za vašo internetno svobodo.

Singapur je znan po internetni cenzuri, pa tudi po invazivnih zakonih, ki vladam omogočajo, da spremljajo vaše spletne aktivnosti brez naloga.

Z uporabo VPN boste lahko to storili maskirajte svoj IP naslov za dostop do vsebine z vsega sveta - vključno s spletnimi mesti za pretakanje, kot je Netflix US.

In vse vaše spletne aktivnosti bodo šifrirane, kar zagotavlja, da bo vaše podatki ostanejo zasebni.

Povzetek najboljših VPN-jev

Tu je kratki pogled na najboljše VPN-je za Singapur:

 1. NordVPN
  NordVPN je strog politika brez beleženja je podprto s poročilom neodvisnih revizorjev.
 1. ExpressVPN
  ExpressVPN's impresivne hitrosti vam bo omogočil pretakanje priljubljenih oddaj brez ogrožanja vaše varnosti.
 1. CyberGhost
  CyberGhost's namenskih uporabniških profilov vas samodejno poveže s strežniki z nastavitvami, konfiguriranimi za vaše potrebe.
 1. IPVanish
  IPVanish se ponaša 256-bitno šifriranje AES vojaškega razreda.
 1. VyprVPN
  VyprVPN's lastniška tehnologija Chameleon skenira vaše metapodatke OpenVPN in zaradi tega postane neprepoznaven.

Kaj morate iskati v VPN-ju za Singapur

Ko izberete VPN za namestitev v Singapurju, morate upoštevati nekaj stvari, predvsem na področju zasebnosti in skupne rabe datotek.

Prvič, singapurska ustava ne zagotavlja državljanskih državljanov pravica do zasebnosti. Zakon o kazenskem postopku in zakon o zlorabi računalništva in kibernetski varnosti vladi dejansko omogočata, da sodelujeta nadzor nad vašimi zasebnimi spletnimi dejavnostmi brez naloga.

Vlada celo gosti strežnike za povezovanje in nadzor za FinSpy zaledja, vrsta zlonamerna programska oprema, ki se uporablja za opazovanje in nadzor.

Še več, organ za razvoj medijev v Singapurju nadzoruje internet in ima blokira na stotine spletnih mest vključno s spletnimi mesti za igre na srečo, spletnimi stranmi za pornografijo in še več. Vsaka vsebina, ki se obravnava kot obrekovanje, se šteje za kaznivo dejanje in je takoj prepovedana. To je privedlo do cenzura novic in celo blogerjev kot je Roy Ngerng aretiran in kaznovan.

Drugič, enaka strogost sega tudi na Deljevanje datotek P2P in hudourništvo ploščadi. Singapurski zakon o avtorskih pravicah se močno izvaja. Deloma je to posledica sporazuma o prosti trgovini med ZDA in Singapurjem, ki ga od Singapurja zahteva, da zasleduje tiste, ki prenašajo vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami tako agresivno kot ZDA.

Dobra novica je to zakonito je uporabljati VPN v Singapurju. Zato je nujno najti vrhunski VPN, ki bo učinkovito varoval vašo dejavnost pred radovednimi očmi.

Želite VPN s nepremično šifriranje in stroga politika ničelnih dnevnikov. Zanesljivo in dosledno bi moral zaobiti geobloke, tako da lahko pretakate globalno vsebino. In bi morala podpira deljenje datotek P2P, z neomejeno pasovno širino, ki ne bo upoštevala hitrosti brskanja.

Najboljši VPN-ji za Singapur

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je naša prva izbira za Singapur. Njihovi predanost svoji zasebnosti je brez primere, kar dokazuje tudi sam neodvisno revidirana politika no-log. Nikoli ne drži vaše dejavnosti brskanja, časovnih žigov, IP naslovov ali česar koli drugega.

Ta VPN ima tudi obsežno globalno mrežo več kot 5.000 strežnikov v 62 državah, s 59 v Singapurju sama. To pomeni, da boste lahko enostavno dostopali do vsebine z vsega sveta - vključeni so Netflix US, Hulu in BBC iPlayer.

Če pa v tujini pogrešate epizodo svoje priljubljene televizijske oddaje domov, lahko preprosto se povežite s spletnimi mesti kabelske televizije v Singapurju kot je tudi StarHub TV!

Videti, kaj uporabniki morajo povedati o NordVPN in preizkusite sami z njihovimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN ZDAJ!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Znan po svojih impresivne hitrosti povezave, ExpressVPN vam omogoča, da to storite nemoteno pretakanje spletnih vsebin brez kakršnih koli odbojnih ali motečih premorov.

Ponuja tudi robustne varnostne funkcije kot je 256-bitno šifriranje AES z vojaško stopnjo in popolna tajnost naprej, kar pomeni VPN vsakih 60 minut pogaja o novem tajnem ključu. Zato tudi, če heker lahko vdre v vaš računalnik, ne bi mogel dešifrirati nobenega vašega prometa iz prejšnjih sej.

Tudi samodejno stikalo za ubijanje zagotavlja, da bodo vaši podatki ostali zasebni tudi če vaša spletna povezava nenadoma pade.

Ni čudno, da jih ima ExpressVPN fantastične ocene. Oglejte si jih brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN ZDAJ!

3. CyberGhost VPN 

cyberghost več naprav

CyberGhost je s sedežem v zasebni Romuniji prijazen do zasebnosti, ki mu lahko stoji ob strani politika brez zapisov.

Poleg svojih vrhunskih varnostnih standardov, ta VPN ponuja tudi preprosta za uporabo intuitivna platforma. S klikom na gumb se samodejno povežete z namenskimi uporabniškimi profili s predhodno konfiguriranimi nastavitvami za vaše posebne potrebe.

Če vas na primer zanima hudourništvo, obstaja poseben profil, zasnovan tako, da vas poveže s strežniki, ki jih podpira P2P, za optimalna izkušnja z mučenjem.

Ugotovite, zakaj je CyberGhost najljubša množica z njihovimi 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja ali 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike iOS ali Android.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost ZDAJ!

4. IPVanish

ipVanish Naprave

IPVanish je še en vodilni ponudnik VPN, ki vam ga ponuja neverjetne hitrosti pretakanja brez ogrožanja vaše spletne varnosti.

Njihove varnostne lastnosti vključujejo vojaško 256-bitno šifriranje, OpenVPN protokol, 2,048-bitno izmenjavo ključev DHE-RSA in popolno tajnost naprej.

IPVanish ima tudi impresivno več kot strežniško mrežo 1.100 strežnikov se je razširilo v več kot 60 držav, z 18 v Singapurju. To je ena najboljših možnosti, če že obstajate uporabite VPN za hudourništvo.

Kodi ventilator? Z veseljem boste slišali, da lahko Android APK prenesete neposredno v napravo Kodi. Vsebuje tudi prijazen vmesnik za daljinsko upravljanje za naprave Kodi, ki nimajo tipkovnice in miške.

Preberite uporabniška mnenja tukaj in preizkusite IPVanish zase s svojimi 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe IPVanish ZDAJ!

5. VyprVPN

5 najboljših VPN-jev za Singapur - Za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Strežniki VyprVPN so dovolj močni, da zaobidejo celo velik kitajski požarni zid, kar pomeni, da zagotovo lahko obšli Singapurske gebloke. To vam bo celo omogočilo dostop do BBC iPlayer.

Je eden redkih ponudnikov VPN, ki dejansko to počne imajo v lasti in upravljajo celotne podatkovne centre, v nasprotju z izposojo strežnikov, kot to počnejo mnogi drugi VPN. To pomeni, da jih imajo popoln nadzor nad prometnim tokom prek njihovih strežnikov in jih optimizirajo za največjo hitrost in stabilne povezave.

S svojim lastniškim protokolom Chameleon to omogoča VyprVPN kodirajte metapodatke OpenVPN tako da globinski pregled paketov tega ne more prepoznati. To je ena od njegovih najdragocenejših varnostnih značilnosti, ki je nima večine drugih VPN-jev na trgu.

Poglejte, zakaj drugi uporabniki ljubijo VyprVPN, in jih poskusite brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

VyperVPN lahko odklene: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

VyperVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Usmerjevalniki, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Oglejte si ponudbe VyprVPN ZDAJ!

Povzetek

Z izbiro vodilnega ponudnika VPN s najvišje ocenjene varnostne funkcije, a veliko globalno omrežje strežnikov, in Strežniki, ki jih podpira P2P, v Singapurju boste lahko brezskrbno brskali po internetu.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? NordVPN odkljuka vsa desna polja. Priporočamo, da poskusite najprej, še posebej, ker lahko to storite brezskrbno 30 dni!

Oglejte si lahko tudi naše posodobitve VPN ponudbe in kuponi za popust na nekatere od naših najbolj priporočljivih VPN-jev.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me