5 najboljših VPN-jev za Madžarsko – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Na Madžarskem je kibernetska varnost velika skrb, pri čemer veliko uporabnikov postane hekerjem, ki jim ukradejo osebne podatke: podatke o kreditni kartici, osebne številke in drugo. Čeprav se vlada ne ukvarja s spletnim filtriranjem ali blokiranjem vsebine, lahko narava vsebine (če je kleveta) se znajdeš v težavah z oblastjo.

Obstaja pa dober način zaščitite svojo spletno dejavnost tako da nihče, vključno z madžarsko vlado, ne vidi, kaj počnete na spletu in katera spletna mesta obiskujete: dober VPN.

VPN-ji ščitijo vašo zasebnost, kar je še posebej pomembno, če nameravate uporabljati nezaščitene dostopne točke Wi-Fi na Madžarskem.

Če želiš dostopajte do storitev geo-omejenega pretakanja na primer Hulu in Netflix USA, medtem ko ste v državi, lahko uporabite VPN, da zaobidete geobloke.

Če ste prebivalec Madžarske, ki potuje v tujino, in to želite pretočite svoje najljubše madžarske televizijske kanale na primer od M1 do M4, vam lahko VPN omogoči dostop, tudi če ste zunaj meja.

Pomembno je izbrati VPN z vsemi potrebnimi funkcijami, naši strokovnjaki pa so sestavili seznam najboljši na voljo. Izpostavili bomo tudi pomembne lastnosti, ki jih morate iskati.

Najboljši VPN-ji za Madžarsko

V današnjem času je na trgu veliko VPN-jev, vendar niso vsi ustvarjeni enako. Izkušnje smo uporabili za izbiro najboljših VPN-jev za Madžarsko.

 1. NordVPN
  Ta VPN lahko s svojimi neprekosljivimi varnostnimi lastnostmi in strelovodi hitro zaobide najbolj napredne geobloke.
 2. ExpressVPN
  Eden najhitrejših VPN-jev zunaj, z odličnimi funkcijami šifriranja in varnosti.
 3. CyberGhost
  Uporabniku prijazen vmesnik je odlična izbira za začetnike, z namenskimi strežniki za pretakanje in hudourništvo.
 4. ZasebnoVPN
  Ta VPN vam omogoča, da hkrati povežete do 6 naprav, poleg tega pa ima strog pravilnik o no-dnevnikih.
 5. HMA
  Morda bo imelo smešno, vendar ta VPN vašo zasebnost in varnost jemlje resno.

Preizkusite NordVPN brez tveganja!

Kaj morate iskati v zasebnem zasebnem omrežju za Madžarsko?

Če se boste odločili za pametne odločitve, boste vedeli, katere pomembne lastnosti je treba iskati v VPN-ju. Ne pozabite upoštevati naslednje lastnosti:

 1. Pokrivanje strežnika - Če želite imeti na Madžarskem dostop do storitev pretakanja, se prepričajte, da ima vaš VPN strežnike v ustreznih državah (na primer za dostop do Netflix USA, boste potrebovali strežnike v ZDA). Če želite dostopati Madžarska spletna mesta in kanali, ko ste zunaj države, ne pozabite dobiti VPN s strežniki na Madžarskem.
 2. Visoke hitrosti - Zaradi postopka šifriranja lahko VPN upočasni vašo povezavo. Z dobrim VPN-jem, ki ponuja visoke hitrosti, boste komaj opazili razliko.
 3. Odblokiranje zmogljivosti - V teh dneh ne morejo vsi VPN-ji preiti VPN bloke, ki so jih postavili Netflix, Hulu in druge storitve pretakanja, zato je pomembno, da izberete takšnega, ki vam bo omogočil dostop do želene vsebine.
 4. Enostavnost uporabe - Še posebej, če ste novi v omrežjih VPN, želite tisto, ki jo je enostavno prenesti in namestiti, z intuitivnim uporabnikom prijaznim vmesnikom.
 5. Več povezav - Dober VPN običajno omogoča povezovanje več naprav z enim računom.
 6. Politika zasebnosti - Če je vaša spletna zasebnost pomembna za vas, ne pozabite dobiti VPN-ja s strogim pravilnikom o no-dnevnikih.

Najboljši VPN-ji za Madžarsko

Poglejmo globlje najboljši VPN-ji za Madžarsko.

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN lahko odkleni skoraj vse, da vam neomejeno dostop do Netflix USA in katero koli drugo vsebino, ki vas zanima. Njegovo ogromno globalno omrežje vključuje 10 strežnikov na Madžarskem.

Ne samo to, ampak bo zavarujte svojo povezavo in šifrirajte vse svoje podatke, tudi pri uporabi javnih Wi-Fi žarišč na Madžarskem.

NordVPN podpira vse glavne platforme in lahko povežite do 6 naprav z enim računom.

Z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ni razloga, da ne poskusim. Ugotovite, zakaj je uporabnikom tako všeč.

Pridobite NordVPN zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN ima strežnike v več kot 90 državah, vključno z Madžarsko - torej ali želite gledati madžarske televizijske kanale v tujini ali pa želite dostop do Hulu in Netflix USA z Madžarske, ExpressVPN zlahka zaobide vse geobloke, na katere naletite na poti.

S svojimi napredne funkcije zasebnosti in varnosti in stroga politika brez zapisov, ExpressVPN spletno dejavnost naredi izključno za vaše podjetje. Preberite si, zakaj je uporabnik najljubši.

Podjetje ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja s politiko brez vprašanj.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost zlahka obide geobloke, uporabniku prijazen vmesnik pa je odlična izbira za začetnike. Podpira vse glavne platforme in lahko povežite do 7 naprav z enim računom.

Njegova strežniška mreža vključuje 20 strežnikov na Madžarskem, in ponuja visoko raven šifriranja, zaščito wi-fi in strogo politiko brez zapisov.

Kliknite tukaj, če želite prebrati, zakaj je priljubljen med uporabniki - vendar velikodušen 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, dolgo ga boste morali preizkusiti in preveriti, ali je to primerno za vaše potrebe.

Pridobite CyberGhost zdaj!

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

PrivateVPN lahko dostopa do Netflix-a v ZDA in druga spletna mesta za pretakanje in z njimi impresivne hitrosti, ne bo vam treba skrbeti z zaostankom ali varovanjem.

Ponuja napredne varnostne funkcije in številni protokoli, na voljo pa so tudi aplikacije za vse večje naprave. Ti lahko hkrati povežite 6 naprav z enim samim računom.

Ima 100+ strežnikov v 50+ državah, vključno z Madžarsko.

Preberite si, kaj si drugi mislijo o tem ali izkoristite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in preizkusite sami.

Pridobite PrivateVPN zdaj!

5. HMA VPN

naprava za skrivanje

HMA je še en priljubljen VPN, ki ponuja 2 strežnika na Madžarskem. Ponuja tudi namenske strežnike za pretakanje in hudournike.

HMA jemlje vašo zasebnost resno napredno šifriranje in Wi-Fi zaščita, in lahko z enim računom obdržite 5 naprav. Če naletite na kakršne koli težave, 24/7 podpora strankam lahko vam pomaga.

Preberite si, zakaj je HMA tako priljubljen med uporabniki ali pa samo prenesite 7-dnevno brezplačno preskušanje in se prepričajte sami.

Pridobite HMA zdaj!

Zaključek

Ko obiščete tujo državo, je lahko dobra VPN vaša najdragocenejša spremljevalka - imeli boste dostop do vse želene vsebine z vsega sveta in nikoli vam ne bo treba skrbeti za svojo zasebnost in varnost.

Vsi VPN-ji na našem seznamu ponujajo brezplačne preizkuse in / ali garancije za vračilo denarja, zato ni razloga, da jih ne preizkusite. Da prihranimo še več denarja, ne zamudite naše strani s kuponi, kjer najdete nekaj neverjetnih ponudb!

Pridobite NordVPN zdaj!

Lahko vam je tudi všeč:

 • Kako dobiti madžarski IP naslov od koder koli
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me