5 najboljših VPN-jev za Pokémon Go | Predvajaj Pokémon Anywhere leta 2020


6. julija 2016 je izšel Pokémon Go prvič - in grožnja je bila zagotovljena. V mestih po svetu se je promet ustavil, zgodovinske in verske znamenitosti so igralci mobilizirali, prodaja bank bank pa je šla skozi streho. 

V odgovor, številne vlade in podjetja so dostop do igre omejile ali jo v celoti prepovedale. Večina teh prepovedi ostane na mestu. Medtem, aplikacija Pokémon Go je spletno goljufijo naredila neverjetno enostavno. 

Zadnja stvar, ki jo potrebujete, ko ste v boju z velikimi vložki, je nenadna izgubijo dostop do igre. Ali pa odkrijte, da je bila vaša kreditna kartica vlomljena. 

Da ostanete varni in povezani od koder koli, medtem ko igrate Pokémon Go, potrebujete VPN. Pokazali vam bomo, kako enostavno ga je nastaviti, tako da lahko mirno stopite v svet Pokéworld..

Hitri vodnik: Kako dostopati do Pokémona Go z VPN

 1. Izberite VPN z uporabnikom prijaznimi aplikacijami za iOS in Android. PriporočamoNordVPN, najvišje ocenjeni VPN na svetu. 
 2. Prenesi & namestite VPN na telefonu ali tabličnem računalniku.
 3. Povežite se na varen strežnik zaprto za zagotovitev velike hitrosti povezave.
 4. Če je Pokémon Go prepovedan v svoji državi se morate povezati s strežnikom v tujini in spremeniti svojo lokacijo GPS z Aplikacija za ponarejanje GPS (glej spodaj).
 5. Prijavite se v Pokémon Go in se pripravite na lov!

Dostop do Pokémona Pojdi zdaj!

Zakaj potrebuješ VPN za Pokémon Go

Zaradi priljubljenosti Pokémon Go je vlada in podjetja po vsem svetu povzročila velik glavobol. Odzvali so se omejevanje dostopa do igre, ali v celoti prepovedala. To dosežemo z uporabo tehnologije, imenovane „Geblokiranje“

Če želite zaobiti geobloke in pridobiti dostop do Pokémon Go, potrebujete VPN in aplikacijo GPS Spoofing. Ta dva orodja bosta skupaj spremenila vašo lokacijo in trik Pokémon Pomislite, da ste nekje na voljo. 

Več o tem bomo pojasnili v naslednjem razdelku. Pred tem pa moramo nagovoriti še nekaj varnostna vprašanja v Pokémon Go.

Pokémon Go in varstvo podatkov

Pokémon Go temelji na tem, da uporabniki delijo svoje lokacijo, osebne podatke in podatke o Google računu. Vse to se počne naprej nezavarovana omrežja in javni wi-fi. 

Za hekerje in kibernetske kriminalce je Pokémon Go rudnik zlata. Vsi podatki in podatki, ki jih delite med igranjem, se lahko uporabijo proti vam goljufija, kraja identitete, lažno predstavljanje, in še mnogo napadov. Hekerji vam lahko ukradejo in prodajte svoje zasebne podatke na črnem trgu, do najvišjega ponudnika. 

VPN bo vse to ustavil od dogajanja. Z namestitvijo enega v napravo in ga med igranjem zaženete v ozadju, boste popolnoma skriti pred hekerji. Tudi pri uporabi tudi najbolj nezavarovanih omrežij.

VPN uporablja vojaško šifriranje in druga najsodobnejša orodja da ustvarite zaščitni tunel okoli svojih podatkov in ga skrijete pred zunanjim sledenjem. Z VPN, nihče drug v omrežju ne bo vedel, da ste tam. Posledično vas ne bodo mogli vdreti v krajo ali ukrasti vaših podatkov. 

Niso vsi VPN-ji dovolj močni da vas zaščitijo, ne da bi upočasnili internet. To je pomembno vedeti, ker ne želite nobenega motečega zaostanka med pomembno bitko. Da vam pomagamo, smo za Pokémon Go izbrali 5 najboljših VPN-jev.

Navedeni so spodaj.

Kako dostopati do Pokémon Go z aplikacijo VPN in GPS Spoofing

Uporaba iste šifriranja zgoraj smo omenili in zasebne knjižnice, hitrostni strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu, VPN skriva vašo resnično lokacijo in jo premesti v drugo državo. 

Na primer, če ste v Iranu, Turčiji, Egiptu, Savdski Arabiji, otoku Bali, Indoneziji ali na Kitajskem, izgubili boste dostop do Pokémon Go. Z uporabo VPN lahko premaknite lokacijo svoje naprave v novo državo, kjer je še vedno na voljo - kot so ZDA, Velika Britanija ali večina Evrope.

Napisali smo popoln vodnik za VPN za začetnike to pojasnjuje, kako vse to deluje bolj podrobno. 

Vendar pa zato Pokémon Go uporablja GPS sledenje najti Pokémon v vaši neposredni bližini, morate tudi premakniti svojo GPS lokacijo da ustreza vašemu novemu strežniku. To se imenuje GPS Spoofing. 

Veliko jih je brezplačne aplikacije GPS Spoofing, ki so na voljo v iOS in Android. Priporočamo dva v spodnjih korakih. 

 1. Izberite VPN z enostavnimi aplikacijami za iOS in Android.NordVPN je najboljši izbor in najvišje ocenjen VPN tam. 
 2. Prenesi & namestite VPN na telefonu ali tabličnem računalniku.
 3. Povežite se z varnim strežnik blizu, da se zagotovi hitro hitrost povezave.
 4. Če je Pokémon Go prepovedan v svoji državi morate spremeniti svojo GPS lokacijo z a Aplikacija za ponarejanje GPS. Priporočamo ponarejeno GPS lokacijo za Android in lokacijski spoofer podjetja Cydia za iOS. Sledite navodilom iz aplikacije, če želite pokvariti svojo lokacijo GPS.
 5. Prijavite se v Pokémon Go in se pripravite na lov!

Vstopite v Pokémon varno zdaj!

To ni vse, kar VPN lahko stori

Do zdaj smo opisali prednosti uporabe VPN za dostop do Pokémon Go. Toda varnost in zaščite pred geoklokiranjem VPN presegajo svet Pokéworld. 

Če živite v državi, v kateri je Pokémon Go prepovedan ali omejen, verjetno živite s cenzuro in drugimi vladnimi omejitvami. Če se povežete s strežnikom VPN zunaj vaše države, pridobite dostop do neomejenega interneta brez cenzure. 

Ista tehnologija, ki obide gebloke Pokémon Go, se lahko uporabi tudi dostop pretočna spletna mesta, kot sta Netflix in Hulu. Z VPN lahko uživamo "Internet brez meja".

Dober VPN bo tudi pospešil vaš internet, tudi če uporablja nekaj vaše pasovne širine. Z skrivanjem svoje spletne aktivnosti od ponudnika internetnih storitev se vam VPN lahko izogne Zaustavitev pasovne širine - namerno upočasnitev internetne povezave. 

Seznam prednosti in prednosti uporabe VPN se dejansko lahko zdi neskončen. Vzemite si čas za več informacij o njih in na zasebnost interneta ne boste nikoli več gledali enako. 

Zaenkrat je tukaj naša izbira najboljši VPN-ji to vam bo dalo dostop do Pokémona Pojdite od koder koli po svetu.

5 najboljših VPN-jev za Pokémon Go

1.NordVPN

5 najboljših VPN-jev za Pokémon Go | Predvajaj Pokémon Anywhere leta 2020

NordVPN je naš na splošno najvišje ocenjen VPN. Z mrežo več 5.700 hitrostnih strežnikov v 59 državah, NordVPN vam bo dovolil dostop do Pokémona Pojdite kamor koli po svetu. 

Z NordVPN dobite tisto brezskrbnost varnostne značilnosti vodilne v industriji. Ta ponudnik ponuja šifriranje AES-256, zaščito pred uhajanjem podatkov DNS / IPv6, samodejno stikalo za ubijanje, strogo politiko brez zapisov in še veliko več.

Enkratna naročnina bo hkrati zaščitilo tudi do 6 naprav. Lahko uživate boljša varnost in hitrejše hitrosti v vseh svojih napravah.   

NordVPN lahko preizkusite sami, brez tveganja, z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Namestite ga na vaš iPhone ali Android napravo in hitro boste videli, zakaj še naprej prejema toliko pohval naših bralcev.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pridobite NordVPN zdaj!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Z najhitrejši VPN hitrosti, ki so na voljo, z uporabo ExpressVPN za dostop do sredstev Pokémon Go nikoli vam ni treba skrbeti, da se bo vaša povezava upočasnila ob nepravem času.

Vendar ExpressVPN ni ravno visoko ocenjen za svoje neverjetne hitrosti. Ta ponudnik ponuja enostavne aplikacije, ki se lahko povežejo z ogromno knjižnico strežnikov na več kot 160 lokacijah po vsem svetu. 

ExpressVPN uporabnikom nudi zanesljiva varnost na javnem wi-fi-ju, LTE / 4G, 3G in vseh mobilnih nosilcih podatkov. Kamor koli lovite Pokémone, ta VPN vas bo varoval.

Za lažjo odločitev vam ExpressVPN ponuja ekskluzivna 7-dnevna preizkusna različica za uporabnike iOS in Android, skupaj s 30-dnevno garancijo vračila denarja. Preizkusite, brez tveganja in ne boste razočarani.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

3.CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost je eden izmed najbolj zanesljive in uporabnikom prijazne VPN, z vmesnikom zgrajena za preprostost. Zavedajoč se, da VPN-ji lahko zmedejo nove uporabnike, ponuja ta ponudnik bolj izkušnjo nazaj.

To ne pomeni, da je CyberGhost žrtvoval hitrost ali varnost. Dobiš vojaška orodja za varnost in zasebnost na več kot 6000 strežnikih po vsem svetu. V kombinaciji z neomejena pasovna širina in prometa na do 7 napravah, ste zagotovljena izjemna hitrost in varnost kjerkoli se igrate. 

CyberGhost ponuja najbolj široka preizkusna obdobja z a 45-dnevna garancija za vračilo denarja za vse naprave, enodnevna za Android in 7-dnevna preizkusna različica za iOS. Namestite ga danes in videli boste, zakaj resnični uporabniki dajejo toliko odličnih pregledov. 

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pridobite CyberGhost zdaj!

4.Surfshark

Naprave za deskanje

Vzhajajoča zvezda sveta VPN, Surfshark ustvarja velike valove, odkar se je pred nekaj leti lansiral (pun nameraval). Manjši od večine svojih tekmecev pa vseeno naleti na resen udarec in ponuja neverjetno vrednost.

Ustvarjen kot vsestranski VPN, Surfshark ščiti neomejeno število naprav na enem samem računu. Vsaka naprava, ki jo uporabljate, dobi super hitre povezave podprl Šifriranje AES-256, zaščita pred uhajanjem podatkov DNS / IPv6, stroga politika no-log in samodejno stikalo za odstranjevanje.

Z vgrajenim zaščita pred blokiranji in zlonamerno programsko opremo, Surfshark ponuja tudi čistejšo in manj motečo izkušnjo med brskanjem po spletu. Oglejte si naše ocene uporabnikov in se prepričajte sami z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Pridobite Surfshark zdaj!

5.PrivateVPN

PrivateVPN Naprave

PrivateVPN je bil razglašen za najboljšega začetnega VPN-ja na voljo. Ta ponudnik novim uporabnikom ponuja še nastavitev z enim klikom najbolj pozorna podpora za stranke na voljo.

Po biti ki ga skozi namestitev vodi živ agent če jo potrebujete, pripravljeni boste v nekaj minutah.

Preprosto se povežite s hitrohitrostnim strežnikom v 1 od več kot 60 držav in lahko uživajte v bliskovitem internetu. V ozadju uporablja PrivateVPN nabor najsodobnejših orodij za zasebnost in varnost da vas varujejo, ko lovite Pokémon.

Naši bralci imajo radi PrivateVPN. Lahko vidite, zakaj z a 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez tveganja.  

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Pridobite PrivateVPN zdaj!

Povzetek

Pokémon Go je vedno večji in boljši. Zdaj vsak mesec igra več kot 140 milijonov ljudi. 

Ne želite zamuditi vseh navdušenj, nagrad in prestiža postati vrhunski trener, ker do igre ne morete dostopati. Še huje, ti ne želite si postati lahka tarča za kriminalce. 

Namestite VPN na svojo najljubšo napravo Pokémon Go in nikoli ne boste zamudili drugega boja. Tudi vi uživajte v varnejši, hitrejši in bolj zasebni internetni izkušnji na splošno. Začnite test brez tveganjaNordVPNin glej, kakšna je razlika danes.

Dostop do Pokémona Pojdi zdaj!

Nadaljnje branje

Pokémon Go ni edina igra, ki potrebuje VPN. Če igrate poljubne spletne igre, jih potrebujete. Na vsaki konzoli smo izbrali 5 najhitrejših VPN-jev za igranje iger.

Zanimate, če želite izvedeti več o številnih prednostih VPN-jev? V vseh navodilih za začetnike odgovarjamo na vsa vaša vprašanja.

Če se še vedno niste odločili, kateri VPN je najboljši za vas, si oglejte najboljše ponudbe in ponudbe kuponov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me