5 najboljših VPN-jev za Severno Korejo – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Severna Koreja je ena najbolj močno cenzurirane regije na svetu. Dostop do interneta je redek in je pogosto rezerviran za elitne razrede. Državljani Pjongjanga imajo prost dostop do intraneta države, vendar ponuja zelo malo vsebine.

Turisti lahko pri nekaterih dostopajo do interneta hoteli in internetne kavarne, ali z nakupom a SIM kartice samo za tujce. O tej storitvi je na voljo zelo malo informacij. Ni znano, če vlada Severne Koreje uporablja taktiko nadzora da bi videli, kaj obiskovalci objavljajo na spletu.

Zaradi tega, edini varen način dostopa do interneta v Severni Koreji je uporaba VPN-ja.

Uporabljajo se VPN-ji šifriranje in zakrivanje IP do anonimizirajte svojo internetno povezavo. To bo preprečilo, da bi vlada videla vašo dejavnost brskanja. Tudi bo odkleni geoblokirana in cenzurirana spletna mesta, odobritev neomejenega dostopa do interneta v Severni Koreji.

Spodaj bomo razložili kako VPN ščiti vašo svobodo v Severni Koreji. Tudi mi bomo vam pomagajo izbrati najboljšo storitev za vaše potrebe.

Povzetek najboljših VPN-jev za Severno Korejo

  1. Ščit za dostopne točke: Visokokakovostne varnostne funkcije brskajjo v Severni Koreji za skrivnost brskanja.
  2. NordVPN: obvoz cenzure z obsežno globalno mrežo NordVPN.
  3. ExpressVPN: do najhitrejših VPN na trgu varno in anonimno dostopajte do vseh svojih najljubših spletnih mest.
  4. CyberGhost: Intuitivne aplikacije in nepremagljiva varnost so popolni za Severno Korejo.
  5. StrongVPN: Anonimno obiščite cenzuro s tem hitrim VPN.

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Kaj morate iskati v VPN-ju za Severno Korejo

Ko ste na spletu v Severni Koreji, potrebujete VPN nepremagljivi varnostni protokoli do anonimizirati vašo brskalniško dejavnost.

Izberite ponudnika, ki uporablja 256-bitno šifriranje in stroga politika brez zapisov. Ključnega pomena je imeti samodejno stikalo za ubijanje če želite preprečiti, da nezavarovani podatki ne zapustijo vašega omrežja, če povezava VPN ne uspe.

Šifriranje bo omogočilo tudi vaše osebne podatke hekerjem neberljiv, sledilci in vohuni.

Poiščite VPN, ki ponuja visoke hitrosti povezav, neomejena pasovna širina, in aplikacije za vse vaše naprave.

Priporočamo prenos in namestitev programske opreme VPN pred prihodom v Severni Koreji. To je zato, ker je vlada morda že cenzurirala spletno mesto vašega izbranega ponudnika.

Izberite VPN z a globalno omrežje strežnikov, vključno s strežniki v bližnjih prostih državah. Bližje je vaš strežnik Severni Koreji, hitrejša bo povezava

Najboljši VPN-ji za Severno Korejo

1. Ščit za žarišče

5 najboljših VPN-jev za Severno Korejo - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Ščitnik dostopne točke bo varoval vaše podatke varnost višjega cenovnega razreda in odblokirajte cenzurirana spletna mesta v Severni Koreji. Ponuja visoke hitrosti povezav, neomejena pasovna širina, in aplikacije za vse naprave.

Uporablja 256-bitno šifriranje, strog politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje za zaščito vaših osebnih podatkov. Hotspot Shield deluje a globalno strežniško omrežje, tako boste lahko dostopali do geoblokirane vsebine od koder koli po svetu.

Preizkusite ga lahko brez tveganja z a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi videli, zakaj je priljubljen med uporabniki VPN.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

2. NordVPN

Naprave NordVPN

Funkcija dvojnega VPN NordVPN dvakrat šifrira vaše podatke, zagotavljanje, da ni mogoče slediti.

Obdrži a stroga politika brez zapisov, in vse njegove aplikacije imajo vgrajeno samodejno stikalo za ubijanje. Z NordVPN so vaši podatki vedno zaščiteni.

NordVPN deluje 5.2000+ strežnikov v 64 državah, tako lahko vsebino odklenete od kjer koli na svetu. In to je le nekaj vzrokov, ki jih uporabniki ljubijo!

Lahko poskusite NordVPN brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN ima hitrosti strele in najboljše varnostne funkcije, ki so na voljo. Zagotavlja vojaško šifriranje in a kill stikalo. Prav tako drži absolutno ni podatkov o vaši spletni dejavnosti.

ExpressVPN's mreža obsega 92 držav. Ponuja uporabniku prijazno aplikacije za vsako platformo. ExpressVPN je eden najboljših VPN-jev na trgu. Ne vzemite pa samo besede za to in si oglejte, kaj lahko pravijo pravi uporabniki.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh svojih storitvah VPN in a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne aplikacije.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je a zanesljiv in hiter VPN za Severno Korejo. Deluje 6.000+ hitri strežnikje po vsem svetu in ščiti vaše podatke vrhunski varnostni ukrepi.

Lahko poskusite brez tveganja 30 dni da bi ugotovili, zakaj je uporabniku najljubša spletna varnost. Ponuja tudi brezplačna preizkušanja do 7 dni za uporabnike iOS, Android in Windows.

CyberGhost VPN

5. MočanVPN

Močne naprave VPN

MočnaVPN bo zavarujte svojo povezavo in obšli strogo cenzuro Severne Koreje. Varuje vaše podatke s 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje. Najboljše od vsega ne vodi evidence vaše brskalniške dejavnosti.

Uživali boste enostavne aplikacije za vse platforme in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja z StrongVPN. Preberite si dejanska uporabniška mnenja, če želite izvedeti več o tej najbolj ocenjeni VPN. 

Oglejte si ponudbe StrongVPN

Povzetek

Če obiskujete Severno Korejo, potrebujete VPN, da zaščitite svojo svobodo in zasebnost.

Pravi VPN bo cenzura obvoznice in anonimizirati svojo povezavo. To vas bo zaščitilo pred vladnim nadzorom in nadzorom.

Niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Priporočamo Hotspot Shield in poskusite ga lahko brezplačno!

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Nadaljnje branje

Če želite zagotoviti, da boste na svoji storitvi dosegli najboljšo ceno, si oglejte naše ponudbe in kupone VPN.

Razmišljate tudi o obisku Južne Koreje? To so najboljši VPN-ji, ki jih lahko uporabljate, ko ste tam.

Preberite več o tem, zakaj so VPN-ji edino orožje proti internetni cenzuri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me