5 najboljših VPN-jev za Nizozemsko – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Nizozemska je že dolgo priljubljena destinacija, s katero se lahko povežete pri uporabi VPN v tujini.

Za uporabo VPN znotraj države je veliko razlogov! Nedavne spremembe nizozemske zakonodaje so sprožile nekaj pomislekov glede zasebnosti, in če se bo ta trend nadaljeval, lahko prej ohlapni zakoni o digitalnem nadzoru napustijo vsiljive prakse.

Danes ima VPN na Nizozemskem resno privlačno - in skoraj obvezno, če želite zagotoviti, da je vaša spletna prisotnost zaščitena. Toda s toliko ponudniki okoli, kako pristanete na popolno storitev za vaše potrebe?

Dovolite nam, da vam pomagamo. Pregledali smo stotine storitev VPN, da bi vam zagotovili dokončen seznam najboljših pet na Nizozemskem. Do tega bomo prišli kmalu.

Najprej pa tisto, kar naredi dobro VPN za Nizozemsko?

Hitri seznam: najboljši VPN-ji za Nizozemsko

   1. ExpressVPN
    Neželeni pogledi bodo oddaljeni od vaše internetne dejavnosti. Njegove zmogljivosti za odklepanje gredo skupaj z dodatnimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo vašo zasebnost.
   2. CyberGhost VPN
    Je odlična izbira za začetnike. Enostaven za uporabo, ponuja vrsto aplikacij, združljivih z vsemi glavnimi napravami.
   3. NordVPN
    Je številka ena za hitrost in varnost. Omogoča hudourništvo in zagotavlja 24/7 podporo prek klepeta v živo in e-pošte.
   4. Surfshark VPN
    Odličen ponudnik z vidika varnosti, ki dobro ogroža tudi namene pretakanja.
   5. ZasebnoVPN
    Je majhen VPN, ki mu uspe odblokirati večino večjih pretočnih storitev.

Začnite brezplačno preizkusno različico VPN Goose!

Kaj morate iskati v VPN za Nizozemsko

Pred majem 2018 sta bila dva glavna namena VPN na Nizozemskem povezana z deblokiranjem tuje vsebine in dodatno zaščito.

Vendar pa je izvajanje "Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017" zdaj mogoče dodati na seznam razlogov. Skratka, ta akt je nizozemski vladi dal veliko več moči za nadzor in hrambo podatkov. Veljati je začel 1. maja 2018 in če se bo zakonodaja nadaljevala po tej poti, Nizozemska se lahko spremeni v neugodno lokacijo za tiste, ki ne poznajo zasebnosti, podobno kot v Veliki Britaniji.

Kršitev avtorskih pravic je še ena stvar, ki jo institucije resno jemljejo. Zdaj, ko prenos avtorskih pravic za lastno uporabo ni več zakonit, se priporoča uporaba VPN-ja za različne vrstniške-vrstniške dejavnosti.

Za nizozemske izseljence so VPN-ji priročni tudi pri gledanju nacionalne televizije v tujini. Na primer, lahko odblokirate vse NPO livestream in uživajte v svojih najljubših kanalih, ne glede na vašo trenutno lokacijo.

S tem je opisano, kaj ločuje odlične VPN-je za Nizozemsko:

  • Trdno strežniško omrežje. Širok izbor nizozemskih strežnikov z visokimi hitrostmi, podpora P2P in celo dodatna zaščita so ključnega pomena za kakršen koli vreden VPN na Nizozemskem. Praviloma se ne omejujte samo na eno državo - več lokacij, ki jih imate na voljo, bolje.
  • Vnaprejšnja politika zasebnosti. Anonimnost in brezskrbnost sta dve načeli vsake solidne storitve VPN. Tudi če vaš VPN ne zagotavlja nič zapisov, preverite, ali ste izbrali ponudnika, ki je pregleden in jasno razloži, kateri podatki se zbirajo, ter namene, ki jih zberejo. Kljub temu je priporočljivo, da se odločite za VPN s preverjenim pravilnikom o ne-dnevnikih.
  • Uporabne lastnosti. Ponudniki VPN bodo vedno oglaševali svoje lastnosti, vendar morate vedeti, kaj je nepomembno in kaj je resnično potrebno. Ko iščete VPN, se prepričajte, da ima zaščito - in sicer stikalo za prekinitev, da preprečite morebitne nenamerne puščanje v primeru, da vaša povezava pade. Uporabne so tudi funkcije preprečevanja oglasov in anti-DDoS.

Naši najboljši VPN izbirniki za Nizozemsko so opremljeni z vsem tem in še več. Oglejte si jih spodaj:

1. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

 • Osupljive hitrosti
 • Dokazana zasebnost
 • Gostitelj uporabnih funkcij
 • 30 dni za vrnitev denarja, če niste zadovoljni

Moč ExpressVPN je v njegovem imenu in z veseljem rečemo, da izpolnjuje pričakovanja - in uporabniki se vsekakor strinjajo.

Idealen, če želite velike hitrosti za pretakanje / prenos (ali če sumite na svojo širino pasovne širine ponudnika internetnih storitev), je ExpressVPN znan po tem, da je hiter in zanesljiv. Njeni nizozemski strežniki niso izjema - nahajajo se v Amsterdamu, Rotterdamu in Haagu.

Uživali boste tudi v nekaterih resno priročnih funkcijah, kot je "razdeljena tunelacija". Skratka, pomeni lahko promet, zaščiten z VPN, ločite od ostalih, namesto da bi celotno povezavo preusmerili. Ostali dodatki vključujejo zaščito pred uhajanjem DNS / IPv6, brezhibne aplikacije za vse glavne operacijske sisteme in stikalo za zaustavitev.

Z odzivno, dobro podporo uporabnikom in spletno stranjo, ki jo je prevedel nizozemski jezik, vam priporočamo, da posnamete ExpressVPN, če so na vašem seznamu visoke hitrosti in neomejeno odblokiranje. Če se premislite ob cesti, vas bo zajel 30-dnevno obdobje vračila.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. CyberGhost

5 najboljših VPN-jev za Nizozemsko - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Koristni vmesnik, razdeljen na več profilov
 • Odlične zmogljivosti po razumni ceni
 • Legit pravilnik o ničelnih dnevnikih
 • Ni nizozemske lokalizacije za spletno mesto / aplikacije

CyberGhost, romunska storitev VPN, lahko ponudi nizozemskim uporabnikom.

Od 5700+ strežnikov jih je 100 na Nizozemskem. Še pred kratkim, Dodanih je bilo 48 novih, in nizozemska mreža dnevno uživa več kot 2000 sočasnih uporabnikov.

Ta VPN ni tako hiter kot ExpressVPN niti nima naprednih varnostnih funkcij NordVPN. Vendar pa, je hiter sam po sebi, njegova stroga politika beleženja pa zagotavlja, da boste varni na katerem koli spletnem mestu.

CyberGhost-ov vmesnik je glavna atrakcija - ločeni v različne profile lahko v samo enem kliku izberete osnovne ali napredne nastavitve odklepanja ali hudourništva. Intuitiven in sposoben je ta VPN kot nalašč za začetnike in profesionalce. Preberite si, kaj imajo pravi uporabniki.

Manjša pomanjkljivost je pomanjkanje prevoda nizozemskega jezika za spletno mesto ali stranke. Če vam to ne predstavlja težav, se lahko CyberGhost preprosto spremeni v vaš najljubši VPN za Nizozemsko. Preizkusite - imate do 45 dni za vrnitev denarja!

Oglejte si ponudbe CyberGhost

3. NordVPN

5 najboljših VPN-jev za Nizozemsko - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Napolnjeno z naprednimi funkcijami
 • Nenehne nadgradnje strežniškega omrežja
 • S sedežem v Panami, stran od Pet oči
 • Preizkusite ga in v 30 dneh dobite vračilo

Če vam domača nizozemska podpora ni prednostna naloga, NordVPN, ki je med uporabniki vedno priljubljen, ponuja tudi odličen paket za Nizozemsko (in desetine drugih držav).

Tu je povzetek, kaj dobite - 270+ NL strežnikov, med katerimi mnogi podpirajo P2P in Onion prek VPN. Na voljo so tudi dodatne funkcije, kot so namenski IP, DoubleVPN in "prikriti" strežniki za namene cenzure., če se odločite za njih.

Na splošno je NordVPN eden največjih ponudnikov na trgu z več kot 4400 strežniki po vsem svetu in nekaterimi resnimi varnostnimi prednostmi. Blokiranje oglasov, anti-DDoS in še veliko več vas čakajo s tem VPN-jem.

Redne posodobitve storitev so dokaz, da se NordVPN želi izboljšati. Odjemalci po meri so vedno impresivni - naj gre za Windows ali Mac, Android ali iOS, Chrome ali Firefox.

Takšna kakovost pride na ceno, vendar ima NordVPN pogosto odlične ponudbe, ki jih lahko izkoristite. Poleg tega 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam omogoča, da dobite celotno povračilo, če niste zadovoljni.

Oglejte si ponudbe NordVPN

4. Surfshark VPN

5 najboljših VPN-jev za Nizozemsko - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Strežniki na Nizozemskem
 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Neomejeno naprav in neomejene vsebine
 • Diamantno močna zaščita
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Sorazmerno nov ponudnik v igri, Surfshark VPN, se je uveljavil kot zanesljiv in varen VPN. Zagotavlja vašo varnost s dvojna veriga VPN z več skoki ki šifrira podatke na dveh ali več strežnikih in vsak strežnik lokacija ima zasebni DNS.

Z več kot 1041 strežniki v 61+ državah, vključno z mnogimi v Amsterdamu, je dostop do želenih vsebin enostavno in anonimno. Surfshark dodatno ponuja zaščita pred diamanti, zaščita pred preklopom, zakrivanje IP, DNS brez znanja in stroga politika no-log. Toda ne upoštevajte naše besede, tu si lahko preberete ocene uporabnikov.

Če vas zanima Surfshark, lahko to uporabite 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja in preizkusite brez tveganja.

Oglejte si ponudbe Surfshark VPN

5. ZasebniVPN

PrivateVPN za Bolgarijo

 • Odlična izbira za pretakanje
 • Neomejena pasovna širina
 • Dobra podpora strankam z uporabnikom prijaznimi vodniki za nastavitev.
 • 56 strežnikov, od tega 2 za Nizozemsko

ZasebnoVPN nima skoraj toliko strežnikov kot druge vrhunske storitve, vendar še vedno uspe ponuditi lokacije strežnikov po vsem svetu. To vključuje dva lokalna strežnika na Nizozemskem.

PrivateVPN vam lahko pomaga do dostopa do vsebine in storitev pretoka, ki je omejena na geo, vključno z lokalno nizozemsko vsebino. Strežniki so dovolj hitri, da vam med ogledovanjem vsebine ne bo treba skrbeti.

To je podpira številne varnostne protokole, vključno z OpenVPN, ki uporabnikom ponuja eno najvišjih ravni varnosti. Tole ohranja vaši podatki zasebni tudi če komunicirate z uporabniki v državah z visoko cenzuro, kot je Kitajska. Uživate lahko tudi v brskanju brez omejitev pasovne širine. Poskusite PrivateVPN z a 7-dnevno brezplačno preskušanje, ali izkoristite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Izberite Ultimate VPN za Nizozemsko

Tukaj imate - naših prvih pet VPN-jev za Nizozemsko. Ne glede na to, ali želite zasebnost in varnost ali hitrost in neomejeno pretakanje, boste na našem seznamu zagotovo našli tisto, kar iščete.

Ali se vam je zdel ta članek v pomoč? Dajte v skupno rabo in obvestite druge o najboljših VPN-jih za nizozemske uporabnike doma in v tujini!

Vaša zasebnost v spletu ne sme biti ogrožena. Poglej najboljši VPN-ji brez dnevnika na trgu - ker je res pomembno.

Pridobite 70% popusta NordVPN zdaj!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me