5 najboljših VPN-jev za Irsko – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Kaj je jezi na VPN in zakaj ga potrebuješ na Irskem?

Irski netizijci zelo uživajo spletna svoboda. Lokalni zakoni ščitijo vašo pravico do svobode izražanja. Komentarjev, ki jih objavite v spletu, verjetno ne boste imeli težav.

Vendar pa, kibernetski kriminalci plenijo na nezavarovanih povezavah po vsem svetu. Če brskate po internetu brez VPN-ja, ogrožate sebe.

VPN-ji šifrirajte svoje podatke in skriti svojo IP lokacijo. Tole ustavi hekerje in vohune od dostopa do vaših osebnih podatkov, kot so gesla za spletno bančništvo.

Zakrivanje IP vam omogoča bypass geoblocks do dostop do ekskluzivne vsebine iz drugih držav. S pravim VPN-om lahko odklenete storitve pretakanja, kot so Netflix US in Hulu, in dostopate do lokalnih irskih storitev iz tujine.

V tem priročniku vam bomo predstavili razkritje kako VPN ščiti vašo povezavo in omogoča vaš neomejen dostop do interneta. Pomagali vam bomo tudi izberite najboljši VPN za svoje potrebe.

Povzetek najboljših VPN-jev za Irsko

  1. Ščit omrežne točke: Kot nalašč za hiter dostop do interneta. Povečava lahko mimo geoblokov in požarnih zidov.
  2. NordVPN: Eden najbolj priljubljenih VPN-jev. Upravlja največje globalno strežniško omrežje na trgu.
  3. ExpressVPN: Najhitrejši VPN na trgu varuje vaše podatke z varnostnimi funkcijami.
  4. CyberGhost: Zelo visoke hitrosti z neomejeno pasovno širino in aplikacijami, ki optimizirajo vašo povezavo.
  5. Surfshark: Uživajte v hitrem, neomejenem dostopu do vsebine iz vseh koncev sveta.

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Kaj morate iskati v VPN-ju za Irsko

VPN povežejo vašo napravo z oddaljenim strežnikom skozi varen predor. Tole maskira vaš IP in je videti, kot da brskate z druge lokacije.

Svojo VPN lahko uporabite za bypass geoblocks in dostopate do tujih storitev in spletnih strani, kot so Netflix in Hulu. Vse, kar morate storiti, je, da se povežete s strežnikom v državi, kjer je vsebina prosto dostopna.

Če ste načrtovanje prekomorskih počitnic, lahko celo uporabite svoj VPN, da boste na tekočem s svojimi najljubšimi irskimi oddajami. Samo povežite se s strežnikom na Irskem.

Tudi vaš VPN šifrirajte svoje podatke da vas zaščiti pred hekerji, sledilci in vohuni. Če heker prestreže nezaščiteno povezavo, lahko dostopajo do vaših bančnih podatkov in več. VPN pomeni, da tretje osebe ne morejo brati vaših podatkov tako lahko ostanete varni na spletu.

Šifriranje ustavi tudi brezobzirna spletna mesta in korporacije sledenje vaši dejavnosti brskanja in prodajo tretjim osebam zaradi dobička. To bo ukinite ciljane oglase!

Za čim bolj gladka povezava, izberite VPN s visoke hitrosti in neomejena pasovna širina. Moral bi delovati a globalno strežniško omrežje s strežniki na Irskem. Lokalni strežniki vam bodo omogočili dostopajte do irskih spletnih strani z veliko hitrostjo.

Potrebujete VPN s vrhunske varnostne funkcije. Za najboljšo zaščito izberite storitev, ki ponuja 256-bitno šifriranje, a stroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Najboljši VPN-ji za Irsko

1. Ščit za žarišče

5 najboljših VPN-jev za Irsko - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Tole visoka hitrost Ponudbe VPN neomejena pasovna širina na svoje globalno strežniško omrežje. Svoje enostavne aplikacije naredite nastavitev in uporabite vetrič. Zaradi tega je kot nalašč za začetnike.

Vaši podatki bodo vedno varni 256-bitno šifriranje, a sstroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje. Lahko bypass geoblocks z lahkoto.

Hotspot Shield ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da začnete. Preberite si odlične stvari, ki jih uporabniki povedo o tej vrhunski VPN, če želite izvedeti več.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

2. NordVPN

Naprave NordVPN

Vaši podatki bodo z NordVPN-ji dvakrat varnejši Dvojno šifriranje VPN. Svoje stroga politika brez zapisov pomeni, da vaša brskalniška aktivnost nikoli ne more pasti v napačne roke. Vse njegove aplikacije imajo vgrajeno kill stikalo za zagotovitev, da vaši podatki niso nikoli izpostavljeni.

NordVPN upravlja z največje strežniško omrežje vseh premium VPN-jev. Izbirate lahko med njimi 5.200+ strežnikov v 64 državah, vključno s hitrimi strežniki na Irskem. To je le nekaj razlogov, da si je prislužil tako fantastične ocene kupcev.

Brez tveganja se lahko prijavite na NordVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN olajša spletno varnost. Je tudi najhitrejši VPN na voljo!

Deluje čez 3.000 strežnikov v 94 državah. Ustvarili boste lahko neomejen dostop do geoblokirana vsebina od koder koli. Svoje najsodobnejše varnostne funkcije med brskanjem zaščitite svoje osebne podatke.

A 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam omogoča, da preizkusite ExpressVPN brez tveganja in ugotovite, zakaj ga uporabniki tako zelo radi!  

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost resno razmišlja o zaščiti vaše zasebnosti. Njegove aplikacije ponujajo šest vnaprej nameščeni profili zasnovan za optimizirajte svojo povezavo za različne vrste spletnih aktivnosti.

To je neverjetno hitro, in njegove neomejena pasovna širina je priljubljena izbira med uporabniki VPN. Ko gre za varnost, njegovi visokokakovostni protokoli varujejo vaše občutljive podatke.

CyberGhost lahko poskusite brez tveganja z velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Ponuja tudi brezplačna preizkušanja do 7 dni za uporabnike Android, iOS in Windows.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

5. Surfshark

5 najboljših VPN-jev za Irsko - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Surfshark je ljubiteljem VPN najljubši in preprosto je razbrati zakaj!

Ponuja neomejena pasovna širina naprej hitri strežniki. Prav tako ščiti vaše podatke s prefinjeni varnostni ukrepi, kot dvojno šifriranje.

Intuitivne aplikacije Surfsharka blokirajte oglase, zlonamerno programsko opremo in sledilce. Tudi z vsemi temi lastnostmi je enostaven za namestitev in uporabo.

Izkoristite jo lahko 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite sami. Ponuja tudi brezplačna preizkušanja do 7 dni v mobilnih aplikacijah.

Oglejte si ponudbe Surfshark-a

Povzetek

Na Irskem, potrebujete VPN, da zaščitite svoje podatke in odkleni geoblokirano vsebino.

Pravi VPN bo ustavite kibernetske kriminalce dostop do vaših osebnih podatkov. Tudi bo ustavite ciljane oglase v njihovih skladbah in preprečujejo podjetjem, da bi izkoristile vašo brskalniško dejavnost.

Niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Priporočamo Hotspot Shield in poskusite ga lahko brezplačno!

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Nadaljnje branje 

Prihranite denar za svojo storitev z našimi najboljšimi ponudbami VPN in kuponi.

Ljubite britansko TV? Naučite se gledati ITV Hub iz Irske!

Si želite več? Tukaj je opisano, kako lahko odklenete celotno knjižnico Netflixa od kjer koli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me