5 najboljših VPN-jev za Kanado – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Če živite ali počitnice v Kanadi, za zaščito internetne povezave potrebujete VPN in odkleni geoblokirana spletna mesta.

Kanadski netizijci uživajo veliko svobode v spletu, vendar kibernetsko kriminalci ne diskriminirajo. Vaši osebni podatki so ranljivi za hekerje in vohune vsakič, ko dostopate do interneta brez VPN-ja.

VPN-ji šifrirajte in anonimite svoj internetni promet. To ščiti občutljive podatke, ki jih delite v spletu, na primer podatke za prijavo in bančne podatke.

Ko uporabljate VPN, tretje osebe ne morejo brati vaših podatkov. To preprečuje tudi požrešne korporacije zbiranje in prodaja brskalne dejavnosti za dobiček.

Za to boste potrebovali tudi VPN dostopajte do geoblokiranih spletnih strani in storitev pretakanja, kot sta Netflix US in Hulu. Če načrtujete počitnice v tujini, boste to lahko bodite na tekočem z vsemi svojimi najljubšimi televizijskimi oddajami od doma.

V tem priročniku, govorili bomo o tem, zakaj potrebujete VPN za zaščito in odklepanje internetne povezave. Tudi mi bomo vam pomagajo izbrati najboljši VPN za vaše osebne potrebe.

Povzetek: Najboljši VPN-ji za Kanado

  1. Ščit omrežne točke: Uživajte v popolni anonimnosti na spletu s super hitrimi hitrostmi, neomejeno pasovno širino in 256-bitnim šifriranjem podatkov
  2. NordVPN: Dvojno šifriranje VPN zagotavlja vašo spletno varnost. Izberite med več kot 5200 strežniki v 62 državah za odklepanje geoblokirane vsebine po vsem svetu.
  3. ExpressVPN: Najhitrejši dostopni VPN varuje vaše osebne podatke z enkripcijo najboljšega v svojem razredu.
  4. CyberGhost: Enostavna namestitev in uporabnikom prijazne aplikacije so popolne za začetnike.
  5. VyprVPN: Super za pretakanje. Njegova lastniška tehnologija Chameleon lahko zaobide skoraj katero koli geo-omejitev ali VPN blok.

Začnite brezplačno preskusno različico Hotspot Shield ZDAJ!

Kaj morate iskati v VPN-ju za Kanado

Če ste kanadski uporabnik interneta, za zaščito svojih osebnih podatkov potrebujete kakovostno VPN medtem ko brskate.

Tudi pravi VPN obvoz geoblokov in cenzure do dostop do ekskluzivne vsebine z vsega sveta.

Storitve, kot so Netflix US in Hulu uporabite zaznavanje IP za blokiranje tujih gledalcev. VPN-ji maskirati svojo IP lokacijo zato je videti, da brskate z druge lokacije. To bo anonimizirajte svojo spletno dejavnost in vam dovolijo bypass geoblocks.

Tudi VPN-ji šifrirajte svoje podatke da ga zaščiti pred kibernetskimi tatovi in ​​sledilci. Ko ste povezani z omrežjem VPN, nihče ne vidi vaše dejavnosti brskanja, razen vas.

Za optimalno varnost potrebujete VPN z vojaško šifriranje, a stroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Izberite storitev VPN, ki ponuja visoke hitrosti povezav s neomejena pasovna širina. Nič ni slabšega kot lažna povezava!

Vaš ponudnik VPN mora operate globalno omrežje strežnikov tako lahko dostopate do geoblokirane vsebine v drugih državah. Povezovanje s strežniki v Kanadi vam bo omogočilo hiter dostop do lokalnih spletnih mest in storitve.

Najboljši VPN-ji za Kanado

1. Ščit za žarišče

5 najboljših VPN-jev za Kanado - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Hotspot Shield ponuja super hitre povezave in neomejena pasovna širina. To omogoča kot nalašč za pretakanje, brskanje, prenos in vse vmes.

Svoje globalno strežniško omrežje vam bo omogočil dostop do geoblokirane vsebine po vsem svetu. Deluje hitri strežniki v Kanadi da optimizirate svojo hitrost na lokalnih spletnih mestih in storitvah za pretakanje.

Svoje vrhunske varnostne funkcije med brskanjem zaščitite in anonimite svoj internetni promet. Ponuja uporabnikom prijazne aplikacije za vse glavne platforme.

Lahko poskusite Hotspot Shield z a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi videli, zakaj ga kupci tako zelo ocenjujejo.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN Dvojni protokol VPN posreduje vaše podatke skozi dva skoka, preden zapusti strežnik, zaradi česar je popolnoma neberljiv. Ponudniki stroga politika brez zapisov zagotavlja, da se nobena vaša spletna dejavnost ne beleži in vse njene aplikacije vsebujejo samodejno stikalo za ubijanje.

Deluje globalno omrežje več kot 5.2000 strežnikov, vključno s 367 strežniki v Kanadi. To je največja mreža vseh premium VPN-jev. Ni čudno, da je uporabniku najljubša!

NordVPN lahko preizkusite brez tveganja brez a 30-dnevno, brez vprašanj, garancija za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Z ExpressVPN boste uživali strelovodne povezave in neomejena pasovna širina. Varuje vaše podatke s vojaško šifriranje, a stroga politika brez zapisov, in vgrajeno samodejno stikalo za ubijanje.

ExpressVPN deluje strežniki v 94 državah, vključno z več kanadskimi lokacijami Ponuja uporabnikom prijazne aplikacije za vsako platformo, vključno z usmerjevalniki. Ne vzemite pa le besede za to. Oglejte si, kaj lahko pravijo resnični uporabniki o vrhunskem VPN-ju.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh svojih storitvah VPN in a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne aplikacije.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

S strong omrežje strežnikov Po vsej Kanadi in po svetu je CyberGhost a zanesljiv in hiter VPN. S tem ščiti vaše osebne podatke vojaško šifriranje, strog politika brez zapisov, in vgrajeno ubiti stikala v vseh njegovih aplikacijah.

CyberGhost ponuja velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko poskusite brez tveganja. Ponuja tudi 7-dnevna brezplačna preskušanja za uporabnike iOS, Android in Windows. Preverite, kaj VPN uporabniki pravijo o CyberGhostu.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

5. VyprVPN

5 najboljših VPN-jev za Kanado - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Lastniška tehnologija VPN Chameleon VPN je odlična pri mimo geo-omejitev in VPN blokov. Sam daje izrazito prednost v hitrost in zanesljivost z lastnikom in vzdrževanjem lastnih strežnikov.

Lokacija VyprVPN je idealna za vrhunska varnost in spletna zasebnost. Sedež je v Švici, državi, ki jo ocenjujejo kot eno najbolj prostih na Zemlji. Prav tako urejajo svetovni svet najstrožji zakoni o varstvu zasebnosti.

VyprVPN ponuja novim uporabnikom a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Na podlagi odličnih mnenj kupcev boste želeli storitev ohraniti veliko dlje od tega.

Oglejte si ponudbe VyprVPN

Povzetek  

Pravi VPN bo izboljšajte svojo spletno svobodo in varnost. Omogočil vam bo tudi dostop do ekskluzivne geoblokirane vsebine po vsem svetu, kot je Netflix in HBO GO.

Če še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas, zakaj ne bi odprli Hotspot Shield? Lahko poskusite brezplačno!

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Nadaljnje branje

Naši strokovnjaki, ki varčujejo s proračunom, so sestavili seznam najboljših ponudb in kuponov za VPN prihranite denar na vašo storitev.

Kaj je VPN in zakaj ga potrebujete? Preberite vse, kar morate vedeti v našem obsežnem priročniku o VPN.

Si lačen za zabavo? Preberite, kako lahko odklenite Hulu od kjer koli. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me